נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שמירת שבת F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 2 [ 19 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שמירת שבת

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שמירת שבת
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 08:57 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 10 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אני שומר שבת קרוב ל3 חודשים .
רק שהשבת הזאת , אני לא מרגיש שאני רוצה לשמור כבר , לא יודע להסביר , כאילו אין לי את הציפייה לשבת כמו שהיה בהתחלה.
אני יודע שאם אני לא ישמור , במהלך השבת אני יצטער על זה , אבל אני לא יודע לא מרגיש שאני כבר רוצה לשמור.

האמת , שמרתי למטרה מסוימת , ולצערי זה לא עשה את התוצאה שרציתי , אז אולי בפנים זה אכזב אותי וגורם לי עכשיו לא לרצות לשמור..

:???:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 10:45 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים

דיברתי איתך אח יקר הרבה פעמים על העניין
אני יתייחס למה שרשמתה
"האמת , שמרתי למטרה מסוימת , ולצערי זה לא עשה את התוצאה שרציתי , אז אולי בפנים זה אכזב אותי וגורם לי עכשיו לא לרצות לשמור.. "

יש משנה בפרקי אבות אומרת "אל תהיו כעבדים המשמשין את הרב, על מנת לקבל פרס, אלא הוו כעבדים המשמשין את הרב, על מנת שלא לקבל פרס"

מה היה קורה אם הייתה שומר כמה שבתות פתאום הכל עבר לך מה שיש לך אז לא הייתה שומר יותר שבתות ? כי הנה שמרתה שבת בשביל משהו קיבלתה אותו ואז זהו ?

אני יודע מה הבעיה שלך אחי והיא לא קלה
אתה התחלתה לשמור שבת 3 חודש פתאום אתה מתייאש ? למה אחי ? זכיתה להכיר בבורא עולם לעשות את רצונו ,יש דבר יותר שמח מזה?
בוא נעבוד את ה' כמו שצריך, גם שקשה , גם שמיואשים , גם שהכל נראה כמו שאנחנו לא רוצים לראות.

"טוב ה' לכל ,ורחמיו על כל מעשיו" אל תדאג ה' ישתבח שמו טוב הוא יודע מה הוא עושה
תזעק לו אחי מכל הלב
תבקש את רחמיו
ותראה שהמצב ישתנה
אתה תראה אחי שיום אחד הכל ישתלם לך
כי אם עבדתה את ה' במצבים הקשים ולא התייאשתה
אז כל שכן שיעבור לך הכל ותרגיש טוב אז תעבוד את ה' משמחה

אמרו חז"ל מי ששומר את השבת כהלכתה נמחלין לו כל עוונתיו
שבת כהלכתה , שבת לפי כל הדינים וההלכות שיש .

ואל תשכח שחוץ מהשבת יש עוד הרבה מצוות תפילין תפילה לימוד תורה ועוד ועוד
אחי אל תתייאש תהיה חזק בע"ה הכל יתהפך לטובה

תראה לה' גם שקשה גם שאתה מיואש גם שלא בא לך לשמור שבת
אתה עושה את זה בגלל שהוא ציווה ,מאהבה....
והכל יתהפך לטובה !~

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 10:54 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

יהודי יקר
את ה3 חודשים האלה העברת בשמירת שבת ואשרייך.. אתה יכול להגיד שלא נהנת בהן? שלא הרגשת ח"ו את הקדושה?
אם את השבת התחלת לשמור את השבת בשביל לקבל משהו מה'.. אז אולי הגישה הזאת לא הכי נכונה
תאמר שהתחלת לשמור את השבת, כדי להתקרב לבורא ושאתה מאמין בה' בלב שלם שימלא את כל משאלות- Love:L שלך

זה קורה לפעמים.. שהמצב רוח יורד ופחות רוצים לעבוד את ה'
זה עיניין של אמונה, ועל אמונה צריך לעבוד (:

http://www.mp3ora.com/
פה יש מלא הרצאות של הרב ארוש
תכנס ל"נתחזק ביחד" ,לא שמעתי, אבל אולי זה יעזור

חוצמזה, תחשוב על זה ששבת זה המנוחה של האדם
"שבת וינפש"
ו.. גם מי ששומר שבת שקול כאילו קיים את כל התורה

אז מה יותר טוב מזה?

מי יתן וה' יתן לך שכל ישר להמשיך לשמור את שבת המלכה

"לקראת שבת לכו ונלכה
כי היא מקור הברכה.."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 13:39 
נושם כבוד
נושם כבוד

כל מי שפה ויכול לעזור ליהודי הזה
שירשום לו תגובה
אני בטוח שזה יעזור !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 13:48 
נושם ותיק
נושם ותיק

תודה על התגובות , אני מסכים עם רוב הדברים שלכם , תודה.
אבל כן האמת שהתחלתי לשמור שבת ולשים ציצית למטרה מסוימת , ולצערי שוב זה לא עזר , וזה מה שתסכל אותי וגם לי לאכזבה כל כך גדולה.
ואני יגיד לכם גם למה זה גרם לי לאכזבה כל כך גדולה , כי ראיתי אנשים שלקחו על עצמם משהו , ואחרי כמה ימים הם כבר מקבלים את מה שהם רצו , אז אני שואל , מה אני שונה מהם ?אני כולה ילד בן 18 , זה לא קל בגיל הזה לעבוד את השם ולעשות את רצונו , נכון שאני לא מושלם ועושה הכל , אבל אני משתדל ולאט לאט , אבל עדיין אפילו אין הטבה מסוימת ככה שזה אפשר להגיד גמר אותי:(
בחור טוב יודע כי סיפרתי לו , מצאתי את עצמי באמצע תפילת שחרית בשבת אומר לעצמי , זהו ..אני לא שומר שבת יותר , אם זה לא עוזר לי למה שאני ישמור ?אני ימשיך להניח תפילין ובזה תסתיים האמונה שלי.
אבל אני יודע שאם אני יעשה את זה עמוק בלב אני יצטער ולא יהיה לי נוח עם זה.

:???:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 13:56 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

בס"ד

אוח אוח יהודי יקר! כמה שבורא עולם שמח ששמרת את מצותיו! כמה שהוא גאה בך! כל הכבוד לך.

אתה חייב לדעת שיש מפולות, שיש רגעים קשים, אבל כמו שאבא בשר ודם של ילד בשר ודם לעולם לא יעזוב אותו, על אחת
כמה וכמה שאבא רוחני וענק בענקים! גדול בגדולים, הוא אחד ושמו אחד!, אם תרגיש חס ושלום שאבא בשמיים עוזב אותך,
תדע שתמיד הוא מחכה לך! הוא יודע שאתה עובר תקופה של ירידה רוחנית - אבל הוא מחכה שתחזור אליו, כי תכלית הירידה
היא לצורך עלייה ואין ייאוש בעולם כלל!

כפי שאמרת, אם אינך תשמור את אותה שבת, אתה תרגיש עצוב! אתה תרגיש שאתה רחוק מאבא שלנו. צדיקים גמורים נפלו
היכן שאתה בע"ה תעמוד! אני מאמין באמונה שלמה שאתה תשמור את השבת הזאת ועוד מליוני שבתות במשך חייך! בע"ה
הקב"ה יפתח לך שערי תשובה, כי הם לא ננעלו בזכות הדמעות, כי שערי דמעות תמיד פתוחות. רבנו אומר שהתבודדות היא
מעלה גדולה מן הכל - קח לך שעה היום או מחר, לך לים שקט וסגור או למקום רוחני בעינייך, ותתחיל לדבר לאבא שלך - תתחיל
לבכות שיחזיר לך את השפע הרוחני שהיה לך בהתחלת הדרך לפני 3 חודשים!

בשבת הזאת יש שבת מיוחדת בדרכי אבות, אירגון מיוחד שעושה שבתות בחינם - אני הייתי פעמיים ולא הפסקתי להנות! אם
אתה מוכן להתאמץ בשביל בורא עולם וללכת לשם, אני מוכן לבוא איתך ביחד ולהנות איתך מהשבת! אם ברצונך לדבר על זה
או על קשיים אחרים, אתה מוזמן ליצור קשר באיסיקיו - 217440405.

אל תשכח! אני מאמין באמונה שלמה שאתה תשמור את השבת הזאת, עם קשיים ועם ירידות! אבל תמיד תזכור שכאשר יש לנו
שפע רוחני, אבא נמצא איתנו ביחד, אבל כאשר אנחנו בירידה, אבא רוצה לראות איך אנחנו קמים, בדיוק כמו אבא של ילד קטן
שמתחיל ללכת, כאשר אותו אבא עוזב לו את הידיים ורוצה לראות איך הוא מסתדר, כך גם אבינו למעלה עוזב אותנו אבל משגיח
תמיד, כדי לראות איך אנחנו מסתדרים! אם אני מאמין בך - גם אתה צריך להאמין בעצמך!

אוהב אותך.

בשבילך בת ישראל:

http://www.youtube.com/watch?v=cJkdO6Hdh-g

" מי אלו האנשים שמקלים? לא נעים לי ממנה, כן נעים לי ממנה "

איך יהיה לך נעים ממנו ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 14:43 
נושם ותיק
נושם ותיק

תודה על התגובה היפה "נושם אהבה".
תשמע , השפע הרוחני הזה שאתה מדבר עליו לדעתי היה חזק מתמיד אם אכן שמירת השבת הייתה עוזרת לאותה בעיה שבגללה שמרתי שבת.
ועכשיו שאני רואה שזה לא עזר , אז אוטומטית אמרתי לעצמי בראש למה אני צריך את זה אם זה לא עוזר , ולדעתי זה לגיטימי להגיד את זה גם.

אני מקווה בעזרת השם שיום אחד אני כן יוכל שוב לחייך , כי כרגע אני אולי כלפי חוץ נראה שמח , אבל מפנים זאת לא ההרגשה בכלל.

נכון , יש צרות לא עלינו גדולות ומרובות , אבל כשאני מסתכל על עצמי באופן אישי , זה נראה סוף העולם.

לגבי השבת הזאת , אני כנראה כן אשמור , אבל לאורך זמן אני לא יודע אם זה יחזיק , כי באיזה שהוא שלב תבוא הנפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 14:48 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

בס"ד

השם שלי זה משה נעים מאוד,

נכון, הנפילה תבוא וזה בלתי ניתן לעצירה, כי אפילו הגדול שבגדולים נפל! אבל הגדולה שלו זה שהוא קם! הוא קם כמו גבר!
וכל צדיק וצדיק אמר לבורא עולם! הנה, קשה לי, אבל אני ממשיך בשבילך - ולא בשביל אינטרס אחר (שכרגע נמצא אצלך אחי).
אתה צריך להשמיד ולעקור את אותו אינטרס ולהתחיל לאהוב את אבא שבשמיים. אני אומנם אומר לך את זה, אבל אני רחוק
מאוד מלאהוב את אבא שבשמיים, למה? כי אהבה בונים לאט לאט, מדרגה מדרגה, ולא ישר כמו אלו שאומרים "התאהבתי
במבט ראשון", אין כזה דבר אהבה ממבט ראשון! חתן וכלה שמתחתנים מתחילים לאהוב אחד את השני אחרי כמה שנים, לא מיד!
ככה להבדיל אלפי הבדלות! אנחנו הכלה, והקב"ה הוא החתן - ולאהוב אותו צריך זמן וצריך השקעה באמונה!

אתה תפול! אבל בתוך תוכי אני יודע שאתה גם תקום, כי אתה יהודי, הנשמה שלך טהורה, היא זאת שאומרת לך להביא צדקה,
היא זאת שמרחקת, רק הגוף עושה בעיות! במיוחד בגיל הזה שאנחנו נמצאים בו.

אתה חייב לשמוע הרצאות! עוד ועוד ועוד! הרצאות מחזקות. אמונה בונים בשנים, לא ברגעים.
וכפי שאמרתי לך בהודעה הראשונה, אני מאמין בך כי אתה יהודי עם לב טהור! אתה לא עוד איזה גוי שעובד פסל או אליל! אתה
עובד את הקדוש ברוך הוא יתברך! אבא שלךךךך!

בשבילך בת ישראל:

http://www.youtube.com/watch?v=cJkdO6Hdh-g

" מי אלו האנשים שמקלים? לא נעים לי ממנה, כן נעים לי ממנה "

איך יהיה לך נעים ממנו ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כנס
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 23:34 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

אל תישמור שבת כדי להשיג משו!! כי זה כמו שאתה עושה טובה למישו בשביל התמורה... תשמור שבת מהלב!! תרגיש ותבין שה' איתך בכל רגע!! כשאדם לא שומר מהלב מה גודל המצווה??. מבין? ותזכור שה' יודע על כל דבר מה הוא עושה!!!!!! הכל קורה לטובה!! תמשיך לישמור שבת רק תיפתח דף חדש ותעשה את זה מהלב ובכנות !! מה שבאמת צריך לקרות יקרה בסוף!! ועוד משו..... לפעמים אדם חושק ורוצה כל כך במשו ושוכח שהוא רק אדם שלא באמת יודע מה טוב לו!! ה' האחד והיחיד שיודע מה אמת טוב בשבילך לא אתה..... ומרוב שאנחנו רוצים משו אנחנו שוכחים מהגדולה של ה' שעוזר בהכל !
גם שלפעמים לא שמים לב לעזרה!!!!! כי זה לא מה שביקשנו!!אבל זה בא ממנו בהשגחה מדויקת!! שים לב שישך הרבה דברים שאין לאחרים ושמח בחלקך כי ה' דואג לכולנו !! בהצלחה נשמה.. ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2007, 23:52 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

עוד משו... אם אדם ישמור שבת רק בשביל לקבל דברים מה שווה בזה? תשמור מהאהבה מהאמת שלך!! ובקשר לאנשים שהתקרבו לתורה וקיבלו מהר מה שרצו כנראה שזה מה שהתאים בגורלם לא לכל אחד מתאים מה שהוא מבקש!! כמו שאמרתי הכל לטובה!! לך עם הלב ותאמין ב א מ ת ותראה אם לא היום מחר ואם לא מחר אז מחרתיים וכן הלאה שבסוף הכל לטובה!!!! לא שומרים שבת רק בשביל לקבל דברים ! מה בנאדם קם בבוקר ואומר אני רוצה ככה וככה אני ישמור שבת ויקבל? לא שבת שומרים לכיף לרוגע ולהנאה שבתורה!! רק תשים לב כמה אור וחוזק יש בקירבה לה'!!!!!!!!!!!

[img]http://img161.imageshack.us/img161/3430/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2007, 00:13 
נושם כבוד
נושם כבוד

אשרייך רונה
המשיכי לחזק להתחזקקקק ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2007, 00:47 
נושם כבוד
נושם כבוד

עזוב אותך חרטות, בקצר ולענין:

השם לא גמל לך על רצונך? תמשיך לשמור הוא יגמול לך פי 10 בקרוב.
שבת זה לא מה שאתה רוצה, זה איך שבורא עולם רוצה.

ד"א , זאת זכות אדירה !!

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2007, 08:17 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 12 אוהבים

בס''ד

נו אז מה אם אתה בן 18 אז מה אחי זה פוטר אותך מהכל לך תמשיך לשמור זה יצר הרע עושה לך את זה את כל ההחלטות האלה לשמור לא לשמור תמשיך לשמור אל תסתכל על אף אחד לך לבית כנסת לכולל תנצל את השבת כי אין כמו שבת ובעזרת השם שתמשיך לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2007, 08:17 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 12 אוהבים

רק שתדע לך זה יצר הרע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2007, 10:40 
נושם ותיק
נושם ותיק

בואו נעשה קצת סדר בעניין.
אכן שמרתי שבת למטרה מסוימת , אבל קיוויתי שתוך כדי זה אכן יעזור לי ואני ימשיך לשמור.
המטרה לא הייתה להשיג משהו והופ אחרי שהשגתי את זה לזרוק הכל ולא לשמור את השבת יותר.
אבל עכשיו , שאני רואה שזה לא עוזר לי , אז אני אוטומטית אומר לעצמי למה אני צריך את זה.
יש המוןןןןןןן אנשים שחזרו בתשובה כי הם היו חולים \ איבדו את הפרנסה וכו' וכו' שלא עלינו , אז מה?גם עליהם אפשר להגיד חזרו בתשובה למטרה מסוימת.
מעטים האנשים היום שחוזרים בתשובה לא למטרה מסוימת.
לגבי השבת היום , עדיין לא יודע מה לעשות , לא חושב שאני ישמור..מה שכן , אולי זה יגרום לי שוב להתגעגע לשבת כמו שהיה בהתחלה וככה שבת הבאה בעזרת השם בלי נדר אני כן ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 2 [ 19 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

שמירת שבת

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית