נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חדשות לגבי תמיר גל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 39 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

חדשות לגבי תמיר גל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות לגבי תמיר גל
הודעהפורסם: 12 אפריל 2010, 10:17 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אני רואה שיש פה מלחמה על זמרים מי יותר טוב ומי טוב פחות ומי יוצר ומי לא יוצר.
יש פה ילדים בני 14-18 שלא זוכרים או מכירים כי פעם היו זמרים שלא התפתחו דרך כוכב נולד או איזה שני סינגלים אלא התפרסמו מהמועדונים,ופה לאוזן אלו זוהר ארגוב,איציק קלה עופר לוי שימי תבורי יואב יצחק והרשימה עוד ארוכה
יש יוצרים מוכשרים כמו אביהו מדינה עוזי חיטמן ז"ל ועוד ועוד. לא כמו שאתם אומרים ילדים שלא מבינים במוזיקה כמו דוד בודה
אתם מכירים את ארלט ספדיה? זוההי אחת מהמוכשרות שיש פה ביצירה.
אין מה להשוות בין זמרים כי כל אחד שר בסגנון שלו ולא כמו שאנו קונים מוצרים שאנו לא אוהבים ככה לא חייבים לשמוע מישהו שאנו לא אוהבים נכון?! הרי אני זוכר שהיתה הכתבה בערוץ 10 על אחותו סיגל ז"ל כמה תגובות היו פה והיום אומרים שתמיר לא זמר.אז יש לי שאלה
למה כתבתם ושאלתם מתי התוכנית אם תמיר גל לא מענין אתכם?אה?! הרי בנאדם שלא מעניין אותו מישהו הוא לא מסתכל עליו נכון? אני יודע שאם תמיר גל יעשה הופעה בהיכל התרבות לא יהיה פה אשכול אחד אלא 20 אשכולות והתגובות יהיו איזה זמר ענק איזה כישרון כמה עולה כרטיס איפה קונים כרטיסים? באיזה שעה ההופעה וכמובן אלו שקוטלים אותו לא יילכו להופעה ירוצו אליה כי דיבורים לחוד ומעשים לחוד
אני מעריץ שלו עוד מהתקופה של "שביל האושר" ושהוא הופיע בטורקיה הקטנה בבת ים ובכדור הלבן בחולון ובגוש 24 בראשל"צ וכמובן ארצנו!
אז לא היו "זמרים" שכל אחד שמוציא סינגל נחשב זמר ישר היו מריצים אותו כמה חודשים מול קהל ואם הקהל היה אוהב אותו נכנס לאולפן.
מספיק באמת להשוות בין כל הזמרים כי כל אחד שונה ביכולת שלו.
באמת אנשים תתבגרו קצת ותפסיקו לריב כי לא ייצא מזה כלום. תמיר גל בסה"כ מנסה ללכת בדרכי החברים שלו והוא יחליט מה טוב לו ומה לא טוב לא
כי תמיד יהיה לו קהל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2010, 16:49 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

סוף סוף בן אדם עם תגובה נורמלית שמבין את הכעס שלי. עודד נשמה אתה צודק ואני מסכים איתך בכל מילה ומילה שרשמת.
אני גם כמוך בדיוק הייתי יוצא לגוש 24 לארצנו לכדור הלבן אפילו ב XO של תמיר גל ואלון חסון ובזו (ZOO) בבת ים של שימי מזרחי הייתי.

תמיר גל אחד הזמרים המוכשרים שיש לנו במוזיקה ומה שהוא עשה והרבה כמוהו עשו,נעלם עם השנים לטובת המודרניות של הקקות האלה ששרים פופ

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2010, 13:43 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

עידן המזרחי כתב:
amiram כתב:
תסלח לי עם כל הכבוד עמיר בניון הוא לא זמר...ולא אומן ולא יוצר ...ודוד בודה ואליאור אלון לא רואים אותו ממטרררר כפרהה...אלה זמרי הנשמה האמיתיים!!!

נסחפת אחי.....עמיר בניון לא סופר את הזמרים האלה ותכלס לא בשביל לעצבן אותך קשה לי לקרוא להם זמרים כי הם לוקחים לחנים מוכרים כותבים עליהם מילות בכי ומקליטים במחשב. אני לא מדבר על כלים חיים,מינימום קלידים שיקליטו זה כבר יישמע אחרת לגמרי
אין להם איכות בשיט והקול שלהם לא מי יודע מה.....אני מעדיף לשמוע את יובל פרי ולא אותם

אחי היקר, אתה לא מכיר אותי חחחח זה ההומור שלי...כל מה שכתבתי היה ציני....אף אחד לא מתקרב לציפורניים של עמיר!
כל מי שכתבתי דוד בודה שמודה והפלוצים האלה יובל פרי אני משתין עליהם....אם הייתי אומר את מה שאמרתי באמת...הייתי מרביץ לעצמי מרוב בושה...איך אפשר לשמוע את החרא הזה.....אף אחד לדעתי בעולם!! כן?? בעולם!!! לא מגיע לדרגות של עמיר בניון לא בטונים ולא בסולמות בשום דרגה!!! ואני לא בא להתפאר ולהתיפייף...אבל יש לי קצת מושג והבנה במוזיקה...גם אני פעם אהבתי מאוד את תמיר גל אין לי שום דבר נגדו ....אבל אישית זו דעתי בקשר לכל זמרי האינטרנט האלה או איך שאני נוהג לקרוא להם "הצעצועים"....ערב טוב לכולם

מלאכים יזילו דמעות
שבנינו לא קם השלום
התפילות שם עוד נשמעות
ולא שבה, תמה האהבההההה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2010, 17:05 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

וווואלה באאממא שלי אתם לא מבינים במוזיקה .. חנן יותר טוב מתמיר גל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואלה תמיר גל הישנים והשקטים שלו לא רוואים את חנן בכלל ואם אתה שואל אותי לחנן בכלל אולי יש קול יפה
אבל יש לו שירים שאפילו אשפה לא ישמע .. תמיר גל אחד הענקייים בזאנר המזרחי השקט הרבה יותר מחנן ..
מי שלא מבין את זה לא יודע מזה מוזיקה תעשו טובה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2010, 00:17 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

עידן מלדסי כתב:
וווואלה באאממא שלי אתם לא מבינים במוזיקה .. חנן יותר טוב מתמיר גל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואלה תמיר גל הישנים והשקטים שלו לא רוואים את חנן בכלל ואם אתה שואל אותי לחנן בכלל אולי יש קול יפה
אבל יש לו שירים שאפילו אשפה לא ישמע .. תמיר גל אחד הענקייים בזאנר המזרחי השקט הרבה יותר מחנן ..
מי שלא מבין את זה לא יודע מזה מוזיקה תעשו טובה ...

עידן כפרה אל תזלזל בחנן,הוא זמר ענק ויש לו ים שירים טובים ויפים ואיכותיים
תכלס תמיר גל הוציא יותר להיטים,אבל זה לא משנה הכמות אלא האיכות,ושתיהם איכותיים חבל על הזמן!
אני אישית יותר אוהב את תמיר גל,יותר מתחבר אליו ולקול שלו

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2010, 09:47 
נושם באימונים
נושם באימונים

שמע אחי לא מזלזל בחנן אבל תמיר גל יצא בדואטים אם זמרים מהשוורה הראשונה אחיי אם זה איציק קלה ,שראל , מושיק עפיה , קובי פרץ ,אגאר , רינת בר לא חסרר תאמין לי ! כשהוא שר שירים של איציק קלה אם אתה לא מכיר את האלבום תוריד .. הוא פשוט שייגע אם הקול שלו .. ואיפה חנן ? הדואט הראשון שלו אם זמר מהשורה הראשונה זה יהיה תמיר גל כי בתכלס לא משנה מה תגידו אין אחד פה שלא שומע תמיר גל . תמיר גל שולט בדיכאון אם ים להייטים ומי שלא שומע את תמיר גל לפי דעתי אידיוטט .. חנן לא מתקרב לרמה שלו לא בביצועים לא בקול ולא בשירים

(הוציא שירים אם - ליאור פרחי , ניבין , לינט ,שלומי אוריאל , קובי פרץ , מושיק עפיה , איצייק קלה , שראל ,אגאר , ליאת בנאי , סימי סימן טוב - שאגב שמר שאף אחד לא מכיר והכיירו רק אחריי הדואט אם תמיר גל , אבי ביטר , ליאור נרקייייס , שימי מזרחי - וזה רק השקטים וכל שיר מהם להייט פשוט להייייייייייט אין שירים כאלה ולא יהו רק תמייר גל ! )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2010, 11:42 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 4 אוהבים

לא טחנו את הנושא הזה מספיק?
חלאס כבר באמת!
חנן הוא זמר בזכות עצמו ותמיר גל בזכות עצמו וככה זה לגבי שאר הזמרים כל אחד מעניין אותו הוא עצמו
וכל אחד בוחר לעשות דואט עם מי שבא לו,
אי אפשר להשוות בין חנן לתמיר כי כל אחד שר בסגנון שלו ולכל אחד יש את הלהיטים שלו
זה כמו שאתם אוהדים קבוצת כדורגל וכל אחד יגיד שהקבוצה שלו הכי טובה בעולם אז ככה זה במוסיקה!
אז מספיק לעשות את ההשוואה הזאת מי יותר טוב כי בחיים לא תהיה תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2010, 09:21 
נושם חדש
נושם חדש

:snir:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2010, 11:28 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 9 אוהבים

תודה רבה על העדכון :Shush-Nciha:

שויתי ה' לנגדי תמיד,
כי אין עוד מלבדו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 39 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

חדשות לגבי תמיר גל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית