נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עשיו אחרי שעבר קצת זמן אפשר לדבר, עומר ואבישי ז"ל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עשיו אחרי שעבר קצת זמן אפשר לדבר, עומר ואבישי ז"ל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עשיו אחרי שעבר קצת זמן אפשר לדבר, עומר ואבישי ז"ל
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2010, 17:56 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אני כמעט בטוח ששמעתם כמעט כולכם על מה שקרה יום שבת שעבר (25/9) לשני הילדים בני ה18 שמתו משטות כל כך גדולה שאי אפשר לתאר בכלל!

עומר ואבישי חגגו עם גז צחוק בריכוז גבוה - ומתו
"מיטב הנוער, שעשו שטות" - כך הסבירו במשטרה את מותם של עומר צור מניר בנים ואבישי קלומק מאורות, בני דודים בני 18. חבר שלישי ששאף גז - במצב קל. החקירה מעלה כי ה-3 התנסו במעט גז במסיבה לפני שבוע, והפעם רצו להעצים את החוויה. את הבלון הגדול השיגו כנראה ממרפאת שיניים - אך הם לא שלטו במינון

השבוע התחיל במסיבה - והסתיים בטרגדיה. עומר צור ממושב ניר בנים ואבישי קלומק ממושב אורות, שניהם בני 18, הם ההרוגים משאיפת גז צחוק בריכוז גבוה הלילה (שבת) סמוך למושב אורות - כך נמסר הבוקר לפרסום. חבר נוסף ממושב אורות שהיה עמם, שאף גם הוא מהגז אך ניצל ברגע האחרון ואושפז בבית החולים קפלן ברחובות במצב קל. שני ההרוגים והפצוע הם בני דודים (שלוש אמהותיהם אחיות).

מחקירת המשטרה עולה כי שורשי האירוע נטועים עוד בשבוע שעבר, אז בילו השלושה במסיבה במושב חצב, שבמהלכה חולקו בלונים קטנים ובהם מעט גז צחוק - והם נהנו מהחוויה.
השבוע החליטו, ככל הנראה, להעצים את החוויה. את בלון הגז הגדול, שאורכו כשני שני מטר, לקחו אותו ברכבם לאחד משטחי המושב, וחזרו על שאיפת הגז.

אלא שהפעם היה מדובר בגז במינון גבוה הרבה יותר מההתנסות הראשונית בשבוע שעבר. בן הדוד השלישי, שחש ברע וראה כי חבריו מתמוטטים בפניו, הוא זה שהזעיק את העזרה. צוותי מד"א שהוזעקו למקום בסביבות השעה 3:00, מצאו את השניים מחוסרי הכרה ונאלצו לקבוע את מותם כעבור זמן קצר. אחד הצעירים נמצא בתוך רכב חונה, ואילו השני התגלה מוטל על הקרקע ליד המכונית. חייו של השלישי ניצלו, והוא פונה לבית החולים.

ראש המועצה האזורית באר טוביה, קצין הביטחון שלה ועובדים סוציאליעם הוזעקו למקום עוד הלילה, והם מלווים את המשפחות שקיבלו את הבשורה המרה.

לקוח מתוך YNET.
לכל הכתבות בנושא כנסו לפה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3959581,00.html

ועכשיו שהכל נרגע ואפשר לדבר על זה אני אספר לכם קצת ממני. את עומר הכרתי הוא למד באותו בית ספר שאני לומד בו הוא היה שנה מעליי אבל אבישי היה חבר, כולם קראו לו ביל, הוא למד איתי בשכבה, וואלה 12 שנים איתו.... עכשיו אחרי דבר מפגר כל כך שהם עשו אנחנו לא נראה אותם יותר, אחרי הטעות המפגרת הזאת הם שברו את המשפחות שלהם, הרסו להם את החג ואולי גם את החיים. רק המראה הזה של לראות אימא עומדת בהלוויה של הבן שלה שעוד לא חגג 18 ובוכה מעל הקבר מעביר בך צמרמורת כזאת שאי אפשר לתאר. עכשיו מי שקרא או יקרא את הכתבה הזאת יבין שהבלון גז הגיע אליהם אחרי מסיבה, מסיבה בשטח ששני חיילים (אנשים שאני מכיר) הביאו אליה בלון גז צחוק אחרי שגנבו אותו ומכרו גז צחוק בבלונים. עכשיו אני יבקש ממכם משהו בפעם הבאה שאתם במסיבה ורואים כאלה דברים או כל דבר שדומה תדברו אתם תצילו חיים, כי עם מישהו שכן ידע (והיו הרבה כאלה במסיבה) היה מדבר הבלון לא היה מגיע אליהם והם היו איתנו בחיים. ועם קשה לכם יותר מידיי לדבר לפחות תעשו לי טובה לא להשתמש לא לעשות דברים מפגרים כאלה לכם זה לא יהיה אכפת אתם תתפסו ראש תהנו קצת אולי ותעלו למעלה אבל החברים שלכם המשפחות שלכם ישארו כאן ויבכו מעל הקבר שלכם! לראות משפחה אבלה על מוות של בן שעוד לא חגג 18 ועוד לא התגייס לצבא זה משהו שאני לא מאכל לאף אחד מכם. תעשו לנו למשפחות שלכם ולחברים שלכם טובה תתרחקו מהדברים האלה רק רע זה מביא על תעשו שטויות שיכולות לגרום לדברים כאלה.
לא גז, לא סמים, לא אלכוהול בכמויות מוגזמות !
תהנו, תבלו חיים רק פעם אחת אבל באמת בשביל הקרובים שלכם תעשו הכל בגבול הטעם הטוב לא להגזים ולא לעשות שטויות!

עומר צור ואבישי "ביל" קלומק ז"ל
ת.נ.צ.ב.ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עשיו אחרי שעבר קצת זמן אפשר לדבר, עומר ואבישי ז"ל
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2010, 01:09 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 980 אוהבים

שיהיה זכרם לברכה
ותאכלס אישית ,לא מעשן סגריות נרגילה ובטח שלא סמים , גם אם אני שותה אז זה פעם בחצי שנה ... ותאכלס אני מרגיש מסופק עצמית ללא כול ההתמכריות הקטלניות האלה :)

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2010, 08:43 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8608 אוהבים

הצעירים של היום, כל כך מושפעים מלחץ חברתי שזה מפחיד.
העיקר להיות חלק מהחבר'ה, להרשים, לעשות פוזות, להיות אלימים. פשוט מגעיל.

שימרו על עצמכם, כי אף אחד אחר לא ידאג לכם.

יהי זכרם ברוך.

נ.ב.
אור, פשוט זה הציק לי, הרבה שגיאות בין "א" ל-"ע". שים לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2010, 00:25 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

UnReaL כתב:
שיהיה זכרם לברכה
ותאכלס אישית ,לא מעשן סגריות נרגילה ובטח שלא סמים , גם אם אני שותה אז זה פעם בחצי שנה ... ותאכלס אני מרגיש מסופק עצמית ללא כול ההתמכריות הקטלניות האלה :)

הלוואי וכולם יהיו ככה תאמין לי הכי טוב הכי נקי וחיים ארוכים ובריאים יותר.
גם כל הכסף שהולך על השטויות האלהה, באמת תשמרו על עצמכם לא צריך את הדברים האלהה !

atzoref כתב:
הצעירים של היום, כל כך מושפעים מלחץ חברתי שזה מפחיד.
העיקר להיות חלק מהחבר'ה, להרשים, לעשות פוזות, להיות אלימים. פשוט מגעיל.

שימרו על עצמכם, כי אף אחד אחר לא ידאג לכם.

יהי זכרם ברוך.

נ.ב.
אור, פשוט זה הציק לי, הרבה שגיאות בין "א" ל-"ע". שים לב

מושפעים יותר מידיי ובגלל זה העלתי את הדבר הזה אולי אחרי כאלה דברים אנשים יראו מה קורה מה יכול לקרות ויחשבו פעמיים בפעם הבאה לפני שהם עושים דברים כאלההה ....
השגיאות אין מה לעשותתת אחי זה לא נכנס בראש "עם" ביחס ל"אם", כאילו אני יודע את ההבדל אבל אני כל הזמן מחליף ביניהם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עשיו אחרי שעבר קצת זמן אפשר לדבר, עומר ואבישי ז"ל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית