נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

><:>< 5 אלף הודעות+הקדשות ! עדיין חוליגן עם כבוד F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 64 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

><:>< 5 אלף הודעות+הקדשות ! עדיין חוליגן עם כבוד

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ><:>< 5 אלף הודעות+הקדשות ! עדיין חוליגן עם כבוד
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2006, 15:20 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 22 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

[align=right]בס"ד[/align]

[align=center]תמונה 5 אלף הודעותתת אינעלל דינוווווווווווו !!!!!! תמונה[/align]

[align=center]yh:) אללההה מגיע ליייי מזל"טים, נשיקות, חיבוקים, מחיאות כפיים yh:)
המון תודות לבורא עולם על האושר שבזכותו אני מרגיש כל יום !
הקב"ה אין עוד מלבדך !! :D

יאלהה נתחילל בהקדשותתת:

קודם כל לפנייי כולםםםםםםםםםם..
האחת והיחידה שלייי שאניי חולה חולה חולה עליההה בלי סוףף !!
נופייייי את הכל בעולמי
את הנשמה
את נולדת בשבילי
את כל כך שונה
את הכל בעולמי
את הנשמה
לך אני אומר ת-ו-ד-ה !!
:oops: :::) kis:):)

ועכשיוווו לחברים הוותיקיםם שליייי :oops:

בראש ובראשונה עומד לו אחשלי השפיץ נאור שיטרית כמה שאני אוהב אותך אחייייי !!! kis:):) bh:} Love:L bh:}
עידן מלכה גיסי לעתיד חולה עליך כפרה, שמור על הפרח שלי אחי !! kobl:P kis:):)
יהל ניסים - הבטחתי שתיהיה 3 ברשימה והנה אחי קיבלת ! העטלף אוהב אותך ! kis:):)
מאור סבג - אחשלייייי בדםםם מאורר היקר אוהב אותך נשמהה !!!! kis:):)
אלעד שומינוב - מה יהיה אלעד אתה לא קופץ אליי לקפה!? חח אוהב אותך אחי !
קובי ביטון - איזה התרגשות להגיד שם של צדיק :oops: קובייי י'תותח !! תמשיך לפתוח אשכולות דת ואל תיתייחס לאף אחד !! אוהב אותך ומעריך אותך מאוד! kis:):)
אלון D - אלוןן הירושלמיי ניהיה לנו מנהל, אללה מברוק כפרה אוהב אותך אחי ונקפוץ לבקר kobl:P kis:):)
ליאור כהן - אוהב אותך kis:):)
אלי סנייק - אוהב אותך kis:):)
דרור (חכם חנוכה) - אוהב אותך kis:):)
מאור אזולאי - kis:):)
אורון 123 - אין אין עליך בעולםם י'תותח על !! אחלה של ילד מת עליךך !!!!! kis:):)
אור ריספקט - אוהב אותך אחשלי ! kis:):)
dj עידן - עידןן אוהב אותך כפרה ! kis:):)
ניסו דיין - אוהב אותך kis:):)
אדי - מוכשר שלי אוהב אותך !! kis:):)
מוטי עזרא - פשוט אומנות הפוטושופ בידיים !! מוטיי התותח אוהב אותך ! kis:):)
שריאל - מברוק מברוק על הג'וב החדש שיהיה בהצלחה בתפקיד סגן מנהל אחשלי ! kis:):)
~בני~ - אחלה בנאדם ! אוהב אותך אחי ! kis:):)
ערן .ב. - אוהב אותך ! kis:):)
זמר מהדרום\זמיר מהדרום\מזמר מהדרום\סרסור מהדרום\מאפיונר מהדרום >> kis:):)

יאללהה בננותתת.. :oops:

מירית לויי - מיריתו'ש ילדה יפה אני חולה עלייך נשמה !!
נירית - אחותת שליייי מואההההההה מתת עלייךךךך !!!!!!!!! kis:):)
שניי (מטבריה) - כפרעלייך לאן נעלמתת ליי?! :cry: יאלה תחזריי לבקר י'מזניחונת kis:):)
שניי (ילדה בדיכאון) - שנינו'ששש מאמייייי חולה עלייך נשמה שלייי !! kis:):)
גל אברג'ל - חיימשליייייי מת עלייךךךך הבטחת שתבואי לבקרר אותי בבית שאן :???: יאלה תעזבי את החבר ליום אחד ותבואי לשתות קפה ;-) kis:):)
נינו'ש - נינו'ששש יפיופהה שליי נעלמת גם את לאחרונה :???: אוףף אני מתגעגע אליכםם :oops: kis:):)
שיי אלקיים - מתוקהה שלייי חולה עלייך מאמייייי ! kis:):)
לירן בוסקילהה - אחות לנשק שליי חח מתת עלייך נשמה שלייייי !!!!! kis:):)
רויטל - אחלה של מנהלת ! אחלה של בחורה ! אחלה של נשיקה >> kis:):)
גלו'ששש - בהצלחהה עם האח שלי :oops: ;-) מסרי לו ד"ש ממני !! ונשיקה אלייך > kis:):)
ליאור בית"ריסטית - לא שוכחים אף פעם אוהדי בית"ר kobl:P kis:):)
מזו'שש - כנ"ל לליאורר .. ;-) kis:):)

כל המנהלים של האתר קבלו את אהבתי הגדולה אליכם
והערכה ענקית על ההשקעה שלכם באתר !! kis:):)

ועכשיווו אני בטוח ששכחתיי עוד המון המון אנשים חשובים אז חשבתי על רעיון נחמד
ובסוף עלה לחוליגן רעיון מדליק בראש..

כל פורום נושמים מיזרחית אני אוהב אותכםםם !!!!!!! kis:):) kis:):) kis:):)

!עידן ברוך!, !~מירית לוי~!, !~_TaMiR YoSeF_~! , !•sHELeG•!, $ גיא $ , $מאור אזולאי$, &רונאלדיניו&, >>>רועי<<&, <<מזרחי בלב>>, <-בחור למזרחית מכור-&g, <נ!כלת 2ע''מ>, **נושם-מזרחית**, *+ The Princess Laura+*, *- יהל & אורית -*, *-* MaTaNN *-* , *-כריס המלאך-*, *-מלך-המזרחית-*, *-הכוכב הקווקזי-*, *מלך~המזרח*, *natii*, *shirke*, *שוקולד לוהט*, *~מזרחית-בדם~*, +_אנחל_+, -*-אושרית-*-, -=*אורון-המלאך*=-, -=*רמי*=-, -בתאל-, -בובון בדיכאון- , -דולב_עזרא-, -d0r Mizrachi 9-, -ליאור כהן- , -עידן מלכה-, -שי-, -Yakir- , ///adidas///, 111, 3333, @ HaI-$wI§A‎ @, @.אוחיון.@, @GALITUSH@, ג'וליאן , aaammm, גבי אלמדוי , אבידור_חמו, אביחי הכריש, אבימור_שטרית, אביעדי, אבישי , אבישי סופר, אחים במשבר 2, בחור טוב!!!, adamdo, adir13571, בנצי17, דידוש, גיא_המלאך, בימבה, גילי שם טוב, גילי התותח, איתי, איציק ניסים, איציק הזמר המלאך, בן אבו אליעזרוב, בן טל, בן מסלתי, דן הסטלן, אלדן, בלנגה, אלי אברמוב, אלי זנטי, אלי הכוסון, אלכס צוררו, אלירן תמררר, אלירן10, אליקו אביאב, אלמוג הכריש10, alenxl, almogtz, ALON HASON, alon-d , aloni_b , amirbm1, amitt16, אסי_וגורי, אסף, argov318 , בSב!Sה, asaf rozen, asi171, בת אל מזרחי, בת אל זרקון, אתי18, אשקלוני שולט, avei, avialll, aviv323, AvivHK, aviv_vaknin, דוד זכאי, דודי חנניב, דודי!, דודי17, דודו23, דודוששש, גולן נושם מזרחית, אופיר התמני, אושר בן זקן, אוהד הכורדי, אוהדושש18, אוראל אלבז, אוראלהזמיר, אורי הארגנטינאי, אורטל מזרחי, אורן יוסף, ארבייטמן המלך, ברנדון, אריאל אונגר, אריאל מזרחי, ארזוּש, baba, BarHacker, BIG-BOSS, biton277, Blacky, boogieboy, boy , ח* 2פ!Zה, ח2ר במש2ר, חגי מדלסי, חנווש וקנין, חי במזרחית, חי מלכה, חיי אדם בין סורגים, חכם חנוכה, chen7992, chen883, חלום מזרחי, comatan, coooolman, CR500-R, CrAzY=MaN, Cruyff, חוליגן מיזרחי, חולה_דיכי, חזי כדורי, D, D.j Elior Mix ©, d181280, D@V!D.O, dadada, danie_brcaha, datura, נאור שטרית, נטלילו'ש, נטלילוש :], ניסן דיין , נישמאת מלאך, ניר, נירניר020, Dj EffEcT MuSiC, DJ IDAN , Dj lior toladeno , נסיך בתסביך, dodi, DoKoR, dor.b, doronk, נערה על רטט, dr_lover, נשבע לך לא בוגד, נתנאל-כהן, DVID, נופי, נועם משה, נושם מזרחית גאה, נושם Nזרחית, נ~י~ר~ן א~ל~ב~ז, נרקומן לאהבה, E-A Design, יגאל עבו, כחול בלב ובנשמה , יניב לוי המלך, יניב הדיכאוני, Edi Itkin , eFi, טל סיידוף הכוסון, ילד פרא, ילדת המזרח, eidan18, ילים, טלל, טלמןטלמן, טלושש, elady, eldar777, eli-snake , eliad83, eliran!!, eliran0608, eliran1t, eliranb, eliranko2, ELYAYO, eMpty2k , יפיופהה, יפעתושש, Esc, ישראל סונינו, ezrameir, יובל שיטרית, טום_הקליבר, יוסי הזמיר, יותםשחר, כהנא צדק, יהלום 15, יהלום מזרחי, כריש בעולם התחתון, ירושלים אדומה, ירושלמי זהב, ירוק תמיד בלב, ffrraannkkoo, fire-man, fishomen, Freakstyle, free4ever, gavri, HaIm , Harbon, hay 5, hbhcnur17, HiLalo§h, ל-י-ר-ן, מ.א.מ, לא דיסק אבל שרוט, מאור בן סימון, מאור יעקובי, מאור סבג , מאור קזצקר, מאור14, IBO SHOW, מחבק בקבוק, מחלת המזרחית, idanZi, מנש מיקסס, לנצח לאהוב, לי מה מהי, מכבסטית מזרחית קטנה , ליאור נשמה, לידור המלאך, לינוי_לוי, ליידי בר18, מישלי, מכור§למזרחית, מירי $$$, לירן, לירון מלך הדיכאון, לירון144, igoana1, מלאך, מלאך לבן, מלאך_מזרחי, מלכת המיזרח, Imparator , מסניף דיכאון, מעוזזז, israelaruas, מתן 81, מתן וענונו, משוגעת מזרחית , izik12, מוטי עזרא , מורןש, מורן~צדוק , מזו'שש , מזרחי שאוהב מזרחית, מזרחי ~ בדם, מזרחי(-:-)בנשמה, jenkins, jרגיליסט, ketchup, kfir50, khtc2, kidman, kobi_o, Kurdi_Asli, LAsher, lidor051, LIOR COHEN, liormixxx, liran the man, liraniz, liran_s, Liron , liron50, lovegod, MaGNeT, MajdiS, Marokay, matanamin, mayann, mishl, miz, MiziD, mogda, Moshe Zada , MoskunaMan, moty-forum, סבבה אחי, naor159, NAOR6545726, natali_1, סטיבן2, סיונוש :], Nלך Xכז2ות, סלטי, nisim, nisim mazoz, סתם דוגמן, ע מ י תת, o1234567, עאישה, עדן יעיש, עידן טל, עידן המזרחי , עידו דיירי , פינחס, פיטר מישייב, Ofer.Levi, עמיתתתת, ora750@014, oran161, ORC, Oron123 , orshlomo, oshri_korkus, עומר הכליי, עומרי סמג'ה, עופר מספר 1, עוז התותח, o¯°שרוניo¯°, פרדטור, ערן המלך, ערן.ב., ערפדון, perezs3, philipk6, pinhas, poK1, polo 18, qqss, RACHELI-AGAM, rami_007, rarzib, rmcbi, Robert MaLkaN , roiyossf, Roy , ruslan17, sabato10, sabrena, scooter73, SH@H@F, Shahar_S, shaiking, SHakeD , shakedsm, shalomrubinov, shani_at, sharon007, shay taba, shay-b, SHAYSS, shay_1, shlomi7, shlomi_3086, shmulik-g , shmulik17, SIVAN OKRAT, sniran, soikabb, soni1000, special girl, sti51, T-O-M-E-R, taalll2, The AngeL, The Black Pearl, The Play Boy, thecrazydj, the_men15, the_sombras, tibia, tlcbqiga, tomer10, tomer_t, TROPB, tuvs, ש ר ו נ ו ש ש ש, ת.ז, תאתו'ש, שבוי בקסמי המזרח, שחר עראסי, שחקן סטלן, שי אזולאי, תימני עם כלי, תימני קטני, תימני$קטלני, שירושששששששששש=][=, שלומי7, שלומילוי, שמוליק:, ujm, ULTRAS11, UnderTaker The Phenom, שער 11, שרגה זמר מתחיל, שרון שוקרי, van NisTelRooY, ventura, void, Wל!מ* עזרן, XxNosxX, y-z, yagelyo, yakov_17, yaron_i123, yehuda22, Yehuda^Abu, YOAD, YOO, yosii159, yova28, yuv15, ZaGuRi_N, zeki_muren, zemer, ZIV654321, zuma, החששן מתימן, הנסיך הדיכאוני, הכלי מבאר שבע, הילה_שבת, זיו.ר., הכר*ש, המלאך האלמוני, הסטלן מתימן, הסטלן הדיכאוני, זהבית>>>רSפקט, הזמר, הזמר מהדרום, צ'רלי, צמא לאהבה, ][*Re$p3cT*][ , ^ קובי ביטון ^, ^^כינוי^אש^^, ^_^צח^_^, |אביעד|, ~ כת!ם בJשמה ~, ~ Snir ~ , ~AloN~, ~מורין לוי~ , ~סטלן על הזמן~, ~Yosi~, ~הודי בדיכאון~, ~~אבירם~~, ~רויטל~ , •°•°לירנוש°•°•, © D.j GuY SuisA , «°•°ב!2ת^אה2ה°•°», ´¯`°»-•גלי•-«°´¯`, רחמין16, רעות תורג'מן, רונאלדו, רונן חנוכוב, רון יוסף, רועי 12, רועי אטייה, רועי חזן, רועי ט, קיקי איליה, קובי .כ, קובי מזרחי, קובי המלאך, קווקזי נושם דיכאון , קווקזי לוחם, קוקי!!!, קוקו

חחחחחח עכשיו תגידו ששכחתי מישהו.. hpbl:)
יאלה אחים ואחיותת שליי שרוףף עליכםםםם
ביו'ששש Love:L[/align]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 64 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

><:>< 5 אלף הודעות+הקדשות ! עדיין חוליגן עם כבוד

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית