נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

כנסו שניה יש לי משהו להגיד לאחד ואחד ממכם.. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

כנסו שניה יש לי משהו להגיד לאחד ואחד ממכם..

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כנסו שניה יש לי משהו להגיד לאחד ואחד ממכם..
הודעהפורסם: 31 מאי 2006, 20:56 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אז ככה,בזמן האחרון נפתחו פה מלא אשכולות..''אני עוזב,אני הולך'' וכו'..
שמעו,מי שרוצה לעזוב פשוט קום קח תרגלים שלך ותילך ושיהיה רק בהצלחה,אף אחד פה לא מכריח אף אחד להישאר..רק אל תפתח פה אשכולות ותעשה יסורי מצפון שאתה עוזב בגלל X שם..

ועכשיו לעיקר,
כמו שהזכרתי קודם עזבו אותנו שדרנים מהרדיו..ומלא מאזינים פונים אלי לאיסקיו ''מה נושמים מתפרק''?,''עוזבים מלא שדרנים סוגרים תרדיו''? וכו'..
אז חד משמעית - !!לא!! נושמים לא יתפרק בחיים תבינו גם עם ניהיה 5 שדרים בסוף,אנחנו נביא את הרדיו לגדולות יש לנו מנהל נהדר וצוות שדרים שכולם חברים של כולם.. כולם עובדים בצוותא {ביחד}.
אז מה שאני רוצה להגיד זה,שעכשי והכי חשוב זה להיות מאוחדים ולא לריב על כל דבר הכי קטן..כל אחד יעזור פה לשני,כל אחד יתמוך בשני..אפילו שזה לא תפקיד של שדר להעיר לשדר אחר על תקלה קטנה אבל מתוך חיבה מתוך אהבה..נושמים זה בית זו קהילה חמה,מי כמוני יודעת!
ניתן לכם דוגמא:שעזבתי תרדיו בפעם האחרונה היה לי מאווווווווד אבל מאוד קשה..בכיתי אפילו שפתחתי פה אשכול אחרי יום פשוט התקשרתי למנהל שהיה..''שמע,אני מצטערת אני רוצה לחזור'' הוא אמר לי חכי שבוע,תעשי סדר בבלאגן.. וחיכתי..כל יום שעבר הרגשתי נצח,אני קשורה פה כמעט לאחד ואחד מחבריי הפורום..נושמים זה ה-ב-י-ת..בואו ביחד כולם נתאחד..ותאמינו לי בזכות האיחוד נגיע לגדולות ולא ניראה אף אחד ברשת {למרות שעכשי ואנחנו לא רואים אבל בואו נצמח}.
יש כאלה שממצאים עלינו מלא שקרים,בואו נוכיח להם שלא שהם טועים,ונעלה למעלה..
תלמדו : ''עם ליפעמים קשה אני יודע ש..האל אותנו מ-נ-ס-ה''.. אז נעבור תמבחן בשקט ובשלום.. גם עם קשה לא להתייאש..בסוף נצליח!!

אוהבת אותכם לילה טוב חברים!!

את לא מפסיקה להיות עצובה,
תיהי חזקה,
הוא סתם,
נ-ב-ל-ה"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

כנסו שניה יש לי משהו להגיד לאחד ואחד ממכם..

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית