נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

[Nשחק]מונדיאל 2006 בהורדה מהירה מפאב וסיקור ! :) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 9 [ 124 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

[Nשחק]מונדיאל 2006 בהורדה מהירה מפאב וסיקור ! :)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: [Nשחק]מונדיאל 2006 בהורדה מהירה מפאב וסיקור ! :)
הודעהפורסם: 13 מאי 2006, 11:48 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חווית הכדורגל הרשמית של FIFA מבית EA - Sports מגיע שוב והפעם, גביע האלופות 2006 בגרמניה. גביע האלופות של FIFA 2006 תופס בצורה מושלמת את התנועה ולהט של הארוע הגדול ביותר בתולדות משחקי הכדורגליים העולמיים ונותן לכם השחקנים את ההזדמנות לשחק יחד עם הגיבורים שלכם ולזכות בגביע האלופות של FIFA. שחקו בתור המדינה שלכם ושלטו בדמויות האהובות עליכם בזמן שאתם מתחרים החל ממבחני קבלה והישר אל האליפות המשוחזרת בגרמניה. EA Sports הביאה לחיים קרוב ל-100 כוכבי-על ע"י הדמיית היכולות המציאותיות של השחקנים הידועים ביותר בעולם. תנועות חתימה, סגנונות משחק ועוד, כולם הותאמו במיוחד עבור משחק זה. שיפורי משחקיות בהעברות ובבעיטות, הכוללים בעיטות-עונשין משופרות, הופכים את המשחק הזה למשחק הכדורגל הריאלסטי ביותר שיצא עד כה. FIFA 2006 גביע האלופות, מציג בפנינו מצב משחק חדש הנקרא, אתגר גלובלי, הבא לבחון את השחקנים הקשוחים ביותר מבינכם. מצב זה יוצר מחדש 40 מצבים קלסיים בהיסטוריה של גביעי האלופות של FIFA כדי לאתגר אותכם השחקנים. השוו את התוצאות שלכן יחד עם ההסטוריה ומדדו את עצמכם מול אלופי העולם. שלטו על 127 מדינות מסביב לעולם ושחקו נגד 8 חברים במצב משחק רב משתתפים. עקבו אחר התוצאות שלכם בלובי כדי שתוכלו ליצור ציונים משלכם ותזכו בפרסים. בתור החברה היחידה המוסמכת להחזיק בכותר "FIFA", EA Sports, הוסיפו מגוון גדול של תכנים הנתנים לפתיחה בתוך המשחק כמו: שחקנים אגדיים ולבושים אקסקלוסיביים היהפכו משחק זה למשחק מבוקש ע"י מליוני מעריצים מסביב לעולם. שחקו עם כמה מהאגדות הגדולות בעולם של FIFA והלבישו את הקבוצה שלכם בלבוש קבוצתי ייחודי! חובה למעריצי כדורגל!

פאב : ftp://subz2:l33ch@213.115.26.114:1985/

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 9 [ 124 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

[Nשחק]מונדיאל 2006 בהורדה מהירה מפאב וסיקור ! :)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית