נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

*אז הבנתי...רציתי לעשות חיים..אבל תשאלות הקשות לא שאלתי...* F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

*אז הבנתי...רציתי לעשות חיים..אבל תשאלות הקשות לא שאלתי...*

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: *אז הבנתי...רציתי לעשות חיים..אבל תשאלות הקשות לא שאלתי...*
הודעהפורסם: 19 מרץ 2008, 22:41 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

כל חיי חשבתי שתכלית החיים, זה לא לחשוב על אחרים ולהתעסק רק באיך להרשים אותם עם דיזל ולי קופר. כל יום מועדון או פאב, לעשות כסף, להשיג בנים,לתת לבנות לקנא...ואז נפלתי....הנשמה נפלה...פגשתי בן אדם שנתן לי להרגיש מטומטמת ומפודחת....ואז הבנתי... רציתי לעשות חיים ,רציתי להנות מהחיים האלה אבל לא שאלתי אף פעם תשאלות הקשות...
יש אלוהים..? אם יש איפה הוא?אני חייה רוצה לעשות כסף להנות, אבל ללכת למועדון ולעשות כסף זה להנות??
אם אני כל החיים שלי ילחם על כסף וחיים של עושר הרי אני ימות בסוף אז מה שווה?? מה התכלית של העולם הזה ? האם יש בורא שברא עולם וברא אנשים שימותו בסוף מה שווה העולם הזה??

הוא לימד אותי התבודדות אותו בן אדם ," רק דברי עם אלוהים בטבע,במקום סגור, שאת לבד,תתחברי אליו,ספרי לו הכול"
לא עשיתי כלום לא שמרתי שבת ,לא הלכתי צנוע לא כלום.... רק כל יום הייתי מדברת איתו קצת...שואלת אותו שאלות והוא היה עונה לי, נותן לי סימנים... וכבר הבנתי שהוא שם...הוא הסיבר לי המ החשיבות של צניעות הוא הסיבר לי המ התכלית של הבן אדם....הוא בורא עולם הגדול מכולם...לא אף אחד אחר...
ואז הבנתי הוא הסביר לי שהבורא לא יכול לברוא עולם בלי תכלית אם את פה יש משהו ...הרי את חייה ואף פעם לא מובטח לך שתחיי מחר, אני מכירה מלא אנשים שעשו כסף כל החיים שלו כדי שינהו ממנו אחרכך ואחרי זה עברו תאונה ונהייו משותקים ועכשיו ההנאה שלהם זה שהם עם המשפחה שלהם כל היום...
אז למה באנו??יכול להיות שהיצרן של העולם לא יביא הוראות יצרן? ואכן כן הוא הביא את התורה הטהורה מכולם. הבורא הביא לנו את המשפחה שלנו את העולם המדהים הזה ואנחנו באים רק כשרע .האם הבורא הכל כך טוב עושה רק רע? מי עושה אתה הטוב אם אל הוא?
בתור התחלה אני מציעה לכם לשאול את השאלות הקשות,אחרי שתשאלו, תתחילו לדבר איתו ותופתעו לדעת כמה הוא מתחשב...וטוב טוב כמוהה בחיים לא יהיה.והכי חשוב לכו לים ליער ותגידו לו תודה כל הטבע המדהים הזה בשבילכם בלבד, כל יום שאתם עם המשפחה שלכם לא מובטח לכם גם מחר תגידו תודה...כל יום שאתם חיים והולכים על הרגלים לא מובטח לכם גם מחר...
תגידו לו תודה...
נ.ב
רק לא מזמן שגילתי שבן אדם בלי אמונה זה בן אדם עצוב בן אדם בלי תכלית בן אדם שרק חושב שטוב לו....הנאות הגוף בחיים לא יהו כמו הנאה רוחנית טהורה.אנחנו נמצאים בשפל המדרגה אנחנו ראווים להיות מזה...אנחנו חוץ מגוף גם נשמה תנו לנשמה להנות גם.תשאלו את השאלות הקשות ותגיעו למסקנה בעצמכם...

(ניכתב ע"י מישהי..)

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

אם קיים מישהו בשמיים ששומר אותך ,לא קיים מישהו באדמה שישבור אותך ;)

הקב"ה אנחנו 3> אותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

*אז הבנתי...רציתי לעשות חיים..אבל תשאלות הקשות לא שאלתי...*

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית