נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

[Nדר*ך]לעשות כינוי צבועני במסנג'ר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 4 [ 53 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

[Nדר*ך]לעשות כינוי צבועני במסנג'ר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: [Nדר*ך]לעשות כינוי צבועני במסנג'ר
הודעהפורסם: 13 מאי 2006, 03:17 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אוקייי דבר ראשון תורידו את התוכנה הבאה(מסנג'ר+)-http://www.tipo.co.il/getiposet.asp?file_id=138&path=tools/
תתקינו את התוכנה הזאת והיכנסו למסנג'ר מחדש!
כנסו לתיבת טקסט(לא משנה לאיזה אתם לא הולכים לכתוב כלום!) ובצד ימין למטה תיראו סימן מוזר של צבעים!! תלחצו עליו ואז על- "הכנס תג לצבע הכתב" ועכשיו תעברו עם העכבר לצבע שאתם רוצים (צבע הכינוי) ויופיע לכם מספר , זיכרו אותו!! את המספר נצתרך אח"כ.
עכשיו העתיקו את הנוקודה הזו (חשוב שתעתיקו אותה זה נקודה אחרת ממה שיש על המקלדת!!!): ·
עכשיו לכו לשמכם ומיחקו אותו!! מחקתם?? אחלה, עכשיו כל שעליכם לעשות זה לכתוב את הנקודה,סימן של דולר ולכתוב את המספר!!!(בלי רווחים!!) ואז תקישו רווח ותכתבו את שמכם למשל שמי הוא "שי המלך" אז עושים ככה!- ·$7 שי המלך (ה-7 זה הצבע שבחרתי).באמצע שתיכתבו את הסימנים- הסימנים ישנו את מקומם אבל זה לא חשוב!!תשאירו אותם איך שהם!!(גם אם הם ישתנו!). ואז לחצו על "החל" ואז "אישור" ו.....הופ יש לכם כינוי צבעוני ויפה!! תגידו לחברכם להוריד את אותה תוכנה כדי שיוכלו להינות גם מכינוי צבעוני וגם מעוד הרבה דברים מגניבים שיהיה לכם במסנג'ר בזכות התוכנה!!

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 4 [ 53 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

[Nדר*ך]לעשות כינוי צבועני במסנג'ר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית