נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

*** פרק שירה - מסוגל לפרנסה, רפואה, ולקירוב הגאולה*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

*** פרק שירה - מסוגל לפרנסה, רפואה, ולקירוב הגאולה***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: *** פרק שירה - מסוגל לפרנסה, רפואה, ולקירוב הגאולה***
הודעהפורסם: 19 פברואר 2007, 12:43 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

קצת , שתבינו מה מעלת פרק שירה בכל יום , מעלתה יותר גבוה מאמירת תהילים !!

"פרק שירה" היא השירה אותה אומרת הבריאה בכל יום לפני הקב"ה, המשמעות מדברי החסד לאברהם שהשרים המופקדים על נבראים אלה הם משבחים ומשוררים שירות אלה, אכן אין הדבר יוצא מידי פשוטו שגם הבריות האלה משבחים לה' יתברך שמו, ומזה יקח האדם מוסר קל וחומר, ומה אלה שהם גרועים מבני אדם ואין להם שכר ועונש ומזונותיהם בביזוי וצמצום אף על פי כן אינן כפוי טובה, כל שכן האדם שאיך לא ייתן תמיד שבח והודעה על כל הטובה שהטיב ומטיב ויטיב לנו.

בספר "כנף רננים" ממשיל זאת לתזמורת גדולה בעלת כלים שונים, שכל כלי נגינה נותן את קולו ביחד זה הופך למוזיקה נהדרת.

אמר רבי, כל העוסק בפרק שירה בעולם הזה, זוכה ללמוד וללמד, לשמור ולעשות ולקיים, ותלמודו מתקיים בידו, ונצול מיצר הרע, ומפגע רע, ומחבוט הקבר, ומדינה של גיהנום, ומחבלו של משיח, ומאריך ימים, וזוכה לימות המשיח ולחיי העולם הבא:

תניא אמר רבי אליעזר, כל האומר שירה זו בעולם הזה, זוכה ואומרו לעולם הבא, שנאמר אז ישיר משה, שר לא נאמר אלא ישיר אותו לעתיד לבוא. ותניא רבי אליעזר אומר, כל העוסק בפרק שירה זה בכל יום אני מעיד עליו שהוא בן העולם הבא ונצול מפגע רע ומיצר הרע ומכל מיני משחית ומזיקין. גמור בכל לבבך ובכל נפשך לדעת דרכי ולשמור דלתות היכלי ותורתי ולשמור מצותי וחקי. נצור תורתי בלבבך ונגד עיניך תהיה יראתי. שמור פיך ולשונך מכל חטא ואשמה ואני אהיה עמך בכל מקום שתלך ואלמדך שכל ובינה מכל דבר. והוי יודע שכל מה שבראו הקדוש ברוך הוא לא ברא אלא לכבודו שנאמר "כל הנקרא בשמי ולכבודי בראתיו יצרתיו אף עשיתיו" (ישעיה מג,ז) .

אמרו רז"ל ( ילקוט שמעוני ) על דוד המלך ע"ה בשעה שסיים ספר תהלים זחה דעתו עליו ואמר לפני הקב"ה רבונו של עולם יש בריה שבראת בעולמך שאומרת שירות ותשבחות יותר ממני? באותה שעה נזדמנה לו צפרדע אחד ואמרה לו, דוד אל תזוח דעתך עליך שאני אומר שירות ותשבחות יותר ממך. ולא עוד אלא כל שירה שאני אומרת ממשלת עליה שלשת אלפים משל. שנאמר "וידבר שלשת אלפים משל ויהי שירו חמשה ואלף" ולא עוד אלא שאני עוסקת במצוה גדולה. וזו היא המצוה שאני עוסקת בה. יש בשפת הים מין אחד שאין פרנסתו כי אם מן המים ובשעה שהוא רעב נוטלני ואוכלני. לקיים מה שנאמר "אם רעב שונאך האכילהו לחם ואם צמא השקהו מים כי גחלים אתה חותה על ראשו וה' ישלם לך" ( משלי כה, כא ) אל תקרי ישלם לך אלא ישלימנו לך.

ואני הקטן, ממשיל זאת לתיקון הבריאה המתקנת את פגמי האדם בבריאה וככל ש"פרק שירה" יאמר על ידי יותר אנשים כך הקלקול שפגם האדם בבריאה יתוקן ועל כן זה ממש מקרב הגאולה.

יהודה בן תימא אומר: "הוי עז כנמר וקל כנשר ורץ כצבי וגבור כארי לעשות רצון אביך שבשמים..."

למי שמועניין להוריד ולהפיץ אשריכם :
http://www.pinto.org.il/Index.asp?Sourc ... 9%E9%F8%E4
אין שום בלעדיות
לפרק , באתר :
http://www.pinto.org.il/Index.asp?Categ ... icleID=307

הוספתי שם קטע שחסר באתר , סתכלו תגובה 35
אומרים את זה אחרי השירה ולפני הבקשה שאחרי השירה !!

תשתדלו ממש לקרוא כל יום , תראו ישועות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2007, 13:21 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 22 אוהבים

פעם הייתי אומר את זה כל יום

http://www.mizrahit.co/forum/album_personal.php?user_id=15464

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2007, 13:26 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים

אין ייאוש בעולם אחשלי
למה הפסקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2007, 14:15 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 22 אוהבים

כי נתתי את זה למישהו קרוב אני אבל משתדל לקרוא דברים אחרים

http://www.mizrahit.co/forum/album_personal.php?user_id=15464

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

*** פרק שירה - מסוגל לפרנסה, רפואה, ולקירוב הגאולה***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית