נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

*** ||Mתכון|| טאג'ין כבש בתמרים מאכל פרסי *** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » מוסיקת עולם » ארכיון






*** ||Mתכון|| טאג'ין כבש בתמרים מאכל פרסי ***

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 09 פברואר 2006, 21:10 
נושם זהב
נושם זהב

הצטרף: 02 אוקטובר 2005, 16:39
הודעות: 34581
לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שים לב: נושא זה נעול, יתכן והקישורים וההורדות הנמצאים בו לא תקפים.


מצרכים ל4 מנות
800 גרם בשר כבש, חתוך לקוביות (רצוי מהירך)
1 כף שמן זית
1 בצל, גדול, קצוץ
300 גרם דלעת, קוביות
1/4 כפית קינמון
1 הל, (תרמיל הל)
5 שיני שום, שלמות
200 גרם תמרים, מגולענים
לפי הטעם כוסברה, קצוצה
לפי הטעם פטרוזיליה, קצוצה
1/2 כפית כורכום
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל

אופן הכנה
לא צריך לרוץ ולקנות טאג'ין. כל כלי חרס סגור הרמטי יתאים למנה זו. מנת בשר עם טעם מתקתק שמשתלבת היטב עם אורז לבן.

1. מחממים בסיר את שמן הזית ומשחימים את קוביות הכבש על אש בינונית. מוציאים את הבשר לכלי נפרד.

2. מזהיבים את הבצל בשמן שנותר, מוסיפים את הדלעת ומזהיבים.

3. מניחים את תרמיל ההל על קרש חיתוך ובעזרת פטיש או החלק הרחב של סכין גדולה סודקים אותו. מוסיפים את ההל ואת שאר החומרים (למעט הפטרוזיליה) אל תערובת הבצל והדלעת, ומתבלים.

4. מעבירים הכל לכלי חרס מכוסה היטב, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה וארבעים דקות או עד שהבשר רך דיו. אסור לבחוש את התבשיל כדי שהדלעת והתמרים לא יהפכו לעיסה.

5. מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.




חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הוסף תגובה
  


עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » מוסיקת עולם » ארכיון

עבור ל:  

*** ||Mתכון|| טאג'ין כבש בתמרים מאכל פרסי ***


היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית
Powered By PHPBB Copyright Noshmim Mizrahit 2003-2011 © All right reserved
שיווק הפרסומות באתר זה מופעל על ידי @.מ.י - שירותי מדיה וסליקה באינטרנט
רוצה לפרסם באתר זה? שלח אלינו מייל לקבלת הצעה משתלמת במיוחד