נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מחבר ''הצופן התנכי2'' צפה ב2002 שב2006 תהיה מלחמה גרעינית!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מחבר ''הצופן התנכי2'' צפה ב2002 שב2006 תהיה מלחמה גרעינית!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחבר ''הצופן התנכי2'' צפה ב2002 שב2006 תהיה מלחמה גרעינית!!
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2006, 13:30 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 45 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יש לי פה כתבה משנת 2002 ! תקראו ותבינו!

הדרייב והתחזית

מכל ההיבטים שניתן להבחין בהם, דרוזנין עושה רושם של אדם רציונלי. מה הוא עושה פרט לעיסוק בצופן התנ"כי? "מה זאת אומרת", הוא מתפלא, "אוכל, שותה, ישן, מקבב. כמו כל בן­אדם". בהבדל אחד: בכל אחת מהפעילויות שלו הוא לא שוכח להסתובב עם המכתב לשרון. "אדוני ראש הממשלה", הוא כותב, "נפגשתי כבר עם ערפאת, ובעתיד אני מקווה לפגוש את בוש. אני מעוניין להיפגש איתך, משום שבצופן התנ"כי מוזכרות המילים: 'שרון', 'ערפאת', 'בוש' ו'אחרית הימים'... הצירוף הזה לא יכול היה להיכתב במקרה. המתמטיקאי הישראלי המפורסם, אליהו ריפס, יאשר זאת... הקוד מדבר בפירוש על מלחמה גרעינית ועל השמדת ירושלים. ... אני מצרף לך את העתק המכתב ששלחתי ליצחק רבין ב­1994 ובו תחזית ההתנקשות... הסכנה כל כך גדולה והזמן כל כך קצר, עד שאתה חייב לעיין בקוד בעצמך... אני מקווה שתמצא זמן להיפגש איתי...".קצת מעליב שאת המכתב כתבת בחודש אפריל ועדיין לא קיבלת תשובה."אני לא מתאכזב. מנהיגים הם אנשים עסוקים. מה גם שקשה לקבל תחזית כזאת. במיוחד לאדם כמו אריק שרון, שהוא אדם מאוד מעשי ורציונלי. אבל אני מקווה שהפגישה בינינו תצא לפועל". האם בזה הרגע אתם מסיימים לקרוא את הכתבה החשובה בחייכם? דרוזנין משוכנע שכן. האם, לפיכך, לא עדיף להתחיל בחגיגות ימי פומפיי האחרונים? אחרי הכול, נותרו לנו קצת יותר מארבע שנים לסוף (בצופן לא מצוין התאריך המדויק של המלחמה הגרעינית). דרוזנין משוכנע שלא. "אסור להתייאש. כל אזרח צריך להבין שיש רק דרך אחת להציל את העולם, דרך השלום. כל אחד מוכרח לעשות הכול כדי למנוע את האפשרות הזאת", הוא אומר תוך שהוא ממשיך לנגוס בסלמון המשובח שהזמין. הצעתי לו להיפגש שנית ב­.2007 דרוזנין הסכים, הוא רק לא מוכן להתחייב על המיקום.

לכתבה המלאה!

http://www.nrg.co.il/online/archive/ART/406/505.html

תוכלו לראות לפי התאריך שזה פורסם בשנת 2002!!!
מפחיד!!!

אל תספר לאלוהים כמה גדולות הצרות שלך , תספר לצרות שלך כמה גדול אלוהים.
נדרתי נדר אלוהיי לך נשבעתי בחיי!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מחבר ''הצופן התנכי2'' צפה ב2002 שב2006 תהיה מלחמה גרעינית!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית