נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

+*מקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים+* F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

+*מקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים+*

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: +*מקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים+*
הודעהפורסם: 19 אפריל 2007, 19:09 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

היה מלך מיוחד שהיו רק לו שלושה בקבוקי יין נדירים ביותר , יום הגיע והוא היה צריך ללכת לארץ אחרת לסדר הסכמי שלום והוא לא ידע מה לעשות עם הבקבוקי יין ,הוא חשב וחשב ולבסוף החליט להשאיר בידי שלושת עבדיו . הוא קרא להם והסביר להם שזה בקבוקים נדירים והם צריכים להתחייב לו לשמור עליהם באחריות. הם הסכימו והמלך הלך לו .

לאחר יומיים קם עבד אחד ואומר בליבו מה מיוחד ביין הזה ? הרי זה מלך יש לו את כל העולם מה מיוחד בהם? אמר אני יטעם חצי פקק רק בשביל הטעם ממלא המלך לא ירגיש פתח את הבקבוק לקח טעימה והרגיש בשמיים אמר לעצמו עוד טעימה עוד שמיים לא יזיק לקח עוד טעימה ועוד טעימה ולבסוף הבקבוק נגמר.

העבד השני הסתכל ואמר לעצמו גם ננסה טעימה נראה מה הוא כל שנייה הרגיש בשמיים מה שמיים... ולבסוף לקח לגימה וגם הוא הרגיש בשמיים אחרי זה לקח עוד טעימה ועוד טעימה ולבסוף נשאר חצי בקבוק ופתאום הוא אמר לעצמו המלך אמר לא לגעת זה לא לגעת עם מלחמות אם עצמו הוא הגיע להחלטה לא לשתות יותר והשאיר חצי בקבוק .

העבד השלישי בכלל לא נגע בבקבוק הוא לא טעם ולא כלום פשוט שמע למה שאמר המלך וזהו.

לאחר שבוע שב המלך לארצו וקורא לשלושת עבדיו בא לראשון אומר לו שיביא לו את הבקבוק הוא מביא לו ורואה הבקבוק ריק אמר לו בוגד בגדתה במלך איך עשיתה דבר כזה ולבסוף נזגזרה עליו מיתה .
השני בא מביא לו את הבקובוק רואה חסר חצי המלך מסתכל על העבד ופתאום קופץ עליו מחבק אותו מנשק אותו מרים אותו על הכתפיים שמחה גדולה .
קם השלישי ואומר למלך אני זה שצריך לקבל את כל הנשיקות והחיבוקים אני בכלל לא נגעתי בבקבוק.
המלך עונה לו בשמחה שגם הוא עבד נאמן אבל אם הוא היה פותח את הבקבוק וטועם את היין מי הבטיח שלא ישתה את כולו אבל זה שפתח וטעם את הטעם המפתה ולבסוף לא שתה את כל הבקבוק לו מגיע יותר כי הוא עמד בניסיון

ככה זה אחיםשלי החיים יש אנשים ברוך השם כן ירבו שגודלים בבתים דתיים באיזור דתי והכל טוב והם עובדים את ה' יתברך ועושים מה שאומר אבל הם לא כמו החילוניים החוזרים בתשובה שטעמו את החטאים ואת כל הטעם של המסיבות של הבנות של הגאווה של כל ההבל ולבסוף הפסיקו עם התאוות ועשו רצון המלך הקדוש ברוך הוא וככה הם לא יגמרו את החיים ויגיעו אם בקבוק ריק והם בעצם יותר גדולים מהצדיקים גמורים
שבעצם הם טעמו מהעוונות וגמרו מזה והחליטו רק המלך ועומדים ביניסיות ועליהם נאמר " מקום שבעלי תשובה עומדים, צדיקים גמורים אינם עומדים..."

רק לא להיות כמו הראשון שהתפתה וגמר את כל היין.. שלא נהיה כמוהו ונעשה את כל התאוות והעוונות שיש ולבסוף נגמרו החיים והמלך יכעס...

שאני שמעתי את הסיפור הזה התחזקתי מאוד מאוד אני בטוח שגם אתם !!!

הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2007, 10:13 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים

סיפור חזזזק!!!!!
תודה צדיקקק

הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2007, 10:35 
נושם חדש
נושם חדש

תודהההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 07:17 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

תודה רבה על הסיפור צדיק,אני מכירה אותו וזה משל אמיתי גבי היחס של הקב"ה לחוזרים בתשובה..
בלי נדר אני פעם בשבוע יביא לכם משלים יפי שאחי קטן מקבל מהמורי שלו שקשורות לפרשות השבוע

חזק וברוך :!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 07:22 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

וואלה באמת חזר
תודה רבה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 09:47 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 11 אוהבים

צדייקקקקקקקק! איזה יופייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

+*מקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים+*

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית