נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

advanced system care 3.7.0 + סיראל בנוי! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום תוכנות

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

advanced system care 3.7.0 + סיראל בנוי!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: advanced system care 3.7.0 + סיראל בנוי!
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2010, 16:51 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 3 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

advanced system care זו תוכנה שעוזרת לכם בהמון דברים שגם אני לא ידעתי בהתחלה כמו למשל: לעשות אחוי דיסק הסרת מרגלים וניקוי אשפה זה מה שידענו עד עכשיו!!!!!! אבל יש עוד מלה אופציות!!!!!!!!!!!!!!!! כמו של עזרה בלהריץ את הזיכרון ה RAM שלכם איחוי דיסק מקציעי והגברת מהירות האינטרנט למשל: האינטרנט שלי הייה על 12 מגה ודרך התוכנה הזאת הצלחתי להעלות את זה לג'יגה 1 נישמע לכם לא הגיוני? אבל זאת עובדה וגם אתם יכולים ליצור קיצורי דרך לדברים בלי בעיות במקום הדרך הרגילה של המחשב לחפש ואז זה עושה התקנה כזאת אבל דרך התוכנה פשוט אתם מראים איפה הקובץ ולחצים עליו וזה מכין לכם בלי התקנה לא כמו בדרך הרגליה של המחשב

והינה מתנה מימני:
שמתי שם סיראל שבניתי לבד אין עידכונים אוטומטיים כי שלא יצא מצב שתחפרו את האינטרנט בישביל סיראל מתאים לגירסא הבאה זה לטובתכם אם אתם לא מורצים מהעובדה אז דברו איתי בפרטי אני יכין לכם סיראל מיוחד (על שמי כמובן)...

טוב איך אפשר לשיכוח? עכשיו סריקה אני לא יבא תמונה אני פשוט יביא לינק אורגנל אחים ואני מעלה את התוכנה שלי!
טוב דיברנו דיי הרבה לא? עכשיו >הסריקה< זה נקי 100%

טוב מכוון שכולם לא בדיוק יודעים איך ממריצים ת'אינטרנט אז הינה הורדה למדריך להמריץ את האינטרנט >מכאן<

טוב עכשיו ההורדה:
תורידו את זה פה >advanced system care< אני לא ידעתי איזה שרתים להיא לכם אז הבאתי לכם multi upload אני יודע שזה אמור להיות מחובר אבל זה לא כולם כותבים את זה מחובר בגלל הכתובת של האתר טוב עכשיו יש בפנים את השרתים הכי טובים הכי בטוחים והכי מהרים (חוץ מהתחלה תצרכו לחכות כמה שניות אבל השרת הכי ראשון קוראים לו multiupload משהו כזה אתם מחכים מ שנייה עד 2) טוב קיצור זה מגיע לכם כי אתם חברי נושמים מזרחית וכמעט ששכתי להגיד "תבחרו את ה - שרת שלכם (יענו את השרת הכי אהוב עלכם)
שלכם Darkgodz4life אבל אם הייתי יכול לשנות את הכינוי הייתי משנה אותו ל darkgodz4life2fxp טוב בכל מיקרה שמח לעזור בכל עת!!!!!! ilove to evrybudy
עריכה:
הסיראל בפנים זה מותקן!

נערך לאחרונה על ידי zooz בתאריך 06 אוקטובר 2010, 11:55, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אין קישור להורדה. נעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: advanced system care 3.7.0 + סיראל בנוי!
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2010, 19:48 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ישששש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום תוכנות

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

advanced system care 3.7.0 + סיראל בנוי!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית