נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מסרים:מהאוטיסטים דניאל ובנימין F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מסרים:מהאוטיסטים דניאל ובנימין

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מסרים:מהאוטיסטים דניאל ובנימין
הודעהפורסם: 24 יולי 2009, 00:23 
נושם חדש
נושם חדש
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בדור כמו שלנו זה בושה ללכת לבית כנסת או לשים כיפה על הראש. 'פאדיחות' זה נקרא, 'היה לי משעמם אז הלכתי'. ולמה שבחורה תעז להתלבש בצניעות? 'איכס, מה אני דוסית?'. 'מי יסתכל עלי ככה, פאדיחות, יצחקו עלי'. איך אומרים? צוחק מי שצוחק אחרון. בחורות מורידות מהכבוד שלהן ומדרדרות במהירות. לבסוף הבחורים מעריכים רק את הבחורות ששומרות על עצמן ועל הכבוד שלהן. כל השאר נשארות בדיחה בשביל החבר'ה, 'משתמשים וזורקים'. רק לפני דור היו משלמים לבחורה בכדי להתלבש בצורה חושפנית והיא לא הייתה מסכימה, והיום בחורה משלמת בשביל להסתובב כך ברחובות. בחורים מעבירים את השבת באיזה פאב עד אור הבוקר ומעשנים נרגילה עם החבר'ה. חיים בלי משמעות רבה וזורקים את עצמם באיזה מועדון שפל וגועלי. להורים יש מעט מאוד נחת מהילדים. הם יוצאים למועדונים, מבלים עד 4 לפנות בוקר, והוריהם מעבירים את השעות הקטנות בידיעה שהילד שלהם יכול לא לשרוד את הלילה. המצב של המדינה רק הולך ומחמיר. נערים מסתובבים עם סכינים בבית הספר, ונערות יוצאות לדיסקוטקים עם חצאיות מיני ועגיל בטבור.

http://www.dani18.com/
האתר הרישמי של דניאל ישנם מסרים דומים לכאלו באתר

אתר חדש לישיבת חזון מרדכי הרצליה ע"ש הצדיק והמקובל הרב מרדכי שרעבי זצוק"ל
http://hazonm.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

מסרים:מהאוטיסטים דניאל ובנימין

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית