נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בשם יהדות כורדיסטן בכורדיסטן הכבושה, (מתגובה בynet) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 30 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בשם יהדות כורדיסטן בכורדיסטן הכבושה, (מתגובה בynet)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בשם יהדות כורדיסטן בכורדיסטן הכבושה, (מתגובה בynet)
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2006, 21:31 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ובחו"ל ובגולה ובמרוקו ובעיראק ובירושלים ובטבריה ובמבשרת ובעמק יזרעאל ובעמק החולה ובשאר ישובי הספר שאיש אינו מכיר אני רוצה לאחל להפועל ת"א בכל ליבי בשמי ובשם הקדושים והחכמים הלא הם דוד עארק זכרונו לברכה וסבא מאיר עליו השלום ויצחק רבין עליו השלום והבטחון מנוחתם עדן, בשמם ובשם כל צדיקי הדור שעושים מלאכתם בסתר ומתפללים בלילות למען אחדות ישראל אני רוצה לאחל להפועל ת"א בשמי וגם בשם רחבעם זאבי זכרונו לברכה ובשם זהבה גלאון תיבדל לחיים קצרים רוח השם תניחנה בגן עדן ובשם כל האנשים הקדושים המוזכרים למעלה והמוזכרים למטה שמי יתן ובעזרת השם ובעזרת הקדוש ברוך הוא תבוא קללה נוראה על מועדון כתר ת"א.

ויפסידו בכל משחקיהם ותכנס רוח רעה בקבוצה ותכלה שם כל נפש חי. ותרד הקבוצה מדחי לדחי ויוסיפו הקללות לרבוץ מעל רוח המועדון ותיפול אימה ופחד בקרב ראשי הקבוצה ויאבדו אמונם ביושב במרומים וילכו לעבוד אלוהים אחרים. ותשלח אש משמיים ותקרע את המועדון לגזרים ויבואו נושים ושאר מנייאק מבנק הפועלים ויעקלו למועדון את הצורה ויקחו מכל הבא ליד. וילך יוסף הפלישתי הלא הוא יוסף לבית אבוקסיס עצוב וחפוי ראש ברחובות יפו ויבקש נדבות מעוברים ושבים. ויאמרו לו לא ניתן כי ארור היית וארור תהיה בכל שארית ימך אתה ושאר אחיך הפלסטינאים.

ותקום זעקה גדולה בקרב אוהדי הפועל וילכו לשפוך יגונם אצל מלך ישראל הלא הוא ארקדי בן אברהם שליט"א. ויאמר אליהם ארקדי המלך בזאת הלשון:
אף כי סוררים אתם ובדרך לא דרך הלכתם אתן לכם הזדמנות שניה כי רחום וחנון אני. בזאת אתן דיברתי כי תוסר הקללה במידה ותמלאו שלושה תנאים.

א. ויתור מוחלט באופן ברור שאינו משתמע לשתי פנים על זכות השיבה.
ב. הצהרה מפורשת על נסיגה מרעיון חלוקת ירושלים.
ג. איסור מוחלט על עיסוק בטירור על כל צורותיו.
ד. המרת דת האיסלאם בדת קצת יותר נורמלית.

ויאמרו נעשה ונשמע.
ויניף המלך ידו ויאמר עכשיו לכו מעלי. וילכו.

ויקום יוסף הפלישתי הלא הוא יוסף לבית אבוקסיס ממקום מושבו וימרה פי המלך ויאמר: יסלח לי כבודו אבל לא הבטחת שלושה תנאים? והרי נתת ארבעה?

ויחר אף המלך ותצא אש מאכלת מגרונו ויאמר ליוסף הפלישתי נער הייתי וגם זקנתי ולא ראיתי דפוק כמוך מימיי. עכשיו קח את עצמך ואת אישתך ואת מיקנך ואת אחותך המצחיקה ולך לך לארץ מולדתך אשר בבקעת הלבנון.

ותהא שמחה גדולה בקרב אוהדי הפועל על כי הוסרה הקללה וישמחו ויפצחו בריקודים וילכו אל כיכר העיר שמחים ועליזים וישירו וירקדו ויעלזו ויהיו עליזים עד מאוד וישתו ויחגגו ויעלזו וישמחו ויתחנגלו בשרשרת ויחזירו עטרה ליושנה כמו בימי קדם.
ותעבור לפניהם בחורה טובת מראה עיניה שקדים ופיטמותיה שושנים ושמה בישראל יעל האדמונית. ותאמר להם רוצים סיבוב אחים שלי?

ויאמרו לה עזבי אותך... אנחנו לא בקטע....

אחד המצחיקים זה חחח חובה לקרוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 30 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בשם יהדות כורדיסטן בכורדיסטן הכבושה, (מתגובה בynet)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית