נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

>>> יש לו היום יומולדתת איך נעלמה עוד שנההההה <& F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

>>> יש לו היום יומולדתת איך נעלמה עוד שנההההה <&

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: >>> יש לו היום יומולדתת איך נעלמה עוד שנההההה <&
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2005, 11:56 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

[align=center]kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}
kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}

יש לך היום יום הולדתתת איך נעלמה עוד שנהההההה ספרי לי הכלל מה את אוהבת קניתי לך גם מתנהההההה

אני בטוחהה שיש פה עוד 3500 נושאים בערךךך אבלל שמעווו יום הולדת לכזה מלאךךך יש רק פעםם בשנההה...ושאני לא יפתחח לוו נושא שידעע כמה שאני אוהבת אותוווו??? למרות שזהה קצת באיחור כי זה כבר אמצע היומולדת אבל אתמול בלילה חזרתי מטיול שנתי וקמתי רק עכשיוו אז מותר לי חיחיחיחיח :cool:

קווובייייייייי משכפרעליקקקקקקקקק שימדורה יאנהההה כפרהההההה על החיייםםם שלךךךך מה אפשר לאחל למלאךךך כמוךך תגידד לייי??
יש את הברכות הרגילות של המוןן בריאות ואושר ועושר ויושר וכושר ..או ברכות להצלחה בכל מעשי ידייך ושתמיד תשאר עם החיוךך על הפניםםםם וכל שאר הדברים שלא עולים לי ברגע זה ממש לראששש...
אז אמרתיי לעצמייי שלקופיףף כמוךךך אסווור לחסוך בברכות כי בכל זאת לא כל יום בא כזה קוףףף לעולםםם
אז רק רציתי להגיד שקודם כל שיהיה לך היום הולדת הכיי שמחח בעולםםם!!! בכל זאת אתה כבר בןן 18 יא חוקיי אחדדד לךך תתפרע קצתת תקרעע את העירר תעשהה הרבהה שטויותת ((שיצא שבת כמובןן ;-) )) וכמובן המון המון המון המוןןן מזלל טובב בריאות אושר ועושר יושר וכושר וכל שאר הדברים המתחרזים עד כמהה שתרצהה שלא תגיד שאני מגבילה אותךך בשניםם חיחיח
שכל מה שתיקח על עצמך לעשות יצא בדרך הכי טובה שיכולה להיות ושהאל ישמור אותךך בכל צעד וצעדד שלךךך
והכיי חשובב שתזכווור שאני אוהבת אותךך המוןןןןןןןןן למרות שאתה נעלםםם לי תמידדדד

kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:} kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}kis:) kis:) bh:}[/align]

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

>>> יש לו היום יומולדתת איך נעלמה עוד שנההההה <&

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית