נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מי פה שומר שבת????ומי לא? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 8 מתוך 8 [ 115 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מי פה שומר שבת????ומי לא?

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2007, 18:34 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בתאל זגדון כתב:
אני לא.. :roll:
לא ...

קרדיט לאביב האח היקר הזה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2007, 22:41 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

בס"ד שומר שבת ברוך ה' ..ואין כמו העונג של השבת....אבל לכל האנשים פה שמטיפים לאנשים אחרים : יום יבוא ותבינו את הנזק שעשיתם באשכול הזה ואת חילול ה' שעשיתם פה...מתפלל עליכם ושופט אתכם לכף זכות ומבין שזה כנראה רק בגלל האהבה שלכם והרצון שלכם שכולם יזכו לדעת מה זה שבת ולא חס ושלום להתגרות באנשים והתגאות עליהם ולעשות פירוד....לא מאוחר לעשות שובה על הטעות שעשיתם כאן..ה' סולח לכולם..בהצלחה לכולם שכולם יזכו לשמור שבת ולזכות לעונג האדיר הזה ולעשות את זה מכיף ואהבה לקדוש ברוך הוא מלך העולם ..אנחנו אוהבים אותך .ותדעו שאתם לא מסוגלים לאהוב את ההורים שלכם והההורים שלכם לא מסוגלים לאהוב אותם כמו שהקדוש ברוך הוא אוהב את האדם הכי רשע...בוא נעשה נחת רוח לאבא שבשמיים ונשמור על קשרים טובים ביניניו ובלי קשר למצבנו הרוחני ושמירת המצוות שלנו.. אנחנו כולנו אחים , ואסור לנו לריב ולכעוס אחד על השני....תשמעו משל יפה שאמר חז"ל : הדבר דומה לבן אדם שמצמיד מסמר לקיר ומחזיק אותו עם יד ימין וביד שמאל יש פטיש שאיתו האדם דופק על המסמר...כמעט לכולם קרה פעם שבטעות הפטיש שמוחזק ביד ימין ואיתו דופקים על המסמר בטעות זז סנטימטר הצידה ופוגע ביד שמחזיקה את המסמר...עכשיו בן אדם שקורה לו כזה דבר לא לוקח את הפטיש מיד ימין ליד שמאל ומחזיר לידו הימנית מכה..ולמה? : כי שתי הידיים שלו מאותו הגוף ולא קשור דבר כזה שאדם חוטף מכה ממקום מסוים בגוף שלו ויחזיר למקום הזה מכה מהמקום האחר שחטף את המכה..כי זה אותו הגוף . ככה אנחנו ישראל צריכים להתנהג : רשום בתורה "ואהבתה לרעך כמוך " איך אנחנו יכולים לאהוב מישהו כמו את עצמנו ???בורא עולם לא היה מבקש משהו שלא ניתן לביצוע ...והמשל שכתבתי של חז"ל מסביר את זה...הרי כולנו באנו מאותו שורש נשמה...אם אחד מאיתנו פוגע באחר , האחר לא צריך להחזיר לו..כי אם הוא יחזיר לו הוא פוגע בעצמו...כולנו משלימים זה את זה ולכן אנחנו צריכים לאהוב אחד את השני , ואם אחד מאיתנו סובל..צריכים להרגיש כאילו אנחנו סובלים ושיהיה לנו אפכת אחד מהשני...לכן אסור לריב וצריך לשמור על אהבה בינינו וזה דבר שמאוד חשוב לקדוש ברוך הוא..ואם חלק מאיתנו לא שומרים שבת...זה לא אומר כלום ..אנחנו צריכים להתפלל שכולם יזכו לראות אור של שבת ולקוות שלכולם יהיה טוב ושכולם יצליחו להגיע אל זה בסוף באהבה....הכי חשוב שניהיה ביחד ואלה שלא שומרים שבת יבינו שהשבת זה עונג שאין כמוהו ואנחנו מתים לזה שגם הם יזכו..וברור שיכול להיות שיש אנשים טובים ממני שלא שומרים שבת כמו שכתבו כאן...רק שאם הם היו שומרים ..הם היו מגיעים לגבהים עוד יותר גבוהים ולתענוג יותר גדול כי זה באמת דבר חשוש ויש לו מעלה עצומה שאנחנו לא מבינים בכלל כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2007, 22:44 
נושם באימונים
נושם באימונים

בהצלחה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2007, 22:54 
נושם מכור
נושם מכור

וואלה אני לא שומר אבל ושה כמה שפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2007, 04:05 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 157 אוהבים
שם פרטי: אביב
שם משפחה: ניסים

אני לא שומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2007, 04:26 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים

ללא שוממרת /-:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2007, 20:56 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

אורי.ל כתב:
בס"ד שומר שבת ברוך ה' ..ואין כמו העונג של השבת....אבל לכל האנשים פה שמטיפים לאנשים אחרים : יום יבוא ותבינו את הנזק שעשיתם באשכול הזה ואת חילול ה' שעשיתם פה...מתפלל עליכם ושופט אתכם לכף זכות ומבין שזה כנראה רק בגלל האהבה שלכם והרצון שלכם שכולם יזכו לדעת מה זה שבת ולא חס ושלום להתגרות באנשים והתגאות עליהם ולעשות פירוד....לא מאוחר לעשות שובה על הטעות שעשיתם כאן..ה' סולח לכולם..בהצלחה לכולם שכולם יזכו לשמור שבת ולזכות לעונג האדיר הזה ולעשות את זה מכיף ואהבה לקדוש ברוך הוא מלך העולם ..אנחנו אוהבים אותך .ותדעו שאתם לא מסוגלים לאהוב את ההורים שלכם והההורים שלכם לא מסוגלים לאהוב אותם כמו שהקדוש ברוך הוא אוהב את האדם הכי רשע...בוא נעשה נחת רוח לאבא שבשמיים ונשמור על קשרים טובים ביניניו ובלי קשר למצבנו הרוחני ושמירת המצוות שלנו.. אנחנו כולנו אחים , ואסור לנו לריב ולכעוס אחד על השני....תשמעו משל יפה שאמר חז"ל : הדבר דומה לבן אדם שמצמיד מסמר לקיר ומחזיק אותו עם יד ימין וביד שמאל יש פטיש שאיתו האדם דופק על המסמר...כמעט לכולם קרה פעם שבטעות הפטיש שמוחזק ביד ימין ואיתו דופקים על המסמר בטעות זז סנטימטר הצידה ופוגע ביד שמחזיקה את המסמר...עכשיו בן אדם שקורה לו כזה דבר לא לוקח את הפטיש מיד ימין ליד שמאל ומחזיר לידו הימנית מכה..ולמה? : כי שתי הידיים שלו מאותו הגוף ולא קשור דבר כזה שאדם חוטף מכה ממקום מסוים בגוף שלו ויחזיר למקום הזה מכה מהמקום האחר שחטף את המכה..כי זה אותו הגוף . ככה אנחנו ישראל צריכים להתנהג : רשום בתורה "ואהבתה לרעך כמוך " איך אנחנו יכולים לאהוב מישהו כמו את עצמנו ???בורא עולם לא היה מבקש משהו שלא ניתן לביצוע ...והמשל שכתבתי של חז"ל מסביר את זה...הרי כולנו באנו מאותו שורש נשמה...אם אחד מאיתנו פוגע באחר , האחר לא צריך להחזיר לו..כי אם הוא יחזיר לו הוא פוגע בעצמו...כולנו משלימים זה את זה ולכן אנחנו צריכים לאהוב אחד את השני , ואם אחד מאיתנו סובל..צריכים להרגיש כאילו אנחנו סובלים ושיהיה לנו אפכת אחד מהשני...לכן אסור לריב וצריך לשמור על אהבה בינינו וזה דבר שמאוד חשוב לקדוש ברוך הוא..ואם חלק מאיתנו לא שומרים שבת...זה לא אומר כלום ..אנחנו צריכים להתפלל שכולם יזכו לראות אור של שבת ולקוות שלכולם יהיה טוב ושכולם יצליחו להגיע אל זה בסוף באהבה....הכי חשוב שניהיה ביחד ואלה שלא שומרים שבת יבינו שהשבת זה עונג שאין כמוהו ואנחנו מתים לזה שגם הם יזכו..וברור שיכול להיות שיש אנשים טובים ממני שלא שומרים שבת כמו שכתבו כאן...רק שאם הם היו שומרים ..הם היו מגיעים לגבהים עוד יותר גבוהים ולתענוג יותר גדול כי זה באמת דבר חשוש ויש לו מעלה עצומה שאנחנו לא מבינים בכלל כמה.

כל מילה בסלע.

לפני שנה ככה התחלתי "לשמור שבת" (בקושי ידעתי מזה לשמור שבת, עשיתי מה שאני יודע חשבתי שזה טוב מה שאני עושה.. היום אני מבין שזה בכלל לא היה שבת) ההתחלה היתה קשה.. אבל היום כל השבוע מחכהה לשבתתת.

[highlight=FFFFFF]~דבי7 א7גז~[/highlight]

[highlight=#FFFFFF]"ויאמר ערום יצאתי מבטן אימי וערום אשוב שמה השם נתן והשם לקח יהי שם השם מבורך"[/highlight] (איוב, א, כא)
[highlight=#000000]"... את הטוב נקבל מאת האלוקים ואת הרע לא נקבל..."[/highlight][highlight=#000000]?[/highlight] (איוב, ב, י)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2007, 22:51 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 4 אוהבים

אני לא..

מכוחה שלי אני אווהבת אותך Love:L

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2007, 23:35 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים

אורי.ל כתב:

אשריך תאמין לי...
באמת אני לא באה להכריח אף אחד ולא שומדבר אבל תחשבו בעצמכם במיוחד אלו ששמרו שבת....
קודם כל לא יודעת מה איתכם אני אחרי שבת שאני שומרת מרגישה טהורה כאילו התנקיתי מהשבוע האחרון ואני מכינה את עצמי לשבוע החדש...
חוצמזה שבאמת שומדבר רע לא קורה אם מפנים יום אחד למשפחה, לבית, ללמוד עוד קצת על הדת.. יש כל כך הרבה דברים שתמיד יש מה לחדש..
באמת שכל אחד יעשה מה שטוב לו ושיפעל לפי הלב..
אבל איך אומרים? ההיגיון מהשכל, הרגש מהלב... במקרה הזה האמונה..

והשבת , כמו שאני רואה אותה, היא מתנה אז פשוט לשמור אותה..

צריך רק לשמוח שיש אותה כל שבוע..
אז תצאו למועדון ביום חמישי וביום שישי תנוחו בבית...
"ויברך השם את יום השביעי ויקדש אותו כי בו שבת מכל מלאכתו אשר ברא השם לעשות.."
אז לא תדברו בפלאפון יום וחצי זה באמת לא קשה... תספרו סיפורים תחליפו חוויות תיפגשו עם אנשים אבל זה דברים שכל כך אפשר לוותר עליהם ובאמת אחרי 2-3 שבתות אתם כבר תרגישו בהבדל.. אז מי שבאמת רוצה וחושב שיהיה לו קשה מדי- השם נותן כוח למי שמבקש..
מי שלא רוצה זה כבר סיפור אחר ולא ענייני. לילה טוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2007, 09:10 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 72 אוהבים

= שירוש (; = כתב:
Snir Shamka כתב:
= שירוש (; = כתב:
ברווווווור Love:L

שבת קודשששששששש , איזה תענוג זה לשמור שבבת :::)

הקב"ה , אני אוהבת אותךךךךךךךךךך ! Love:L

( איזה הקפצה חח הגבתי כאן כבר אבל בא לי שוב :oops: )

מספיק להקפיץ , חושבים זה חדש :!:
מה אתה רוצצצה ?! לא אני הקפצתי .
לא משעמם לי בחיים שאני אקפיץ .
ואפילו ציינתי בהודעה שזה אשכול מוקפץ .

ומה קשור להמציא דברים ?!
אתה לא שומר בעיה שלך , אל תגיד ממציאים דברים . :???:

:!: :!: :!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 8 מתוך 8 [ 115 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מי פה שומר שבת????ומי לא?

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית