נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

[ת!כנה] Ad Aware SE 7.0 כולל פלאגים וסיריאל.. מומלץץץ!!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

[ת!כנה] Ad Aware SE 7.0 כולל פלאגים וסיריאל.. מומלץץץ!!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: [ת!כנה] Ad Aware SE 7.0 כולל פלאגים וסיריאל.. מומלץץץ!!!
הודעהפורסם: 12 יוני 2006, 10:29 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

עם Ad-aware SE , תוכלו להיות בטוחים שהמחשב שלכם תמיד יישאר מעודכן ומוגן מקבצי ריגול למיניהם.הגירסה החדשה היא פשוטה, קומפקטית ושימושית. ממשקה נוח וקל ללמידה, אך בעל טכנולוגיות ופיצ'רים נוספים
Ad-Aware SE מציגה שיפורים ניכרים בגילוי קבצי די אל אל נגועים, סריקתה מהירה בהרבה, והיא כוללת בתוכה טכנולוגיות חדשות שפתחו חברת Lavasoft. גם באפליקציית הAd-Watch הושקע מאמץ ניכר, וכעת, תוכלו להפעיל אותה במספר מצבים שונים.המשתמשים היצירתיים מביניכם ישמחו לגלות שבגירסה זו ניתן להחליף סקינים מובנים דרך לוח האפשרויות. , אני חייב לציין שתוכנת Ad-Aware SE החדשה היא ללא ספק הטובה ביותר.זוהי אחת מהתוכנות היותר איכותיות שיצא לי להתנסות בהן. היא תוכנה יסודית, חסרת שיבושים ובאגים, ומתעדכנת לעיתים תכופות בקבצי-הריגול החדשים ביותר. ניתן להעשיר אותה ידנית, ולהוריד סקינים שונים מהאתר הזה. זהו קישור מהיר במיוחד, והוא מקבל את המלצתי החמה. תהנו!

להורדה התוכנה כולל הפלאגים והסריאל לחצו על הקישור הבא:
http://www.hemenpaylas.com/download/939 ... e.zip.html

תהנו ושמרו על מחשב נקי אחיי ואחיותיי kis:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מדריכים, טיפים וטריקים

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

[ת!כנה] Ad Aware SE 7.0 כולל פלאגים וסיריאל.. מומלץץץ!!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית