נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

איציק ריקן - לא הספקנו להפרד להורדה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » שירים של זמרים מתחילים

איציק ריקן - לא הספקנו להפרד להורדה

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 19:40 
מנכ"ל
מנכ"ל

לייקים: 425187 אוהבים
פידבקים: 2 (100%)
איציק ריקן - לא הספקנו להפרד - 03.02.15

איציק ריקן בן 21 חייל משמר הגבול, גיטריסט שמלווה אמנים ים-תיכוניים, זמר ויוצר צעיר בתחילת דרכו, משחרר סינגל חדש "לא הספקנו להפרד" אותו הוא מקדיש לחבר ילדותו סמ"ר משה דוינו ז"ל, שנהרג במהלך מבצע "צוק איתן". "אני ומושיקו חברי ילדות מכיתה א', אנחנו חבורה אחת, שמונה 12 חברים (כולל מושיקו ז"ל) מכיתה א' ביחד עד היום, שיר כזה בחיים שלי לא דמיינתי, שאני אוציא על חבר קרוב או בכלל על חבר שאני מכיר, זו הייתה טרגדיה גדולה מאוד בשבילי ועד היום נותר בי, חלל ריק בלב ,שלא מתמלא ולא יתמלא לעולם, החיסרון שלו הוא עצום עבורי, וכמובן, עבור המשפחה והחברים. מושיקו ז"ל נהרג ב-28.7.15 כתוצאה מירי נ.ט. שנורה לעבר ה- D9 שלו .מושיקו נהרג במקום...במהלך השבעה המשפחה שלו סיפרה לי כמה שהוא היה אוהב להקשיב לשירים שלי, ותמיד היה אומר להם: ' וואוו,איציק מנגן, איך הוא שר...' בחתונה של אחותו זכיתי להופיע רק בגלל שהוא ביקש והוא התעקש, אז בשבילו עליתי ושרתי לו ולמשפחה שלו כמה שירים בכורדית, אני לא אשכח בחיים את החיוך, השמחה והגאווה שהייתה לו באותו רגע... איך שהוא הסתכל עליי... מפה הבטחתי לעצמי, שאני לא אוציא שום שיר, ולא אגע בשום טקסט ובשום לחן עד שאני לא אוציא בשבילו שיר, שייכתב עליו ויוקדש לו ולזכרו. כבר מהלך השבעה שוחחתי עם הפזמונאית ארלט ספדיה,וכשאני חנוק מדמעות ,סיפרתי לה על מושיקו ז"ל, ושברצוני להנציח אותו בשיר מהלב. היא נרתמה לבקשתי, הקשיבה לחיבור יוצא הדופן ביני ובינו וכתבה את "לא הספקנו להיפרד"... כן, לא הספקנו להיפרד נולד מכך שבערב שבת בבית הכנסת [יום לפני שחזר לצבא], אני קראתי לו וביקשתי שיחכה לי בכניסה,כי בדיוק הלכתי להתפלל מול ארון הקודש, ולבקש ברכה בשבילו,כשסיימתי מושיקו שכח לחכות לי... מאז לא ראיתי אותו יותר...

תמונה

מילים: ארלט ספדיה.
לחן: איציק ריקן.
עיבוד והפקה מוזיקלית: איציק ריקן.

קישורים להורדת הסינגל:

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

מילות השיר:

לא מבין עדיין מה קרה
ולא רוצה לחשוב שלא תחזור
מדמיין אותך שוב בשכונה
ממלחמה חוזר כמו גיבור
אבל יום חולף לו ועובר
והדמעות זולגות ומספרות
שבן 20 לנצח תישאר
ממך נותרו לנו רק זיכרונות

לא הספקנו להיפרד
אחי אתה חסר,
לא הספקנו להיפרד
לא יכול להתגבר
איך נשארתי כאן בודד
והכאב אינו עובר....

כל שבת היינו נפגשים
שותים וצוחקים על החיים,
מהכול נותרו געגועים...
לך מלאך יקר שם במרומים,
את הלב נתת לכולם...
תמיד ראשון היית לעזור...
ועכשיו הצחוק שלך נדם
שאלוקים אותך תמיד ישמור...

Engel: Engel: Engel: Engel: Engel: Engel: Engel:

משתמשים שנתנו לייק ל- eliad83 על הודעה זו (2): yehuda13579dudu, מאיר079

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

גדי
פורסם: 08 פברואר 2015, 04:01
תודה
הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » שירים של זמרים מתחילים

עבור ל:  

איציק ריקן - לא הספקנו להפרד להורדה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית