נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חחח ישר לנעול הא? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום שאלות ותמיכה טכנית

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

חחח ישר לנעול הא?

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חחח ישר לנעול הא?
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 12:58 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אני שמה לב שאתם נועלים ישר כל הזמן תגובות של אנשים, יענו אמרתם את שלכם ולא אכפת לכם התגובה?
חחח לא מתפלאה, טוב שכל המנהלים פה לא בני 16.
שניר - נכון פניתי לאתר הזה כי תמיד הוא עזר לי והסרגל כלים עדיין מותקן אצלי והייתי נותנת לינקים לאתר הזה לחברים ורק דברים טובים, אבל קצת חוצפה על שיר לשלם 7 שקל
וגם אם זה לא שיר אלא 10 שירים וגם 100 שירים. כאילו לא חסר מקומות להורדה, ולא בעיה למצוא תלינקים שלכם איפה שהעלתם את זה אגב,
רק את השירים של הבקשות יצטרכו מימכם תכלס.
ואני לא קמצנית ותאמינו לי הכי לא, אז שלא תחשבו.אבל לדרוש כסף מגולשים? קצת מוגזם עוד 7 שקל לחודש זה ס ך ה כ ו ל שירים שאפשר להוריד כמעט בכל מקום ולא חסר פורמים תכלס שמעלים שירים.
למרות שאישית בעיניי באתרים יותר נוח לגלוש ולהוריד.
וואלה,תעשו מה שאתם רוצים אתר שלכם מי אני שיתערב, אני יודעת מזה לבנות אתר לשלם כל הזמן על האיחסון,העיצובים,ולהלחם נגד תביעות או משהו כזה.
אולי האתר שלי לא על מוזיקה אבל אתר די מצליח,לכן אני מודעת לקושי לא שופטת אותכם.
אבל רק תיהיו מודעים לכמות הגולשים שאתם מפסדים.(לא סתם יש לכפ פה מלא פניות שליליות בנוגע לנושא מגולשים).
והנה כבר עוד אחת שהייתה גולשת קבועה בזמנים היפים של האתר, פרשה.
שיהיה לכם בהצלחה באמת.
יאלה תנעלו כמו שאתם רגלים,מצדי אל תגיבו מבטיחה לא להפגע. |:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חחח ישר לנעול הא?
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 14:06 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1632 אוהבים
שם פרטי: _.
שם משפחה: _.

תראי, אני לא מכיר אותך, ולא יודע אם זה השם שלך, אבל לפי מה שרשום לך במיקום קוראים לך ליאן.

אז ליאן שלום,
אני שניר, חלק מהמעצמה הגדולה הזו שעונה לשם נושמים מזרחית, אני נמצא המון בתוך האימפריה הזו.
אני יכול להגיד לך על עצמי שאני עובד על האתר הזה יום וליל, וכמוני יש גם את שאר הצוות שעובד ומשקיע באתר הזה את כל כולו.
ולומר לך את האמת ? הדבר היחיד שאנחנו מרוויחים מכאן זה את האושר והשמחה לדעת שיש לנו את היכולת לספק לגולשים כמוך שמחפשים את מה שיש באתר שלנו, בצורה הכי מהירה ויעילה, הכי נוחה שאפשר וכמובן הכי איכותית.

7 שקלים היום, אם מחלקים את זה לחודש, זה יוצא מעט מאוד...בקבוק נסטי עולה היום לא פחות מ-7 שקלים..זה יוצא פחות מדקת שיחה בטלפון...שאנחנו עושים את זה כל יום ומדברים הרבה יותר מדקה אחת...
את צריכה להבין, כשאת נותנת מעצמך 7 שקלים, את תורמת לאתר מעבר לזה שאת מקבלת תכנים ללא הגבלה.
אם זה סך הכל שירים בשבילך, סבבה, תחפשי אותם במקום אחר ואם מצאת, תהני, אני אהיה מבסוט בשבילך...

עד לא מזמן, כשהאתר היה פתוח לכולם, לאף אחד לא הייתה בעיה, כולם הורידו בחינם ואף אחד לא התייחס לזה ולא עניין אותו שיש אנשים אחרים שיש להם הוצאות לאתר הזה.
למה זה היה ככה ?, מכיוון שלאף אחד מהגולשים זה לא "פגע" בכיס, אז לא היה אכפת להם, אבל היום שהאתר הזה צריך את אותם הגולשים האלה שכל הזמן הזה הורידו מה שבא להם בכמויות מטורפות, הם לא באים ונותנים יד לאתר, הם פשוט זורקים אותו לצד ולא אכפת להם ממנו, הם לא מעוניינים לשלם את ה-7 שקלים האלה.
הם יודעים רק לאכול בחינם, אבל העוגה של החינם נגמרה, יש לנו עוגה חדשה, והעוגה הזאת צורכת קצת כסף, ומי שירצה לאכול עוגה איכותית, יצטרך גם לשלם טיפה.

הגיע עידן חדש, אנחנו מציעים סינגלים חדשים לכולם, אבל כל השאר יפתח רק למי שאכפת לו מהאתר ויתרום מעצמו גם כן.
מי שלא רוצה לתת יד לאתר, עדיף שלא יקבל את מה שאנחנו מציעים, חבל על ההשקעה והתרומה.
אבל עבור מי שכן מוכן לתרום ולתת יד, הוא יקבל כאן הכל, בשבילו כדאי להשקיע, יד מושכת יד.
עם ישראל קצת קשה לו להבין את המושג "תתן, תקבל" ואני לא מתכוון לאולטימטום, אלא פשוט מאוד, זו דרך החיים.

אז ליאן, אני מצטער מאוד אם נפגעת, אני לא יודע מי נעל לך אשכולות, אבל בטוח שיש סיבה בדרך כלל זה למניעת הקפצות..
זו האמת שלנו, על מנת להשאיר את האתר באוויר ולהמשיך לספק לכם את רצונכם...
את תעשי את השיקולים שלך, אנחנו כאן בשביל כל אחד ואחת, ואין הבדל בין גולש תורם לגולש שלא מעוניין לתרום, אנחנו מסתכלים על כל אחד שווה בשווה.
אם לקחת משהו ממה שכתבתי כאן אני מאוד אשמח, אם לא ואת עדיין בדעה שלך, זה בסדר גמור מבחינתי.
השתדלתי לספק לך תשובה נגדית על מנת להראות לך גם את הצד השני.

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 15:26 
סגן מנהל ראשי
סגן מנהל ראשי

לייקים: 220 אוהבים

אני הגבתי לך בנושא הקודם, לא יודע מי נעל,
וזה ממש לא היה "ישר לנעול" אם תשימי לב הפניתי אותך לנושא הרשמי , ששם תוכלי למצוא תשובה לכול שאלה שלך איך מתי כמה למה ואיפה.
בכול מקרה שניר נתן לך תשובה מלאה..
ואני יגיב על משהו שרשמת..
לא בכול פורמים תוכלי למצוא את אותם איכויות כמו שיש בפורום , סינגלים ופלייבקים באיכות אולפן מקורית..
ברוב הפורומים.. אותם אנשים פשוט מורידים את השיר מיוטיוב ואז מפרסמים.. פה זה ממש לא עובד ככה..
ועוד דבר , לא יכול להיות שמצאת קישורים שלנו בגוגל, וגם אם כן, זה קישורים שפורסמו לפני שהמערכת עלתה .
תיהי בטוחה שהאנשים שעובדים מאחורי הקלעים.. הם לא ילדים בני 15 שמשכירים שרת ב 20 שקל לחודש ..
עובדה שנושמים מזרחית כבר 8 שנים באוויר.. לא קיים פורום שהחזיק מעמד כול כך הרבה..

שניר .א. - סגן מנהל ראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 19:32 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8644 אוהבים

וליאן

אם זה באמת לא היה מציק לך וכמו שאת אומרת ש"יש אתרים אחרים"
אז לא היית טורחת לפרסם פה את 2 האשכולות שלך בנושא.
כנראה את כן יודעת מה נושמים מזרחית שווה ברשת ואנחנו כנראה לא "סתם עוד אתר"

וזה מה שהביא אותנו להיות מספר 1 בתחום המזרחית ברשת

אני את ההשקעה שלי ב-8 שנים כאן בנושמים
עושה בשביל אנשים שמעריכים אותנו בטוב וברע
מי שבא בטענות כאלו זה קצת מציק
ואולי באמת עדיף שיחפש באמת אתרים אחרים.
אנשים פה סה"כ עושים עבודת קודש בהתנדבות מלאה בשבילכם.

ועם הזמן כדי להחזיק מערכת כזו גדלו ההוצאות ויחד עם דברים בלתי צפויים שנופלים עלינו מדי פעם
הכל ביחד גרר את שאר הפעולות.
שוב דבר לא נעשה במטרה לעשות לכם דווקא
אחרת כבר מהיום הראשון היינו לוקחים כסף.

תעשי את השיקולים שלך
ואני מחזק את התגובות מעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:20 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1632 אוהבים
שם פרטי: _.
שם משפחה: _.

אתם צודקים בכל מה שאמרתם כאן, אבל אין צורך בעוד תגובות חבר'ס.
אני מניח שהיא הבינה את התגובה הראשונה שלי על הצד הטוב ביותר ולא צריך יותר מזה.

את בסדר גמור, מותר לכל אחד כאן להתפרץ ולשאול ולהביע את דעתו האישית, כמובן מבלי לפגוע באנשים אחרים.
אנחנו משתדלים לעשות את המיטב, אחד בשביל כולם - כולם בשביל אחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום שאלות ותמיכה טכנית

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

חחח ישר לנעול הא?

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית