נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בחיפה: התפוצץ בלון גז בבניין מגורים - 20 פצועיםםם F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בחיפה: התפוצץ בלון גז בבניין מגורים - 20 פצועיםםם

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחיפה: התפוצץ בלון גז בבניין מגורים - 20 פצועיםםם
הודעהפורסם: 30 מרץ 2006, 10:54 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 431 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

http://news.msn.co.il/news/internal/int ... =1&inter=1

כ-20 נפגעים בפיצון בלון גז בשכונת נווה שאנן בחיפה (30.3.06). אחד הנפגעים נפצע קשה. אמבולנסים של מד"א פינו את הנפגעים לבתי החולים בעיר.

פיצוץ עז החריד סמוך לשעה שבע ורבע בבוקר את שלוותם של דיירי אזור יזרעאליה ברחוב ניסנבוים בשכונת נוה שאנן בחיפה. הפיצוץ אירע בקומה השישיתבבנין בן שמונה קומות ברח' ניסנבוים 9. כתוצאה מדליפת גז בדירה ומעוצמת הפיצוץ הדירה כולה קרסה לתוך הקומה החמישית.

משרד התשתיות הודיע כי הוא בודק את הסיבות לפיצוץ.

הדיירים פונו, נזק גם לבניינים סמוכים

נזק כבד נגרם לבנין כולו והעיריה הודיעה כי הוא אינו ראוי למגורים וכי יש צורך להרסו. הדיירים פונו למרכז הקהילתי בית אבא חושי. עובדי העירייה שהוזעקו למקום החלו בניקוי האזור ברדיוס של מאות מטרים שהתמלא באבנים, שיש ואבק. כמו כן ניזוקה מספרה בבנין אחר ונופצו שמשות בדירות בבתים הסמוכים.

"פתאום עפתי מהמיטה על התקרה"

דבורה וייס, אלמנה הגרה בגפה בקומה הרביעית בבנין שבו ארע הפיצוץ, כבר ניצלה בעבר פעמיים בפיגועים שהיו בחיפה במסעדת מצא ושדרות מוריה. זו הפעם השלישית שהיא יצאה ללא פגע מאירוע של פיצוץ. וייס: "פתאום עפתי מהמיטה על התיקרה עוד לפני ששמעתי אפילו פיצוץ. כנראה שזה היה ההדף. אחרי זה ארע פיצוץ ודלת הפלדלת התפוצצה. כל הבית שלי נהיה מרוסק לחלוטין. הספקתי לקחת את החלוק ואפילו את המקל עוד לא הצלחתי לקחת..

"חשבתי ששוב פעם רודף אחרי פיגוע. נשארתי בלי כלום ואפילו לא הספקתי לקחת את התיק. ביומיים האחרונים הרגשתי ריח של גז. פניתי לשכן שגר מולי ושאלתי אותו מה זה הריח, אז הוא אמר שהוא יפנה וידווח".

רק שה' ישמור אותנו ואותם ! החלמה מהירה לפצועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בחיפה: התפוצץ בלון גז בבניין מגורים - 20 פצועיםםם

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית