נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***יש לי בעיה רפואית וזה גורם לי למשבר באמונה*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***יש לי בעיה רפואית וזה גורם לי למשבר באמונה***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***יש לי בעיה רפואית וזה גורם לי למשבר באמונה***
הודעהפורסם: 21 מרץ 2008, 01:24 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

שאלה
שלום רב יש לי בעיה רפואית עברתי את כל הבדיקות שאפשר לעשות, עשיתי. בכל הזמן הזה יש לי מעל הראש סימן שאלה??? מה ה´ רוצה ממני? חז"ל אומרים שה´ לא נותן ניסיון לאדם שלא יכול לעמוד בו זה נחמד מאוד אבל לא שאתה סובל כל כך הרבה.למה ה´ מביא לבן אדם ניסיון? איסורים?
לסיכום: יש לי משבר אמונה ענק אני ישמח אם תוכלו לעזור לי .

--------------------------------------------------------------------------------

תשובה

שלום,

ראשית רפואה שלמה.
אני אחלק את תשובתי לשאלתך לשני מישורים, הבעיה הרפואית והבעיה האמונית.
במישור הרפואי יכולים להיות אלף ואחד דברים שמשפיעים על בריאותינו (שאני כלל לא בקיע בהם).ועם כל ההתקדמות של הרפואה הקונבנציונלית (המוכרת) לא תמיד מוצאים מה הבעיה. אך יש עוד אפשרות שאני ממליץ עליה-פניה לטיפול ברפואה אלטרנטיבית שזה בשתי מילים-שיטות טיפול עתיקות שעובדות בעיקר על תהליכים טבעייים. ממה שאני יודע, הכאבים שדיברת עליהם, הם בדר"כ תוצאה של לחצים,חרדות וחששות מדברים שקורים לנו בחיים. כיון שאינני מכיר אותך אני רק יכול להגידלךשבעייני זה שווה בדיקה, בינך לבין עצמך בשילובהרפואה האלטרנטיבית.

במישור האמוני. חז"ל באמת צדקו כשאמרו שאין הקב"ה מביא ניסיון על אדם אלא אם כןיוכל לעמוד בו. בעיה מתחילה כשהניסיון באמת קשה... כי מצד האמת אני באמת אהיהמסוגל לעמוד בניסיון, זה בטוח. אבל מה קורה עד אז? הרי קשה לי! ולמה בכלל אני צריךאת הניסיון הזה?!

הרשהלי להמשיל לך משל בעניין:
היו היה ילד שיום בהיר אחד גילה בחצר ביתו גולם של פרפר. כ"כ התלהב הילד עדשעקב אחר התפתחותו כל יום. פעם אחת כשראה את הגולם מתחיל לבקוע החוצה, נכמרו רחמיועל היצור הקטן שנאבק בקליפתו והחליט לעזור לו. מייד שלח את ידיו בעדינות והשיל אתקליפת הגולם מעליו וגילה להפתעתו פרפר יפיפה. שמח הילד על שעזר לחברו החדש. הגולם,שכבר נהפך לפרפר התחיל לעוף באוויר הפתוח אך כעבור מספר רגעים צנח לקרקע ומת. תמההילד בעבור מה מת חברו בטרם עת ובבכי רב שאל את אביו. ענה לו אביו שהתהליך בוהגולם נאבק כדי לצאת החוצה מתוך קליפתו זהו תהליך שמחשל אותו לשימוש בכנפיו על מנתלעוף. כשהפרפר נאבק לצאת הוא משתמש בכנפיו ואלו מתחזקות כך ומכשירות את עצמן להיותלו לכנפיים חזקות ובריאות בבו העת.

כךהדבר בדיוק אצלנו בני האדם. פעמים רבות בחיים אנחנו ניצבים מול ניסיונות, חלקםקשים יותר, חלקם פחות. אבל את כולם אנחנו מסוגלים לעבור. אותם הניסיונות מחזקיםאותנו להמשך החיים. הניסיונות הם קשים, ואין מה לעשות. צריך רק להתאזר בסבלנות,להתגבר ולעבור את הניסיונות. הקב"ה לא מעמיד אותנו סתם בקשיים, לא משעמם לואני מבטיח לך. הקב"ה לא רשע (חו"ח) הקב"ה הוא אבא, הוא אוהב אותנו והכל הוא עושה לנו מתוך אהבתו אותנו, כפשוטו.דברים לא נעימים שקורים לנו בחיים הם דרכים שלו לחשל אותנו, ולגרום לנו להיבנותולהתפתח, כדי שנוכללהיות טובים יותר!.

כל ניסיון שאדם עובר בחיים בונה בוקומה רוחנית שלא הייתה בו קודם.

כל ניסיון מבהיר לאדם נקודה חדשה בחיים שלא ידע על קיומהקודם.

כל ניסיון מגלה בנו כוחות חדשים לאידענו על קיומם.

ויותר מכל, כל ניסיון מקרב אותו עוד צעד קטן בדרך לאבינושבשמיים.

שם המשחק, הוא לעבור, להתגבר, לא להיכשל לא לוותר. מי שנשבר – בחוץ! זה קל לזרוק הכלולא לזוז, זה קל להאשים את כל העולם ואת הקב"ה בבעיות שלי... זה קל וזה נוח.אבל המוטו שלי בחיים זה עבודה. איך אומרים? "עם הנצח לא מפחד מדרךארוכה..."

עודד,אתה חלק בלתי נפרד מאותו"עם הנצח" ש"אינו מפחד מדרך ארוכה".תאמין, תתגבר, אל תוותר! עוד שנה שנתיים תתגייס ליחידה קרבית (אני ממליץ סיירתגולני J ) וגם שם יהיה קשה והרי שם לא מוותרים –למה? כי רוצים להשיג תוצאות! ובשביל תוצאות – עובדים! משבר אמונה עובר בהצלחה אם לא מוותרים! אם אתה מוכן לעבודה קשה שסופה מתוקה מדבש – אני איתך לאורך כל הדרך,באמת!

בהצלחה,

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

אם קיים מישהו בשמיים ששומר אותך ,לא קיים מישהו באדמה שישבור אותך ;)

הקב"ה אנחנו 3> אותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2008, 01:42 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 127 אוהבים

בס"ד

חיזקת אותיי נשמה!

תודהה רבה רבה לך אשרייך!!!! kis:):)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2008, 01:46 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים

:)

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

אם קיים מישהו בשמיים ששומר אותך ,לא קיים מישהו באדמה שישבור אותך ;)

הקב"ה אנחנו 3> אותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

***יש לי בעיה רפואית וזה גורם לי למשבר באמונה***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית