נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

* אהלן פורום יקר רק רציתי לשתף אתכם במשהו "קטן" * F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 3 [ 36 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

* אהלן פורום יקר רק רציתי לשתף אתכם במשהו "קטן" *

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: * אהלן פורום יקר רק רציתי לשתף אתכם במשהו "קטן" *
הודעהפורסם: 01 יולי 2006, 15:52 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מי שהספיק לשכוח.. זה אני השדר שלכם, נמרוד גל =]
הכינוי שלי חסום לכן התחברתי בכינוי זה לשאול לשלומכם ולשתף אתכם בסיפור אישי שקרה לי ב29 לחודש לפני כ3-4 ימים בערך... ובעקבות זה תפנימו..

יום רביעי בלילה... כשהתאריך כבר הספיק להתחלף..
נסעתי בפרעות על הכביש... ובמהירות מופרזת...
היינו שניים ברכב, אני הנהג וחבר שלי לידי.. היה אמור לשבת עוד חבר מאחור אך בסוף הוחלט שהוא ייסע עם חבר אחר כדי שלא ישעמם לו בדרך לנהוג לבד..

במהלך הנסיעה... עשיתי "סללום" לתוך מאמורה בכביש (מאמורה = מן שקע שכזה בכביש, לא בור אלא שקע)... הייתי במהירות של 130 קמ"ש.. תמיד הייתי עושה על המאמורה סללום כדי להעלות את האדרנלין בכביש אבל אף פעם לא על מהירות של 130 קמ"ש ועוד זה שטח עירוני (אסור מעל 50)..
בכל אופן.. המאמורה הקפיצה את הרכב וגרם לאיבוד שליטה... סטינו עם הרכב לכיוון שטח הפרדה ומהר סובבתי את ההגה לצאת השני וידעתי לא לגעת בבלמים שהאוטו לא התהפך לתוך השטח הפרדה...
האוטו טס מהר לכיוון השני שבו היה שדה ענקי....
האוטו עף כשימו לב.... 50..... 50 !!!! מטר מדודים מן הכביש... תוך כדי שאני וחבר שלי סופרים כ-5-6 וחצי סיבובים/גלגולים של האוטו... למה הוספתי חצי ? כי סיום ההתהפכות הסתיים כשהראש שלנו למטה... האוטו הפוך....
כל האוטו מנופץ.... ואם חבר נוסף היה יושב מאחורה.. שלא נדע מצרות !

לקחו אותנו ישר אמבולנס לבית חולים וכל השכנים וחברים וידידות היו מסביב... לא איבדנו את ההכרה.. יצאנו מהתאונה עם מכות יבשות וחתכים קטנים בלבד !!

הגוף שלי עדיין בטראומה וגם הראש בטראומה.. רצים לי פלאשבקים של ההחלקה...
מנסים להחזיר אותי כמה שיותר לכביש אבל אני לא מסכים...
אבא שלי ומסה שאני אנהג וחברה שלי... אני לא מוכן =\
אבל אני יודע שאני חייב כי אם לא זו תהיה טראומה מכבישים לטווח ארוך...
בכל אופן נשמות... זה היה אמור להיות מוות בטוח.. ואני וחבר שלי יצאנו כמעט וללא כל פגיעה... תודה לאל הקדוש ברוך הוא אני אוהב אותך ומודה לך ששאוהב אותי ושומר עליי והעניק לי את הזכות להמשיוך לחיות ואפילו לחיות מחדש!

אל דאגה.. בטח כולכם שואלים מה עם בירכת הגומל ? אז כן... הייתי אתמול והיום בבית כנסת ואמרתי את בירכת הגומל....

עכישו שימו לב לדבר הכי פסיכופטי.. השוטרים היו בהלם... אבא שלי כבר הגיע למקום והשורטים צעקו לעברו בוא בוא לפה.. אבא שלי חשב שהם כועסים...
פתאום השוטרת אומרת לאבא שלי... תראה.. תסתכל למעלה....
לא תאמינו נשמות...... שלט ענקי עם חץ לכיוון הרכב ההפוך במצביע על הדרך שהאוטו עשה בשדה... ומה רשום בשלט ????? "דרך חיים" !!!

הכל משמיים נשמות.. הכל משמיים =\

תנהגו בזהירות.. אני את הלקח שלי למדתי :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 3 [ 36 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

* אהלן פורום יקר רק רציתי לשתף אתכם במשהו "קטן" *

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית