נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סבלנות זה דבר מאוד חשוב, סיפור שהיה לי היום! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סבלנות זה דבר מאוד חשוב, סיפור שהיה לי היום!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סבלנות זה דבר מאוד חשוב, סיפור שהיה לי היום!
הודעהפורסם: 03 יוני 2007, 14:57 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

הרגשתי שאני צריך לעצור אז עצרתי!

אני מודיע מראש זה לא הולך להיות קצר, כי אני צריך לרשום דברים מדויקים .
היום בבוקר לא הלכתי לבסיס , כי הייתי אמור ללכת להפניה, בכל אופן אני עולה לכיוון האוטובוס ואני מתייבש ואחרי כמה דקות מתיישבות להן שתי נשים מבוגרות , ואז מגיע עוד אדם מבוגר, אני מציע לו לשבת והוא אמר שהוא בסדר והאוטובוס כבר יגיע, והנה באמת האוטובוס מגיע , ולי יש כלל כזה שתמיד שיש אנשים מבוגרים אז אני נותן להם לעלות ראשונים .
אז הנשים עלו ולאחר מכן אותו אדם מבוגר, ושהוא עולה אז זה ממש לאט ולוקח זמן ,ועד שהוא מתיישב אז הנהג {הלחוץ } מתחיל לנסוע ועוד כמו מטורף סליחה על הביטוי , ואני כל השלוש שנים שאני נוסע באוטובוס אומר לעצמי למה הוא לא מחכה שהזקנים ישבו , זה סיבוב וזה מסוכן, בכל מקרה אז הזקן משלם ואני יש לי חוגר אני פשוט מראה לנהג וממשיך בדרכי וכך היה הראיתי לנהג וישר באתי לעקוף את הזקן אבל משום מה אמרתי לעצמי אלעד המתנת עד עכשיו אז למה לעקוף את הזקן , תן לו להתיישב ואז תוכל לעבור{אני מדבר עם עצמי מה לעשות } אז האני שלי אמר לי לעצור וכך היה עצרתי והזקן רוצה להתיישב בכיסא הראשון אבל ישבה שם אישה בת 30+ והזקן בא להיכנס והיא מזיזה את הרגלים שלה , והיא לא הייתה כל כך רזה, אז למה שלא תקום וככה הזקן יוכל לשבת כמו בנאדם ולא להיכנס בלחץ מטורף , אבל היא לא קמה והזקן התקשה להיכנס , ואני ממתין בסבלנות ושם ידיים בכיסים והנהג מתחיל לנסוע ועושה את הסיבוב כל כך במהירות שמרוב העוצמה הזקן לא החזיק את עצמו ועל ישר לכיוון שלי, ואני
אין לי מושג איך הידיים שלי יצאו מהכיסים בכזאת מהירות ותפסו את הזקן , הזקן היה חצי באוויר וכמעט נתקע בדלת , אני יודע שזה לא היה אני , כי לי אין כוחות כאלה , אני לא רמבו ,
תחשבו מה זה להחזיק זקן ששוקל 70 קילו ואולי אף יותר, והוא שהוא בא אלייך בעוצמה ועוד שהידיים שלך בכיסים .. מה שבטוח שזה לא היה אני , אני פשוט הרגשתי את הידיים שלי מתרוממות ומונעות מהזקן פשוט להתרסק על הדלת , אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אני הייתי עוקף אותו , אני מודה לקב"ה שזיכה אותי להציל את אותו אדם {גם שזה לא היה ממש אני} אבל זה היה גופי . ואם חלילה הזקן היה מקבל מכה או משהו , אני לא רוצה לחשוב מה הנהג והאישה היו חושבים באותו רגע, כל החיים שלהם הם היו ברגשי אשמה..
האישה כמובן לא התיישבה לאחר מכן ליד הזקן , מרוב שהתביישה בעצמה והיא נכנסה לפנים והתיישבה שם , אני לא יודע מה הם דיברו אחרי זה כי גם אני הלכתי להתיישב מאחור , והתחלתי להגיד את התיקון הכללי עם דמעות בעיניים ואם תמיהה עמוקה בליבי אודות המקרה.

ולמדתי כמה מסקנות חשובות שכל יום ויום אנו צריכים לסחוב את זה איתנו בראשנו.

מסקנה אחת: להיות סבלן {ולא רק בזמן עלייה לאוטובוס} תמיד להיות סבלן , ובמקרה שלנו
להיות סבלן ולתת לאנשים שיותר גדולים מאיתנו לעלות אל האוטובוס, ולא חשוב אם הוא זקן בן 90 או אישה בת 40 ... בואו נחשוב לעצמנו שאנו עולים לאוטובוס עם אמא , אז מי עולה ראשון?
האמא שלנו , ולמה , מכיוון שאנו מכבדים אותה {לצערנו גם היום לא מכבדים את האמא{
אבל אני לא רוצה לחרוג מהנושא.
אז לסיכום המסקנה הראשונה, עלינו להיות סבלנים ולתת לאנשים גדולים מאיתנו לעלות .

מסקנה שנייה: כשאנו עולים לאוטובוס אז לא לשבת בהתחלה ,במיוחד אם אנחנו צעירים ואיתנים, אלא לשבת מאוחר, כמה שיותר רחוק..ככה זה יחסוך לכולם כאב ראש.

מסקנה שלישית ואחרונה והיא פחות נוגעת אלינו, הנהג אוטובוס צריך להיות יותר סבלני ובזמן נוסעים {מבוגרים עולים} אז להמתין דקה אחת שיתיישבו , לא יקרה כלום עם עוד דקה נעצור, ואם נורא קשה לעצור אז לפחות לנסוע כמו בנאדם במיוחד בסיבובים .

ברוך השם אני לא שמעתי על מקרים שזקנים נפלו באוטובוס, אבל תמיד היו לי החששות האלה,
ואנחנו הצעירים יכולים לתקן את זה. בזה שנתמוך בזקנים .

אני חושב שאני ישלח את הסיפור או איך שלא נקרא לזה , ל"אגד" כדי שידברו עם הנהגים שלהם
ואני לא מהאנשים האלה שאוהבים להציק ועל כל פעם שהאוטובוס מאחר אני בוכה, אני ממש לא כזה, אבל היום זה ברוך השם נגמר בסוף טוב, אבל מחר זה יכול להיגמר אחרת.

ותחשבו על זה, אלעד.

תודה לכל מי שהקדיש מזמנו לקרוא, ואני מצטער שכל יום אני בא לכם בסיפורים מהחיים פשוט זה הכביד לי על הנשמה .

כל טוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2007, 22:10 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

ואווו זה נקרא סייעתא דשמיא בהתגלותת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2007, 22:12 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים

אחשלי איזה צדיק אתה

אשריך באמת שיש לך חיים עם הרפתקאות מרתקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2007, 10:15 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים

חחחח תאמין לי אחי אתה חזקקק pat:P

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2007, 12:45 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 1 לייקים

שמח שאהבתם אחים יקרים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

סבלנות זה דבר מאוד חשוב, סיפור שהיה לי היום!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית