נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

התבוננות=כל עקבה לטובה , סיפור אישי שלי! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

התבוננות=כל עקבה לטובה , סיפור אישי שלי!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: התבוננות=כל עקבה לטובה , סיפור אישי שלי!
הודעהפורסם: 01 יוני 2007, 15:29 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

לפני שאכתוב את מה שהיה לי אציין ואומר שזה לא אליאור, זה חבר שלו , הוא הביא לי את המשתמש שלו מכיוון שאני לא מצליח להירשם אשמח אם מישהו יעזור לי באיסיקיו {422549157}

אני חייב להגיד שהפורום נראה ממש טוב , אשריכם שזכיתם , אני אנסה לעזור ולחזק כמה שאפשר בסיפורים שאני שומע מהרצאות .
שיהיה לכם שבת שלום וקריאה מהנה :)

ההתבוננות בחיינו היא דבר מאוד חשוב , ישנם אנשים שכל דבר קטן שהוא נחשב אצלם כדבר "רע"
אז הם יישר נכנסים ללחץ ועצבים וזה דבר מאוד שגוי . בעזרת השם אנסה בסיפור שקרה לי היום
להסביר מהי מהות ההתבוננות ? וכיצד יש להתייחס לכל דבר שקורה לנו בחיי היום יום.
אני אומר מראש שזה יהיה די ארוך כי צריכים לדעת פרטי פרטים בסיפור על מנת להמחיש את הסיפור.
כי לא כל אחד מכיר אותי אישית ומה אני עושה כל יום ויום.
אני חייל שעושה יומיות וכל יום לאחר התפילה חבר שלי מהבית כנסת לוקח אותי טרמפ עד לתחנה מרכזית ירושלים , ומשם יש לי בשעה קבועה הסעה עד לבסיס.
וכל יום ויום אני עושה את אותו הדרך. אבל היום , יום ראשון‚ י’ בסיון ה’תשס”ז ,הלכתי טיפה מאוחר מסיבות כאלה ואחרות. ויצאתי מהבית שלי רק בסביבות תשע שזה מאוחר מאוד .
אבל אני רגוע תודה לאל, כי אין לי סיבה למהר. כל יום אני מגיע מוקדם וקורה לבנאדם שהוא מאחר פעם אחת . המפקדים שלי יסלחו לי . אני נוסע באוטובוס ושאני לוקח מהבית שלי אוטובוס אז אני לא יורד בתחנה מרכזית , כי יש שם תמיד משטרה צבאית והיום היה ממש ממש הרבה , כך סיפרו לי חבריי לבסיס.
אז תודה לאל לא ירדתי בתחנה מרכזית, וניצלתי .
ובסוף ירדתי בשוק. והמתנתי לאוטובוס והנה לאחר כמה דקות האוטובוס מגיע, וזה יום ראשון וידוע שבימים האלה האוטובוס הומה אדם , המון חיילים היו שם , וממש לא היה מקום לא לנשום ולא לזוז.
בכל אופן אני נכנסתי וראיתי את כל האנשים האלה, וממש הצטערתי שנכנסתי , כי היו שם בנות לא צנועות , ואפשר להיתקל בהן ואני ממש לא הייתי מעוניין, אבל יש משפט שאומר כך : " כל עוד הנר דולק אפשר עוד לתקן " ובאמת ז הנכון , כי אמרתי לעצמי למה שאני פשוט לא ארד מהאוטובוס ואמתין לאוטובוס הבא. וכך היה ירדתי לאחר שתי תחנות בשכונה של חרדים, שכונת גאולה, אני מחכה בתחנה ובאמת אחרי דקה הגיע אוטובוס שמגיע לבסיס שלי רק מספר אחר , ואני אומר לעצמי , פישששששש ישתבח שמו , עשיתי איתו חסד והוא יישר גומל לי טובה.מידה כנגד מידה.. ואני קם מהכיסא ומחכה שהאוטובוס יעצור, ולהפתעתי הרבה ,הוא לא עצר בכלל, ואני לא מבין למה , ואני אומר " אבא , למה הוא לא עצר, הרי אני ירדתי מהאוטובוס בשביל לא להיכשל בבנות ואני מאחר לבסיס, והמפקדים שלי יכולים להעניש אותי, צבא זה לא צחוק.
ואני מסרתי את נפשי על מנת להציל את עצמי, אז למה הוא לא עצר???
ואז התעשתי ואמרתי לעצמי "אלעד מה אתה לא מבין, הכל משמיים והכל לטובה, אז למה אתה שואל שאלות., אם האוטובוס לא עצר אז יש סיבה משמיים . מה אתה דואג יהיה בסדר.
ואיך שסיימתי להגיד את זה לעצמי , ואני רציני אתכם חברים יקרים , אז ניגשת אליי אישה דתייה לא הכי מבוגרת משהו כמו 40+ , ואומרת לי , חייל חייל , אתה יכול בבקשה לעזור לי ,אני תקועה בחוץ, איני יכולה לפתוח את הדלת, השבוע הילדה שלי מתחתנת ואני צריך לעשות הרבה דברים לקראת החתונה ואני אומר לה מזל טוב , ואנחנו הולכים לעבר הבית. אני אומר לעצמי בלב, אבא אני אוהב אותך שזכית אותי לעזור ליהודי בעת צרה, ולא היה איכפת לי לא ללכת לבסיס, העיקר לעזור לה להיכנס לבית שלה,
מסכנה כל כך חם בחוץ והיא זקוקה לעזרה, ושם זה שכונה חרדית ,היא לא יכולה לעצור איזה חרדי לעזרה, זה לא נהוג שם , בכל אופן שמחתי וממש הרגשתי בנשמתי את העניין הזה של כל עקבה לטובה..
וזה עשה אותי מאושר, והיא הסבירה מה הבעיה ואני מנסה לפתוח ולא מצליח, ואז שאלתי אותה האם יש לה חלון או דלת שאפשר להיכנס ממנו וככה זה יקל עלינו , והיא ישר אמרה לא אין הכל סגור מבפנים.
אז אמרתי לה אוקיי אין בעיה, תשמרי לי על התיק אני שניה הולך לחנות לבקש איזה פלייר או צבת שנוכל לפתוח את זה , פשוט היינו צריך לסובב איזה ידית שהייתה במעלה הדלת, וזה נשבר ונשאר רק משהו קטן לסובב שזה ממש קשה עם הידיים, אני הולך באמת לחנות , מוכר דתי, ישר מביא לי ובכלל לא שואל שאלות , לא מבקש עירבון, הוא ממש בטח בי , ואני מיד חוזר ומנסה ומנסה ולא מצליח
ואני אומר , תן לי כוחות לעזור לאישה, והיא אומרת לי , חייל יקר לא משנה ,אתה בטח מאחר לבסיס
אני יתקשר לבעל הבית שיזמין לי פורץ דלתות, ואני אמרתי לעצמי, אין הרבה כסף , והיא צריכה לחתן את הבת שלה, עשיתי חישוב מהר ואמרתי לעצמי , כמה עולה פורץ דלתות היום? כמה הוא יקח לה.
אני יגיד לכם את האמת אין לי מושג, אבל אמרתי לעצמי כל פרוטה האישה הזאת צריכה ומה מגיע לה לשלם לפורץ דלתות עכשיו. אני חייב לעזור לה, וברוך השם ישתבח שמו הקב"ה הביא לה סיוע משמיים והיא נזכרה שיש לה דלת שאפשר להיכנס משם איכשהו , דרך לא דרך, ואמרתי לה אין בעיה אני אלך
ואז היא אמרה לי אבל זה מאוד מסוכן , אבל אני אמרתי אני חייב לעשות את זה, וכך היה טיפסתי והיה גבוה אבל הקב"ה הביא לי כוחות שאני לא יודע מאיפה באו לי, ובאמת הצלחתי להגיע אל הדלת שהיא אמרה לי ופתחתי וכמעט לא הספקתי להסתכל על הבית אבל הוא היה ממש קטן , וישר פתחתי לה את הדלת , הלכתי לחנות להחזיר לו את הצבת , שלא יחשוב שגנבתי לו את זה, והיא אמרה לי תודה רבה
ובירכה אותי ואני הלכתי חזרה לאוטובוס. שמח בכל ליבי ונשמתי ומחכה לאוטובוס והנה איך שאני מגיע אותו קו שמקודם לא עצר לי בא שוב , ואמרתי אין מצב שהוא לא עוצר לי ואני מסמן לו נהג אני פה בבקשה ממך תעצור לי , ולהפתעתי ובטח שלהפתעתכם הוא לא עצר לי..
ואני אומר לעצמי משהו לא תקין פה, למה הוא לא עצר. ואני מסתכל בעמוד שרשום שם הקווים ואני רואה שהמספר הזה בכלל לא עוצר פה , ואני מתחיל לצחוק, והמאבטח ניגש אליי וצוחק גם ומסביר לי שלמטה יש תחנה ששתי הקווים שמגיעים לבסיס שלי עוצרים שם, ואני יודע את זה פשוט לא ידעתי שהקו הזה שברח לי פעמים פשוט לא עוצר כאן ,בכל מקרה אמרתי לו תודה והמתנתי לקו שכן עוצר ובאמת לאחר כמה דקות הוא בא ואני עליתי והגעתי תודה לאל לבסיס.
עכשיו אני מתקשר לבסיס לראות מה המצב אם מחפשים אותי כי כבר היה ממש מאוחר..
ולהפתעתי המ"פ שלי לא הגיע בכלל , ושהסמ"פ בכלל בגימלים, וזה נדיר שהוא בגימלים.

חברים יקרים בסיפור הזה אני לא בא חס וחלילה להתגאות אני בה אך ורק להראות לכם
מה זה התבוננות., אם בחיי היום יום שלנו נגיד לעצמנו הכל לטובה , לא נורא שאיחרתי את האוטובוס
לא נורא שנשבר לי הפלאפון, אם נחשוב ככה אז נרוויח הרבים דברים .
גם נרוויח בריאות , מכיוון שניקח הכל באיזי ולא נתעצבן מכל דבר, וגם הקב"ה יראה שאנחנו מאמינים בו באמונה שלמה ויודעים שהכל מעיתו יתברך ואז הוא יפצה אותנו בדברים כאלה או אחרים.
אז אם נתבונן טוב טוב , נוכל לעזור לאנשים שסביבנו ונוכל לעזור עוד יותר לעצמנו.

וברוך השם אפשר ללמוד דברם רבים מהסיפור , אני לא ארחיב כדי לא להעמיס עליכם
כי אני בטוח שהעמסתי עליכם מעל ומעבר. אז מי שרוצה יכול לרשום נקודות ודברים שהוא למד מהסיפור , כמו כן יישר כוח גדול למי שהשקיע זמן בקריאה.

אני מקווה שהסיפור עניין אתכם ושנהניתם ממנו.
ואם יש לכם גם סיפורים על התבוננות בעולם שלנו ולראות שהכל מעיתו יתברך אז אנו נשמח לשמוע{לקרוא} כל הישועות והברכות

אלעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יוני 2007, 15:50 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים

אחשלי אשרייך
תמשיך לזכות אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2007, 17:48 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

יווווווו ישתבח שמו איזה יופי, גם זכית למצווה וגם הכל הסתדר כמו שצריך
איזה סיפור יפה..
תמשיך לצבור מצוות יהודיי יקרר :cool:
כמו שאומרים, משמיים יעזרו לך ללכת בדרך שבה בחרת..ואם בחרת לשמור כמה שיותר עעל הברית ועל העיניים זכית לעשות עוד כמה מצוות עד הדרך..
עבירה גוררת עבירה וככה גם מצוות :) שבוע טוב ומבורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2007, 14:05 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים

חחח גדול pat:P

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2007, 14:56 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 1 לייקים

תודה רבה, בקרוב אביא עוד סיפורים אישיים וסיפורים מחזקים ששמעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

התבוננות=כל עקבה לטובה , סיפור אישי שלי!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית