נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

[Nדר*ך]-=דרכי פריצה לכל מיני מכונות שתייה ממתקים =- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 11 [ 157 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

[Nדר*ך]-=דרכי פריצה לכל מיני מכונות שתייה ממתקים =-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: [Nדר*ך]-=דרכי פריצה לכל מיני מכונות שתייה ממתקים =-
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2005, 10:50 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

עכשיו אני אומר מראש, שכל זה או רעיונות שלי או דברים שמצאתי יחד עם חברים שלי ככה שבטוח שכולכם שמעתם על כמה פה ושם. אז הקרדיט שאני נותן בסוף זה יחסי. מראש אמרתי את זה כי אני לא רוצה שאף אחד יקפוץ ויגיד דברים בסגנון "יא שקרן! זה לא שלך!", "נו באמת כולם מכירים את זה למה אתה כותב קרדיט לך?!". מילה שלי, אחד שיגיב ככה מקבל אזהרה על המקום. לפנים.

אז הנה:

דרכי פריצה למכונות מסטיקים:
1- יש את מכונות המסטיקים שמכניסים שקל ומסובבים, אז פשוט תכניסו שקל ולפני זה תשימו עליו דבק ואז הוא ידבק לשם ולא יפול אז אתם תוכלו לסובב ולסובב ויצא מלא מסטיקים רק בשקל

2- לגבי מכונות מסטיקים. יש בפחיות קולה כזה עיגול שכשפותחים את הפחית הוא נכנס פנימה אז תוציאו אותו ותכניסו למכונת מסטיקים וזה כמו שקל.

דרכי פריצה למכונות פריטה:
*לא עובד בכל מכונה

1- יש מכונות פריטת כסף אז תקחו שטר של חמישים או עשרים לא חשוב. תקחו מסקנטייפ (סלוטייפ עבה) ושימו על שליש בערך של השטר כמה סיבובים כדי שיהיה עבה ולא יקרע. תכניסו אל החלק של השטר בלי המסקנטייפ ואז שזה מושך את השטר תחזיקו חזק בחלק של המסקנטייפ ואפילו אם אתם חושבים שזה יתקלקל או משהו אל תדאגו זה יעזוב אותו אחרי כמה שניות ויביא לכם את הכסף שפרטתם (עכשיו אתם יכולים לפתוח את המסקנטייפ ולהינות).

2- במכונות פריטה ,למי שיש מדפסת טובה וסורק שיסרוק את השטר שידפיס ויגזור אותו מהנייר. אחר כך קחו את שני השטרות (גם את האמיתי וגם את הלא אמיתי) שימו עליהם מים ולא יותר מידי שלא יקרעו ואז תצמידו אותם חזק אחד לשני משני הצדדים(את הצד הקידמי לקידמי והאחורי לאחורי) ישר אחרי זה תקחו מגהץ ושימו את השטר המזויף מתחת למפית ותגהצו את המפית.שימו בחלק של השטר הזוהר לק כסוף ועכשיו השטר יקלט במכונות לפריטה.

דרכי פריצה למכונות שתייה קלה:
*לא תמיד עובד ולא בכל המכונות

1- כל מי שלא יודע רוב מכונות השתיה עובדות על משקל...אם אתה מכניס שקל זה שוקל אותו ואז זה מזהה שזה שקל. אם תדביקו 10 אגורות ל10 אגורות זה שוקל כמו 5 שקל, אז יש לכם פחית.

2- תבואו למכונה(עדיף שלא יהיו אנשים באזור) תגידו לאיזה חבר שלכם שיתכונן להוציא את הכבל של המכונה מהחשמל, תכניסו 5 שקל תלחצו על המוצר ואז כשאתם שומעים את הדלת של המכונה נפתחת (מן צליל כזה של משהו זז) תגידו לחבר שלכם שיוציא את הכבל מהחשמל ואז יפלו לכם מלאן פחיות.... כדאי לבוא עם איזה תיק או משהו לשים בוא את הפחיות.

3- יש את המכונות שוקו האלה שהם הכי דפוקות... כל האנשים קונים ובמכונה נשאר מלא כסף.
עכשיו כדי להוציא אותו פשוט תבעטו במכונה חזק מעל איפה שיוצא העודף(אפשר גם בצדדים) ויצא כל פעם קצת כסף.

4- בקשר למכונות שעובדות על משקל אז עוד שיטה, קחו מטבע (לא חשוב של שקל או חמש ) תעשו בה חור ממש קטן כדי שהמטבע לא תרד במשקל ובחור תכניסו חוט דייגים דק ואת הרווח תמלאו בפלסטלינה.
עכשיו פשוט תכניסו ותמשכו וזה מפעיל אותו מחדש.

קוד טכנאי למכונות ממתקים:
*לא עובד בכל המכונות

שיש את המכונות האלה האלה עם החטיפים והבמבה ופסק זמן מקופלת ועוד
יש אותם בבתי ספר לפחות אצלי
הפריצה קלה מאוד במכונות האלה יש מפתח אחד בלבד שפותח רק את המכונה עצמה שמשם הם לוקחים את הכסף בלבד אתם שואלים בטח ברגע זה אבל איך הם מורידים את כל החטיפים כל פעם כשפג תוקפם או משהו
ומחליפים אותם אז זה הולך ככה שאתם למשל שמים 2.5 שקל לקנות פסק זמן אז יש לפס זמן מספר מסויים למשל 662 אתם מקישים 662 ואז הפסק זמן נופל.
יש קוד טכנאי (כן !קוד טכנאי!) שאיתו נשתמש.
שמים 2.5 שקל במכונה שאיתו אתם יכולים לקנות משהו לא משנה מה,
ואז אתם מקישים: 717 אתם תשמעו מין ציפצוץ חלש כזה עכשו תלחצו 171 יהיה עוד רעש יותר ארוך
ועכשו 711 תשמעו עוד רעש הפעם ארוך בערך חמש שניות ואז את מספר החטיף ואז ייצאו על החטיפים מהסוג הזה!
אפשר להמשיך לעשות את זה כמה שרוצים.

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 11 [ 157 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

[Nדר*ך]-=דרכי פריצה לכל מיני מכונות שתייה ממתקים =-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית