נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אמנם לא נביא הוא הרב-אך חכם עדיף מנביא" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אמנם לא נביא הוא הרב-אך חכם עדיף מנביא"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אמנם לא נביא הוא הרב-אך חכם עדיף מנביא"
הודעהפורסם: 26 מאי 2006, 11:38 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

טוב לי זה רשום ככה בשפה יפה אבל זה מאריך תסיפור ואתם גם ככה מפונקים אז נקצר

ספיישל לאלי ולרואה צהוב{?} בעיניים!

קראו זה יפה וזה נכון אם תנסו זה עובד!!! שבת שלום!

מעשה ב3 סוחרים שהגיעו לעיר זרה בערב שבת קודש משום שהם היו זרים הם לא הכירו אדם נאמן שיוכלו להפקיד בידיו את כספם..התייעצו בניהם והחליטו להטמין את הכסף בבור ליד עץ!
בשבת התגבר על אחד מהם היצר :twisted: -כלומר רצה את הכסף..התגנב בשבת הוציא את הכסף וטמנו במקום אחר
במוצא"ש הלכו ה3 למחבוא ומן הסתם לא מצאו אותו :roll: ...כל אחד חשד בשני רעיו אחד האשים את השני בסוף הביאו אותם בפני שופט גוי שיפסוק מי הגנב

שמע השופט את הטענות והיה נבוך כל אחד מהם הרי היה גם נתבע גם תובע :shock: כל אחד טען שהוא לא אשם "זה השני אשם"...שלח אותם השופט לרב העיר שיפסוק! :cool:

שמע זאת הרב רחמים חי חותה הכהן זצ"ל ואמר:"כלום נביא אני בן נביא" כלומר בסלנג-למה מה ני איזה נביא שהוא שלח אליי לפסוק?! :???: ...על סמך מה אפסוק כלום רוח הקודש נוססה בי?לכו לדרככם!!!!

שמעו והלכו...קרא להם שוב הרבי!!!..באו ואמר להם:תגידו לי שוב את הטענות מי אתם חושבים שאשם וכו'....משך בכתפיו ואמר:אני לא אלוקים אני יודע רק מה שאני שומע איך אדע!? לכו תגידו לשופט שאינני יודע!

הלכו....שוב קרא להם!! :shock: ..ואמר ..יודעים מה לא נעים שאשלח את דברי בע"פ לא מכובד אני אכתוב ותמסרו לשופט את המכתב ממני.

שבו אל השופט והושיטו לו את המכתב שנכתב ונחתם ע"י הרב-קרא השופט את המכתב והורה: לעצור את אחד הסוחרים!כי הרב כתב שהוא הגנב :!: :!: :!:

הסוחר הכחיש וצעק אבל אחרי מכות מהשומרים הודה במעשה!והוליך את השומרים אל הכסף! :razz:

קם השופט והלך אל הרב כדי לשאול איך ידע?! :shock: :roll: :shock:

אמר הרב:שמע אדוני השופט..שבאו ראיתי אחד משתרך לאטו יעני בא לאט לאט בסוף-חשדתי שהוא הגנב! :idea: אבל אני לא חושד בכשרים {יעני לדון לקו זכות-זה כמו להגיד -חף מפשע עד שנקבע אשם!}...אמרתי אולי הוא סתם איטי אז אמרתי להם "לכו" שהלכו הוא יצא מהר וראשון שמח! לא סמכתי על זה אז ניסיתי שוב קראתי להם הוא נכנס אחרון יצא ראשון!

ואז פטרתי אותם ללכת כי...הבנתי שהוא הגנב!

"אמר השופט:אמנם לא נביא הוא הרב-אך חכם עדיף מנביא!"

תורה קדושה ואנשים יראי שמיים שחוכמה עילאית בידיהם נתן לנו הקב"ה מי יתן ונזכה לשאוב ממנה ומהם גם חוכמה בע"ה!!!

אחרי שהייתי רופאה לאהבה
ומכרתי לאוהבים את התרופה
נפלתי אני קורבן לאהבה!

כפיר ז"ל 1/7/05 הbh:}כואב לא מאמין-נקטפת עוד צעיר cry:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אמנם לא נביא הוא הרב-אך חכם עדיף מנביא"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית