נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מי שרוצה להיות עשיר... F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מי שרוצה להיות עשיר...

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מי שרוצה להיות עשיר...
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2007, 19:36 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יהודים יקרים: היה אחד רב שקראו לו הרב שפירא הוא הגיע מארה''ב לפה בארץ. וכשהוא הגיע פה לארץ זה היה ביום שישי, יום שישי היה חם. הוא נכנס לאיזו מכולת וביקש אם אפשר לשתות שתיה קרה. החנווני שעמד מעבר לדלפק היה אדם נשוא פנים אדם מבוגר הוא שאל אותו מה השעה? מסתכל הרב שפירא בשעון הוא אומר לו 11:50 זה היה יום שישי. ושאל אותו למה אתה שואל מה השעה? אמר לו אם היה שתיים עשרה בצהריים הייתי סוגר את החנות ולא מוכר לך. ראה שהוא יהודי מיוחד שאל אותו מאיפה אתה בחו''ל? אמר לו מרוסיה. מאיזה עיירה היית? סיפר לו, אמר לו מה היו מעשיך שמה? אמר לו חנווני. אמר תספר לי מה היה שמה. סיפר לו על העיירה והכל, ואמר לו אתה יודע היו שם בני עניים תשמע אני הייתי בעיירה פלונית ואני הייתי שמה בעל אטליז ואת המעשרות שלי הייתי שם בקופסה וכשהייתי רואה שמה בני עניים, בני עניים שלא זכו ללמוד תורה. ואני שהיה לי קצת אמצעים, ראיתי שני ילדים מבני העניים האלה מוכשרים מאוד. לקחתי אותם ושלחתי אותם לישיבת סלובודקה איני זוכר את שמותם רק אחד מהם קראו לו אהרל'ה. אותו הרב שפירא שמע את זה קפץ ממקומו ואמר לו אתה יודע את מי אתה שלחת לישיבת סלובודקה? אותה שנה, מאותה עיירה, לסלובודקה הגיע רק אחד, ר' אהרון קוטלר גדול הדור של אמריקה! הוא מימן אותו שילמד בישיבה. הוא לא ידע שיהיה ר' אהרון קוטלר! הרב שפירא יצא נפעם, לא ידע מה להגיד נעתקו המילים מפיו. ואותו אחד, הגיע שתיים עשרה אומר לו תהיה בריא, סגר את החנות והלך. כשהגיע לארה''ב הוא יורד מהמטוס, הוא פוגש ענק, גדול, צדיק, את הרב הגאון הרב יעקוב קמינצקי זצוק''ל ותחילת שיחתו עמו הייתה לא תאמין. בארץ ישראל בירושלים מאחורי הדלפק עומד יהודי ששלח שני ילדים לישיבה ואחד מהם ר' אהרון קוטלר אמר לו הוא אמר לך מי השני? הוא אמר הוא לא יודע! אמר לו זה הייתי אני!

קטע מובחר מתוך קלטת אודיו מס' 66 ''אז נדברו''
לחץ להאזנה
http://www.shofar.net/site/emedia.asp?P ... .mp3&id=36

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

מי שרוצה להיות עשיר...

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית