נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

נכשל ניסיון לסולחה בין קשטן לגרנט F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

נכשל ניסיון לסולחה בין קשטן לגרנט

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נכשל ניסיון לסולחה בין קשטן לגרנט
הודעהפורסם: 25 ינואר 2006, 17:33 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בשבועות האחרונים נעשו ניסיונות לארגן סולחה בין שניה המאמנים הבכירים ביותר בכדורגל הישראלי - דרור קשטן ואברהם גרנט, המסוכסכים שנים ארוכות.

ל-ONE נודע, שמספר אנשים המקורבים לשני המאמנים ניסו ליזום את הסולחה המדוברת, אך נתקלו בסירוב קשה משני הצדדים.

הסכסוך בין השניים הוא מבין המפורסמים בספורט הישראלי מאז שגרנט החליף את קשטן בהפועל חיפה. בחלוף שנתיים השניים שוב החליפו תפקידים - קשטן פוטר ממכבי תל-אביב אחרי עונת הדאבל המפוארת ב-96' וגרנט חזר לקריית שלום.

לפני ארבע שנים התמודדו קשטן וגרנט על תפקיד מאמן נבחרת ישראל וגרנט מונה על-ידי גברי לוי. עכשיו, קשטן מפנה את עמדת מאמן הפועל תל-אביב לגרנט, ונכנס לעמדת מאמן נבחרת ישראל.

יו"ר ההתאחדות לכדורגל, איצ'ה מנחם, היה אחד מהאנשים שניסו לפייס בין השניים, ואמר ל-ONE: "ניסיתי כמה וכמה פעמים, מדובר בברוגז קשה מאוד, אני לא יודע אם אני אצליח לפייס ביניהם".

"מה שכן, בימים הקרובים אני אהיה לבד עם דרור ואנסה לרכך אותו ולנסות לפייס בינו לבין גרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

נכשל ניסיון לסולחה בין קשטן לגרנט

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית