נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

כתבה על אייל גולן מה-19/9 בקשר להופעה בקוקה קולה . . . F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

כתבה על אייל גולן מה-19/9 בקשר להופעה בקוקה קולה . . .

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כתבה על אייל גולן מה-19/9 בקשר להופעה בקוקה קולה . . .
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2006, 06:02 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 202 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

[font=Tahoma]אז ככה למי שלא קרא תכתבה הזו ..
בזמן האחרון יש הרבה שאלות על האלבום החדש שלו ..
אז אכן הוא עובד על אלבום .. (תקראו תבינו ..)
ובקשר לאלו שתהו למה הוא הופיע במופע רוק בחיפה .. גם על זה הוא מדבר ..
מה שבטוח זה לא אייל גולן של פעם ..
פעם הוא קרא לעצמו סגנון ים - תיכוני ..
היום הוא שינה את זה ל " סגנון ישראלי ייחודי"
נקווה לפחות שבאלבום הזה הוא לא יאכזב :???:
[/font]

[font=Tahoma]גולן לחיזוק הגולן
מעין רודה 19/09/2006

ביום חמישי יתקיים במעגן הדייג בחיפה מופע מיוחד במיוחד, 16 שעות של הופעות חיות עם עברי לידר, עידן רייכל, שי גבסו, אביב גפן, סינרגיה, היהודים, אייל גולן והדורבנים. המופע אמור להיות התשובה לביטול כפר המוסיקה בניצנים בגלל המלחמה בצפון. ההחלטה לערוך את האירוע בחיפה מגיעה, איך לא, במטרה לתמוך ולחבק את תושבי הצפון וקו העימות. לכבוד האירוע החגיגי תפסנו את אייל גולן לכמה שאלות, ככה, כדי שתוכלו לדעת יותר טוב מי יעמוד מולכם על הבמה הגדולה.

איך אתה מוצא את עצמך משתלב ב"קוקה קולה לייב", שההגדרה שלו היא "מופע רוק"?
"ההחלטה לשלב אותי במופע הייתה של קוקה קולה. שמחתי מאד מכך, משום שבעיני ראוי שהמוסיקה הישראלית על גווניה השונים תבוא לידי ביטוי באירועים של "קוקה קולה", הנחשבים לאירועים חשובים בשוק המוסיקה. באותה מידה ניתן לשאול את השאלה על התכנים המוסיקליים של שי גבסו, הדורבנים והראל מויאל, שהסגנון שלהם הוא פופ ישראלי. הסגנון שלי הוא סגנון ישראלי ייחודי, ואני גאה להשתתף בפרויקט החשוב הזה למען תושבי הצפון וקו העימות".

מה התכניות שלך לזמן הקרוב? האם אתה עובד על אלבום חדש?
"ממש בימים אלה אני באולפן הקלטות, עובד על אלבום חדש שאמור לצאת במהלך החורף הקרוב. האלבום יכלול עשרה שירים חדשים ומעבד אותו מוסיקלית יעקב למאי."

האם ערוץ מוסיקה 24 שינה, לדעתך, את פני המוסיקה הישראלית, והאם לך כאמן הוא תורם?
"ערוץ 24 הוא ערוץ חשוב מאד, אך אני לא סבור שהוא שינה את פני המוסיקה הישראלית. במידה רבה הוא עוקב אחר הנעשה ומשקף את המציאות המוסיקלית. יחד עם זאת, תרומתו החשובה היא בעצם היותו במה ופלטפורמה לאמנים שלא מצליחים להיכנס לרשימות השידור השונות, ונוכחותם בערוץ מהווה עבורם חשיפה עיקרית וחשובה."

עם הג'מעה מהמופע (יח"צ)
הקמת משרד הפקות. באיזה הפקות מדובר? האם אתה מתכנן לקחת תחת חסותך אמנים נוספים?
"אכן הקמתי משרד הפקות. המשרד נקרא ליאם הפקות על שם בני הבכור והמקסים. כבר עכשיו חתומים בו תקליטנים מובילים וזמרים כגון חנן דרוב, גיא מחבוש."

מה הוביל אותך להוציא את "אם יש גן עדן"?
"הופעתי בצפון מול חיילים וקיבלתי טלפון מרונית ארבל, היחצנית שלי. היא השמיעה לי שיר שכתב והלחין דורון עדלי, המנהל האמנותי של
"כוכב נולד", שמבוסס על ספרו המקסים של רון לשם 'אם יש גן עדן'. תוך דקות התחברתי לשיר וביקשתי שיכינו לי את האולפן לשעות הערב. תוך 24 שעות הפקנו את השיר והוצאנו אותו לרדיו. זהו בעיני ובעיני רבים השיר המרגש ביותר שיצא בתקופת מלחמת לבנון השניה."

כאמן מוביל בזמר המזרחי, מה לדעתך מצבה של המוסיקה המזרחית בימים אלה?
"כדברי הפתגם 'הטוב תמיד מנצח' כך גם מצבה של המוסיקה המזרחית והמוזיקה בכלל בארץ. שיר טוב, זמר טוב, ביצוע טוב ועיבוד טוב – מתכון להצלחה. ההפך מכך – מתכון לכישלון. הכל נבחן ויבחן במבחן התוצאה. היא ורק היא קובעת."

היי, ולא נסיים בלי מזל טוב קטן משלנו – אייל גולן ואישתו אילנית לוי חוגגים החודש הצטרפות אחות קטנה לליאם בן השנתיים למשפחת גולן.
[/font]

הכתבה נלקחה מהאתר של מוסיקה 24 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

כתבה על אייל גולן מה-19/9 בקשר להופעה בקוקה קולה . . .

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית