נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עידכונים מהרב חוזה הצונאמי - חזק ביותר!!! - F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עידכונים מהרב חוזה הצונאמי - חזק ביותר!!! -

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עידכונים מהרב חוזה הצונאמי - חזק ביותר!!! -
הודעהפורסם: 19 פברואר 2007, 20:40 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המקור - http://hashem1.net/?p=402

הרב דהן: הר הבית והמלחמה הקרובה

כבוד הרב המקובל שמעון דהן שליט"א (חוזה הצונאמי) פורש בגלוי את השקפתו על האירועים האחרונים והבאים ■ על רעידות האדמה שאירעו בישראל בשבת פרשת יתרו ■ על מה שקורה בהר הבית ■ על הגילויים הארכיאולוגיים המדהימים שצפויים לפנינו ■ "זה מתקרב יותר מהר ממה שאנחנו חושבים" ■ על המלחמה הבאה והאחרונה ■ על חיילי הגויים שכבר נמצאים כאן ■ והרבה יותר

לפניכם תמליל חלק מהדברים שנאמרו בשיעור האחרון מפרשת משפטים תשס"ז של כבוד הרב המקובל שמעון דהן שליט"א, מתוך הקלטת השיעור שפורסמה באתר "הרב דהן".

שיעור זה, כמו כל שיעוריו של הרב, היה מעניין ביותר וגדוש בסודות התורה אודות פרשת השבוע, כרגיל (ומומלץ בחום להאזין לשיעורים הללו מדי שבוע, כפי שמתפרסמים באתר הרב). בשיעורים האחרונים (הן בשבתות והן בימי החול) דיבר הרב מספר פעמים על אירועי העתיד בהקשר להתגלות המשיח ולגאולה (כפי שפורסם באתרו), אך השבוע הוא פרש תמונה ברורה הרבה יותר של שורשי האירועים העכשוויים, כמו גם העתידיים, בהתאם לדברי הזוהר הקדוש.

כאמור, להלן תמליל חלק מהדברים:

(הערה: מילים מסויימות בהקלטה לא נשמעו ברור כ"כ ולכן השלמתי אותם לפי ההקשר, פרט למקומות שבהם לא יכולתי להשלים אותן. לכן מומלץ לכולם להאזין לדברי הרב)

◄נושא דחוף

…נושא אחד אני חייב לעורר אותו עכשיו, דחוף דחוף, דחוף מאוד.

רבותיי, אתם חייבים לשמוע ולהקשיב מה קרה לפני כמה ימים.

לפני כמה ימים, בסוף השבוע, היו שתי רעידות אדמה בארץ, אחת אחרי השניה. באותו שבוע פתאום העולם המוסלמי (נכון שזה לא קשור [לפרשה] אבל זה נושא דחוף לדיבור), העם המוסלמי עשה הפגנות בהר הבית. העולם כולו מתרתח סביב נקודה: היהודים, דרך הממשלה, רוצים לבנות גשר על מנת שיוכלו להיכנס, בעת בעיה כוחות הביטחון שלנו צריכים להיכנס לתוך הר הבית. הלכו לבנות גשר.

◄הסיבה שעומדת מאחורי בניית הגשר

כך כולם חשבו. אני לא חשבתי כך. אני הייתי בטוח במיליון אחוז, יש לי שם אנשים שאני מכיר, ואני יודע מה הם עושים שם בהר הבית. אני הייתי בטוח במיליון אחוז, זה הכל רק כיסוי לאיזה נקודה ששם עומדת להיות.

הודעתי לפני כשנה, שנה וחצי, באינטרנט יש שם הודעה שלי בדרשה שאמרתי שאנחנו מתקרבים ליום שירושלים תהיה בשליטה בינלאומית. למה? על פי הזוהר, מה שכתוב בפרשת וארא שם כתוב הענין הזה שכל אומות העולם יבואו לירושלים בדיוק, אז חשבתי יבוא יום שלא המוסלמים יהיו, לא היהודים, אלא הנוצרים: היום הם רחוקים, הם ירצו שליטה גם הם על הנושא של ירושלים, כך כתוב בזוהר הקדוש. לא המצאתי את זה מלבי, ואני לא נביא ולא בן נביא.

טוב, בדיוק התחילו לבנות את הגשר הזה, ואז פתאום עשו הפגנות, לא הפגנות, חשבנו שיפסיקו. הפסיקו את בניית הגשר, אבל ה"חפרפרות" (החפירות הארכיאולוגיות) לא הפסיקו. הארכיאולוגים המשיכו. מה קרה?

◄הכחשת המוסלמים על קיום בית המקדש

הרי שם למטה, לא פחות ולא יותר, עד היום המוסלמים אומרים לנו: אין לכם שום הוכחות שהיה לכם בית המקדש. אין לכם. כמו שהרבה יהודים לא מאמינים, לא שומרים שבת, לא שום דבר. יהודים, שאומרים "אני יהודי" לא שומרים תורה, לא שומרים כלום, למה? אומרים "אנטיוכוס" - זה היה בזמנם. אותו דבר גם המוסלמים. מה אומרים המוסלמים הערבים? איזה בית מקדש היה לכם? מי אמר שהיה לכם בית מקדש? מי אמר? אתם מדמיינים. מה הם אומרים? ה"אל אקצה" הזה היה מבריאת העולם, זה לא מוחמד עשה את זה ולא איזה ח’ליף אחד שעשה את זה (הח’ליף עומר), אלא מבריאת העולם, ובית המקדש לא היה ולא נברא.

עכשיו מה קורה, אלה הארכיאולוגים האלה הם לא דתיים, אין להם שום קשר לדת, רק הם אוהבים, יש להם "דוּדָה" (=ג’וק בראש) לגלות דברים נסתרים, מכוסים. איזה "דודה" לחפש שם ולחפור, כמו חפרפרות כאלה, רק למצוא משהו שהיה כאן. ועובדה, הם מגלים, הם מגלים דברים. והממצאים האלה הם חשובים מאוד לעם ישראל, לא רק לעם ישראל זה חשוב, זה חשוב לעולם כולו, שיידע שפעם היה עם יהודי כאן.

◄הגילויים הארכיאולוגיים שעומדים לפנינו

אני לא צריך את זה, בעלי אמונה לא צריכים את זה, אבל יש הרבה אנשים שאין להם אמונה, בכלל, כלום, פתאום רואים את המנורה, כמו שכתוב לפני אלפי שנים כשהיתה המנורה, רואים את שולחן-הפנים, רואים את המזבח, רואים דברים שכתובים באותן מידות כמו שכתוב בתורה לפני אלפי שנים זה כתוב, הם לא יכולים להכחיש. את זה כבר הם לא יכולים להכחיש, וזה מה שעומד להיות. את זה לא ניתן להכחיש.

הרי כאן מה שקורה, מה שהזוהר הקדוש כותב, שיוכיח בורא עולם לעולם כולו שהוא אבא שלנו. איך יוכיח? ע"י העבר, העבר שהיה.

◄שורש הסכסוך

הרי כל הנושא שאנחנו קיימים היום, הנושא הכי הכי הכי חשוב זה דת, זה לא קרקע! טעות שמדברים פה בעולם כאילו "פלשתינאים". חושבים שאצלם לא אכפת להם אם יהיה בית מקדש או לא יהיה בית מקדש, חושבים שהם רוצים קרקע. זה לא נכון! קרקעות יש להם בכל העולם כולו, הם מצויים הערבים בכל העולם כולו, באירופה באמריקה באפריקה באוסטרליה, בכל מקום שתגידו נמצאים הערבים. חסר להם מקום? סעודיה גדולה פי 10, פי 100 מארץ ישראל. האם זה על זה (שטחים)? לא! יש להם בעיה של הדת, האמונה שלהם מתערערת פה: מה יהיה אם אנחנו נבוא ונוכיח להם שהיהדות היתה קיימת כל הזמן, והנה: עוד ממצא, ועוד ממצא, ועוד ממצא, ולאט לאט יוכיחו שהיהדות היתה קיימת.

זה הפחד שלהם. על זה הם מפגינים. לא מפגינים על גשר שאתה בונה אותו עכשיו, מה זה מפריע? שום דבר. אלא על הממצאים שם, הם יודעים את זה. אלה, הגדולים שלהם הם יודעים את זה בפנים, ויודעים שיבוא יום וייבנה בית המקדש. איך ייבנה? במקום שנבנה! הפחד שלהם שבית שלישי ייבנה בדיוק במקום ההוא, אבל בורא עולם כותב כך.

◄"איך אתה רואה את המצב"?

ושאלו אותי לא פעם ולא פעמיים שואלים אותי את השאלה הזאת, "איך אתה רואה את המצב"?

רבותיי, זה מתקרב יותר מהר ממה שאנחנו חושבים. הרבה הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים. אמנם בדרכים שנראה לכאורה שהכל טבעי, שום דבר, גילו פה גילו שם, כך רואים את הדברים. זה לא נכון: כתוב את זה בזוהר הקדוש אחד לאחד. יבואו "על ירושלים ידו גורל" (עובדיה א, יא), יבוא יום שישמעאל (האיסלם) יעורר מלחמות בעולם, נגד מי? כל מלכי אדום (הנצרות), כל אדום תבוא, ויבוא עם אחד אכזרי, עם אכזרי, מקצה העולם יבוא וירצה להחריב כאן, ולעשות את כל מה שהוא רוצה כאן.

◄איומי ההשמדה

היום אנחנו שומעים את זה היטב היטב, יום יום אנחנו שומעים ולאף אחד לא אכפת. אף אחד לא אכפת לו כשהוא שומע שעומדים להחריב אתכם, עומדים להשמיד, ואומרים את זה בפה מלא, אף פעם לא אמרו את זה בפה מלא, אומרים את זה בתקשורת: "אנחנו רוצים להשמיד אתכם".

ומה קורה עם העם היהודי? [אומרים: עזוב,] זה [סתם] איזה אחד, שטויות, שאומר את זה. זה לא נכון. זה לא נכון. זה לא נכון! זה לא נכון מה שחושבים כך האנשים. אם היה בידו הדבר הזה, המוסלמים יש להם את הרצון הגדול הזה לבטל אותנו מהעולם בשביל שלא נוכיח שהם זייפנים. גם הנצרות אותו דבר. הם מפחדים שנוכיח אותם על השקר שלהם.

אלא מה, בעלי אמונה שכמונו מעטים מאוד. אנשים שמאמינים בה’, בתורה ובמצוות, מעטים, ואין להם כח בדברים הנ"ל, והם יושבים ועובדים את השם לבדם, עם השם יתברך, מקיימים את המצוות, ואומרים "מה שיהיה יהיה. מה אנחנו יכולים לעשות"? [כאן היתה אמירה לא ברורה בהקלטה] אם אנחנו לא נעשה "ה’ יילחם לכם", השם יוכיח, השם יעשה את הדבר הזה.

◄המלחמה האחרונה

ובכן, הגילויים האלה הולכים לא פשוט, כי הקב"ה… למה דיברתי על רעידת אדמה? למה קישרתי רעידת אדמה עם העניין הזה של הנושא של הר הבית? כי כתוב שם, בפרשה זו, כתוב שהקב"ה במלחמה האחרונה הזו, זו מלחמה אחרונה כשאומות העולם יבואו לירושלים. כולם מתכוננים, חודש חודשיים יהיה, [כאן היתה אמירה לא ברורה בהקלטה] חודשיים יהיה.

◄חיילי אומות העולם כבר נמצאים כאן

שולחים בכל חודש עשרות אלפי חיילים אמריקאיים. ועכשיו כל אומות העולם, אתם לא שמים לב, אבל בלבנון נמצאים נציגים של כל המדינות בעולם, כל אחד 5000-10000 חייל בלבנון. משמע שכל העולם כרגע נמצא כמרקחת אצלנו, ואנחנו לא שמים לב! לא שמים לב בכלל! שהכל עובר לכאן! כאילו העולם כולו זה לא חשוב, כאילו בסין אין בעיות, בקוריאה אין בעיות, כאילו לאף אחד אין בעיות, עם ישראל עם הערבים זה השיא… אבל בורא עולם ממקד את העיניים של כולו בארץ ישראל, ואנחנו היהודים לא שמים לב. כל העולם כולו מסתכל עלינו, ואנחנו ממשיכים להגיד כאילו לא קרה שום דבר.

◄סכנת האדישות מאיתותי הקב"ה

טפשים. איך ייתכן ככה לעזוב את החיים ולהגיד "מה שיהיה יהיה, איך שיהיה". ואתם יודעים שניסה אותנו בורא עולם במלחמת לבנון הזו: ירו טילים - "לתפוס מחסה" - "מקום בטוח". תפסו מחסה, בזזזזז, עבר, יאללה ממשיכים הלאה, הולכים לעבודה. התרגלו. גם אותו דבר בשדרות, התרגלו. טיל עף, טאחח, קרה משהו? נפצעו כמה? נהרגו? הלאה. כמה? 2-3, סע הלאה. ממשיכים.

אותו דבר כאן [ח"ו] גם כן (ככל הנראה הרב מדבר על השלב הבא שיהיה "כאן" כלומר במרכז הארץ, שם הרב דיבר): 10,000? כן, נמשיך. 100,000? כן, נמשיך כאילו לא קרה כלום. כאילו לא קרה שום דבר!

כך, אנחנו נמצאים לפני מצב אמיתי אמיתי, אמיתי אמיתי! אִיוּם עלינו מכל הכיוונים. זה הכל כדי להגיע לסוף: הנושא של ירושלים. ירושלים ובית המקדש, ביתו של בורא עולם.

◄הבית של כולנו

היום יש לכל אחד חשק לבנות בית. תמיד אני שואל את עצמי: [אדם] עוד לא התחתן, בן 22-23, כבר בוכה עם דמעות מדוע אין לו בית. כדי להגיע לבית עובדים קשה, שנים. איך היום רווק יכול לקנות דירה? דירה זה $160,000 המינימום שבמינימום זה 120-130 אלף דולר. מאיפה יש היום לרווק, מאיפה? זוג רווקים שמתחתנים בני 20-23, נניח שעבדו שנה שנתיים, מאיפה יש להם 120-130 אלף דולר? מאיפה יכולים להתחיל את החיים?

אבל לכל אחד יש פתאום את הרצון הזה לבנות בית. למה? כי יש רצון רוחני לבנות בית. בדורות הקודמים לא היה דבר כזה: פעם מי שהיה מתחתן, מי היה חולם לבנות בית? היו גרים עם ההורים באיזה חדר, או בחצר בונים איזה צריף וממשיכים הלאה, או שוכרים דירה. לא! היום כל אדם רוצה בית, רוצה דירה. למה?

◄בכל מחיר…

כי בעולם הרוחני - בורא עולם רוצה בית, אז יש לנו את ההרגשה שלו, מאחר שהוא רוצה בית, כולנו רוצים בתים. מאחר שהוא רוצה גאולה, כולנו רוצים גאולה, כולם רוצים משיח. כולם רוצים, בכל מחיר, בכל מחיר אנחנו רוצים משיח. אנחנו רוצים גאולה לעם ישראל, שייפסק הצער של עם ישראל. וזה הסוד של כל הפרשה הזו…

(מתוך שיעור פרשת משפטים תשס"ז, מאתר הרב דהן)

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2007, 00:16 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 22 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

משיח כבר פה לא יעזור ויעקב שימחת אותי תמשיך עם האשכולות האלה אתה מחזק חבל"Z

http://www.mizrahit.co/forum/album_personal.php?user_id=15464

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

עידכונים מהרב חוזה הצונאמי - חזק ביותר!!! -

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית