נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***גליה - מסרים מעולם האמת*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 2 מתוך 3 [ 41 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***גליה - מסרים מעולם האמת***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:30 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אמא: "תגידי גליה, נשמה יכולה לראות כל מקום שהיא רוצה בעולם? פעם לקחנו אותך לטיול בארצות הברית, האם נהנית שם?"
גליה: "אמא הנשמה אינה מוגבלת בכלום ויכולה לראות כל מה שהיא רוצה בכל מקום! הטיול הזה היה בשבילי טיול קשה ולא נוח אבל לא יכולתי להתנגד לנסיעה, זה לא היה לי קל!"
אמא: "האם לנשמה של אדם מת יש רשות לראות את הקרובים שלה שחיים בעולם הזה? האם היא יודעת מה אתם?"
גליה: "הנשמה של מי שמת יכולה לראות ולדעת על קרוביה הכל, אך אין לה רשות לתקשר איתם, יש שלפעמים מקבלים רשות להופיע בחלום!"
אמא: "היא יכולה לעזור להם אם יש להם בעיה?"
גליה: "אם יש לה זכות היא יכולה לעזור להם, תלוי בזכויות של כל נשמה!"
אמא: "גליה, מה זה יצר הטוב ויצר הרע? האם יתכן שהנשמה מורכבת משני כוחות טוב ורע והיא צריכה להתגבר על הרע ולנהוג לפי הטוב?"
גליה: "אמא, אלה באמת כוחות רוחניים חזקים שיש לו לכל אדם והוא במשך חייו צריך להכניע את הרע ולהתגבר עליו לטובת הטוב! אלה שני כוחות שנלחמים כל הזמן כל החיים, עד שהאדם מצליח להכניע את הרע או להכנע לו וכמובן רצוי ועדיף להכניעו!" אמא: "איך זה שאת כל כך אוהבת את כל עם ישראל ודואגת לכל עם ישראל?"
גליה: "אמא, אני חלק מהנשמה הכללית של עם ישראל וזו הסיבה לאהבתי את העם. אם יש בעיה בחלק של הגוף זה מפריע לכל הגוף! אני חלק מנשמת עם ישראל ואם יש לנו בעיה זה מתבטא גם בכאב שלי!"
אמא: "איך אדם יכול לפתח יותר את הנשמה שלו?"
גליה: "אמא, לפתח את הנשמה זו העבודה העצמית של כל אדם בעולם הזה!"
אמא: "האם רק בעולם הזה ניתן לפתח את הנשמה?"
גליה: "כאן זה הכי משמעותי!"
אמא: "כל אדם שואף לראות את המשיח בחייו, ואם הנשמה רואה הכל, אז לא משנה אם האדם כבר מת, כי הנשמה שלו יכולה לראות הכל וגם את המשיח , נכון?"
גליה: "אמא את אומרת דברים חשובים ונכונים, אבל לראות באופן גשמי זה הרבה יותר מיוחד והאדם מרגיש מעורבות בתהליך ויכולת השפעה עליו! כנשמה הוא יכול להתבונן בתהליך בצורה פסיבית בלבד, ללא יכולת השפעה בכלל!"
אמא: "האם הנשמות אינן יכולות להשפיע על החיים בעולמנו? כשאמי ז"ל מתפללת עלי בשמים , זה לא משפיע?"
גליה: "אמא תפילות יכולות לעזור, אך לא שינוי תהליכים בסיסיים שאותם יכולים לעשות רק החיים בלבד!"
אמא: "יש בכוח החיים לעשות עד כדי כך?"
גליה: "אמא, זו הסיבה שכל כך חשוב שאדם יקיים את המצוות בעולם הזה, כי רק הוא יכול להביא לישועה והגאולה של נשמתו ונשמות כלל ישראל!"
אמא: "האם הגוף מהווה רק נטל על הנשמה?"
גליה: "אמא, הגוף רק מצער את הנשמה כי הוא רוצה תאוות והנשמה לא. הנשמה צריכה להלחם עם הגוף ולהכניע אותו ואת כל תאוותיו, זה התיקון שלה!"
אמא: "במה זה תלוי שאדם מסויים מתחיל להתבונן בעולם סביבו ולגלות את האור והאמת וחוזר בתשובה ולאחר זה קורה בגיל אחר ובזמן אחר אם בכלל? איך זה שאחד זוכה לחזור בתשובה ואחר לא?"
גליה: "אמא זו זכות שיש לאותה נשמה משמים, זכות אבות או מה שהנשמה צברה לה מגלגול קודם, אז זה בא לידי ביטוי בעולם הזה והכל חשבונות שמים והחשבון חשבון צדק! אמא זו זכות גדולה להגיע לאמת וזו המטרה בעולם הזה, שיראו את האמת בתוך כל ההעלם הזה ויבחרו באמת ובקיום המצוות שאותם נשלחנו לקיים כאן!"
אמא: "שמעתי רב מסויים שהשיב לשאלה: מדוע ישנם אנשים חכמים, יפים, מכוערים, עשירים, בדיוק כפי שאת השבת לי כששאלתי אותך את אותה שאלה. הרב אמר שכל אדם הוא לפי מה שצריך להשלים את נשמתו וכל אדם מגיע באופן ובמראה הנתון לצורך תיקונו בעולם הזה, ודוקא לעשירים וחכמים יש נסיון יותר גדול ויותר קשה בעולם הזה, מה דעתך?"
גליה: "אמא, כל אדם בא בצורתו לצורך תיקון נפשו ונשמתו ומצוייד ומותאם בהתאם לתיקונו, כדי שיוכל לעשותו ללא מניעה והשאר תלוי רק בו בלבד אם יתקן אם לאו!"
אמא: "פעם אמרת לי שהגעת בגלגול לעולם הזה רק בגללי, על מנת להחזיר אותי בתשובה. אם לא היית צריכה להחזיר אותי בתשובה לא היית באה בגלגול?"
גליה: "אמא באתי בגלגול רק בגללך, כי מאוד רציתי להחזיר אותך בתשובה. יכולתי להתקן בשמים בגיהינום ולא הייתי חייבת לבוא לכאן, אבל ידעתי שאצליח אתך אז שמחתי לבוא וכך גם הצלחתי להרבות לעצמי זכויות בזכותך! זה ממש ממוגג אותי כי יש לי זכות לכל מה שאת עושה. מי שמחזיר מישהו בתשובה גם מקבל את כל זכויותיו. הנשמות כאן מתקנות את הסך הכל של הנשמה הכללית וגם הפרטית, את החלק ואת השלם בכללותו."
אמא: "גליה, כשנשמה מגיעה לשמים האם היא מכירה את כל קרובי המשפחה שלה שחיו לפני מאות שנים, ואפילו אלפי שנים?"
גליה: "אמא הנשמה מכירה את כולם! הנשמות מכירות את כולם מכל הדורות ואין בעיה. כל נשמה בשמים מזהה את כולם ושמחה לפגוש אותם."
אמא: "גליה, האם הנשמה היא המחליטה אם הגוף יאכל או לא? הנשמה היא המפקדת של הגוף, היא המכתיבה לו?"
גליה: "אמא, הנשמה מכתיבה לגוף מה לעשות והוא לפעמים מתנגד כי יש לו תאוות חזקות! אז יש לו מלחמה עם היצר הרע ובסוף רואים מי ניצח!"
אמא: "למה בכית כשסיפרתי לך על חורבן בית המקדש והשכינה המייללת על החורבן כמו יונה?"
גליה: "אמא, גם הנשמה עצובה על חורבן בית המקדש וגם הנשמה בוכה! ומאחר שהיא מחוברת לגוף היא משפיעה על הגוף לחיוב ולשלילה. הנשמה היא המפקדת של הגוף, היא המובילה אותו כאן בעולם הזה לתיקונו. לפעמים יש לה הפרעות שהיא צריכה להתגבר עליהם, אך לא תמיד הנשמה מתגברת על הכל בגלגול אחד. לכן, יש לנשמה כמה הזדמנויות לבוא ולתקן."

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

אם קיים מישהו בשמיים ששומר אותך ,לא קיים מישהו באדמה שישבור אותך ;)

הקב"ה אנחנו 3> אותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:30 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

אמא: "גליה, לפעמים את רוצה לעשות הפסקה בתקשור כי את עייפה, אבל נשמות לא מתעייפות?!"
גליה: "אמא, הנשמה לא מתעייפת בכלל אף פעם, אבל הגוף הוא גשמי ומאוד מתעייף ולנשמה שנמצאת בו לא נוח כשהוא עייף והיא גם צריכה להשמע לו ולהפסיק על מנת שינוח!"
אמא: "מה יקרה לאדם שיש לו פוטנציאל נשמה של צדיק והוא לא חוזר בתשובה כל חייו?"
גליה: "אמא, אז הוא יורד בדרגה רוחנית כמו חייל שלא מתאים להיות מפקד, כי הוא לא מילא את תפקידו כראוי, אז הוא מורד בדרגה. הוא לא יכול יותר לתפקד בתפקיד גבוה אם הוא נכשל בו וכך הנשמה יורדת אבל יכולה גם לעלות ולעלות! הכל תלוי במעשיו של האדם עלי אדמות."
אמא: "גליה, את אומרת שזכיתי כי מעייני נתונים לתורה, מצוות ומעשים טובים וזה מזכיר לי שתורה, מצוות ומעשים טובים זה בדיוק מה שבאת לתקן בגלגול הזה כי לא חינכת לכך מספיק. אז בעצם, בזה שאני מקיימת את המצוות האלה בזכותך, זה נחשב לך כאילו חינכת את ילדייך לתורה, מצוות ומעשים טובים ואז מוחלים לך וכך את מתקנת, מה דעתך?"
גליה: "אמא יקרה שלי, זה נכון מאוד! זה בדיוק התיקון שלי שאת הגעת לקיום מצוות ומעשים טובים, מה שהיה חסר לי לחנך בגלגולי הקודם!"
אמא: "גליה, אני לא יודעת איך חינכת את שאר הילדים שלך, אבל אבי ז"ל שהיה בנך בגלגולך הקודם, היה בן אדם צדיק, ישר והגון ואת בעצמך אמרת שהוא בגן עדן. אז איך לא חינכת כמו שצריך או שפשוט מדקדקים עם צדיקים?"
גליה: "אמא גם זה וגם זה נכון! הקדוש ברוך הוא אמת ומשפטו אמת וצדק מוחלט! וגם לא חינכתי מספיק והצדיקים נידונים מאוד בחומרה לפי יכולתם, כי יש לצדיקים יכולת הרבה יותר גבוהה מאשר לשאר!"
אמא: "מה מותר לך להגיד על החצי השני שלך?"
גליה: " החצי השני שלי מחכה לי בשמים! אמא אף אחד לא חי לנצח! ובזמן כלשהו אני אחזור לכור מחצבתי ואתחבר אל החצי שלי."
אמא: "כאשר אדם בעל יכולת רוחנית גבוהה של צדיק, בא לעולם הזה והוא לא חזר בתשובה כל חייו ויורד בדרגה רוחנית, האם כאשר הוא מגיע לשמים נותנים לו עוד הזדמנות לבוא לכאן לעולם הזה לתקן ושוב לעלות בדרגה או שהוא נשאר בדרגתו הנמוכה?"
גליה: "אמא, לא תמיד הוא יכול לבוא שוב ואז הוא נשאר לנצח נצחים בדרגתו האחרונה כאן בעולם הזה. אין אדם שיודע בשכל אם הוא חוזר לכאן שוב או לא! כל אדם צריך להתאמץ בעולם הזה כאילו זו הפעם האחרונה שלו כאן, כי יכול להיות שזו באמת הפעם האחרונה שלו כאן. בשמים אין שום קיפוח, יש רק צער לנשמות שיכלו לעשות הרבה יותר בעולם הזה והסתפקו בעשייה מועטת בלבד!
כל נשמה מגיעה בסופו של דבר לכור מחצבתה. כאן זה מעבר ושם זה מקום קבע, הנשמה שם מרגישה בלי כל כובד הגשמיות, היא מרחפת לה בעולמות עליונים ללא מגבלה של כלום, שטה לה בשמי האינסוף כציפור דרור!"
אמא: "גליה, אמרת שאת מתפללת לה', גם הנשמה מתפללת?"
גליה: "אמא גם נשמות מתפללות לשם יתברך. מתפללים גם בנשמה ולא רק בשכל, גם את מתפללת גם בנשמה ולא רק בשכל!"
אמא: "גליה, אם נשמה מרגישה ויודעת ורואה ושומעת הכל כמו בן אדם, אז מה ההבדל בין נשמה לבין אדם רגיל שהוא בעצם נשמה עם גוף? ומה ההבדל בין נשמה שהגוף שלה לא מתפקד כמו אצלך שהשכל לא מתפקד כמעט, לבין נשמה שהיא בתוך גוף מתפקד?"
גליה: "אמא, אין הבדל, שתי הנשמות אותו דבר, רק הנשמה שלי מודעת לכל ושלך לא, כי הגוף המתפקד והשכל המתפקד, מגבילים את ידיעת הנשמה ומכסים ולא נותנים לה לראות!
העולם הזה הוא עולם של בחירה חופשית וכל אדם יכול לעשות כרצונו, אשרי האנשים אשר בוחרים לקיים תורה ומצוות וללכת בדרך השם! אדם השומר תורה ומצוות הוא אהוב בשמים, אם אינו שומר הוא נענש אך לא מיד ולפעמים אפילו לא באותה תקופת חיים! הכל חשבונות שמים."

"נשמה שנתת בי טהורה היא..."
מאמר נוסף - מדור: המסרים לעם ישראל

תיקון הנשמה
אמא: "למה את בוכה כשאת שומעת דברים עצובים? הנשמה שלך רגישה יותר מאדם רגיל?"
גליה: "אמא כל נשמה רגישה. יש נשמות שהן יותר רגישות, כל אחד כפי שורש נשמתו."
אמא: "גליה, איך זה שאת יודעת כל כך הרבה, כל נשמה יודעת כמוך?"
גליה: "כל נשמה יודעת הכל. כשנתונים בתוך הגוף החומרי יש הרבה הסתרות לרוחניות."
אמא: למי התיקון קל יותר, לילדים כמוך המתקשרים או לילדים הלא מתקשרים?"
גליה: "אמא לכל אחד יש את התיקון שלו, זה לא משנה אם הוא מתקשר או לא, הוא יעבור את תיקונו כפי שניתן לו משמים."
אמא: "מה מביא את האדם לתיקון נשמתו? האם בעל זכויות רבות יותר מגיע מהר יותר לסיום התיקון שלו?"
גליה: "אמא זה לא כך. מה שמביא את האדם לתיקונו זו המשימה שהוטלה עליו משמים לפני ירידתו לעולם הזה. אם הוא מסיים אותה, אז הוא מסיים את התיקון שלו! לכל אדם מוקצב זמן לסיום התיקון שלו. אם עד סיום הזמן הוא לא מסיים את התיקון הוא בבעיה גדולה מאוד, אך אם הוא סיים, הוא נהנה מהעולמות העליונים ואם הוא מסיים לפני הזמן שהוקצב לו אז הוא עוזר לתקן אחרים וגם זה נחשב לו לזכות. למי שצובר הרבה זכויות יש בשמים שכר עצום ורב. הכל תלוי באדם, כמה הוא מוכן להשקיע לשם שמים כשלמעשה זה בשבילו, כי כל מה שנעשה זה לטובתו."
אמא: "למה את מסיימת את התיקון שלך בסיום הספר שלי עליך? ישנם אוטיסטים ופגועי מוח שכתבו עליהם והביאו את המסרים שלהם בספר של הרב סרבניק והם לא מסיימים בכך את התיקון?"
גליה: "אמא, כל אחד והתיקון שלו."
אמא: "אני רואה שלסיים תיקון זה מאוד לא פשוט ומאוד קשה."
גליה: "ברור שקשה לכל אחד לסיים את תיקונו, אבל מי שבאמת רוצה עוזרים לו ומקילים לו את דרכו."
אמא: "פעמים רבות את אומרת שצריך להשלים את הנשמה, וגם הסבל משלים את הנשמה, למה את מתכוונת 'להשלים את הנשמה', האם לנשמה חסר משהו כמו רגל או יד?"
גליה: "אמא זה ממש כך! אבל ברוחניות. חסר לה חלק שאבד בגלל העוונות והחטאים. תלוי בכל אדם מה חסר לנשמה שלו על פי מעשיו, אבל לפעמים חסרים הרבה חלקים לנשמה ובעולם הזה על ידי הסבל והייסורים וקיום מצוות ולימוד התורה החלקים נשלמים."

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:31 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

אמא: "גליה, אמרת שחשוב שהאדם לא יהיה קשור לחומר כי למי שקשור לחומר קשה למות, בעולם הרוחני הוא מתענה גם על החומר החסר לו שם. האם לעשירים יותר קשה למות?"
גליה: "קשה לאדם לוותר על החומריות. לעשירים קשה מאוד לעזוב את העולם הזה. זה שהם עשירים, זה גם חלק מהתיקון שלהם. כשהעשיר מגיע לשמים הוא רואה שלא זקוקים שם לא לכסף הרב שהיה לו בחייו ולא לשום רכוש חומרי, רק תורה ומצוות הם העיקר שעומד לזכותו."
אמא: "נשמות בשמים יכולות לריב או לכעוס אחת על השניה?"
גליה: "חס ושלום! אמא, אין בעולם הבא יצר הרע. הכל טוב, נעים ויפה! לא כועסים, לא רבים, אין דבר כזה כמו בעולם הזה."
אמא: "גליה כשמסתכלים על זה, נראה שמאוד קשה להצליח לסיים את התיקון."
גליה: "אמא בודאי שכל כך קשה לכל נשמה לתקן את עצמה, זו הסיבה שהקדוש ברוך הוא מרחם עלינו ונותן לנו כמה אפשרויות לתקן ולא פעם אחת."
אמא: "חשבתי שיש לך זכות עצומה שהחזרת אותי בתשובה. עכשיו כל המצוות שאקיים וכשיהיו לי נכדים בעזרת ה' אחנך אותם לתורה ומצוות ומעשים טובים והכל יזקף לזכותך, את בעצם החוליה המחברת בין הצדיקים שהיו לבין הצדיקים שיהיו במשפחה."
גליה: "אמא נכון. ואני שמחה שהצלחתי לתקן את המוטל עלי בעולם הזה ולעמוד במשימה הקשה שהוטלה עלי. דעי שעל כל נשמה ונשמה מוטלת משימה מאוד קשה לתיקונה בעולם הזה, רק שהאדם לא מודע לכך בשכל, ואשרי אלה הזוכים לתקן את נשמתם."
אמא: "נשמה בעולם הבא יכולה להיות רעה כמו האנשים הרעים בעולם הזה?"
גליה: "אמא יקרה הסברתי לך שאין יצר הרע בעולם של מעלה, לאנשים רעים יש המון דרכים להתקן בגיהינום, עד שלא תוקנו ונטהרו אין להם מקום למעלה."
אמא: "גליה, האם לכל אלה שבגן עדן יש מידות טובות? לאן נעלמו להם המידות הלא טובות שהיו להם כאן בעולם הזה?"
גליה: "אמא, מי שבגן עדן אז הוא ראוי לכך כי הוא זיכך את נשמתו והיא נקיה וטהורה, אבל יש מדרגות לכל נשמה וכל נשמה נמצאת בגן עדן במדרגה השייכת והמתאימה לה, אז לא כולם באותה מדרגה אבל כולם זכים וטהורים ונקיים ומזוככים מכל זוהמת החטאים שדבקה בהם והכל כמובן אחרי זיכוך וליבון של הנשמה."
אמא: "גליה, כשהאדם מגיע לעולם הזה, משמים יודעים מראש אם הוא יחזור בתשובה או לא וימלא את שליחותו, אז למה מביאים לעולם הזה גם כאלה שידוע מראש שלא יחזרו בתשובה?"
גליה: "אמא יקרה שלי בכל זאת נותנים לכל נשמה הזדמנות להגיע לעולם הזה ולתקן בצורה כל כך קלה, כי אחרת התיקון קשה ביותר ועדיף לכל בן אנוש שיתקן כשהוא לבוש במלבושים גשמים, כי זה התיקון הטוב ביותר והקל ביותר!"
אמא: "זה נקרא קל? יש כאלה שסובלים בעולם הזה ייסורים נוראיים."
גליה: "הכל חשבונות שמים והכל לטובה. גם כשקשה להבין למה, זה לטובה. קשה להסביר, הכל רוחני. הסבל הנוראי ביותר שיש הוא דווקא מחוץ לגוף ולא בתוך הגוף, כי אז הנשמה מקבלת כלים שבהם היא יכולה להרגיש סבל אינסופי כמעט!
אמא קשה להסביר לך עניינים רוחניים, בהיותך בחומר הגשמי אין לך את הכלים להבין. אשרי אלה הזוכים לקיים מצוות ולהנות בעולם הבא בבגדי המלכות שהכינו להם בעולם הזה."
אמא: "מליצי היושר הולכים עם האדם ממש?"
גליה: "בודאי! המצוות הופכות למליצי יושר. מכל מילה, מכל מעשה טוב נברא מלאך שומר עלינו ועל כל ישראל. ככל שמרבים זכויות, יש שמירה על אותו אדם ועל כלל ישראל. בדיוק ההפך בעוונות, על כל עוון נברא מלאך מזיק חלילה ואז גורם הרבה צרות לנו ולכלל ישראל."
אמא: "גליה, יש לך אפשרות להחליט עם מי לתקשר?"
גליה: "אמא לנשמות אין אפשרות להחליט בעצמן. התקשור נעשה ברשות שמים בלבד."
אמא: "מה הכי עוזר לעילוי הנשמה של הנפטר ביום השנה?"
גליה: "כל התפילות, ה"קדישים", האשכבה - מאוד עוזרים לכל נפטר לעילוי נשמתו. בעיקר עוזר ה"קדיש על ישראל" שמעלה נשמות של כאלה שאין מי שיגיד עליהם דברי תורה ו'קדיש'."
אמא: "מה קורה לאותה נשמה שהילדים שלה לא חזרו בתשובה?"
גליה: "אם האשמה בה שלא לימדה את הבנים אז הבושה היא נוראה ביותר. אבל אם אדם לימד את בניו תורה ומצוות והם סרחו, הם נותנים את הדין לעצמם."
אמא: "האם אין צורך להתעצב על אדם טוב וירא שמים שנפטר?"
גליה: "אם האדם ידוע במידותיו הטובות וכפי מעשיו נחשב לצדיק, נעצבים עליו מעט מאד. בשבילו זו שמחה גדולה לעזוב את הגשמי לטובת הרוחני. זו סיבה להילולות שעושים ביום פטירת צדיקים, משתתפים בשמחתם על שעלו בחייהם במדרגות רוחניות גבוהות המקנות להם חיי עולם הבא בגן העדן העליון המקום השמור לצדיקים גמורים."
אמא: "האם יש מסביב לכל אדם צדיקים שעוזרים לו?"
גליה : "אמא יקרה, צדיקים ומלאכים טובים נלווים לכל אדם השומר על מידותיו ועוסק בתורה וגמילות חסדים. הם מסייעים לו בהבנת סודות התורה אם הוא ראוי לסיוע ושומרים עליו מכל רע. אבל לעומת זאת ישנם אנשים רשעים, שסביבם מלאכי חבלה וכוחות הסטרא אחרא המסייעים להם לפשוע ולעבור עבירות חמורות, אך גם מקטרגים עליהם ונפרעים מהם בעולם הזה ובעולם הבא."
אמא: "נשמה וגוף הם אותה ישות?"
גליה: "אלה שני דברים שונים בתכלית אך שניהם קשורים האחד בשני. בלי גוף אין תיקון לנשמה, בלי נשמה הגוף לא יכול להתקיים."
אמא: "האם לסב זקן בן 100 יכולה להיות נשמה צעירה?"
גליה: "אמא יקרה, כשאומרים על אדם שהוא בן 100, מתכוונים למעשה לגוף הגשמי שלו שהוא בן מאה. הנשמה קיימת מאז בריאת העולם."
אמא: "גליה, האם הנשמה אף פעם לא נחה ולא ישנה? מה עושה הנשמה שלך כל הלילה כשבני האדם ישנים והיא ערה?"
גליה: "נשמות לא ישנות כי הן לא מתעייפות ואין להן צורך לנוח. מה שצריך מנוחה זה הגוף הגשמי שבזמן המנוחה הוא מחליף המון פסולת בגוף ואוגר כוח, הנשמה לא זקוקה לזה.
מה שאני עושה בזמן השינה, זה כמו כל נשמות בני האדם בזמן שהם ישנים: הנשמה עולה בכל לילה לפני הקדוש ברוך הוא ומוסרת דין וחשבון על מעשיה ביום. ישנם דברים נוספים ומורכבים ואין אפשרות לפרט."

אמא: "גליה, אני מבינה שפגועי המוח הם צדיקים גדולים שבעצם הסבל שלהם מתקנים. אם הם כאלה צדיקים אז מדוע סבל נוראי כזה הוא מנת חלקם?"
גליה: "אמא הכל חשבונות שמים. יש ערך לנשמה כפרט ולנשמה ככלל, פגועי המוח והאוטיסטים נבחרו לסבול כאן לתקן לאו דוקא את עצמם אלא מקבלים בסיבלם תיקון על כלל ישראל."
אמא: "את יכולה להסביר לי מה תפקידם של אלה אשר חוו מוות קליני? מה מטרת העניין?"
גליה: "אמא יש להם תפקיד גדול מאד לספר מה ראו כדי לחזק את אמונתו של מי שישמע. מי שחווה את החוויה הזו, יודע שניתנה לו ארכה כדי שישוב בתשובה ויתקן מה שפגם. זו מעין התראה אחרונה לפני שילוחו לגלגול נוסף, או עונש קשה."
אמא: "כשהנשמה מגיעה לעולם הבא, מי מראה לה את הדרך בעולמות העליונים? איך היא תדע לאן להגיע?"
גליה: "אמא כל נשמה מתקבלת ע"י מלאכי עליון, מלאכי השרת הקדושים אם זכתה. אם זו נשמה של צדיק, באים לקראתה צדיקים ומקבלים אותה בשמחה ובאושר ומובילים אותה אחר כבוד למקומה אשר הכינו לה בשמים."
אמא: "האם מי שצבר זכויות יכול לטייל בשמים כרצונו?"
גליה: "הוא פחות מוגבל מאלה שאין להם זכויות, שאינם יכולים לעשות דבר על דעת עצמם."
אמא: "נשמות יכולות לעזור לבני אדם?"
גליה:"נשמות הצדיקים ומי שנחשב צדיק עוזרות לבני האדם מבלי שירגישו. מעטים הם אלה החשים את העזרה הרבה שהם מקבלים מנשמות הצדיקים ברשות שמים. זה מתבטא בעיקר בלימוד סודות התורה ועזרה בפקיחת העיניים לדבר מצוה."
אמא: "האם אחרי המוות באים לנשמה מזיקים?"
גליה: "אין להם רשות להתקרב לצדיקים. יש למזיקים רשות להתעלל בנשמתם של אנשים רשעים שיש בידם עוונות ולזכך אותם מטומאת עוונותיהם."
אמא: "בעולם הבא יש מושג של זמן?"
גליה: "לזמן יש מושג אחר מהזמן של העולם הזה, אין שום אפשרות של השגה והבנה בשכל אנושי. בעולם הרוחני יש את כל הזמן, הכל מחושב אחרת. אלה המבזבזים כאן את זמנם על הבל וריק הם אומללים בעולם הבא."
אמא: "האם אחרי שאדם נפטר, הוא יודע את כל התשובות לכל השאלות?"
גליה: "אמא, אחרי שהנשמה מגיעה לעולמות העליונים לא נשארות שום שאלות כי הכל שם ברור. היא רואה הכל, אין לה שום הסתרה ואין צורך בה. ההסתרה היחידה היא בעולם הזה על ידי הגוף והשכל! בעולם הבא אין יותר הסתרות."

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:31 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

עוד על תיקון הנשמה
אמא: "אם הנשמה הסכימה בשמים לפני רדתה לעולם הזה לתקן ולמלא את שליחותה כאן, אז מדוע יש נשמות שלא מתקנות ולא ממלאות את שליחותן?"
גליה: "אמא העולם הזה הוא עולם מלא תאוות ויצר הרע מאוד מנסה כל הזמן להכשיל. לגוף הגשמי קשה מאוד להתמודד עם היצר הרע המציע כל כך הרבה תענוגות בחומר, להתגבר על התאוות הגשמיות זה קשה ביותר. להתגבר על היצר הרע ולהכניעו זה תיקון חטא האדם הראשון ויש שלא מצליחים ואז הם שבויים בחומר ועליהם לתקן שוב.
אמא הכל משתנה כל הזמן בהתאם לכל מה שהנשמה מצליחה לאסוף את ניצוצות הקדושה בעולם הזה בזמן שהותה בו וכפי הצלחתה במשימתה בזה העולם כך יהיה גם מקומה לאחר שנות חייה ושהותה בגוף הגשמי. הצער העצום ביותר לנשמה הוא חוסר אפשרותה לחזור למקורה העליון ממנו חוצבה, כל אלה שאינם משכילים למלא שליחותם נאמנה וקשורים לחומר ומושפעים מהטומאה האופפת אותם ומסתירה אותם בקליפותיה, הם מאוד אומללים בנשמתם, הצער המלווה אותם על אי ההצלחה להתגבר על היצר הרע, הוא בלתי נסבל לנצח נצחים. את הכל מבינים בעולם האמת באופן הברור ביותר. כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן, אך יש כאלה שלא מתקנים כאשר הנר דולק, הם דוחים הכל וכך הנר נגמר ותיקונם לא."

אמא: "יש לי הרגשה שאת מתרחקת לי?!"
גליה: "אמא יקרה שלי אני לא מתרחקת לך בכלל, אני כבר כמעט כולי מחוץ לגוף הגשמי שלי. הנשמה כמעט כולה כבר עזבה את הגוף, נשאר רק חוט דק מאוד שעדיין מקשר. אבל אני גליה שלך האמיתית זה לא הגוף המסכן והסובל הזה, הגוף הזה הוא לצורך התיקון הקשה שלי בעולם הזה, אני הנשמה לא נראית כך כלל ואפילו לא דומה לגוף האומלל שלי, אני הנשמה - יפייפיה וזוהרת, מוארת, יפה, מאושרת, מרחפת, עפה, טסה במרחבי האינסוף המאושרים."
אמא : "נשמה לא שוכחת כלום? לנשמה אין שכחה כמו לשכל?"
גליה: "אמא לנשמה אין שכחה, השכחה קיימת רק בעולם הגשמי."
אמא: "אולי את יכולה לומר לי איך משה רבינו עה''ש הצליח להתעלות למדרגות רוחניות עצומות שכאלה? או שמראש הייתה לו יכולת כזו ופוטנציאל רוחני עצום שאין כמעט לאף אדם!?"
גליה: "אמא, זו הסיבה שאמרתי לך במסרים שמדקדקים עם הצדיקים כחוט השערה, הצדיקים נישפטים לפי יכולתם. משה רבינו היה בעל יכולת רוחנית עצומה ביותר אך גם מימש את יכולתו, זו הסיבה שעל האדם להתאמץ עוד ועוד ולנסות כמה שיותר וכמה שיוכל, רק כך יוכל לדעת אם יש ביכולתו לפעול עוד. כל נשמה תידרש על כל נים ונים אשר יכלה לפעול כאן בעולם הזה בזמן שהוקצב לה ולא פעלה. הנשמה מאושרת רק אם הצליחה להשלים את יעדה אשר אליו נשלחה, אם לא הצליחה במשימתה היא אבלה וחפויית ראש, זה הגיהינום הכי קשה.
כל אלה שאינם הולכים בכיוון הנכון מרגישים עצב גדול בתוך פנימיותם, כי נשמתם אבלה על כך שאינם ממלאים אחר תיקונם שנשלחו משמים לתקן ושוגים אחר ההבל והריקנות של החיים."

גן עדן וגיהינום

אמא: "האם אחרי שהאדם ניפטר הוא רואה את הקב"ה? האם יש גן עדן וגיהינום?"
גליה: "זו בכלל לא שאלה!"
אמא: "למה? אסור לשאול?"
גליה: "מותר! אבל זה ברור - כן!"
אמא: "שמעתי רב האומר שגם כדי להיכנס לגיהינום צריך זכות. לא כל אחד זוכה להיכנס לגיהינום, יש שנשמתם נודדת ללא מנוח ומשוטטת בכף הקלע ולמרות שרוצים להיכנס לגיהינום אינם יכולים.
הרב השווה את הגיהנום לבית חולים לנשמות ואמר: שכאשר האדם חולה, הוא הולך לבית החולים מרצונו החופשי, ואלה הזקוקים לניתוח אף מסכימים שיפתחו להם את הבטן ויחברו אותם לצינורות, ואפילו חותמים על טופס הסכמה לעבור את כל הסבל הנורא והכל - על מנת להבריא!
לדברי הרב, הגיהינום אינו עונש, האדם נכנס לגיהינום על מנת להבריא את נשמתו! הוא מעוניין להיכנס לגיהינום ולזכך את נשמתו כדי שתוכל להיות מוכנה להיכנס להיכלו של המלך להנאות אין סופיות, בדיוק כפי שהאדם אשר נכנס לבית החולים מוכן לכל הסבל והייסורים על מנת להבריא מחוליו ולתפקד היטב! מה דעתך על כך?"
גליה: "אמא הכל נכון!"
אמא: "אם כך, נראה לי ואני גם מאמינה שהרבנים יודעים את סודות העולם הזה. פשוט צריך להתאמץ וללמוד את זה."
גליה: "גם זה נכון! הכל ידוע והטורח למצוא - מוצא ויודע!"
אמא: "מה זה כף הקלע, מותר לך להגיד?"
גליה: "כף הקלע זה מקום שנמצא בשום מקום. למעשה זה כמו משחק טניס שבו שני מלאכי חבלה מכים במקלות של אש וחובטים בנשמת החוטא וכמו במקלעת יורים אותו מקצה העולם ועד קצהו, לא נותנים מנוחה לנשמת החוטא. אלה הייסורים הכי גדולים שיש למי שאין לו רשות להיכנס לגיהינום. אחרי תקופה בכף הקלע, תקופה הנקבעת על פי עוונותיו, הוא מקבל "פרס" להכנס לגיהינום ולהתקן שם. את כל זה אפשר לחסוך אם שומרים תורה ומצוותיה."
אמא: "יש לך איזה עצות איך להנצל מהגיהינום? מה צריך לעשות בעולם הזה כדי לא להיכנס לגיהינום כלל?"
גליה: "אפשר להינצל מהגיהינום בזכות זיכוי הרבים! זיכוי הרבים זו לא חובת האדם בעולמנו ומשמים מתנהגים בחסד גדול עם מזכה הרבים, כי הוא עושה חסד לשם שמים . אמא זיכוי הרבים זה אחד המתכונים הבדוקים להינצל מהגיהינום!"
אמא: " זיכוי הרבים זה המתכון או שיש דברים נוספים?"
גליה: "אמא, כל העבודה שלנו בעולם הזה למען לא נצטרך לזיכוכים נוספים בעולם הבא, אז לא לדאוג! מי שמקיים מצוות ועובד על מידותיו יכול לזכות לגן עדן בלי גיהינום!"
אמא: "בגן עדן כולם צדיקים?"
גליה: "אולי פעם הם היו רשעים שחזרו בתשובה, אבל אם כן, נחשבים לצדיקים תמיד!
יש מקומות טובים יותר בגן עדן, מקומות קרובים יותר לאור הקדוש, תלוי בזכויות ולפעמים צריך לתקן עבירות ואחר כך נכנסים לגן עדן!"
אמא: "לכל אחד יש הזדמנות לתקן?"
גליה: "לא כך בגלגול, יש גם גיהינום! אמא לצדיקים יש בגן עדן חלק משובח ומפואר וגם מי שזכויותיו מרובות מעוונותיו יכול להיכנס לגן עדן אחרי המירוק, אך הנאותיו הן דלות לעומת הצדיקים שטרחו כל כך הרבה בעולמנו זה! הכל לפי ההשקעה שכל אחד השקיע וכל אחד קוצר רק את מה שהוא זרע!"
אמא: "שמעתי רב האומר שמראים לרשעים אחרי מותם את כל העבירות שעשו במהלך חייהם, והם מרוב בושה, אפילו לא מחכים שיזרקו אותם לגיהינום, הם בעצמם קופצים לגיהינום!"
גליה: " כך קורה לרשעים האלה שכל ימי חייהם בזבזו לריק ולהבל וחטאו במקום לקיים מצוות ולהיות ישרים עם השם!"
אמא: "שמעתי שהרב אמר שגן עדן הוא בעצם בעולם הזה, כאן. ואחרי שבני האדם יזככו את הנשמה ואת הגוף, גן העדן יהיה בעולם הזה?"
גליה: "אמא את לא יכולה להבין אבל גם שם יש גן עדן עליון ושם צדיקים יושבים ועטרותיהם בראשיהם ונהנים מזיו השכינה."
אמא: "גליה, מה יותר קל לנשמה: להיכנס לגיהינום או לחזור בגלגול?"
גליה: "אמא שניהם קשים לה. הכי טוב זה להיכנס ישר לגן העדן למקום טוב, כי יש שם מקומות שאינם שופעים באור הקדוש וישנם מקומות שהם מלאי שפע אינסופי של האור הקדוש. כל אחד מקבל את מקומו בזכות ולא בחסד, הכל נמדד ונשקל במאזניים הכי מדוייקים והכל משפט צדק!"

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:32 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

העולם הזה והעולם הבא

אמא: "גליה, האם יש בית דין של מעלה?"
גליה: "בודאי!"
אמא: "מה מותר לך להגיד על זה?"
גליה: "שזה נורא וקשה מאוד לנשמה! אמא תהיי צדיקה זה יציל אותך!"
אמא: "אני יכולה להיות צדיקה?"
גליה: "כל אדם יכול להיות צדיק וזה הרבה עבודה עצמית, לעשות לשם שמים, לחשוב על כל מה שעושים בחיים שזה לשם שמים. זה קשה, אך מקבלים זכות על כמה שמנסים!"
אמא: "אומרים שבשמים בגן עדן, יש עצים רוחניים ופירות ונהרות רוחניים ונחלים רוחניים (נהרות אפרסמון... ), הכל רוחני שם?"
גליה: "אמא, זה נכון שיש בשמים הכל, אבל הכל שם רוחני לא כמו בעולם הזה! את לא יכולה לתאר לעצמך את השפע האינסופי שישנו שם! אך כל אחד מקבל לפי זכויותיו בלבד!"
אמא: "האם העולם הבא הוא עולם מטושטש, מעורפל ולא ברור כמו בחלום, או שזהו עולם צלול וברור כמו החיים בעולם הזה?"
גליה: "אמא העירפול והבלבול היחיד נמצאים רק פה בעולם הזה, עולם השקר! העולם הבא הוא שיא הבהירות! העולם הבא מאוד ברור והכל כל כך נהיר ובהיר. זה לא כמו בחלום, זה הרבה יותר ברור מהמציאות שלנו כאן!"
אמא: "האם אחרי 120 אחרי המוות, כולם ידעו את כל התשובות לכל השאלות?"
גליה: "בעולם הבא יש תשובות לכל השאלות האפשריות של כולם, אין שאלות לא פתורות שם! כולם ידעו את האמת בעולם הבא, כי העולם הבא הוא עולם האמת ואין שם שום דבר נסתר, הכל ברור וגלוי וידוע! בעולם הזה יש הסתר והעלמה של האמת כי כך הכל מכוון משמים, שלא נדע את הכל ונוכל להישאר עם בחירה חופשית ולהגיע אל האמת מרצוננו בלבד ומבחירתנו בלבד!"
אמא: "תגידי גליה, בעולם הבא יש בדידות וניכור כמו בעולם הזה?"
גליה: "אמא אין שם דבר כזה, זה רק בעולם הזה! בעולם הבא הכל באחווה והרמוניה מושלמת!"
אמא: "חברה שלי בשם ח. אמרה שהיא קראה בספר מסויים בו מתואר שכאשר הנשמה מגיעה לשמים ורואה שהיא נעצרה במדרגה מסויימת שבה היא נישארת לנצח, היא מצטערת צער גדול מאוד על כך שלא עבדה יותר קשה בעולם הזה והפסידה את האפשרות להגיע למדרגות גבוהות יותר. הנשמה בעצב גדול וצער נורא, כי היא יודעת שזה הסוף להתקדמותה, ויותר לנצח היא לא תוכל לעלות גבוה יותר!"
גליה: "אמא הדברים מאוד נכונים, כי כל נשמה מקבלת את שכרה לפי פועלו של האדם בעולם הזה. כדאי לו לאדם להשקיע המון ואפילו אם זה קשה לו ביותר! לא באנו לעולם הזה רק להנות! באנו לעבוד קשה ולעמול, להשיג ביגיעת כפיים את הנאותינו הרוחניות בעולם שכולו טוב!"
אמא: "התורה מורה לנו את הדרך בעולם הזה, מלמדת אותנו איך להתנהג, לקיים מצוות ולחיות בה, אז איך היא מתאימה גם לעולם הבא שהוא עולם רוחני ששם לפי הבנתי לא מקיימים מצוות?"
גליה: "אמא, התורה הקדושה שלנו היא לכל העולמות ונשגב מבינתנו להבין זאת בכלים המוגבלים של השכל. רק בעולם האמת רואים את האמת לאמיתה ומבינים הכל! כי בעולם האמת מקבלים כלים אחרים להבנה וידע שאין לאדם כאן בעולם הזה, אך הם כישורים שיש לנשמה והם יכולים לבוא לידי ביטוי רק בעולמות העליונים! אמא תדעי שיש בשמים תענוגות אינסופיים מאוד מגוונים למי ששומר תורה ומצוות ומתאמץ בעולם הזה למען הכלל, שכרו הרבה מאוד!"
אמא: "גליה, האם יש בשמים לכל אחד בית משלו או מקום פרטי השייך רק לו, כמו בעולם הזה?"
גליה: "אמא יש בשמים לכל אחד את המקום שלו ורק שלו המיוחד רק לו, והכל בזכות המעשים הטובים שלו בעולם הזה והזכויות שהוא צבר כאן! מכל מצווה בונים לו לבנה על לבנה לפי המגיע לו, ויש שבונים להם ארמונות מפוארים והכל לנצח נצחים! בשמים כלום לא מתכלה, הכל נשאר לנצח נצחים!"
אמא: "האם בעולם הבא הנשמה נימצאת עם החצי שלה?"
גליה: "אמא לא לדאוג, כל נשמה נמצאת עם החצי שלה לפי זכויותיה. אם יש לה זכויות רבות היא נמצאת באושר עליון וכל הזמן ביחד עם החצי שלה, אך אם האדם בעולם הזה לא טרח מספיק ומחפש לו רק הנאות ורק לקבל ולא לתת, אז בשמים הוא לא יהיה עם החצי שלו כל הזמן, אלא מעט מאוד ונשמתו לא זוכה לאושר מושלם! השם מזכה את הצדיקים שכל ימיהם טורחים לשם שמים, להיות עם החצי שלהם לעולמים!
בשמים אין שום קיפוח, יש רק צער לנשמות שיכלו לעשות הרבה יותר בעולם הזה והסתפקו בעשיה מועטת בלבד!
בעולם הבא יש הנאות אינסופיות ששום שכל אנושי לא יכול לתפוס! אך כדי שתביני, ההנאות הרוחניות בלימוד התורה הם מאותו סוג אבל הרבה יותר גבוהות לאין ערוך ולאין שיעור!"
אמא: "האם בעולם הבא נראים צעירים ויפים?"
גליה: "אמא בעולם הבא כל אדם נראה לפי מעשיו בעולם הזה! מעשי האדם בעולם הזה הם המשפיעים העיקריים על מה שיהיה לו בעולם הבא!
בעולם הבא אין יצר הרע בכלל, יש שם רק יצר הטוב כי הנשמה כולה זכות וטוהר!"
אמא: "אמרת שכל אדם שלא הזדכך כאן בעולם הזה, מזדכך בשמים. אז למה לא מזככים את כולם בשמים? מדוע בעצם נשלחים לעולם הזה כאשר יכולים לזכך שם בעולם העליון את כולם מבלי לבוא לעולם הזה כלל?"
גליה: "אמא זה לא כך, כי לעולם הזה יש יותר תפקידים מאשר זיכוך הנשמה ואת לא תוכלי להבין בכלים שלך. אמא, הכל מרתק! אבל כדאי בעולם הזה להתמקד יותר בעשייה, במצוות ומעשים טובים, כי אין לנו זמן! העולם הזה חולף כצל מהר ובעולם הבא יש נצח נצחים לראות ולחשוב על כל הדברים הרוחניים הללו!"

"ורבים מישני אדמת עפר יקיצו, אלה לחיי עולם ואלה לחרפות לדראון עולם" (דניאל).

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:32 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

תחיית המתים
אמא: "איך יתכן שכל תכלית העולם הזה היא שהאדם יכין את עצמו לעולם הבא, כשבעצם העולם הזה הוא כולו התכלית של העולם הבא ובתחיית המתים כולם יחזרו לכאן ויחיו פה בעולם הזה, האם זו לא סתירה?"
גליה: "אמא, למה זה מטריד אותך בכלל? יש עולם הבא וצריך לעבוד קשה כדי לקבל זכויות שם! ויש עולם תחיית המתים שהוא עולם אחר! מי שזכאי בא לכאן שוב לחיות בעולם שכולו טוב. כי אחרי תחיית המתים העולם הזה יהיה כמו בגן עדן! זה יהיה עולם של הנאות אינסופיות וללא יצר רע! רק הטוב ישלוט בעולם השלם והמתוקן, הלואי שנזכה להיות בו אמן, כן יהי רצון!"
אמא: "גליה, מה עלינו לעשות על מנת לזכות לתחיית המתים? שמעתי שאפילו הגויים
חסידי אומות העולם, לפי הרמב"ם עה''ש, יקומו בתחיית המתים."
גליה: "אמא, כולנו נקום בתחיית המתים! ויש עלינו לקבל עול תורה ומצוות אחרת לא נקום! מהגויים, רק אלה המקיימים את מצוות בני נח יקומו, אבל מאתנו היהודים נדרש הרבה יותר כדי לקום בתחיית המתים ושבע מצוות כלל לא יעזרו לנו לקום, רק לגויים. אנחנו צריכים הרבה יותר, את כל המצוות שצווינו עליהם משמים ואז נקום!"
אמא: "זה משנה לגוף או לנשמה, איפה הגוף נקבר אחרי המוות, אם בארץ ישראל ? בירושלים?"
גליה: "אמא, הכי טוב לנשמה שהגוף שלה נקבר בירושלים הקדושה, כי שם הוא יהיה מראשוני תחיית המתים! ואחר כך יקומו מתי עפר של ארץ ישראל ואחר כך יקומו צדיקים של עם ישראל בעולם ורק בסוף יקומו מהגויים הצדיקים!"
אמא: "מותר לך להגיד איזה גוף יקום בתחיית המתים? האם הגוף שעשה את התיקון הסופי?"
גליה: "אמא אסור לי לענות לך על כך למרות שאני יודעת בבירור את התשובה! אם זה היה מותר, אז כולם כבר היו יודעים את זה מזמן, או לפחות אלה המתייגעים בתורה הקדושה!"
אמא: "גליה יש לי הרגשה שכולם יצטרכו למות לפני תחיית המתים, ורק אחרי שכולם ימותו תהיה תחיית המתים ויותר לא יהיה קיום למוות. נראה לי שרק שעל ידי ייסורי המוות של כל בני האדם עלי אדמות יוכל להתקן חטא האדם הראשון. אני מסיקה את זה מכך שבמשך הדורות היו צדיקים גמורים שמתו בעתיו של נחש ולא בגלל חטא משלהם, ידוע על ישי אבי דוד המלך, עמרם, בנימין וכלאב בן דוד עה"ש שהיו צדיקים גמורים שלא שלט בהם יצר הרע כלל ובכל זאת מתו! מה דעתך, האם כולם יצטרכו למות לפני תחיית המתים?"
גליה: "אסור לי לומר לך, אפילו שמתייגעים בתורה ומחפשים תשובה לזה עוד לא מוצאים, כי התשובה תגיע בזמן שהיא תצטרך לרדת לעולם ואז, בזמן הנכון, ידעו גם את התשובות על השאלות האלה, בינתיים לא יודעים בבירור, אף אחד לא יודע בבירור מה יקרה."
אמא: "את יודעת?"
גליה: "אמא אני יודעת הכל אבל אסור לי להגיד לך הכל."

זקנה ומוות
אמא: "למות זה כואב? זה מפחיד?"
גליה: "תלוי למי."
אמא: "לאדם ישר ושומר מצוות?"
גליה: "תלוי כמה הוא קשור לעולם הזה. מי שאוהב מאוד את ההנאות של עולם השקר, יהיה לו קשה מאוד לעזוב!"
אמא: "האם האדם יודע עד איזה גיל הוא יחיה?"
גליה: "לא, אף אדם לא יודע חוץ מיחידי סגולה."
אמא: "אומרים שהנשמה יודעת שלושים יום לפני המוות?"
גליה: "כן, אבל האדם בשכל לא יודע!"
אמא: "כשנפטרים נפגשים עם בני משפחה שמתו? אחרי 120 אפגוש את אמא שלי שנפטרה ז''ל?"
גליה: "בהתחלה הם יבואו לקבל את פניך."
אמא: " קרובי משפחתו של כל אדם שניפטר מקבלים אותו בשמים?"
גליה: "כן, כך הנשמה לא פוחדת. השם עושה חסד כדי שהנשמה לא תפחד אחרי המוות, הנשמה פוחדת כי היא היתה קשורה לגוף כל כך ופתאום לא!"
אמא: "איך אדם יכול להכין את עצמו למוות, שמותו יהיה לו יותר קל?"
גליה: "אמא, כל אדם חייב להכין את עצמו לקראת המוות כי המוות לא פוסח על אף אחד, העיקר זה לקיים את מצוות השם וזו ההכנה הכי טובה לכל אדם! גם חשוב לא להיות קשור לחומר, כי אז קשה לו לאדם לוותר על החומריות והנשמה שלו מתענה גם על זה!"
אמא: " מי שנפטר וחוזר בגלגול, צריך לסבול את הסבל של המיתה שוב ושוב?"
גליה: "אמא זה התיקון שלו, אבל צדיקים מתתם קלה יותר."
אמא: "הנשמה רואה את כל האנשים גם אחרי שקוברים את הגוף?"
גליה: "אמא, היא רואה אבל לא יכולה להגיד כלום, אין לה רשות לתקשר עם החיים, אבל יש לה סבל פרידה גדול כמו למי שנשאר כאן, אותו דבר! ואם לאהובים שלה יש ייסורים וסבל, אז גם הנשמה מתייסרת עליהם בשמים! נשמות של קרובים אהובים ממשיכות להיות קשורות גם אחרי המוות!"
אמא: "גליה, אומרים שכאשר האדם מת הנשמה שלו מתאבלת על הגוף שלו שנרקב! גם הנכים שהגוף שלהם מאוד מעוות מתאבלים על הגוף אחרי המוות?"
גליה: "אמא הם מתאבלים פחות מאלה שהגוף שלהם יפה! אבל הזקנים עוד פחות, כי גופם כבר לא מתפקד כהלכה והם תשושים וכוחותיהם לחיות אזלו! להם (לזקנים) קל למות! לאלה שגופם יפה וכוחם אתם קשה להם אחרי המוות, הנשמה שלהם מאוד מתייסרת!"
אמא: "גליה, המוות כואב פיזית או שזה פשוט ייסורים נפשיים של צער?"
גליה: "אמא, הכאב הוא רוחני ולא כאב פיזי כפי שאת מכירה, אך הכאב הרוחני כואב יותר מהפיזי!"
אמא: "האם גם לצדיקים יש כאלה ייסורים? גם לדתיים, לחוזרים בתשובה?"
גליה: "אמא , ככל שהאדם מקיים מצוות בעולם הזה, כאביו וייסוריו אחרי מותו קטנים יותר ונסבלים יותר!"
אמא: "גליה, איך מתגברים על פחד המוות?"
גליה: "אמא, אם האדם מכין את עצמו לזה כל חייו הוא לא פוחד מהמוות, כי הוא יודע שהמוות זה רק המשך של החיים האלה וההמשך הרבה יותר טוב!"
אמא: "גליה, מה עושים אם מתגעגעים למישהו שכבר מת ?"
גליה: "אמא, נפרדים לתקופה ואחר כך נפגשים בשמים, בזמן שלא נפגשים זה קשה כי מתגעגעים וזה גם חלק מהתיקון של כל נשמה!"
אמא: "איך יוכל להתגבר על הגעגועים מי שנישאר בעולם הזה?"
גליה: "אמא, אם עושים מצוות אז הכל יותר קל לכולם, גם פה וגם שם!"
אמא: "כשאדם מת האם הוא באמת נכנס למנהרה חשוכה? האם זה מפחיד להיות שם?"
גליה: "אמא לא לדאוג לדברים האלה, תדאגי רק לצבור מה שיותר מצוות ומעשים טובים כדי שתוכלי לקחת אתך לעולם הבא, זה הדבר היחיד שלוקחים לשם!"
אמא: "גליה, מה הדבר שעושה הכי הרבה נחת רוח לנשמה אחרי צאתה מהגוף לאחר הפטירה?"
גליה: "אמא, המצוות והמעשים הטובים שהאדם עושה, זה מה שעושה לו נחת רוח בשמים ולא דבר אחר!"
אמא: "למה כשבן אדם נקבר חשוב לשים לו מצבה על הקבר? מה זה נותן?"
גליה: "אמא קברו של האדם זה כמו הבית של הגוף שלו, הגוף שוכב בעפר עד לתחיית המתים וגם הגוף מקבל פיצוי והנאה על כך שהוא סבל כל כך הרבה בחייו."
אמא: "הייתי עצובה כשדיברת אתי על זה שאת בסוף התיקון שלך!"
גליה: "אמא, אל תהיי עצובה! כי כל אדם סופו להפטר מהעולם הזה, אז הוא צריך להיות מאושר שהוא חי ויכול לעשות מצוות ומעשים טובים ולזכות בעולמות העליונים. זו הזדמנות נהדרת לנשמה של האדם לזכות בהרבה ולנצח בתקופת חיים אחת קצרה ומוגבלת! הנשמה שמחה ומאושרת לחזור לכור מחצבתה. אמא יקרה שלי, אף אחד לא יחיה פה לנצח! אני מקבלת עלי הכל באהבה רבה! כאשר האדם מסיים את תיקונו בעולם הזה, אז בעולם הבא מזומנים לו תענוגות והנאות אינסופיות. התענוגות כאן בעולם הזה הם אפס קצהו של התענוגות בעולם הבא!"
אמא: "מה את אומרת על הזיקנה והזקנים שהם כל כך חסרי אונים ומסכנים?"
גליה: "אמא הזיקנה היא חלק מהתיקון של הנשמה שהגוף שלה מגיע לזיקנה כי לא כל אחד מגיע לזיקנה, אבל למי שמגיע לזיקנה יותר קל להיפרד מעולם השקר הזה, כי אין לו כבר כוחות להמשיך לחיות ומה שנותר לו זה למות! אז לא כל כך חבל לנשמה. אבל הנשמה מתייסרת מתהליך הזיקנה, זה עצוב לראות גוף כל כך יפה שהולך ומתכער עד למצב כל כך קשה, ואנחנו זוכרים את העבר והיופי שהיה וקשה לנו להתמודד עם האובדן הזה!"

"...דע מה למעלה ממך, עין רואה ואוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבין ועל כורחך אתה נולד, ועל כורחך אתה חי, ועל כורחך אתה מת, ועל כורחך אתה עתיד ליתן דין וחשבון לפני מלך המלכים הקדוש ברוך הוא."(אבות).

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:33 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

בית-דין של מעלה
אמא: "אומרים שכאשר האדם נפטר צריך למהר לקבור אותו, מה הסיבה למהר כל כך?"
גליה: "אמא, חייבים למהר בקבורה כי כל זמן שהגוף לא נקבר, הנשמה סובלת וסובלת כי היא לא מוגנת בלבושה העליון המתלבש עליה רק לאחר הקבורה, הנשמה מצטערת צער רב בראותה את הגוף שעדיין לא חזר לעפר ממנו נוצר. והיא נידונה אחרי הקבורה ולא קודם, אז זה ענין חשוב ביותר! בלי קבורה לא מגיעים למשפט ואם יש בידי האדם עוונות רבים וקשים, הנשמה סובלת ומתייסרת כי היא אינה יודעת מה יעלה בגורלה במשפט. היא מגיעה למנוחתה ונחלתה רק אחרי המשפט."
אמא: "לכל אחד יש משפט בבית דין של מעלה?"
גליה: "כן! בודקים ורואים איזה זכויות או חובות יש לאותה נשמה והיא מקבלת שכר ועונש לפי זכויותיה כדי שלא תקופח חס וחלילה לשום כיוון."
אמא: "כל נשמה חייבת להתייצב שם למשפט?"
גליה: "אמא ודאי, כי איך ידעו מה מגיע לה אם לא יבדקו? הכל גם לטובתה. אולי מגיע לה לקבל יותר, אז למה שתקבל פחות?"
אמא: "זה מפחיד להיות בבית דין של מעלה?"
גליה: "אמא זה איום ונורא! הנשמה שם רועדת כעלה נידף ואין לה שום יכולת לפצות את פיה מרוב יראת הקודש. אז המצוות שעשתה בעולם הזה, מתייצבים ומליצים יושר עליה, כי היא לא יכולה לעשות כלום, רק המעשים שלה יכולים לעשות."
אמא: "הנשמה לא יכולה לסנגר על עצמה? לדבר, להגיד?"
גליה: "אמא, מהפחד והיראה העצומה שם היא לא פוצה את פיה, היא חייבת להיעזר בסניגורים."
אמא: "מי עוד יכול להיות סניגור שלה? רק המצוות או גם צדיקים יכולים לסנגר עליה?"
גליה: "אמא, כל המצוות שלה מתייצבות לפניה וכמובן כל העבירות וככה דנים אותה בבית דין של מעלה."
אמא: "זה נורא ואיום ומפחיד. מה לעשות שיהיה יותר קל בבית דין של מעלה? איך אפשר להקדים תרופה למכה שזה יהיה פחות מפחיד?"
גליה: "אמא התרופה היחידה זה קיום תורה ומצוות בעולם הזה. אז גם המעמד בבית דין של מעלה הוא יותר קל ואפשרי. אלה שלא מקיימים מצוות כל כך אומללים שם, הצער של נשמתם הוא כל כך חד ועמוק וגדול שאי אפשר אפילו לתארו במילים."
אמא: "גליה, בבית דין של מעלה דנים גם לפי משורת הדין ומתחשבים, או רק לפי מידת הדין ובלי להתחשב?"
גליה: "אמא, מי שמעשיו טובים והוא צדיק ורק לעתים מעטות הוא מעד ונפל לדבר חטא, אבל חזר בו ועשה תשובה והחמיר עם עצמו, אז דנים אותו לפנים משורת הדין. אבל, כל פורקי העול והכופרים בעיקר למיניהם, נדונים בחומרה גדולה, במיוחד אלה שלוקחים את הדין לידיים, מתאבדים או רוצחים."

גזירות על עם ישראל

במסר שגליה מסרה לאחד הרבנים הידועים: הרב משה בן לולו שליט"א מנהל תחנת הרדיו החרדית "ערוץ 2000" ביום ג' י"ז טבת תשנ"ט, 5.1.99 למניינם, גליה כתבה:
"הרב היקר צריך להבין שיש גזירה קשה מאוד על עם ישראל (חס וחלילה)! כולנו חייבים להעיר מיד את הנרדמים, כי בקרוב ביותר יתחיל כל העולם הזה לגעוש כמרקחה עצומה ואיומה, כמו בסיר לחץ אחד גדול ואנחנו נהיה עדים בקרוב ביותר לגילויים מדהימים ועצומים. כי המשיח עומד כבר בפתח ולמראה הנסים הגלויים שיתרחשו כל כך בקרוב, המוני עם ישראל יחזרו לאבינו שבשמים שכל כך אוהב אותנו. אך יש לדעת שחזרה בתשובה כיום, ללא נסים ונפלאות היא משובחת יותר פי אלפי מונים! כי היום יש לנו בחירה חופשית! ובקרוב מאוד כל הגילויים האלה ישללו את עצם הבחירה החופשית!
בקרוב ביותר שאין לכם אפילו הבנה בזה, הכל יתחיל להתרחש, ותפרוץ מלחמה איומה בארץ ובעולם והיא תהיה הבירור הראשון והכואב מאוד. כי יפלו בה המונים מישראל (חס וחלילה), שלא פקחו את עיניהם לראות את האמת היחידה: שיש מלך לעולם ואין עוד מלבדו! הבירור הראשון יהיה קשה מאוד, גדול וכואב. כל הזמן ימשיכו בירורים נוספים עם הפוגות ורק אלה שישארו מכל הבירורים והמבחנים הקשים האלה, הם הם יהיו אלה שיזכו לראות את דוד מלך ישראל חי וקיים בעזרת השם יתברך כל כך בקרוב!"

אמא: "מישהו שאל אותי פעם, למה את מתקשרת עם הבת שלך, הנסתרות לשם אלוקינו והנגלות לנו... מה אני אמורה להגיד לאנשים כאלה?"
גליה: "אמא להגיד להם שהם לא יודעים במה מדובר, כי אם הם היו יודעים לא היו מדברים כך. ישנם גילויים של אמת מהעולמות העליונים וזה נעשה בכמה מישורים: אחד מהם זה התקשור אתנו פגועי המוח ויש מיני חלומות שהאנשים חולמים, חלומות לא רגילים בכלל, ויש אנשים שיש להם כל מיני גילויים וחזיונות והצדיקים של דורנו זוכים לדעת דברים שהיו נסתרים במשך מאות בשנים ועכשיו השם מגלה לנו אותם, כי לפני בוא יום השם הגדול והנורא השם מגלה לנו משמים אמיתויות רבות שילכו ויתרבו ויגדלו, ככל שהזמן מתקרב יותר לגאולה. אז אלה לא נסתרות שאסור לעסוק בהם, אלה הם הנגלות שהשם מגלה לנו והופך אותם מנסתרות לנגלות לנו! אשרינו שזכינו לראות את האמת האלוקית המתחילה להתגלות בעולמנו ומפלסת את דרכה בעולם השקר הזה. מתחילה להתגלות בעולם הנהגת השם יתברך קדוש הוא."
אמא: "גליה, זה מאוד מרגש שאת אומרת כי מתחילה להתגלות הנהגת ה' בעולם. האמת מתחילה להתגלות? האם ה' כבר לא מסתיר פניו מאתנו?"
גליה: "אמא נכון. זה מאוד מרגש מה שקורה בדור הזה, והלוואי שכולם יפקחו את עיניהם לראות את האושר הזה שיורד לעולם, שהשם אוהב אותנו כל כך ומתחיל אתנו הנהגה חדשה של גילוי פנים. אמא יקרה שלי, אני מאושרת להגיד לך שעידן הסתרת הפנים פס מן העולם!
גילוי פנים הוא נהדר למי שמקיים תורה ומצוות אבל אלה שלא מקיימים תורה ומצוות, בעת גילוי מלכות השם בעולם הם יצטרכו להיענש בחומרה רבה יותר מאשר בתקופות של הסתרת פנים. המשפט הוא משפט צדק ואין לפי משורת הדין!
צריך לפקוח עיניים ולראות את האמת מול העיניים ולא להיות כמו בת יענה המסתירה את פניה באדמה ולא רואה כלום. אנחנו צריכים ומחוייבים לטובתנו ובמיוחד בתקופתנו, לפקוח את עינינו ולראות את האמת המתחילה לרדת אלינו משמים, מעולם האמת אלינו להאיר את החושך הגדול שלנו, שרק התורה יכולה להאיר אותו, וגם את החסד שהקב"ה עושה עם עמו ישראל ועם כל האנושות בזכות עם ישראל היקר שלו, ומאיר לפנינו את החושך הנורא על ידי האמת המפלסת לה אור בתוך כל החושך הזה, אשרינו אלה הזוכים לראות את האור! הן אלה שרואים זאת באופן ישיר והן אלה שרואים את האמת המוארת הזו באופן עקיף."

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:34 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

האם יש דברים שאסור לכתוב?

אמא: "איזה מסר יפה ברוך ה'. גליה רציתי לשאול אותך לפני שאני מגישה את החומר לרב לבדיקה, האם יש דברים שאסור לכתוב בספר?"
גליה: "אמא, כל מה שאמרתי לך זה בסדר ומותר לבני האדם לדעת אבל הכל חייב להיבדק על ידי הרב שלך. כל מה שהרב שלך אומר מקובל בשמים, העיקר לא להתפתות לעשות על דעת עצמך בלי בדיקה.
השם מרחם על עמו ישראל האהוב ומגלה להם סודות התורה לכל מאן דבעי, כי הקב"ה ישתבח שמו ויתעלה רוצה כבר לגאול אותנו מצרותינו ולחדש בטובו את העולם הזה. הכל משמים, כל הצורך לדבר באחרונה על גילויי האמת מהעולמות העליונים המתגלה לנו בימים האחרונים. אמא הישועה מגיעה, אין זמן! בתקופתנו יש הרבה גילויים משמים, הקדוש ברוך הוא מאיר את עינינו לראות את אשר אי אפשר היה לראות בכל שנות הגלות. השם מוריד לנו שפע עליון לעולמנו זה, כי השם מכין אותנו לגאולה הקרובה שלנו, שלא יכולה להיות ללא הכנה.
משמים מכוונים להקל עלינו את הגאולה ואנחנו חייבים לתת תשבחות לבורא עולם, שעוזר לנו לפקוח את עינינו האטומות ולהתבונן סביבנו ולהבין שאנחנו עם ישראל האהוב, חייבים לקיים את מצוות השם יתברך ללא שום תנאי או סייג ולעובדו באהבה גדולה, כי הוא א-ל חנון ורחום, אוהב אותנו אהבה עזה ביותר ומגן עלינו ומכוון אותנו כל הזמן, אנחנו רק צריכים להתבונן!
אמא את בוכה על האנשים שנהרגו בפיצוצים (בפיגועי מחבלים) ואני בוכה על עם ישראל מאדם הראשון עד עכשיו ומעבר לזה! העולם מתקדם במהירות לסוף, הסוף - זו התחלה של העולם החדש, עולם של אמת ולא שקר, אבל הרבה יהודים עדיין לא מבינים, אני מודאגת!"
אמא: "האם כל מי שחוזר בתשובה, תשובתו תתקבל בשמים?"
גליה: "בודאי, בשמים מקבלים תשובה אמיתית של כל בן אדם! הצדיק הגדול ביותר הוא זה המשתלט על היצר הרע ועושה תשובה, לאו דווקא מי שאין לו יצר הרע. להחזיר אנשים בתשובה נחשב לאחת המצוות הכי גדולות שיש לאדם בעולם הזה!
אחי ואחיותי! לא לישון! קומו! התעוררו! תראו את האמת! כל בעלי התשובה מונעים אסון אבל גם זה לא מספיק. לא מבינים את הבסיס הפשוט שיש בורא לעולם! יש דין ויש דיין! הסוף מתקרב במהירות ויתכן שלא יהיה מספיק זמן לחזור בתשובה!
יהודי העולם, התעוררו! אין זמן לחכות! הזמן נגמר! ואהבת לרעך כמוך! אני השם אלוקיך אשר הוצאתיך ממצרים! זה המסר! "
אמא: "למה את בוכה?"
גליה: "אני בוכה על הכל, גם על המצב שלי וגם על עם ישראל כולו. המאמינים ועבדי השם הם המרכז הרוחני של עם ישראל והם נבדקים קודם. להגיד לכולם שיחזרו בתשובה מהר כי אין זמן! בעתיד הקרוב יהיה גילוי גדול!"
אמא: "למה את בוכה כל כך? אני ממש מוטרדת מהבכי שלך ולמה לא אכלת?"
גליה: "אמא יקרה שלי, אני מתייסרת מאוד על עם ישראל שלי שלא הולכים בדרך הנכונה והשם כועס עלינו. זו הסיבה שאין לי מצב רוח היום ואני בוכה ולא רוצה לאכול, כי אני יודעת מה שהולך לקרות לנו בקרוב והדברים מאוד קשים לנו לכולנו כי אנחנו לא מספיק הולכים בדרך הנכונה."
אמא: "אבל אנשים רבים חוזרים בתשובה!"
גליה: "הכל עוזר לנו אך בסך הכל מצבנו קשה. אין לנו מספיק הגנה וזכויות משלנו, אנחנו תלויים רק בזכויותיהם של הצדיקים שמתו ולנו החיים אין לנו מספיק זכויות. אמא זה עוזר לי שבאת אלי היום כי היום אני מאוד עצובה על עם ישראל היקר שלי. חשוב להתפלל לשם ולקרוא הרבה תהילים בזמנים קשים אלה וגם שיר השירים אשר לשלמה! להתפלל לאבינו שבשמים, לבכות אליו ולבקש שירחם על עמו ישראל.
אני כל כך דואגת, שקועה, מתפללת לשם שיעזור לנו ומתחננת על עם ישראל היקר שלי שהולך בעיניים עצומות אל פי התהום הפעורה! "
אמא: "מספרים על אשה מסויימת שראתה בחיזיון מלחמה ורעידת אדמה, זה נכון?"
גליה: "אמא, משמים שמגלים לנו קצת חזיונות ותקשורים וצדיקים וחלומות, הכל מאהבת השם אלינו שיחזרו מה שיותר בתשובה וינצלו מה שיותר יהודים.
משמים מאותתים לנו שהזמנים קשים ואסור לנו לשקוט על השמרים. אנחנו חייבים לצאת ולפעול ולקרב כל יהודי כי זה זמן חירום לכל עם ישראל. עלינו לשפר את מצבנו בכל התחומים: המידות, המצוות והמעשים הטובים ומאוד חשוב לנו לעבוד על הצניעות ולמנוע את הפריצות."
אמא: "אולי את יודעת, האם יש סיבה מיוחדת שירד עכשיו גשם (באוגוסט) בחודש אב באמצע הקיץ? אף פעם לא יורד גשם באמצע הקיץ!"
גליה: "אמא, גשם יורד שלא בזמנו כאשר משמים עצובים ודואגים לנו עם ישראל היקר, כי הולכת להיות תקופה מאוד קשה בקרוב מאוד והשמים בוכים עלינו כי אנחנו מאוד נסבול מזה וזה מכאיב אבל כנראה בלתי נמנע. חלק גדול מהעם נמצא בתרדמה גדולה וחייבים להתעורר כדי שיהיה מי שיקבל את פני משיח צדקנו בקרוב בעזרת השם, כל מכה היא בסופו של דבר לטובתנו עם ישראל היקרים כל כך.
אם האדם חוזר בתשובה באמת ובתמים, הקדוש ברוך הוא מקבלו כמו אבא אוהב שהתגעגע אל בנו היקר שחזר אליו אחרי שנים כה רבות! נשמה שלא חזרה בתשובה יכולה להזדכך בסבל גדול או על ידי תורה ומצוות. כל אדם בוחר לו כרצונו , זה עולם של בחירה חופשית. בעולם הבא אין בחירה חופשית, אלא רק לבעלי זכויות רבות שאותם צוברים רק בעולם הזה!"
אמא: " גליה, אדם שבא לעולם הזה עם יכולת רוחנית גבוהה של צדיק והוא לא חזר בתשובה ובעצם ירד בדרגה רוחנית, האם כאשר הוא מגיע לשמים נותנים לו עוד הזדמנות לרדת לכאן לעולם הזה על מנת לתקן ולעלות בדרגה, או שהוא נשאר בדרגתו היותר נמוכה?"
גליה: "אמא, לא תמיד הוא יכול לבוא שוב ואז הוא נשאר לנצח נצחים בדרגתו האחרונה כאן בעולם הזה. אין אדם שיודע בשכל אם הוא חוזר לכאן שוב או לא, אז כל אדם צריך להתאמץ בעולם הזה כאילו זו הפעם האחרונה שלו כאן!"
אמא: "גליה, מה את אומרת על המצב?"
גליה: "אמא המצב מאוד קשה ויהיה הרבה יותר קשה אם האנשים לא יקחו את עצמם בידיים ויחזרו אל דרך השם הקדוש ברוך הוא. השם לא מרשה לבניו היקרים לסטות מן הדרך, השם אוהב את עמו ישראל ולא ירשה להם לסכן את עצמם. בכל דור ודור, כשהם מנסים להתרחק מהקדוש ברוך הוא וממצוותיו ולפרוק עול, הם מסכנים את הרוחניות שלהם ואת קיומו של כל העולם. השם אוהב אותנו ובכל דור ודור מכה אותנו מכות של אהבה, כמו אמא המכה את ילדה המורד, כי היא יודעת שללא מכות הוא לא יכול לחזור לאיזון, אז היא צריכה לאזן אותו כי הוא יורד מהמסלול וחייב לחזור שוב למסלול. את הסטיה מהמסלול מתקנים לפעמים בצורה דרסטית."

איך לבטל גזירות על עם ישראל

אמא: "איך אפשר לבטל גזירה או להמתיק אותה?"
גליה: "רק אם יחזרו בתשובה המונית מכל היהודים בארץ."
אמא: "גליה גם כעת ישנה תשובה המונית, האם זה לא נחשב תשובה המונית?"
גליה: "אמא זה עוד לא המונית, זה בכיוון הנכון אבל לא מספיק! יש בשמים התרגשות ממעשים טובים שמלמדים זכות על עם ישראל וזה מאוד עוזר לעם ישראל שמלמדים עליו סנגוריה בימים טרופים אלה."
אמא: "האם ההתעוררות הזו פירושה שלא יהיו גזירות קשות על עם ישראל?"
גליה: "אמא אני לא יכולה להגיד שזה מבטל את הכל, אבל זה כל כך עוזר לנו עם ישראל שיש התעוררות גדולה כזו וזה מנכה ברוך השם הרבה מאוד ייסורים, מכות ופגעים קשים."
אמא: "אתמול ב' חשון ראיתי (אני והרב א' מזכה הרבים), קשת כפולה בשמים - קשת ומעליה עוד קשת!?"
גליה: "אמא ראיתם קשת כפולה, דבר נדיר ביותר ונדיר ביופיו. הקשת היא רוחנית והתגלותה משפיעה חדווה רוחנית לנשמתו של האדם. קשת כזו יפה מקצה אחד של השמים לקצה השמים השני ועל כל האופק זה לא דבר שבשגרה, זה מאותת לנו שאנו נכנסים לתקופה מאוד לא שגרתית שבה יקרו דברים גדולים ועצומים לעם ישראל האהוב שלי. לא לדאוג כי השם מוכיח לנו שהוא מגן עלינו ולעולם לא יביא עלינו כליה, השם יתברך מתנהג אתנו בסבלנות אין קץ ובאהבה עזה שרק אבא כל כך אוהב יכול כך להתנהג לבניו הסוררים. אלה הזוכים ומזכים את הרבים הם בעצם ההגנה של אלה שלא מקיימים תורה ומצוות. כל הזמן יש להקפיד שיהיו זכויות רבות לעם ישראל, כדי שחס וחלילה לא יווצר מצב שהזכויות יהיו פחות מהחובות . חייב כל אדם מישראל לקיים מצוות ולזכות את האחרים על מנת להרבות זכויות לעם ישראל, כי אף פעם לא נוכל לדעת מה המאזן הנוכחי. תמיד יש לצאת מנקודת הנחה שהוא קרוב למאוזן ומביא אתו סכנה של חובה ואנחנו חייבים כל הזמן להטות את הכף לכף זכות, שרק כך נינצל מכל הפורענויות המתרגשות ובאות לעולם.

השם אוהב אותנו ילדיו היקרים וכה רוצה לגאול אותנו במהרה, אנחנו באמת כבר בכיוון הנכון אך עדיין החוזרים בתשובה הם המיעוט שבמיעוט של הכלל הגדול, המגמה נהדרת אך הקצב לא מספיק מהיר, לא מספיק סוחף.

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

על זיכוי הרבים

כל המקדיש את כל כוחותיו הנפשיים לחיזוק הרבים יכול לעורר המונים. כל המקרין את כל אהבתו לשם יתברך ומסירותו ללא לאות יכול לעזור להתעוררות המונית. כל בעלי היכולת הנפשית והרוחנית, הידע והאינטליגנציה לארגן ולהכין חומר והרצאות משכנעות, חייבים לצאת היום לרבים ולדבר עם ההמונים, זו חובת השעה! זה זמן חרום לעם ישראל היקר! כולנו חייבים לעמול למען הצלת הכלל וכל מי שיכול לעשות ולא עושה, ידון בשמים בחומרה יתרה! זה זמן מיוחד בו אפשר עדיין להציל נשמות עם ישראל רבות מאבדון, זוהי עת רצון!
אמא שעורי התורה והחיזוק בכל הארץ וערוצי הקודש היקרים, מעוררים חדווה וגילה, דיצה והתפעלות בשמים. הם מצליחים לקרב המוני בית ישראל לקדוש ברוך הוא לתורה ומצוות בתקופה כה גורלית לעמנו היקר. שימשיכו בכל דרך אפשרית לעורר את ההמונים! כל מזכי הרבים בעם ישראל יזכו לגדולות, ישועות ונצורות, הם לא יכולים לתאר לעצמם כמה השם אוהב אותם, כמה גדול שכרם לאין ערוך ולאין שיעור.
אמא זה זמן חרום, חייבים להחזיר כל יהודי יקר לאבינו שבשמים, הזמן עומד להגמר! כל החול בשעון כבר ירד למטה ונשאר כל כך מעט ופתאום הכל ישתנה והגאולה תגיע! כולנו נרגיש כמו חולמים! הכל תלוי בנו אם הגאולה תגיע בקלות ובשלווה ובנחת או בדרך קשה.
כל מזכי הרבים סוללים את הדרך לגאולה שתגיע ברכות ובאהבה ובשלווה והלואי שירבו מזכי הרבים בישראל וכך נוכל לעשות לנו המון נפשות ולזכות בגדול ולהציל אנשים מאבדון אמיתי בכל מובניו תרתי משמע! אמי היקרה, הזמנים קשים וכל המצליח להציל נפש מישראל, מן השמים ילבישוהו בשלל גוונים זוהרים ומזהירים בכל רחבי הרקיע וכל הרקיעים יראו ויתפעלו מיופיו וזוהרו ומארמונותיו, ארמונות הבדולח הרוחניים המצפים לו".
אמא: "גליה מה את יכולה להגיד על הברד שירד בסוכות? בני משפחה מגוש קטיף סיפרו ברדיו שבסוכות בצהרי יום שבת ירדו גשמים וברד בגודל של ביצים, כמו אבני אלגביש! הם נבהלו וקראו קריאת 'שמע' ."
גליה: "אמא, הברד הזה הוא אות משמים שהשם הוא מלך העולם והוא מחליט מה יקרה ולמי. הברד מראה לנו שוב ושוב את אפסיותינו!"
אמא: "מה את יכולה להגיד על האסון הזה שקרה בעם ישראל?"
גליה: "להגיד לכולם שלא ישברו מהחדשות אשר שומעים. אנחנו צריכים להמשיך לבטוח בשם ולדעת שכל מה שקורה לנו אמת. השם שופט צדק מוחלט ולא הכל יש באפשרותנו להבין , הדברים נשגבים מבינתנו! אנחנו מוגבלים בהבנתנו את העולם ואת מהלכיו, רק הבורא יודע הכל איך ולמה! אמא בשמים עצובים היום וגם בארץ!"

שקט שלפני הסערה
כל השקט השורר היום בעולם הוא השקט שלפני הסערה הגדולה, זה כמו הר געש שכל הזמן יוצא ממנו עשן, אבל אף אחד בעולם ואפילו המדענים אינם יודעים מתי פתאום יתפרץ! לא יהיו סימנים מוקדמים, זה יפרוץ פתאום כהר געש ויהיה מצב מאוד קשה לעם ישראל כמו שלא היה מאז קום המדינה, כי מאז שהמדינה קמה, רק דנים אותנו בשמים בחומרה גדולה יותר, כי המדינה לא בחרה בחוקי התורה! והמכה תהיה מאוד קשה (חס וחלילה) לכולנו עם ישראל.
לפני שהשם נותן מכה כזו הוא מנסה לעורר ולהזהיר את בניו כדי להציל מה שיותר. חייבים להמשיך כל הזמן וללא לאות לקרב כל יהודי ולהלחם על נשמתו שלא תאבד חס וחלילה לנו עם ישראל, כי נשמת עם ישראל הכללית תהיה חסרה באלה שלא שבו עד השם, הם יהיו אומללים כי לא יוכלו להשתייך לנשמת עם ישראל ונשמת עם ישראל לא תהיה שלמה בלעדיהם, אלה עניינים הדדיים מאוד. כל הדואג לכלל דואג בעצם גם לעצמו כדי שיהיה שלם בתוך שלם.
אסור לי לומר דברים יותר מדוייקים וברורים, אך העיקרון הוא של פתאום, מכה, התעוררות וגאולה. כאשר ניחתות מכות - מתעוררים! אי אפשר להמשיך להיות אדיש כשמקבלים מכה! השם ירחם עלינו, אמן! ככל שיחזרו האנשים בתשובה המכות יתרככו מאוד, כל נשמה שחוזרת לשם גורמת למכה להחלש.
הנשמה שלי כל הזמן בוכה על עם ישראל היקר שלי, אני לא מפסיקה להתפלל עליהם כל הזמן, התפילה מאוד חשובה ועוזרת בעיקר בימים טרופים אלה, בהם אנו זקוקים לכל כך הרבה רחמי שמים!"

"הנה נגע זה על שפתיך וסר עוונך וחטאתך תכופר" (ישעיהו).

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

כמה הגאולה קרובה?
אמא: "גליה, את אומרת שהגאולה קרובה מאוד. כמה זה קרוב?"
גליה: "לא יכולה להגיד, רק מותר לומר שזה קרוב! אמא אנחנו נמצאים בזמנים מאוד קשים, כל העם צריכים לעשות תשובה! אני בוכה כי אני עצובה ממה שיקרה בעתיד הקרוב, זה ממש נורא, תתפללי אמא! צריך שנתאחד כולנו ונתפלל כל יום לשם שיבטל את הגזירות הקשות על עם ישראל! עד עכשיו לא הבנו את הרמזים ועתה זה כבר לא יהיה ברמזים, זה זמן גדול לעם ישראל עכשיו! אמא, יש בשמים סניגורים על עם ישראל אבל אין לסניגורים מספיק יכולת וכוח לשנות את הגזירה הקשה. עם ישראל רדום! ישן! אדיש! ומכה יכולה להעיר אותו מתרדמתו העמוקה! זה כואב לראות את השאננות של האנשים ברחוב ואת האדישות לתורה ומצוות. רבים חוזרים בתשובה אבל, זה לא מספיק! יש בני ישיבות המתפקרים ועושים מעשים אסורים, עדיין יש מקומות זימה למיניהם המשחיתים את הנוער ומקומות הימורים שהורסים בתים של יהודים וגורמים לפריחה כלכלית של אויבי ישראל! במקום לחנך לדרך ארץ, לאהבת הזולת ולאהבת ישראל, מכפישים איש את אחיו וגורמים פילוג ושנאה. רק אם יקבלו "מכה" גדולה יתאחדו שוב כמו בכל צרה כללית שיש לישראל. "
אמא: "שמעתי שאוטיסטים ופגועי מוח נוספים, אומרים בתקשור בדיוק את מה שאת אומרת על התקופה הקשה המצפה לנו חס וחלילה."
גליה: "אמא יקרה, מצב קשה יהיה לעם ישראל היקר שלי (חס וחלילה) לא בעוד הרבה זמן והעם ממשיכים להתנהג בשאננות ולא מודעים לעוצמת המכה. הדרך הטובה ביותר לחזור לאבינו שבשמים היא חזרה בתשובה. זו דרך נעימה, קלה וטובה. ללבוש מעיל שחור וסממנים חיצוניים זה לא העיקר, אלא התפילה והבקשה מעומק הלב! לא צבע וגודל הכיפה זה מה שגורם לחזור בתשובה, המלאך הממונה על קבלת התפילה מעולם לא בדק את צבע הכיפה ומאיזה סוג בד היא עשויה. אם כל אחד יוריד קצת מהגאווה העצמית שלו נרוויח המון. אם לא מבינים את הדרך הזו, השם יסביר לנו בצורה מאוד ברורה שאין לנו על מי לסמוך מלבדו!
תאמרי לכולם שיבינו את מה שאמרתי, גם לחרדים שבהם ואל תחששי. כל אחד יודע את עוונותיו, שיחשבו על זה לעומק!"

אמא :" גליה זה מפחיד מה שאת אומרת! האם יש מה לעשות על מנת למתק את הדינים?"
גליה :"אנשים העושים למען הכלל יכולים לגרום להמתקת הדינים. אם האנשים לא יקחו את עצמם בידיים מהר מאוד, המצב יהיה מאוד קשה ואנשים צריכים ממש לבכות על מה שהולך לקרות לנו. אם היו יודעים מה שהולך לקרות היו ממש צמים על זה! אך אנשים רבים נמצאים עדיין באפלה, נוח להם לחיות בבוץ השיקרי וגם להנות ממנו. הם כבר התרגלו לחושך ואפילו אינם נצרכים לגשש באפלה בה הם מתמצאים כל כך טוב! כמה עצוב לי להגיד את הדברים האלה. זה השקט הגדול שלפני הסערה הגדולה! זיכוי הרבים ואהבת איש את אחיו יכול להציל המונים!"

"טוב מעט ביראת ה' מאוצר רב ומהומה בו" (משלי).

גליה:"אמא יקרה שלי, תגידי לכולם: קומו! התעוררו אחי האהובים! עת רצון היא מלפני השם כעת. התעוררו לפני שזה יהיה כבר מאוחר, עכשיו עדיין ניתן להציל המונים מאבדון! בקרוב מאוד כל התמונה תשתנה לחלוטין! והזמנים יהיו קשים מאוד לנו לעם ישראל האהוב שלי שלא מתעוררים מספיק.
כל החוזרים בתשובה הם כאוויר לנשימה בימים קשים אלה. אמא הביטי וראי, רוב רובו של העם היהודי עדיין לא שומרים תורה ומצוות בשלמותן! ומה יהיה? משמים עצובים על כך ומשמים יעזרו לכל מי שיצא להציל ולזכות את הרבים. עדיין אפשר לחזור לאבינו שבשמים שכה אוהב את בניו היקרים, זו עת רצון! אבל אין לדעת כמה זמן העת הזאת תמשך. חשוב לנו לנצל את הזמן היקר הזה שבו מקבלים אותנו באהבה ושמחה, כמו אבא שמתגעגע לבניו האהובים, והנה הם שבים אליו והוא מאושר ומקבלם באהבה גדולה מאוד. אך גם אבא יכול להתייאש קצת מבניו שלא מעוניינים לשוב הביתה, כל אבא עצוב אם בניו שהוא כה אוהב לא שבים אליו. תגידי לכולם שיתעוררו! אנחנו בעזרת השם דור מיוחד של גדולות, ישועות ונצורות, אנחנו הוא דור הגאולה! בקרוב מאוד כל המהלכים בעולם ישתנו ומי שיזכה יראה ניסים ונפלאות! לא להתייאש, אחרי הזמנים הקשים תבוא גאולת עם ישראל! היכונו, אחי ואחיותי היקרים! שלא ידח מאיתנו נידח! אבינו שבשמים כה אוהב ומתגעגע אליכם בניו ובנותיו האהובים! בואו! שובו אליו! חפשו דרך, חפשו אמת! אל תשארו רדומים! התעוררו!"

חילופי עונות
אמא: "חלמתי שהשמים בצבע כחול יפה ומכוסים מן הקצה ועד הקצה בחסידות לבנות, האם את יודעת מה זה אומר?"
גליה: "אמא זה חלום נהדר, כי החסידות מבשרות את האביב ואת חילופי העונות ובקרוב מאוד יהיו חילופי עונות ושינויים אדירים וחילופים בכל מהלכי העולם ואז יבוא האביב כי זה מה שהחלום שלך אומר, אביב חדש לישראל ולכל האנושות כולה בעזרת השם בקרוב!
כפי שאמרתי לך, בדור שלנו מתחילה להתגלות האמת וגם התקשור אתי זו אחת האמיתויות שיורדת לעולם ועוד יתגלו אמיתויות נוספות ועוד אור ירד, כל האמת תתגלה! אמא תמסרי לעם ישראל היקר שלי, שיתכוננו בקרוב לבשורות גדולות ומיוחדות. הכל הולך להשתנות במהירות, כל המצב הבטחוני בארץ ובעולם, כל ההנהגה של הקדוש ברוך הוא עם עם ישראל ועם העולם עומדת לפני שינוי חד ביותר. אסור לי לפרט לך אך ברור שזכינו לתקופה, אחת הגדולות ביותר לעם ישראל ולאנושות כולה, מי שיזכה יראה ניסים ונפלאות."
אמא: "מי יזכה לראות?"
גליה: "רק אנשים ישרים ונאמנים לשם, ההולכים בתורתו ומקיימים את מצוותיו."
אמא: "מה לעשות על מנת להחיש את גאולת עם ישראל?"
גליה: "אמא יקרה, צריך שכולם יעשו. מי שטוען שאין לו זמן צריך להבין שזמן זה דבר שניתן לו משמים. מי שיקבל על עצמו לקרוא מספר פרקי תהילים כל יום יעשה רבות למען עצמו ולמען הכלל, העיקר להתמיד! צריך להתפלל הרבה לשם שירחם עלינו וישלח לנו את משיח בן דוד במהרה."

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:35 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

מה אשמים אלה שכבר התעוררו?

אמא: "למה שכולם יסבלו מהמצב הקשה? מה אשמים אלה שכבר התעוררו?"
גליה: "אמא, אנחנו עם ישראל כולנו נידונים ככלל אחד גדול כי אנחנו נשמה אחת גדולה, אם כואב בחלק אחד של הגוף, כואב בכל הגוף! אמא, אני צופה, רואה ושומעת את הבת קול המכריזה בשמים ואומרת מה הולך לקרות, ואסור לי לומר לך הכל, רק את המעט שבמעט אני יכולה, אבל זה נורא אם הגזירה לא תתבטל! תגידי לכולם שיעשו כל מאמץ אפשרי לקיים מצוות ולהתפלל ולעסוק הרבה בתורה כי כל זה יכול לבטל את הגזירות הרעות האלה!"

יש להדגיש שלאוטיסטים ופגועי המוח אין הסתרה. הם רואים את העולמות העליונים ושומעים את הבת קול היוצאת בשמים ומכריזה מה הולך לקרות, אך הדברים לא חייבים לקרות! הכל תלוי בנו, בידינו לבטל את הגזירות על ידי: יושר, הגינות, תשובה, תורה, מצוות ומעשים טובים, תפילה, תהילים, חסד, צדקה, שמירת שבת, אהבת חינם, הנחת תפילין, שמירת הלשון, טהרת המשפחה, צניעות וענווה, כשרות ... תפילה, תשובה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה."

אמא: "מה גורם לכך שיהיו גזירות קשות על עם ישראל?"
גליה: "אמא המעשים של עם ישראל גורמים גזירות! והצדיקים עובדים קשה כל הזמן כדי לבטל את הגזירות האלה!"
אמא:"הצדיקים למעלה בשמים או הצדיקים בארץ?"
גליה:"הצדיקים בשמים מכל הדורות, מתפללים ומבקשים מיתוק מידת הדין עבור ישראל. אך גם התפילה של הצדיקים בארץ מבטלת המון גזירות קשות שבאות בעוונות ישראל. יש המון צדיקים החולים, או מתייסרים במחלות שונות ומשונות ומקבלים באהבה את הייסורים האלה וזה מכפר עבור כלל ישראל."
אמא: "כתוב שכאשר ניתנת רשות למשחית להשחית הוא אינו מבדיל בין צדיק לרשע, האם בזמנים קשים חס וחלילה ימותו גם צדיקים ורשעים? גם דתיים? גם חוזרים בתשובה?"
גליה: "אמא כל מי שאמיתי ומקיים מצוות ולומד תורה ועושה חסד ועובד את השם בכל ליבו באמת ובאמונה - הוא לא יפגע כלל וגם יהיה לו יותר קל לעבור את התקופות הקשות המצפות לנו. אלה שחוזרים בתשובה ודבקים בשם אל להם לדאוג כלל כי השם דואג לבניו היקרים, רק יש בנים שלהם הוא צריך לתת קצת מכות כדי לישר את דרכם. אבל אלה שדרכם כבר ישרה אינם זקוקים למכות ואל דאגה, מי שאמיתי ביראת השם ובעבודת השם לא יפגע!"
אמא: "אבל בשואה מתו גם צדיקים וגם רשעים!"
גליה: "אמא, השואה היתה גזירה קשה על עם ישראל. ניסו לערבב טוב עם רע ומין בשאינו מינו. זו היתה גזירה מסוג הגזירות שאי אפשר לבטל. אבל צריך להתפלל, לקרוא מזמורי תהילים ולפאר, להלל ולשבח למי שיצר את הכל והכל בשליטתו הבלעדית, וכולם כפופים לו ומקבלים את עוצמתם מאותיות שמו יתברך המשפיע שפע עצום לכל ברואיו ולכל הבריאה כולה. כל השומר מצוותיו מרוויח."

הגזירה עדיין לא התבטלה?
גליה: "אמא, אני ממש מצטערת לומר לך בלב דואב שהגזירה עדיין לא התבטלה, היא עדיין עומדת שרירה וקיימת! אנחנו נדרשים לתחינות ולהרבות בתפילות ובקשות לקדוש ברוך הוא, לקרוא מזמורי תהילים ולבקש בזכות דוד המלך עליו השלום שיתמתקו הגזירות ויתבטלו. כל החוזרים בתשובה מהווים תריס בפני הפורענות ומקשים את התקדמותה לעברנו, אך לצערנו אינם יכולים לעצור אותה לחלוטין! אנו בזמן קשה מאוד לעם ישראל וחייבים לעורר כמה שיותר מהר ומה שיותר מעם ישראל ולגייסם למחיקת הגזירה שאם תתקיים ותתבצע זה יהיה ממש נורא! יהיה בירור גדול לקראת הגאולה השלמה ובכל פעם הקדוש ברוך הוא יברור ממעגל הזוכים לגאולה את אלה שצריכים להישאר ויוציא את אלה שאינם צריכים להשאר! רק בעלי מידות טובות הנאמנים לשם בכל ליבם, יזכו לקבל פני משיח צדקנו בקרוב !"
אמא: "גליה הדברים שלך מפחידים, מה יהיה?"
גליה: "אמא יקרה, אני לא אומרת את הדברים כדי להפחיד, אלא כדי לפקוח עיניים. המון הולכים כעיוורים אחרי הכסף, המרמה, הסחטנות וחוסר הענווה והצניעות ומחפשים כבוד ועושר גשמי שאין מה לעשות בו בעולם הטוהר והקדושה. גם הדתיים צריכים להתעורר ולהבין, שלהתפלל ולהעמיד פני חסיד בצורה החיצונית זה לא מהווה אישור לעשות עבירות, לעיתים קשות, ביודעין ובנסתר! דתיים רבים צריכים לחזור בתשובה, הכל גלוי וידוע לפני אדון הכל. צריכים לפקוח עיניים ולזכור שעל הכל באים במשפט והדין דין צדק! רק מחיקת הקטרוגים שהצטברו יכולה לעזור, הכל על ידי מצוות! אנו חייבים להרבות מצוות גם עבור אחינו שאינם מקיימים תורה ומצוות, כל אחד יקח על עצמו לקיים גם עבור אנשים אחרים ויתכן שגזירה זו תתבטל!
אנחנו בעת רצון, משמים מקבלים היום כל יהודי שירצה לחזור לאבינו שבשמים. מי שעוזר לעצמו מקבל עזרת שמים אדירה ועצומה ביותר, הכל בקלות. מי שנכנס לזה היום זוכה. אנשים אינם מודעים למה שהם מרוויחים, כשיתחיל הכל בעוצמה אדירה יהיה הרבה יותר קשה לחזור לאבינו שבשמים. הזמנים יהיו קשים וכך גם כל שינוי תהליכי החיים והרגלים של שנים רבות. בזמן משבר הרבה יותר קשה לשנות כללי חיים והרגלים מגונים שניקנו עם הזמן. כעת זה זמן נהדר לכך, הקדוש ברוך הוא נותן לנו לכולם הזדמנות לחזור אליו באהבה, בנועם, כל אחד בקצב שלו! תקופה זו תחלוף בקרוב מאוד והכל ישתנה! תגידי לכולם שאנחנו חייבים לנצל לטובה את הזמן הזה! יותר קל שישראל יקבלו תשובה במהרה בנחת וברצון, ללא ייסורים ומכאובים!
אמא, האנשים מכתיבים לעצמם מה יקרה אתם, רק הם בעצמם יקבעו! הימים הקרובים הם ימי רצון והבקשות מתקבלות בשמים. אנחנו חייבים לעשות את הצעד הראשון ומשמים ימשיכו ויגישו לנו את כל העזרה הנדרשת! הכל סובב סביב הבטחון בקדוש ברוך הוא יתברך. חבל מאוד לראות שבני האדם כל כך אטומים וחושבים רק על עצמם, אך יש גם החושבים על הכלל ובזכותם נזרז את גאולתנו.
היום כבר רואים איך האור מתחיל לרדת לעולם הזה דרך הנשמות הטהורות שהכינו את עצמם לקבל אותו. אמא, את רואה ושומעת לאחרונה שיש רבנים ואנשים בעלי רוח הקודש. בימי המשיח זה מה שיהיה, רוח הקודש תתפשט ואנשים יעלו ביותר במדרגות הרוחניות!"

הגאולה
גליה: "הסימנים מראים לנו שהשם מרחם עלינו ורוצה כבר לגאול אותנו במהרה. רק צריכים להגביר את קצב החזרה בתשובה וזה יהיה נהדר לנו, כי הגאולה קרובה מאוד לבוא! הגאולה שלנו עומדת כבר בפתח ועל הסף. אמא יקרה שלי, אני רוצה להגיד לך כי אנחנו הדור הזה, הוא דור מיוחד מאוד, כי זה דור הגאולה! כל הדורות מתקנאים בנו, אשרינו שזכינו לחיות בדור הזה! הלוואי שנדע לכלכל את מעשינו בתבונה, כי יש בידינו לשנות את פני הדברים! הרבה תלוי בנו ובידינו להביא לזירוז גאולתנו על ידי חזרה בתשובה מלאה של ההמונים. אנו ניגאל בזכות התשובה, התפילה, החסד והצדקה! "
אמא: "מה עלינו לעשות על מנת לקרב את הגאולה? שקצב הגאולה יהיה מהיר יותר?"
גליה: "אמא, קצב הגאולה יגבר ככל שזרם החוזרים בתשובה יגבר וזה כל הסוד! להתפלל הרבה, לקרוא תהילים, לשאת תפילה למלך העולם שירחם על עמו ישראל ויובילם לגאולה ברחמים גדולים! לעורר את האחרים לאבינו שבשמים, לעבוד על המידות ולהשתפר בעבודת השם כל הזמן. רק על ידי התורה, המצוות והמעשים הטובים נזכה לזרז מאוד את גאולתנו הנכספת! אנחנו בזמן חשוב לנו ביותר והגאולה קרובה מאוד לבוא, מי שחוזר בתשובה ינצל. העבודה הקשה של כל מזכי הרבים מצילה נפשות רבות מללכת לאבדון! אמא יקרה שלי, המשיכי בכל כוחותיך, זה עניין של פיקוח נפש ממש, לחזק אנשים היום זו הצלתם! בזמן המשיח שערי תשובה ננעלים!"
אמא: "חלמתי (ולא בסוכות), שהקמנו סוכה וישבנו בה עם הרבה חברים."
גליה: "אמא, הסוכה כי השם הולך לבנות לנו את סוכת דוד המלך כבר בזמן הקרוב בעזרת השם, השם מרחם עלינו ויחיש את גאולתנו. יש בעם ישראל התעוררות כבירה וזה עושה נחת רוח לאבינו שבשמים שכל כך שמח עם בניו ובנותיו היקרים לו. השם יזכה את כל העמל קשה למען עמו ישראל, לראות ישועות גדולות ונחמות ויגמול לו טובות ונצורות עד אין קץ."
אמא: "אומרים שמלחמת גוג ומגוג תמשך שבע שנים והיא עדיין לא התחילה? הגאולה תהיה אחרי מלחמת גוג ומגוג?"
גליה: " מה את מוטרדת מכל החשבונות האלה? את לא צריכה להטריד בהם את עצמך. הכל חשבונות שמים, הכל ניתן לשינוי והכל תלוי רק בנו עם ישראל כיצד נתנהג בתקופה הזו, כי זה מה שיכתיב את קצב הגאולה.
אמא, ראיתי את הצער הנורא שהיה לך כשהגעת לכותל המערבי, כל כך הצטערת על גלות השכינה ועל חורבן בית המקדש. אמא יקרה שלי, הכל יתרחש כל כך במהרה. בקרוב בעזרת השם, כל הר הבית השומם והחרב המאוכלס על ידי זרים וגויים המטמאים אותו בשיקוציהם, יתנקה מכל טומאתו הנוראית ומכל שיקוציו אשר ייעלמו כלא היו ויבלעו באדמה וימחקו לנצח נצחים. הר הבית כולו יזדכך ויטהר ויתנקה ויוכל להתכונן לבניין בית המקדש אשר יבנה במהרה בימינו אמן! גם בגשמיות וגם ברוחניות. בית המקדש הבא לעולם לא יחרב יותר, צער השכינה הוא איום ונורא על החורבן הזה. מרגע שחרב בית המקדש השכינה בוכה ובוכה ללא הפוגה! בקרוב מאוד (אם נזכה) תהיה גאולת עם ישראל השלמה, הקב"ה בכבודו ובעצמו ילחם לנו ויגאלנו גאולה שלמה במהרה, אמן, כן יהי רצון! יהיה אושר כל כך עליון בעולמות העליונים ובעולמות התחתונים. הכל יתהפך וישתנה, כל מה שהיה לא ימשך, יהיה כלא היה! יתחיל עולם חדש עם כללים חדשים! עולם של אושר, שלווה, יושר, הגינות, אהבה הדדית, אהבת הזולת, עזרה... עולם כל כך יפה. עולם ימות משיח הוא עולם של אושר נשגב, הוא ממש מתקרב לאושר הנשגב של העולמות העליונים. גן עדן יהיה פה בעולם הזה אמא יקרה שלי! כולם ירגישו את זה, כל מי שיזכה לחיות כאן. המוני עם ישראל לא יזכו (חס וחלילה) וגם מכל האנושות הגדולה והעצומה היום, רק קומץ קטן יישאר! ואז מהגרעין הטוב הזה תתחיל להתפתח אנושות חדשה וזכה, אשר לא הייתה כמותה למן בראת הקב"ה אדם בעולמו.
אמא, תמסרי לכולם שינצלו את ההזדמנות הזאת ויקבלו עול מלכות שמים. כל מצווה מצילה אותנו, בעיקר שמירת שבת, תפילין, שמירה מניאוף ומחשבות פגומות, צניעות וענווה. כשהכל יתחיל בעוז, ירושלים תהיה המקום הכי בטוח בכל התבל!"

אמא: "מתי ניגאל?"
גליה: "אמא, לגאולה יש זמן מוגדר קרוב ביותר! אף אחד לא יודע את התאריך, רק משמים יודעים, בני האדם לא יודעים! השם מרחם על עמו ישראל ורוצה לגאול אותנו כבר! מאוד תלוי בנו כמה מהר זה יקרה לנו!"
אמא: "יש אנשים המציינים תאריכים לגאולה, על סמך מה הם אומרים?"
גליה: "אמא, הם יכולים להגיד מה שהם רוצים. רק הקדוש ברוך הוא מלך העולם, ישתבח שמו ויתעלה, מחליט מה יהיה ומתי יהיה ולא אף אחד אחר. אף אחד לא יודע מה הקב"ה מחליט!
אנחנו נמצאים באחד הזמנים הכי מסוגלים לגאולה יותר מכל הדורות, ובעזרת השם נהיה ראויים בקרוב ביותר לקבל את מלך המשיח. הכל קרוב מאוד, אין לך אפשרות לראות מה מתרחש מעבר לחומר, אני הנשמה רואה הכל וזה מלבב לראות את התכונה העצומה בשמים לקראת גאולת עם ישראל. אמי היקרה הכל נע וזע והכל מתכוננים לגאולה! הכל כבר מוכן לשבת: הנרות, המאכלים, הבית וכל יושביו... אנחנו בדקות המועטות שנשארו לפני הדלקת נרות השבת וכניסת השבת! משמים רוצים לגאול אותנו, כל שערי השמים פתוחים, עלינו רק לעשות השתדלות רבה לשם כך כדי שנזכה.
עם ישראל שב לארצו אך עדיין לא שב כולו אל אבינו שבשמים! אין אפשרות להפרדה, יש לשוב במהרה גם לאבינו האוהב, למלך העולם.

ארץ הקודש אינה סובלת טומאה כלל, תקומת ישראל האמיתית יכולה להיות מושתתת רק על התורה, יראת ה', טוהר המידות, אהבת הזולת, אחווה, שלום ורעות בינינו לבין עצמנו ובינינו לבין אבינו שבשמים.

לאדם כוח השפעה עצום, יש בכוחו לשנות המון ובכל העולמות ומעשיו הטובים יכולים לקרב מאוד את הגאולה! הזמן כמעט אוזל, נשארו רק כמה גרגרי חול בודדים בתוך שעון החול הענקי אשר הוצב אחרי חורבן בית שני, וכאשר ייפול גרגיר החול האחרון, יהיו גילויים עצומים וגאולת עם ישראל תחל! אמא, אנחנו יכולים לזרז את גרגרי החול המועטים שעדיין נשארו בתוך שעון החול הענק של העולם! יכולים להאיץ אותם שיפלו מהר יותר!

כל מצווה ומצווה שהאדם מישראל לוקח על עצמו מזרזת את תהליכי הגאולה ומשמנת היטב את גלגלי השיניים של העולם ומאפשרת להם לעבוד בצורה הכי יעילה והכי נכונה וטובה. רק המצוות של עם ישראל היקר, מזרזים ומקרבים את הגאולה. הכל הולך להשתנות כל כך בקרוב, הרוע ויצר הרע ייעלמו בקרוב מאוד מן העולם. החי, הצומח והדומם ישתנו לבלתי הכר. הכל יבוא על תיקונו המדהים והשלם כפי תכלית העולם בבריאתו! תיכנס בו ברכה והוא ימלא בשלמות את תפקידו שהשם יעד לו, להצמיח, לבנות על דרך האמת, המנוחה והשלום. גם לדומם יש שורשים רוחניים עליונים, כל העולם הזה מקושר לשורשיו הרוחניים העליונים, אין מאומה המנותק מרוחניות!
אם בני האדם היו מתעלים על עצמם ומשתחררים מכבלי המדע הנאור כביכול, היו יכולים לראות את ההשפעות הרוחניות של כל הבריאה. המשיח יתגלה בעזרת השם בקרוב מאוד ויביא עמו מזור ומרפא לכל כאבי העולם הסובל והחולה הזה! כל צבא השמים מוכנים כבר לגאולת עם ישראל. לו יכולנו להבין בשכל כמה אנחנו אהובים בשמים כל עם ישראל כולם, כל הבנים והבנות! כמה איננו מבינים את כל חובותינו שנוצרו לטובתנו בלבד, כדי שנוכל לקבל הכל בעולמות הרוחניים בהרגשה נהדרת שפעלנו ועבדנו והתאמצנו בעבור כך.
בקרוב צפויים זמנים קשים מאוד, זה ישנה לאנשים רבים את חשיבתם האטומה, הסבל שיהיה בעולם יזכך מאוד את הנותרים, את אלה שעדיין לא הוסרו מהם הקליפות הרבות. הצדיקים אשר כבר זכו והסירו מעליהם קליפות רבות בזכות חזרתם בתשובה והמאמץ אשר השקיעו ומשקיעים בזיכוי הרבים, כמעט לא יסבלו מן הצער והסבל שירד לעולם הזה. בקרוב ביותר יפקחו עיני רבים שהיו אטומים מלראות. קץ הגלות הגיע, זמן גאולת ישראל בפתח וסוף ישראל לעשות תשובה. אנחנו עדים לכך שהמונים חוזרים בתשובה, וכל הזמן הזרם ילך ויגבר עד שכל ישראל יהיו בעזרת השם אור לגויים ויאמינו בתורה ויקיימו את מצוות השם יתברך."

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:36 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

העולם יפה

אמא: "לדעתי העולם הזה מאוד יפה. יש בו עצים, פרחים, ציפורים, שדות, נוף, שמש... הכל יפה פה, רק האנשים לא תמיד, אבל העולם מאוד יפה!"
גליה: "אמא זה עולם נהדר והוא יהיה כזה מושלם כפי שאת מדמיינת לך, אבל רק כאשר המשיח יגיע וכל התיקונים יסתיימו. האדם הראשון שוב יהיה שלם בנשמתו, הכל יהיה אחרת וזה יהיה עולם נהדר כפי שכתוב בספרי הקודש, כל הדברים הללו יתקיימו: יהיו נהרות נהרות של שמן ונהרות נהרות של יין והכל יצמח באותו היום, תינוק קטן יהיה צופה ומביט ורואה סודות כל העולמות! הכל יתקיים אמא, הכל בקרוב! ישועת עם ישראל קרובה לבוא, גאולת עם ישראל קרובה! אמא הקץ מתקרב מאוד, הוא כבר כאן בפתח! דורנו בעזרת השם יזכה לראות גדולות ונצורות. כולנו צריכים להזדכך מהר, כי רק הזיכוך יכול לעזור לנו לקבל את האור הכל כך עצום ונהדר. רק כלים נקיים יוכלו לקבלו, הכלים הבנויים לניקיון וזיכוך, לקדושה וטהרה. כל הכלים המלוכלכים יתפוצצובבוא האור הגדול, כי לא יוכלו לשאת אותו, הם לא מתאימים לכך, רק הכלים הנקיים יוכלו לקבלו ולהפיצו. האור יכול להיות ממוקם רק בכלים מבריקים ומבהיקים שדרכם הוא יכול לעבור ולא בכלים מלוכלכים העוצרים אותו, כלים אשר יהיו כאבן שאין לה הופכין."

הגאולה בתופים ובמחולות?
אמא: "אתמול בהרצאה לפני נשים בקשו ממני לקבל עבורך תוף כדי שתצאי לקבל את פני המשיח בתופים ובמחולות, מה דעתך על הרעיון היפה הזה?"
גליה: "זה רעיון נפלא! הסמליות שבו אדירה ויפה! זה רק מוכיח כמה עם ישראל קדושים וכמהים למשיח ומכינים תופים וכלי זמר ושיר לקבלת משיח צדקנו. ברור שהדברים הללו סמליים, אך יש בסמליות הזו להעיד על עם ישראל הקדושים והטהורים שאין כמותם בכל העולם. כשתהיה הגאולה יהיו באמת ריקודים ומחולות בתופים וכלי זמר ושיר, השמחה אז תהיה עצומה למי שיזכה. שפע של אור, שמחה וחדווה! ככל שיותר יבקשו את השם, כך ירד שפע מן העולמות העליונים. כל התקרבות לקדוש ברוך הוא, מחוללת שמחה אדירה בשמים וכל שמחה כזו מורידה שפע ואושר אשר יגרש את כל העצב והיגון השורר כאן! אמא הכל בידינו!"

"הנה אנכי שולח מלאך לפניך לשמרך בדרך ולהביאך אל המקום אשר הכנותי" (שמות).

הגאולה לפי רבנו משה קורדווארו (הרמ''ק) זצוק''ל
לפי הרמ"ק, רבי משה קורדווארו זצוק"ל בספרו "אלימה":
בסוף גלותנו זה, קרוב לזמן גאולתנו, יתחזקו הצרות לישראל תכלית החוזק ויצר להם, ויאמרו להרים כסונו ולגבעות נפלו עלינו מפני הצרות הגדולות אשר יסובבום מכל עבר ומכל פינה, ויתרבה הצער, עד אשר לא יפנו אבות אל בנים וכל מי שימצא עצמו לו לשלל גבור נוצח, יקרא.
הטעם שהשכינה תדין את ביתה, ויביאם על מסורת הברית כדי לזככם אל הגאולה ואל הטוב המובטח לנו על ידי נביאיו... ויהיו הניסים וגלוי השכינה לישראל בפלא! ויאמרו כולם אשר יזכו אליה, הנה אלקינו זה קיווינו לו! ממש מורה באצבע על גילוי השכינה!
ומי הזוכים? באותם הימים ירבו הצרות לצרף את ישראל כפי הדין, וכל אחד ואחד כפי חיובו יצטער.
וכל מי שיקשה עורפו ולא ישוב - יאבד! ומי שיתן את צווארו בעול התשובה וקבלת צרות בסבר פנים יפות ויתן שכמו לסבול, יצטרף ויזכה!
...והקדוש ברוך הוא בעל הדין והמשפט ביושר ובאמונה ואין עוול, ולכן יצטרפו צרוף אחר צרוף עד שיהיו כסף נקי וטהור, והנהגה זאת יהיה בתכלית קושי הדין, ... ובימים ההם ובעת ההוא יכתתו גוי בגוי חרב איש ברעהו, וישראל יהיו ביניהם בצער גדול וכל אחד ואחד ירצה לבזוז את הרחלה הזאת ולאכול את בשרה. והקדוש ברוך הוא ירחם על עם השם בזכות ג' אבות הקדושים, ויצטרפו ויתלבנו מתוך הצרות.
ומתוך הדין הזה יפיל הקדוש ברוך הוא זרע עמלק ויכלהו מן העולם וימחהו תחת השמים...
ואחר כך יתחיל בדין אומות העולם ויצטערו ישראל צער גדול כדכתיב ביחזקאל, וירצה הקדוש ברוך הוא לנער את ארץ ישראל ואת ירושלים כאשר ינער אדם טליתו!
לנער כמה עבודה זרה שיש בתוך ירושלים, בכמה פגרי טמאים קבורים סביבות המקדש וכמה מקומות המטונפים אשר בו!
ובעת ההיא יצאו כל קיבוץ עם השם במדבר, ויטשו שם ברעב ובעוני מ"ה יום ויצטרפו ויתלבנו ויראה אליהם אליהו הנביא! ויתגלה אליהם משיח! בענני גדול, ויתגלה אליהם משה רבינו עליו השלום! ויקומו מתי מדבר! ויתגלה אליהם שכינה! ויתוקנו דגלים בשכינה! ותרד בית המקדש! ויבואו ישראל אל ירושלים הבנויה ושכינה עימהם כימי צאתם מארץ מצרים! ואז ירבו הניסים ויגדלו עד אין קץ אשר אין פה יכול לדבר ולא שכל יוכל לשער לרוב נפלאות הניסים אשר יהיו לישראל! ויפתחו מקורי החוכמה! וזאת תהיה לישראל ההנהגה בגאולה בעזרת השם!
בזמן גאולתם של ישראל יהיו הניסים מתגברים על הטבע תגבורת גדולה מאוד. ויצליחו ישראל הצלחה גדולה, יותר מהצלחתם בימי שלמה!... ואין תשובה מועלת כלל! ימי משיח אין בהם תשובה כלל, שלא יקובלו כלל הרשעים אלא ימותו ויאבדו!
וימשך זמן עד תשלום אלף השישי ואז ישוב העולם אל שורשו ויתערבו בסודם עד יהיה חידוש העולם אחר האלף השביעי, ויהיה האדם במעלת לא יכילנו רעיון עד רצון הבורא היודע האמיתויות.
רבי שמעון עליו השלום נשא את ידיו ובכה ואמר:
אוי למי שיקרה באותו זמן! ואשרי חלקו של מי שיקרה להימצא באותו זמן! וכמה צרות על צרות יהיו, וכל העמים ומלכיהם יתייעצו יחד עליהם ומעוררים כמה גזירות רעות וכולם בעצה אחת באים עליהם, ותבאנה צרות על צרות, והאחרונה משכחת את הראשונה!
אז יתראה עמוד האש עומד מלמעלה למטה ארבעים יום וכל העמים שבעולם יראו אותו, בזמן ההוא יתעורר מלך המשיח לצאת מן הגן עדן! ויתקבצו אליו כל אלו שעסקו בתורה והם מעטים בעולם, ובזכות תינוקות של בית רבן יתחזק כוחו להתגבר.
ביום ההוא יתחיל מלך המשיח ויקבץ הגלות מסוף העולם עד סוף העולם.
מיום ההוא כל האותות והניסים והגבורות שעשה הקדוש ברוך הוא במצרים יעשה בישראל!..."

המשיח
גליה: "המשיח פה אתנו! חי וקיים בינינו עכשיו! הוא כבר מחכה להתגלות אבל תלוי בנו איך ומתי וזה לא יהיה בעוד הרבה זמן, אז כולנו צריכים להתכונן לקבל אותו!"
אמא: "מה צריך לעשות על מנת שהמשיח יגיע מהר?"
גליה: "תשובה, כל היהודים כולם במיוחד בארץ!"
אמא: "לא נראה לי הגיוני שכולם יחזרו ב תשובה, אז מה, המשיח אף פעם לא יבוא?"
גליה: "אמא תשאירי את ההגיון שלך בצד! בכל דור המשיח מגיע ואנחנו לא מקבלים אותו, אבל בקרוב נצטרך לקבל אותו! או שנכין את עצמנו או שהשם יכין אותנו!
רק על ידי התשובה נוכל לקבל אותו מהר ובלי ייסורים, כולנו כאחד ערבים זה לזה. כשהמשיח יבוא יהיה גן עדן בעולם הזה! "
אמא: "כשהמשיח יגיע לא יהיה יותר מוות בעולם? "
גליה:" אמא כשהמשיח יגיע, אני אהיה ילדה רגילה ונורמלית כמו כולם! אבל אף אחד מראש לא יודע אם הוא יזכה לראות משיח! כולנו צריכים להתפלל שנזכה לראותו בקרוב, במהרה בימינו, אמן!
בזמן התגלות המשיח זה כבר לא יעזור לאף אחד יותר לחזור בתשובה, שערי התשובה ננעלים! האמת תתגלה בעולם ותהיה פרוסה לפנינו כולנו."
אמא: "גליה, כאשר המשיח יתגלה איך נדע שהוא המשיח האמיתי?"
גליה: "אמא כשהמשיח יתגלה כולם ידעו שהוא המשיח האמיתי. יהיו לו סימנים שיבואו ביחד אתו ואין לי רשות לומר לך, אבל הסימנים יהיו מאוד ברורים ולא יותירו ספק באמיתותו בלב איש שאכן זהו משיח ישראל! סימנים כאלה אף אחד מיושבי תבל לא יכולים לתת. הכל קשור למידת הבטחון והאמונה של כל אדם וכל אדם חייב לעבוד על מידה זו ביסודיות ועל ידי כך נקרב משיח צדקנו ונתקרב בעצמנו לאבינו שבשמים. המשיח יתגלה בעזרת השם בקרוב מאוד אם נזכה, זה זמן גאולה לעם ישראל, וכל הזמן יש בשמים כרוזים המכריזים על כך שגאולת עם ישראל קרובה לבוא!
אמא יקרה שלי, כפי שאמרתי לך, בתקופת גילוי משיח ירבו האנשים הטוענים למשיחיותם ורק גדולי הדור הם הפוסקים לגבי העניין! כל מי שינהר אחרי אנשים שלא קיבלו הסכמת גדולי הדור, יענש בצורה קשה ביותר!"

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:36 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

גוג ומגוג
אמא: "גליה, יש לך עצה איך להינצל ממלחמת גוג ומגוג?"
גליה: "כן, קודם כל לשמור את השבת כהלכתה עם שלוש סעודותיה. לעשות המון חסד וצדקה ומצוות, לימוד תורה וזיכוי הרבים!
אמא יקרה שלי, אין לי רשות לפרט לך, אני רק יכולה שוב לומר שבקרוב מאוד כל התמונה תשתנה ויתחיל להיות מאוד לא רגוע בכל העולם! כל העולם יהיה כמרקחה אחת גדולה! יהיה המון מתח והתנגשויות רבות בין עמים וארצות ואלה יהיו ההכנות ל"גוג ומגוג" הבלתי נמנע. הכל הולך להשתנות בזמן הקרוב גם בגשמיות וגם ברוחניות והכל יהיה בתזוזה: הרים, יבשות, אנשים, צבאות, גייסות... הכל יזוע וינוע ובקרוב מאוד הגאולה המיוחלת של עם ישראל. יהיו זעזועים רבים בכל התבל לקראת הגאולה המיוחלת ויותר מזה אין לי אפשרות לפרט. הכל תלוי בעם ישראל, כאשר כולנו הולכים בדרך השם יתברך הגזירות מתבטלות ונמחקות ואיש לא יפגע. הכל תלוי בנו, בידינו לקבוע את מהלכי הגאולה!
אמא, לצערי הרב לפני "גוג ומגוג" עדיין תנחת עלינו מכה קשה חס וחלילה, כי כפי שכבר אמרתי יש גזירה שאנחנו לא משכילים לבטל! אנחנו מאוד מרככים הכל, אך זה לא מתבטל! המכות שנקבל חלילה, יעירו אותנו ובעצם יגרמו להצלה של המונים מאבדון, כי כל "מכה" גורמת להתעוררות וחזרה בתשובה.
אמא יקרה שלי, אני רואה את כל ההכנות הנהדרות הנעשות בשמים כל הזמן ללא הפוגה לכבוד עם ישראל האהובים, כמו מכינים לאירוע של שמחה גדולה! יש תכונה עצומה בשמים ואני מנועה מלפרט!"

סופת ההוריקן
אמא: "גליה, מה את יכולה לומר על אסון הטבע אשר פקד את מרכז אמריקה? בסופת ההוריקן "מיטש" נהרגו כעשרים אלף איש ויותר ממליון וחצי בני אדם נותרו ללא קורת גג!"
גליה: "אמא יקרה, את מבינה שרק יד השם בדבר. הגאולה כבר מתחילה ואלה סימנים המתחילים בכל העולם אט אט ובכל פעם יתרבו אסונות הטבע והעוצמה תגדל! האסון הזה הוא אסון קטנטן לעומת מה שמצפה לכל האנושות! בקרוב תהיינה עוד כמה סופות טורנאדו והוריקן בארצות הברית ובעולם כולו שיזרעו הרס וחורבן עם המון הרוגים ואובדן רכוש. רוח שהיא דבר רוחני יכולה בחצי שעה להרוס ולהשמיד בתים וחפצים גשמיים, ואם רוח כזו עושה מצוות השם הרי שהוא בודאי יכול לעשות הכל!
עם ישראל יכולים ובכוחם לעצור, לרכך ולמתן את כל הקצף והזעם על בני האדם השוגים בהבל ובריק, בחומר, רדיפת בצע, הבלים ותעתועים המכלים את ימיהם לריק במילוי יצריהם! מי שנקי, תמים וישר עם הקדוש ברוך הוא וכלפי כל אדם אחר, הוא זה שיוכל להישאר!"

מסר להורים
אמא: "מה לגבי ילדים?"
גליה: "אבות אכלו בוסר"... אבל, תפילה גדולה של תינוקות של בית רבן יכולה בהבל פיהם לבטל פורענויות. יש ילדים שנפגעים כיום ממחלות שונות שלא היו ידועות קודם. למעשה, הילדים מכפרים בסבלם על עוון אבותיהם. כאשר איש או אשה בוגדים ולא הולכים בדרך הישר, כמעט ודאי שילדיהם ישלמו את המחיר, הסבל שבנם יעבור מכפר להם על הפגם שפגמו. יש עונש גדול למי שמרחיק את עצמו ואת ילדיו מדרך השם יתברך, כל מי שיקבל עליו תשובה מאהבה ובשמחה יגדיל את זכויותיו וזכויות עם ישראל.
כל הגויים שונאי ישראל יתבעו על כל הסבל הנוראי אשר גרמו, על כל הצער במשך אלפיים שנות גלות! הקדוש ברוך הוא יפרע מכל אומות העולם!"

אמא : "גליה יקרה שלי, מה שלומך היום?"
גליה : "ברוך השם אמא, יש ברוך השם מחזירים בתשובה, בשמים שמחים ועוזרים לכל אחד מהם, וכל אחד מרגיש בעצמו את העזרה המוגשת לו בדברי התורה שהוא מסביר ובשיעורים ליחידים ולקהל הרחב. אבל רבים מהם שכחו כי התורה ניקנית בדרכי נועם ובדרך ארץ. עיקר התשובה היא מתוך הפנימיות והשלמות הפנימית, כך נכון וזו האמת ואין אחרת. גם קיום המצוות נעשה בנועם. אמא יקרה, הניצוץ קיים בכל אחד מישראל והראייה היא שבזמנים קשים, כולם מחפשים איך להתפלל וקוראים תהילים ומאמינים באמונה שלמה שהשם יושיע אותם.

אך העבודה הקשה ביותר היום היא לשמור על הקיים ועל החדשים המצטרפים לתשובה. אם לא נפעל בדרכי נועם, בצניעות וענווה נפסיד את הרוח שמפיחה החזרה בתשובה. נפסיד אמונה ובטחון בשם ורבים ימצאו את דרכם חוזרים בשאלה, חלילה.
חייבים להדליק את מי שאצלו הניצוץ כבר די חם, האש מיד תבער ונשמור על הגחלת. הכל בנעימות ודרך ארץ, בלי כפייה! בעזרת השם כולנו נתעורר בנחת וברחמים לחזור לאבינו שבשמים שכל כך אוהב אותנו! צריך ללמוד מידות טובות, שיסבירו איך להבדיל בין סוגי היצר ולהתחמק מיצר הרע, זה חלק עצום מתיקוננו! אסור להתייאש, כי העובד על מידותיו נתקל תכופות בעליות וירידות ולעיתים קיצוניות. צריך לשמור היטב ולא ליפול ברוח."

עצירת הגשמים
אמא: "גליה יקרה שלי, אולי את יכולה לכתוב לי למה לא יורדים גשמים? יש ממש עצירת גשמים, אנחנו כבר בשיא החורף אך ירדו רק גשמים מועטים ביותר!"
גליה: "אמא יקרה, גם זה מהסימנים שהשם יתברך שולח לנו כדי לפקוח עינינו. אם בני האדם עוברים על מה שהתבקשו ב - "שמע ישראל", דבר ראשון שנפגע זה בעצירת גשמים. אם לא עושים כמצוותו מיד - "ועצר את השמים ולא יהיה מטר והאדמה לא תתן את יבולה", הסכנה מאוד מוחשית! כל הדברים הלא רגילים שקורים ושיקרו כל הזמן יותר, ימחישו לנו את מצבנו הלא רגיל, את המצב שהשם מחכה שנשוב אליו, שנשאל שאלות למה ואיך. שנחקור ונבדוק ונראה שהתשובות המדעיות לא נותנות מענה על שאלות רבות. אם נתבונן, נראה שלמרות תחושת האדם שהוא שולט בכל, אין לאדם כל שליטה. למעשה, האדם חסר שליטה לחלוטין על אסונות טבע או מוות שאתם אינו יכול להתמודד כלל! איך יתכן שאנשים החושבים את עצמם אינטליגנטיים אינם פוקחים את עיניהם לראות ולהתבונן סביבם ולהבין שהכל מאת השם יתברך ולנו אין שליטה בכלום?!"
אמא: "יש לך עוד מה לכתוב?"
גליה: "אמא כבר אמרתי ואני חייבת לומר שוב ושוב, שבקרוב מאוד יתחילו זעזועים איומים בכל רחבי העולם! העולם יתחיל לגעוש ולרעוש כמרקחה, כמו פעילות הדבורים בכוורת. תהיה תכונה עצומה, הכל ינוע ויזוע! השקט הנוכחי יעלם ואנו נהיה עדים לרצף של אירועים האחד אחרי השני, אירועים המקדימים לגאולה הקרובה כל כך בעזרת השם יתברך!
אמא יקרה, מצפים לנו גילויים מדהימים ועצומים כל כך בקרוב! יש להזהר מאוד מאנשים המגדירים עצמם "משיחים"! בקרוב יהיה בלבול. עלינו עם ישראל מוטלת החובה לקבל את דברי גדולי הדור שהקדוש ברוך הוא מנחה אותם ומכוון אותם להדריך את בניו היקרים! בזמן גילוי המשיח ירבו האנשים העולים במעלות הקדושה והאנשים יראו וירגישו דברים כפי שלא היה מעולם בכל הדורות, הדברים הרוחנייים הנשגבים הללו היו נחלת הפרט בלבד. ככל שיתקרב מועד גילוי משיח צדקנו ומועד גאולת עם ישראל הקרובה מאוד לבוא בעזרת השם יתברך, הגילויים הללו יהיו נחלת הכלל הראוי שיתברר ויהיה ראוי לבירורים הבאים. כפי שכבר אמרתי לך אמא, יהיו כל הזמן בירורים, ובקרוב מאוד יתחיל בירור ענק מאוד שאחריו יבואו בירורים קצת יותר קטנים. כל התהליכים המורכבים הללו צפויים להתחיל בקרוב ואשרי אלה ההולכים בדרך השם המנהיג את עולמו באהבה, בתבונה ובצדק מוחלט! אין משוא פנים לשום בריה בעולמו. אנחנו חייבים להביט ולהתבונן ואז נראה כמה הקדוש ברוך הוא אוהב אותנו בניו האהובים ובנותיו האהובות ומרחם עלינו ושומר עלינו מכל. עלינו רק לפקוח עיניים להביט ולראות!"

ליקוי חמה
גליה: "ליקוי חמה זה סימן קשה לעולם, זה סימן לפורענות בקרוב! כפי שאמרתי לך זה השקט הגדול שלפני הסערה הגדולה. ליקוי החמה שהיה, יכול להמחיש לנו שלמרות השמש הזורחת משהו הסתיר את האור מלהגיע אלינו. בליקוי החמה זה היה הירח ובליקוי העולם אלה כוחות הטומאה שאנו נותנים להם יניקה ואחיזה בנו והם מכלים כל חלקה טובה, אנחנו כבר לקראת הסוף וכל הזמן הבלבול ילך ויגבר.
כל אשר אחוז עדיין בכוחות הטומאה יסבול מאוד, כי הוא אחיזתם ומעוזם האחרון ועליו לא יוותרו בנקל, לכן התנערו מכל תאווותיכם ויצריכם המשטים בכם ומדיחים אתכם לצד הרוע, הרשע והטומאה! התקרבו עמי היקר אל השם יתברך שנתן לנו תורת אמת, תורת חיים, מתנה מבית גנזיו של מלך המלכים הקב''ה. התורה הקדושה היא אשר יכולה להרים אותנו משפל המדרגה בה אנו מצויים ולהעלותנו לדרגות קדושה וטהרה ולחבר עליונים עם תחתונים".

אביב חדש בעולם
גליה: "רבו חורשים ומזימים המחופשים לישרים ותמימי דרך. השם משמים השקיף ראה את כל בני האדם, וגם אם נדמה לחורשי המזימות נגד כל דבר שבקדושה למיניהם ולמרבים מחלוקות בעם ישראל, שאין מי שמשגיח ורואה - השם יראה ללבב! כל הבוחשים בקדרה ייענשו ויפלו לבור התחתיות אשר כרו במו ידיהם. לכל מחרחרי ריב ומדון, שנאה ומחלוקת בעם ישראל אהובו של מלך העולם - השם משקיף משמי מרום, צופה ויודע סתרינו ומביט אל כל מעשינו ומזיל דמעות על עמו אהובו.
הבחירה החופשית תישלל בקרוב והנותרים מעמו ישראל יראו כיצד דרך רשעים לא תצלח, כיצד יפלו כעלה יבש ביום סתיו וייבש כל ציץ, כל עשב שוטה יהיה כחציר יבש! ובמקומם יצמחו עלים חדשים וטריים, ירוקים וטהורים אשר יפריחו את השממה הרוחנית שכבר החלה להיות מיושבת בצמחים ירוקים ורעננים. כל הראוי לגאולה יתמלא פירות טובים ועסיסיים, אמא, הפירות הם החשובים ביותר להמשך קיומו של הצמח, המצוות בוראות לנו פירות עצומים ורעננים, פירות דשנים ועסיסיים. אנחנו כבר לקראת סופו של החורף הקודר, בקרוב מאוד יחל אביב חדש בעולם, פריחה חדשה! בקרוב ביותר כל התמונה תתבהר, תלוי רק בנו בית ישראל, מי יצמח, יגדל ויפרח ומי ייבש!
רק אחרי שיוסרו מעלינו הקליפות האוטמות את כל האור והשפע העליון, נבין את מידת אהבת השם לבניו ישראל שלו. העולם מנוהל בדין צדק עליון ואין שום משוא פנים לשום יציר כפיו של השם ברוך הוא, הכל דין צדק מוחלט."

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:37 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

עצמאות פלסטינאית?
אמא: "מה המשמעות שיש לכך שהפלסטינאים מתכוונים להכריז בקרוב על מדינה עצמאית שבירתה ירושלים, חס וחלילה?"
גליה: "אמא יקרה, הפלסטינאים יכולים להכריז כל מה שירצו, "רבות מחשבות בלב איש ועצת השם היא תקום". גם אם יכריזו, בקרוב יפלו וימחקו מן העולם!
כל הכרזה של מי שלא יהיה, לא תעזור לאף אחד! בשמים חתום שעם ישראל וארץ ישראל וירושלים הם אחד! אף אחד לא יוכל יותר להפריד אותנו מארצנו וממולדתנו ומירושלים בירת הנצח שלנו! זה סוף הזמן שניתנה רשות לישמעאל למשול וכמו חיה פצועה הוא מנסה בכל כוחו להתקומם. הקדוש ברוך הוא לא ייתן לזה לקרות יותר, זיככנו וטיהרנו את לבנו ואת הנשמה הכללית במשך אלפיים שנה של גלות, הרוב כבר מושלם ומה שנשאר יבוא בשלבים של בירור. בכל פעם הקב''ה יברור את אלה המתאימים להיכלל בגאולה ויעמידם במבחנים שונים וגדולים!"

בכותל המערבי
גליה: "אמא, הכותל המערבי עטוף באור יקרות שעין האדם לא מצליחה לראות ולהבין. זה אור רוחני שנמצא שם תדיר וניזון מהקדושה של התפילות. המון רב של נשמות הצדיקים נמצאות שם ומלמדות סנגוריה על מי שלא יודע להתפלל מעומק הלב, אך נמצא בצער או צרה. הם מסדרים את תפילתו בפיו כדי שתגיע ותתקבל לפני יושב מרומים. אין לי רשות לפרט יותר ולתאר במילים! עד שיבנה המקדש, זה המקום הכי קדוש להתפלל מעומק הלב ולבקש בזכות השכינה שעל הכותל שתתקבל התפילה באופן פרטי וכללי, השכינה אף פעם לא זזה מהכותל המערבי. אם האנשים היו מבינים את גודל מעלת התפילה בכותל הם היו מתפללים שם מעומק הלב, התפילה בכותל יותר מקובלת מכל המקומות הקדושים.
אני כל כך מקווה ומתפללת שנזכה לראות את המשיח ובניין בית המקדש בקרוב. נשמות הצדיקים מכל הדורות, מנסות לעזור כפרט וביחד לכלל נשמת עם ישראל שכל כך זקוקה בימים אלה למצוות וזכויות שיטו את הכף לכף זכות ויהיה פחות קטרוג על עם ישראל ופחות צרות! כל מצווה של כל אדם מישראל מרככת את הצרות והקטרוגים ועוזרת לנו ככלל להתקדם במהירות גדולה יותר לעבר המשיח הגואל, שעתיד להגיע בקרוב ביותר בעזרת השם! מעשינו הטובים ומצוות השם יתברך שאנו מקיימים, יגרמו למשיח גואל צדקנו להתגלות הרבה יותר מהר בעולם ולהושיע אותנו מכל צרותיו ותחלואיו!"

ברכת כהנים ליד הכותל
אמא: "את יכולה להסביר לי את חשיבותה של ברכת הכהנים ליד הכותל ובכלל?"
גליה: "אמא, ברכת כהנים היא השריד הרוחני האחרון שנשאר מבית המקדש, והכותל הוא השריד הגשמי האחרון שנשאר מבית המקדש. השילוב של שניהם הוא עצום ביותר וחשוב ביותר. ברכת הכהנים בכותל ובכלל מורידה שפע עצום לפרט ולכלל, זו זכות עצומה לכל אדם מישראל להתברך בברכת הכהנים שהם משמשים צינור שפע שיורד מהעליונים אלינו הגשמיים. לולא השפע הרוחני היורד לעולמנו כל הזמן ברחמי השם, לא היינו יכולים להתקיים אפילו רגע אחד בעולם הזה. כל העולם הזה וכל העולמות ניזונים כולם מהשפע שהקדוש ברוך הוא משפיע ברחמיו הרבים, מאורו וזיו שכינת עוזו אשר אופפת אותנו ישראל כל העת ומשפיעה שפע עצום."

אהבת הקדוש ברוך הוא
גליה: "השם הוא כמו אבא אוהב כל ילד בצורה מיוחדת, אוהב כל ילד בנפרד, התורה מוכיחה כמה שהשם אוהב אותנו. השם מאוד אוהב שמבקשים ממנו."
אמא: "ה' כל כך גיבור, גדול ועצום. האם ה' מתייחס בכלל לבן אדם כמוני? כמוך? נדמה לי שה' כאילו במקום גבוה ורחוק מאתנו?!"
גליה: "השם מתייחס בעצמו לכל פרט בבריאתו, השם נימצא בתוך כל אדם אנחנו חלק ממנו. מי שמרגיש את השם באמת לא פוחד כי הוא מרגיש כמה השם אוהב אותו, השם כולו אהבה! אבינו שבשמים שומר עלינו כל הזמן בלי הפסקות! הוא תמיד אתנו ואנחנו אף פעם לא לבד! אמא השם אוהב אותנו בלי תנאים ואין צורך לשאול כלום על השם, רק לקיים את המצוות בלי תנאים כמו שאהבת השם אלינו היא בלי תנאים.
יש עכשיו המון ידע בעולם ולא מבינים את הבסיס הפשוט שיש בורא לעולם, יש דין ויש דיין! ריבונו של עולם הוא הקובע ולא כל אדם אחר בעולם, רק הקב''ה.
אמא, השמחה הגדולה ביותר שיש לבורא עולם היא כשבניו שהוא כה אוהב, הולכים בדרך שלו ומקיימים מצוותיו, ככה אנחנו גורמים לשם לשמחה.
השם עוזר למי שעוזר לעצמו. עולמנו האטום מתחיל להפתח ולקלוט את העניין שיש מלך לעולם והוא הקדוש ברוך הוא ואין עוד מלבדו! כוח עליון ללא שום עוררין, שולט שליטה מוחלטת בכל הבריאה והיקומים, כוחו ותבונתו מלא עולם, אין גבול ואין מספר לעוצמתו הבלעדית על כל העולמות.

בעולם הבא יש אהבה אינסופית של הקדוש ברוך הוא לכל ברואיו ויש שפע של אהבה נשגבת מבינת אנוש, אבל זה שייך רק למי שיש לו זכות לקבל את האושר האינסופי הזה, ואלה הן נשמות שעמלו כל חייהם בעולם הזה, בתורה ומצוות ומעשים טובים.
כמה נסתרות דרכי השם, הכל מכוון לטובתנו כל פעולה וכל מעשה בעולם הזה, אין מקרה, הכל בכוונת שמים טהורה לטובת האדם וכל הנבראים."
אמא: "את יכולה להסביר לי מה זה השכינה? יש לך רשות?"
גליה: "השכינה היא אהבת השם לעם ישראל והשכינה אוהבת אותנו ונימצאת אתנו כל הזמן, רק אנחנו במעשינו מרחיקים אותה מאתנו ומצוות יכולות לקרבה לעם ישראל היקר שלה, כמו ילדים שאמם כל כך מתגעגעת אליהם ומשתוקקת כבר לראותם אחרי זמן כה רב. אמא זה יקרה ולא בעוד הרבה זמן, כי השם כל כך רוצה לגאול אותנו עם ישראל היקר והאהוב שלו! לתפילה של כל אדם יהודי, יש כוח להרים שכינה מעפרה!"

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2008, 04:37 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

מה אשמים אלה שכבר התעוררו?

כוח התהילים
אמא: "מה הכוח של אמירת תהילים?"
גליה: "כוח עצום! זה מעורר רחמנות שמים על מי שקוראים תהילים ועל כל עם ישראל! לתהילים כוח אדיר לגרש את כל המזיקים מהאדם ולפתוח שערי שמים לרחמים, לרצון ולכל בקשה. התהילים מוחקים המון קטרוג ועוונות, וזו סגולה בדוקה להרגעת הנשמה.
לכל מילה ומילה בתהילים יש משמעות שאת לא יכולה לדמיין את עוצמתם ויכולתם להגן עלינו הקוראים בתהילים. הכל יש בתהילים, הכל נכתב ברוח קודש עליונה. דוד המלך עליו השלום חשב על כל יהודי ועל כל נשמה ונשמה ויש בתהילים מענה לכל מי שקוראים תהילים.
בקריאת ספר תהילים פותחים צינורות שפע אלינו לפרנסה, שלום ולכל עניין ובקשה, אשרי הזוכים לכך! בזכות קריאת התהילים אפשר לבקש זיווג נאה, ברכה והצלחה. אשה (כמובן גם איש, ילד וילדה) הקוראת תהילים באופן קבוע יכולה לשנות לטובה את עולמה. לנשים יש זכויות מיוחדות, הן מאמינות בלי תנאי ויודעות לאהוב יותר, להרגיש את אהבת השם לעם ישראל וזה מאוד נאה לשם! לנשים יש יכולת להתקרב לשם בלי ללמוד כל כך הרבה כמו הגברים! כולם חייבים בתורה ומצוות, אבל להתקרב לשם הנשים מצליחות יותר בקלות!
אמא זה מאוד עוזר כל התהילים שקוראים על החולים, זה מאוד עוזר לאדם בשעת סכנה. יש בתהילים כוח מרפא עצום, דוד המלך חשב על כל יהודי והכניס בתוך התהילים ישועות ורפואות, כל המתפלל בכוונה גדולה נענה. התהילים מאוד עוזרים לכל החולים ולכל עם ישראל באשר הם בכל עניין ועניין וטוב לקרוא מה שיותר.
אם ילדים קוראים תהילים יש כוח עצום לכל בקשה ובקשה, כי הם עדיין תמימים ולא מקולקלים בהבלי העולם הזה. אמא תקראי כל יום תהילים! זה מאוד עוזר להתקרב לשם יתברך."

תענית דיבור ותהילים
אמא: "מה הכוח של תענית הדיבור?"
גליה: "אמא, תענית דיבור היא בעלת עוצמה אדירה בגשמיות וברוחניות. ביום שאדם גוזר על עצמו שתיקה מכל דברי החול וקורא את כל התהילים שלוש פעמים ללא הפסקה בדברי חול, מתמתקים כל הדינים מעליו ומעל ישראל, תפילתו מתקבלת ומשאלותיו מתגשמות. ביום זה צינורות השפע פתוחים ומשפיעים שפע
לעולם ולכלל, וגם לפרט שמקבל על עצמו צום ותענית מכל סוג. יש בכוח תעניות כאלה לרכך "מכות" ולבטל גזירות מעל ישראל.
לו יכולת אמא לראות מה עושה קריאת ספר תהילים בשמים, היית עוזבת הכל וקוראת כל היום רק תהילים! כמה אורות זה מדליק, לא תוכלי לתאר בהשגתך המצומצמת כעת אמא. זה כמו כפר גדול וחשוך שלא מחובר לחשמל ובכל פעם שקוראים תהילים, כל מילה בתהילים מדליקה אור נוסף וכך רואים כיצד בית אחר בית מוארים באור נגוהות אחד אחרי השני. והנה, הכפר החשוך הזה - כולו אורות מרצדים וזוהרים הנראים למרחוק. בעזרת השם כל המצוות וכל זיכוי הרבים מדליקים כל כך הרבה אורות בשמים ומגרשים את כל החשיכה שיוצרת הסיטרא אחרא והכל הופך לאור אחד גדול ועצום, אור המשפיע שפע עצום על כל העולמות העליונים והתחתונים."

חשוב לבטא את התהילים בשפתיים, גם בקריאה שקטה!

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 2 מתוך 3 [ 41 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

***גליה - מסרים מעולם האמת***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית