נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שוקולד לשם שמים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שוקולד לשם שמים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שוקולד לשם שמים
הודעהפורסם: 05 אפריל 2007, 18:54 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

אני יושב במטבח ואני רואה על הפריג'ידר שוקולד, חבילת שוקולד ככה פתוחה, אוי יש לי רעיון שמעתי שהאדמו"ר מלובביץ היה אוכל שוקולד

25/03/2007 שובה ישראל

ערוך מתוך שעור של הרב נחום הכהן שליט"א

אני סיפרתי לכם את הסיפור מה שקרה לי פעם, באתי פעם הביתה מאוחר בלילה, בערך שתים בלילה זה היה, כולם כבר ישנו, אני הייתי עייף והייתי רעב, שני הדברים, מאוד עייף כל היום לא הייתי בבית, והייתי רעב רציתי לאכול, אבל ידוע שזה לא בריא ישר אחרי אוכל ללכת לישון וגם אין טעם ואין ריח ללכת לאכול שיהיה לי כח לישון, זה לא הולך ככה, תלך לאכול תשב ותלמד, נו מה עושים?

אני יושב במטבח ואני רואה על הפריג'ידר שוקולד, חבילת שוקולד ככה פתוחה, אוי יש לי רעיון שמעתי שהאדמו"ר מלובביץ היה אוכל שוקולד כי לא היה לו שיניים וזה היה המאכל שלו, אמרתי: "אני גם אוכל שוקולד", אמרתי: "רגע, אתה מסרת קודם שעור באיזה מקום על לשבור את התאווה, מתחשק לך, תשבור את זה אל תאכל, אז איך אתה רוצה עכשיו לאכול שוקולד???

לפני כמה שעות היית מחוץ לירושלים ושם מסרת הרצאה שצריכים לשבור את התאווה ואתה הולך עכשיו לאכול שוקולד?? ככה אמרתי לעצמי!

אבל זה שוקולד שכשר, זה עם הכשר ואני אעשה ברכה בכוונה שוקולד עם כוס קפה זה ירגיע אותי, אחר כך נוכל לנוח קצת!

לא! אתה לא תאכל שוקולד אתה תשבור את התאוה היום!

אף אחד בעולם לא ראה לא שמע, אני לבד ישבתי במטבח, ואני לוחם עם היצר:

כן לאכול שוקולד או לא לאכול,

החלטתי: אני כן אוכל, אני אעשה ברכה בכונה ואני אעשה לי כוס קפה ואני אוכל שוקולד לשם שמים!!

אני קם, אני רואה זה היה רק נייר בלי שוקולד! אי.. אי.. אי.., אמרתי: "תראה, לא התגברת לא על תאווה ולא אכלת שוקולד, תראה איך שאתה נראה לי עכשיו אה", תאמינו לי ישבתי כמו... אמרתי: "מה עשיתי?? לפחות אם הייתי מתגבר, הייתי אומר:

'לא, אני לא יאכל' ואחר כך הייתי רואה שזה רק נייר, הייתי אומר: 'אי אי אי' איך התגברתי איך הייתי גבר'!! "

פה לא התגברתי ולא אכלתי!!! כל התאוות ככה נראים, כל התאוות ככה, זה דמיון כזה.. תתגבר דקה! איך אומר דוד המלך: "ועוד מעט ואין רשע" אחרי שתגמור לעשות את החטא שהתחשק לך אחרי זה כבר לא תרצה להיות רשע "והתבוננת על מקומו" תתבונן על המקום "ואיננו" זה ילך לך, תתבונן מה יהיה לך 'אחר כך' יהיה לך מלא חרטה, תתבונן 'לפני זה' אז זה ילך.

נלקח מאתר שובה ישראל
http://www.haravpinto.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2007, 19:17 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 11 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

תודה :)

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

שוקולד לשם שמים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית