נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מי צריך בנות? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מי צריך בנות?

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מי צריך בנות?
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2007, 19:49 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 10 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כשאתה מחבק את הספר תורה אין דבר יותר כיף מזה
מי צריך בנות תגידו לי ?תנו לי לחבק את הספר שעות כמו ילד קטן להחזיק אותו לנשק אותו תענוגגגגגג
:Yami: :Yami:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2007, 20:27 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

אדריך אחי היום הייתי בשמחת תורה וזכיתי להיות בישיבה ותאמין לי שאחרי שזכיתי לראות מה זה שמחה של שמחת תורה יותר קל לי להבין אותך......אבל בכל מקרה צריך אישה ומשפחה וילדים בעזרת ה' ואפשר להנות מכל דבר בחיים רק אצל הציבור ששומר מצוות זה הנאה יותר גדולה כי גם נהנים וגם עושים את זה בהתר ויודעים ששזה מה שה' רוצה וזה הכי טוב בשבילנו וזו התחושה הכי טובה בעולם....שננזכה כולנו לזיווגים הגונים מהרה ושנגדל בתורה בעבודת ה' ושתיהיה לנו יראת שמיים אמיתית אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2007, 20:35 
נושם באימונים
נושם באימונים

ובקשר למה שאמרת לחבק את הספר תורה כמו ילד קטן זה מזכיר לי שהיום בישיבה שמה היה האבא של ראש הישיבה שהוא היה משמש את בבא סאלי זצ"ל והוא נראה לי בן 90 ומשהו והוא נראה צדיק שאתה לא מאמין ושהוציאו את ספר התורה הוא שמח והיה כל כך מאושר ואפילו שהוא לא יכול לקפוץ ולרוץ הוא קם ונישק את הספר וניסה לרקוד קצת ליד הספר ...אני פשוט התרגשתי בצורה בלתי רגילה לראות את הבן אדם הזה ואת השמחה וההתרגשות שלו מספר התורה......וחוץ מזה היה שם טרוף של ממש מי שלא היה שם לא יכול להבין מה זה....אנשים שם קפצו והשתגעו ליד הספר תורה כולל הרב וכולם וזה מלמד מוסר השכל קטן:יש את הסיפור הזה שאני לא כל כך יודע אותו בצורה מלאה על דוד המלך שהוא עמד לפני הארון וכולו קפץ ושמח לפני ארון הקודש ..ואז נכנסה אני חושב אישה אחת ואמרה לו שהוא מלך ואיך שהוא משפיל את עצמו ככה..ואז הוא אמר לה שאם היא הייתה יודעת לפני מה הוא רוקד ומקפץ היא לא הייתה שואלת את השאלה הזאת ואני חושב אחרי זה שהיא נענשה או משהו...בקיצור זה בא להראות שלפני התורה הקדושה אין עניינים של כבוד כולנו כאלה קטנים לאומת התורה של בורא עולם וגם כאלה שהם הכי מכובדים בעם צריכים לרקוד כמו ילדים קטנים ואלה הגדולים שמביניםם את המשמעות של המצווה של לששמוח בחג ובשמחתה של התורה לא מרגישים בכלל שהם משפילים את עצמם אלא מרגישים את זה ששיש להם זכות גדולה והם מרגישים הכי שמחים ומאושרים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2007, 20:40 
נושם באימונים
נושם באימונים

למי שקצת התקשה להבין את הדברים שכתבתי כי אולי תכבתי לא כל כך ברור התכוונתי להגיד שלרקוד ולקפץ לפני התורה זה הזכות הכי גדולה ואלה שעושים את זא מגישים שזה השפלה ולא משנה מה מעמדם הם כולם מרגישים שזה זכות ענקית ויותר מזה...אלה הגדולים באמת שכביכול אמור להיות להם הכי הרבה כבוד..הם אלה שיודעים הכי טוב את הערך של התורה והם בדרך כלל היכ שמחים והי קופצים ורוקדים והם מבינים הכי טוב כמה שזה זכות ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2007, 20:42 
נושם באימונים
נושם באימונים

התבלבלתי בשורה שמה התכוונתי שזה לא השפלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2007, 20:42 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 1 לייקים

כמה רקדתי היום , כמו מטורף . כמה שמחתי על הזכות הגדולה שנתן לי ולנו בורא עולם לשמוח בשמחת תורה . התורה היא מהות העולם , תורה תמימה שמסמלת עד כמה הקב"ה אוהב אותנו !!!

אני לא ימשיך יותר מדי כי אני מת מעייפות אחרי כל הטראנסים שרקדתי היום , אני רק יגיד דבר אחד :

"מי שלא טעם שמחת תורה מהי - לא טעם שמחה מעולם" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2007, 20:44 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 1 לייקים

אומרים דוד המלך פיזז בשמחת תורה עד שאנשים לא האמינו כי זהו מלך ישראל!
אם דוד פיזז ושמח לפני תורתנו הקדושה עד טיפת הזיעה האחרונה - מי אנחנו ?!?!?!!? מי ?!?!?!?!

תודה לך בורא עולם!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

מי צריך בנות?

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית