נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

[Nדר*ך]טיפים וטריקים ב-PSP F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

[Nדר*ך]טיפים וטריקים ב-PSP

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: [Nדר*ך]טיפים וטריקים ב-PSP
הודעהפורסם: 14 פברואר 2006, 18:16 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כדי להציג ולהסתיר את כל לוחות העבודה והכלים השתמש במקש Tab, כך יהיה לך משטח עבודה גדול יותר. כאשר תזדקק ללוחות הקש שוב TAB.
גזור את הקטע הרצוי לך מתוך תמונה ע"י שימוש בכלי המספריים. בחר במספריים, סמן את האיזור הרצוי לך, ובשתי הקלקות מהירות הקטע הנבחר יגזר לגודלו החדש. הקלקה ימנית תבטל את הבחירה לפני הגזירה.
כדי לראות את התוצאה של אפקט כלשהו השתמש ב-Auto Proof עוד לפני שהאפקט מיושם על התמונה.
השתמש בסרגל כדי לדייק בעיבוד התמונה ע"י בחירת View -> Rulers
השתמש ברשת כדי לדייק בעיבוד התמונה ע"י בחירת View -> Grid
גרור שיכבה מלוח השכבות אל משטח עבודה על מנת לפתוח אותה כתמונה חדשה
יש באפשרותך לקשר פורמט תמונות ל-Paint Shop Pro. בחירת הפורמט הרצוי לך ניתן לקביעה ע"י File -> Preferences -> File Associations
ניתן לקשר 3 מקורות לפילטרים חיצוניים ולתתי-התיקים שבהם לשימוש ישיר בפילטרים בתוך התוכנה ע"י .File -> Preferences -> Plug-Ins
כאשר רוצים לבצע "בחירה" מורכבת, יתכן שקל יותר לבחור את הקטעים שאינם לבחירה ואז להפוך את הבחירה ע"י Selections -> Invert
כדאי תמיד לשמור את הטקסט בשיכבה נפרדת כדי שניתן יהיה לשנות או לתקן אותו. כדי ליצור שכבה חדשה "קליק ימני" על תיבת הדו-שיח בלוח השכבות ובחירת "חדש"
Shift + קליק על הוספת שיכבה חדשה בלוח השכבות תיצור מיד שיכבה ראסטרית חדשה מבלי שתיבת המאפיינים תיפתח
אם תישמור את העבודה שלך בפורמט PSP (Paint Shop Pro) היא נשמרת עם כל השכבות. מידע שכבות נשמר גם בפורמט PSD. כל שמירה בפורמט אחר מחייבת "השטחה" של התמונה והשכבות לא ישמרו

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

[Nדר*ך]טיפים וטריקים ב-PSP

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית