נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***||מתכון גרוזיני||פלמושי||*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » מוסיקת עולם » ארכיון






***||מתכון גרוזיני||פלמושי||***

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2006, 13:37 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

הצטרף: 01 מרץ 2005, 18:47
הודעות: 314
לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שים לב: נושא זה נעול, יתכן והקישורים וההורדות הנמצאים בו לא תקפים.

חומרים
ליטר 1 בדגי או מיץ ענבים טהור
'קמח 1/4 קג
:אופן הכנה
מערבבים עם מקסר את הקמח והמיץ קודם ב 2 כוסות מיץ שלא יהיו גושים אחר כך מוסיפים
את כל המיץ כשהמיץ הומוגני בלי גושים מתחילים לבשל תוך כדי עירבוב. חייבים לערבב בלי
להפסיק. פלמושי מתחיל להסמיך ומשנה צבע. כשמתחיל לרתוח זה הזמן להוסיף אגוזי מלך
חתוחים. ( אם רוצים ) אם מוסיפים אגוזים אפשר להכין מזה משהו דומה לצ'ורצ'חלה. כש מעבירים
את הפלמושי על הצלחת. מכסים אותו בבד ומייבשים לכמה ימים. חותחים בקוביות
ויש לכם מעדן צ'ורצ'חלה מבלי להשחיל את האגוזים על החוט
בלי אגוזים זה פלמושי אוריגינל. אחרי רתיחה ראשונה מבשלים עד להסמכה רצויה
.בערך עוד 5-8 דקות
.מעבירים לצלחות ונהנים מכל טיפה

.הערה: בדגי זה התמצית של מיץ ענבים, ומשתמשים בו כשאין ענבים
:מכינים אותו כך
.מבשלים מיץ ענבים עד להסמכה. כמו סירופ ושומרים אותו בצנצנות לכל השנה
.בעונה של ענבים מכינים פלמושי ממיץ ענבים טרי



חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הוסף תגובה
  


עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » מוסיקת עולם » ארכיון

עבור ל:  

***||מתכון גרוזיני||פלמושי||***


היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית
Powered By PHPBB Copyright Noshmim Mizrahit 2003-2011 © All right reserved
שיווק הפרסומות באתר זה מופעל על ידי @.מ.י - שירותי מדיה וסליקה באינטרנט
רוצה לפרסם באתר זה? שלח אלינו מייל לקבלת הצעה משתלמת במיוחד