נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ההפתעה של אשדוד: חאבי גונזאלס בדרך F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ההפתעה של אשדוד: חאבי גונזאלס בדרך

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההפתעה של אשדוד: חאבי גונזאלס בדרך
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2005, 11:35 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חשבתם שרק גאידמק יכול להביא כוכבים? מסתבר שהקשרים של רביבו לא פחות חשובים. קשר אתלטיק בילבאו, ששיחק עם חיים בסלטה, יחתום בקבוצה של מזרחי.

אחרי שחשבנו שכל הרכישות הגדולות בכדורגל הישראלי יגיעו מכיוון בית"ר 014 ירושלים, הגיעה הפתעה מכיוון לא צפוי - מ.ס. אשדוד.

חאבי גונזאלס, קשרה בן ה-31 של אתלטיק בילבאו הספרדית, יגיע לשחק באשדוד עוד העונה. נשמע לכם דמיוני?

"גונזאלס יחתום במ.ס. אשדוד בימים הקרובים", כך אישר הבוקר (רביעי) ל-ONE חיים רביבו, הבעלים של מ.ס. אשדוד, על בואו הצפוי של שחקן אתלטיק בילבאו.

גונזאלס שיחק בסלטה ויגו עם רביבו ומאז הקשר בינהם הדוק. השניים נפגשים אחת לשנה בישראל, והספרדי מצוי בקשרים טובים גם עם אחיו של חיים, דוד.

השחקן שמע מרביבו כבר לפני חודש את ההצעה לבוא לשחק בישראל, אולם הקשר, שלא קיבל דקות משחק באתלטיקו בילבאו, החליט להמשיך להיאבק על חולצת ההרכב. הקש ששבר את גב הגמל היה כאשר לא עלה כלל לשחק במהלך חודש דצמבר, מה שגרם לו להחליט, בעצה משותפת עם רביבו, להגיע לישראל.

גונזאלס צפוי להגיע ארצה בתחילת השבוע הבא, לאחר שיקבל את השחרור מבילבאו.

דוד רביבו: "חיים אמר לי לפני איזה חודש שיכול להיות שחאבי ישחק באשדוד אבל לא האמנתי לו שזה יכול להיות, בכל זאת מדובר בכוכב כזה בספרד, אז מה יש לו לשחק בארץ?"

דוד המשיך ואמר: "קודם כל חאבי בא לבקר אצלנו כל שנה, הוא בא לבקר בירושלים. מבחינה מקצועית הוא שחקן מצוין, ואני מאמין שנרוויח שחקן מצוין. כל הקבוצות התחזקו ברמות הגבוהות וכנראה שגם אשדוד צריכה. אני שמח שקאקו והוא הצטרפו אלינו ונראה קבוצה אחרת באשדוד".

בינתיים, חיים רביבו ממשיך לשמור על כושר באימוני הקבוצה. אחיו של רביבו, דוד, התייחס לנושא ואמר ל-ONE: "לפי האימונים הוא כבר יכול לחזור לשחק".

one

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ההפתעה של אשדוד: חאבי גונזאלס בדרך

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית