נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***סיפור - יהדות זה לא דבר קשה*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***סיפור - יהדות זה לא דבר קשה***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***סיפור - יהדות זה לא דבר קשה***
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2008, 00:14 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

בנאדם שאומר שהיהדות זה קשה זה כמו-שיש עכשיו בניין 100 קומות והמעלית מקולקלת ויש זקן אחד שצריך להעלות איזה שקיות כבדות עד לקומה 100 ששם זה הבית שלו והוא ועוד איזה נער אחד נימצאים בכניסה לבניין,והזקן אומר לנער אתה יכול בבקשה לעזור לי לעלות את השקיות עד לבית?אז הנער אומר-טוב,הזקן מבקש,מה לא נעזור לו?...אז הוא מרים את השקיות והם כבדוותת!אז הוא מתחיל לעלות לאט לאט כי מאוד קשה לו ואחרי שהוא מגיע לקומה 20 הוא אומר לזקן טוב די אני לא יכול יותר קשה לי..אז הזקן אומר לו אתה יודע מה יש בשקיות?יש שם יהלומים!ואם אתה תעלה לי אותם עד למעלה אני יתן לך חצי מכל היהלומים שיש בשקית..אז הנער יתחילל לרוץץ עד לקומה 100 כדי לקבל את היהלומים!ולא רק,אחרי שהוא יגיע לקומה 100 הוא ישאלה את הזקן-יש לך עוד שקיות שאתה רוצה שאני ירים?...
כי אחרי שהוא מבין את המשמעות של הדבר הוא יכול להרים גם 1000 שקיות..

עד פה זה היה המשל..הנימשל זה ליהדות!שבנאדם חושב שהיהדות זה קשה הוא בעצם לא מבין מה הוא מרוויח!!פי מיליוןן מיהלומיםם!!אם בנאדם היה יודע איזה שכר יש על כל מיצווה ומיצווה אתם לא חושבים שכל החיים שלו מה שהוא היה מחפש זה תורה ומיצוות??הוא היה מנצלל כל דקה ודקה שהוא חי!!!!אם היה עובר עליו דקה בלי מיצווה הוא היה בוכה!
תבינו איזה ערך יש למיצוות שלנו..אם בנאדם יבין מה השכר שהוא מקבל על כל מיצווה קטנה שהוא עושה אז הדבר הכי קל בעולםם בישבילו זה לקיים מיצוות..כי הוא יודע מה הערך של המיצוות אז הוא יכול לעשות הכל כדי לעשות מיצוות!

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

אם קיים מישהו בשמיים ששומר אותך ,לא קיים מישהו באדמה שישבור אותך ;)

הקב"ה אנחנו 3> אותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

***סיפור - יהדות זה לא דבר קשה***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית