נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

[Nדר*ך] המסביר על איכות סרטים מהגרוע ביותר לטוב ביותר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

[Nדר*ך] המסביר על איכות סרטים מהגרוע ביותר לטוב ביותר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: [Nדר*ך] המסביר על איכות סרטים מהגרוע ביותר לטוב ביותר
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2006, 04:20 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

CAM -

שיטת הCAM היא ללכת למקום בו הסרט מוקרן ולצלם עם מצלמה כלשהי את הסרט, לא תמיד יש מקומות טובים למצלם ולפעמים יש גם רעידות (כי לא תמיד זה אפשרי להשתמש במוט שיחזיק את המצלמה).
לעתים קרובות גם קורה שהגבולות של התמונה נחתכים, הAUDIO גם נקלט מהמצלמה עצמה ואפשר לשמוע רעשים של האנשים באולם במיוחד בקומדיות .
בגלל הגורמים האלו האיכות של הסרט תהיה די ירודה גם התמונה וגם השמע הוא לא משהו, אך לפעמים יש מקרים שהאולם כמעט ריק ואז אפשר להשיג SOUND טוב, בדר"כ אלו ההפצות הראשונות שיוצאות לסרטים חדשים.

TELESYNC-TS -

שיטה זו דומה מאוד לשיטת הCAM רק שבשיטה הזו משתמשים בAUDIO חיצוני ולא מהמצלמה עצמה,
שיטה זו לא תמיד מבטיחה איכות קול טובה מפני שיכולים להיות רעשים ברקע וזה מאוד תלוי בגרסה עצמה.
בדר"כ מבצעים את שיטה זו באולם ריק או מתא ההקרנה עצמו באמצעות צילום במצלמה מקצועיות ולכן איכות התמונה נעשית יותר טובה. אך כפי שאמרתי כבר קודם זה מאוד תלוי בשחרור עצמו של הסרט, מומלץ לבדוק את האיכות לפני שמורידים את כולו.

TELECINE-TC -

שיטה זו נעשית באמצעות מכונת הtelecine שמעתיקה את הסרט באופן דיגטלי מסרט ההקרנה עצמו.
הסאונד ואיכות התמונה אמורות להיות טובות מאוד אבל בעקבוצ הציוד היקר הנחוץ לשיטה זו סרטי TC הם לא נפוצים.

SCREENER-SCR -

סרט הנלקח מקלטת וידאו של טרום-שחרור שנשלחת למקומות מכירה לצורכי פרסום, הקטע הגרוע בשיטה זו שלעתים יש הודעה מעצבנת בסרט שמראה את זכויות היוצרים, האיכות של שיטה זו יכולה להיות מצויינת אם משתמשים בכלים מקצועיים.

DVD-SCREENER-DVDscr -

כמו השיטה הקודמת רק שכאן זה לקוח מDVD גם כאן עלולה להיות ההודעה למשך הסרט של זכויות היוצרים
המפריעה לצפייה.
DVDRip -
עותק של הגרסא האחרונה של הDVD (זאתי שמופצת לקהל הרחב) אמורה להיות לשיטה זו איכות טובה מאוד.

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

[Nדר*ך] המסביר על איכות סרטים מהגרוע ביותר לטוב ביותר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית