נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

[Nדר*ך] שיפור מהירות האימיול F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

[Nדר*ך] שיפור מהירות האימיול

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: [Nדר*ך] שיפור מהירות האימיול
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2005, 12:37 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 17 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מ-ת-ח-י-ל-י-ם
1. הגורמים המשפיעים על המהירות של המחשב, האינטרנט והאימיול
א. תוכנות שפועלות ברקע מאיטות את המהירות של המחשב, תוכנות כמו אנטי וירוס, איי סי, קאזה וכו'.
ב. תוכנות שמשתמשות בפס הרוחב של האינטרנט מאיטות את האימיול, תוכנות הורדה למיניהם, תוכנות צאט' ופייר-וול (מאט בטרוף את האימיול)
ג. בעקרון כל שימוש שלכם במחשב, שימוש שמצריך פעילות של המעבד מאט את האימיול בגלל זה מחשבים בעלי מעבד חזק יותר מורידים במהירות גבוהה יותר(בדוק).
ד. תשתדלו לא להעמיס על המחשב תוכנות ולפוצץ אותו, אני מכיר מישהו עם מחשב חזק, שהפך להיות גרוטאה בגלל כל הזבל שיש בתוכו..
לכן מומלץ ביותר לא לגעת במחשב שהאימיול דלוק ולסגור כל תוכנה לא רצויה שפועלת ברקע.
2. ניקוי המחשב
א. . System Mechanic & Advanced Track Eraser הם תוכנות שצריכות להיות בכל מחשב ביתי, תורידו אותם ותנקו איתם את המחשב הכי יסודי שאפשר, בקשר לתוכנה .Advanced Track
התוכנה תנקה את ההיסטוריה של האינטרנט שלכם, כולל הדפים האחרונים שנכנסתם, קוקיס, וכל הזבל שנכנס למחשב מהאינטרט אני מפעיל אותה כל יום כשאני מפעיל את המחשב והיא מנקה לי בסביבות ה-150 קבצים, מומלץ להשתמש בה כל יום.

ב. אלו שלא מוכנים לותר על אנטי וירוס ופייר וואל, רצוי להשתמש בתוכנה שכוללת בתוכה את שניהם, זה יקל על המחשב שלכם וישפר את המהירות שלו.

ג. תמחקו תוכנות לא רצויות.

3. ה-א-י-מ-י-ו-ל
עכשיו מעיפים מהאימיול את כל האופציות הלא רצויות שמאיטות אותו..
א. כנסו להעדפות --> תצוגה.. עכשיו רואים את העמודה של חסוך שימוש ביע"מ ובזיכרון? יפה. תסמנו את כל מה שכתוב שם..! לאלה שלא הבינו תלחצו פשוט בצד של כל ארבעת האפשרויות ככה שיהיה וי ליידם.

ב. כנסו ללשונית חיבור... תשנו את המהירות הורדה ל-107 בלי הגבלה של מהירות, ואת ההעלאה ל-11 גם בלי הגבלה..
באותה הלשונית תשנו את הפורטים לפורטים הבאים TCP - 5773 UDP - 5783 חשוב לשנות את הפורטים, חלק מהאנשים באימיול חוסמים את הפורטים שהאימיול בה איתם ובגלל זה אנשים אחרים שמשתמשים בפורטים האלו לא יכולים להוריד מאותם משתמשים שחסמו אותם.
עדין אותה לשונית.. תשנו את המספר חיבורים ל-700 בלבד!! אני יסביר לכם למה בהמשך.
ג. כנסו ללשונית תיקיות.. תשתפו את כל הקבצים שנראה לכם שאנשים ירצו להוריד ממכם, אל תשתפו את כל המחשב זה סתם יאט את האימיול.
ד. כנסו ללשונית קבצים... תתרכזו ותנסו להבין מה אני רוצה ממכם. הכי למעלה יש דבר כזה "רואים קבצים משותפים" אם לא שיניתם הגדרות זה אמור להיות על "אף אחד" תשנו את זה ל"כולם", ככה כולם יוכלו לראות את הקבצים בשיתוף שלכם.
באותה לשונית מתחת ל-Initialisations תעזבו את ה-4 ראשונים תשאירו אותם כמו שהם, מתחת להם תסמנו רק את "נסה להוריד חלקים ראשון ואחרון ראשונים" ואת השאר תבטלו.

ה. כנסו ללשונית סטטיסטיקה... תזיזו את כל הדברים הקטנים האלה שיש על הסרגלים(חח ברח לי השם), לצד הכי שמאלי וזה אמור להיות ככה: גרפים - מופסק, זמן ממוצע של גרף - 1 דקות, עץ סטטי - מופסק.

ו. כנסו ללשונית הגדרות מורחבות.. תעשו ככה, מקס, חיבורים חדשים ל-5 שניות = 36...
עדיין אותה לשונית רדו קצת עם העכבר עד שאתם מגיעים ל-"כתיבת קובץ .met/dat. בטוחה".. אם לא שיניתם נדמה לי שזה אמור להיות על "אף פעם", תשנו את זה ל"תמיד"..
אותה לשונית, רואים את הדבר הזה גודל תור? תשנו את זה מ-1000 ל-2000 ככה התור שלכם יהיה יותר גדול, תאמינו לי עדיף ככה...

ז. רדו לשונית אחת למטה ל-"Sivka Settings"... יש דבר כזה MIN <= Max Uploud Slots תרשמו בצד השמאלי 2 ובצד הימני 3.

ח. רדו לשונית מתחת ל-" Sivka File Defaults"... תשימו הארד לימיט 700!! עכשיו שימו לב, זוכרים שבסעיף ב. אמרתי לכם לשים מספר חיבורים 700? הסיבה היא שההארד לימיט והמספר חיבורים צריכים להיות שווים!!
אין טעם לשים מספר חיבורים יותר גדול מהארד אם גם ככה אתם לא מגיעים למספר הזה של מקורות. לא הבנתם? תראו בכמעט כל המדריכים שימו לב שהמספר חיבורים תמיד יותר גדול מהארד לימיט ואחרי שבדקתי את זה וחשבתי קצת הבנתי שזאת טעות, המטרה של המספר חיבורים זה להגביל את המספר אנשים שתיהיה מחובר אליהם לקובץ אחד, שימו לב, שהורדתם את האימיול המספר חיבורים היה יותר קטן מהארד לימיט כדי להגביל את האנשים שתיהיו מחוברים אליהם בכל קובץ..
אני מקוה שהבנתם אותי זה קטע חשוב מאוד, תחשבו על זה בעצמכם ותראו שאני צודק..
ממשיכים, זוכרים אנחנו עדין בלשונית " Sivka File Defaults"... תבטלו את כל מה שכתוב שם ותסמנו רק את Start Droping NNS ו- Start Droping FullQs זה אופצייות שמנקות אוטומטית אחרי כמה זמן מקורות לא רצויים ומקורות עם משתמשים בעלי תור מלא.

ט. זהו אין ט. סיימנו עכשיו נשארו רק טיפים אחרונים שיעזרו לכם לשפר עוד את המהירות.
כשהאימיול דלוק תלחצו CTrl + Alt + Del כנסו ל-תהליכים, מקש ימני על האימיול ---> הגדרת עדיפות ---> מעל לרגילה.
תתחברו לשרתים עם פינג נמוך או שרתים שאתם יודעים שאתם מורידים דרכם במהירות גבוהה, השרתים זה אחד הגורמים הכי חשובים למהירות..
האמיול זה לא תוכנה כמו קאזה, תנו לו זמן והוא יעשה את שלו, תעשו את המדריך שלי, תדליקו את המחשב מחדש, תפעילו אותו ותשאירו אותו דלוק כל הלילה, בבוקר כשתתעוררו ותלכו למחשב, אתם תראו את התוצאות.
טיפ חשוב אחרון - גם כשאתם לא מורידים כלום תשאירו את האימיול דלוק כדי להעלות את הקרדיט שלכם, זה גם יתרום לקהילת האימיול וגם ישפר את המהירות הורדה שלכם.

Low ID
לאלו מביניכם שמשתמשים בפייר וואל יכול להיות שהשינוי הגדרות האלו יגרמו לכם ל-LOw Id, אל תלחצו תכנסו לפייר וואל שלכם ותפתחו את הפורטים 5773,5783 זה יפתור את הבעיה.
אגב יש כאלה שאומרים שיש להם Low Id בלי שהם משתמשים בפייר וואל, תראו יכול להיות רק משהו אחד שגורם לזה וזה הפייר וואל של הוויינדווס, לא שמים לב שהוא עובד אבל הוא דופק הרבה תוכנות הורדה,
תלחצו פעמים על הסמל של המחשבים הקטנים בצד של המחשב כנסו למאפיינים -->מתקדם.. ואם אתם רואים שהאופציה הראשונה מסומנת "הגן על המחשב ועל הרשת שלי, בלה בלה בלה" תבטלו את זה!! זה הפייר וואל של האקס פי.

תהנו.!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

[Nדר*ך] שיפור מהירות האימיול

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית