נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

|כתבה| קאנן: רוצה שלפחות 7 שחקנים יתקיפו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

|כתבה| קאנן: רוצה שלפחות 7 שחקנים יתקיפו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: |כתבה| קאנן: רוצה שלפחות 7 שחקנים יתקיפו
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2005, 02:16 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אבי נמני, קפטן מכבי ת"א, חזר ארצה וערך היום (רביעי) אימון ראשון תחת הדרכתו של המאמן החדש של הצהובים, טון קאנן.

נמני קיים אימון כמעט מלא ועזב מספר דקות לפני סיומו. אחרי האימון חש הקשר כאבים ואמר ל-ONE: "כואב לי ולא בטוח שאשחק נגד נצרת-עילית. נראה מחר איך ארגיש".

ג'ובאני רוסו, שאמור היה להגיע לאימון הבוקר של מכבי ת"א, לא הגיע מכיוון שטיסתו מקרואטיה התאחרה. בקבוצה ציפו מרוסו להגיע לאימון, אולם לא נראה שהעניין יעלה לכדי דיון משמעתי.

סאלם אבו-סיאם חזר להתאמן, ולמעט אבי יחיאל כל השחקנים כשירים למשחק החוץ מול נצרת-עילית בשבת.

מספר פעמים במהלך האימון עצר קאנן את שחקניו והעיר הערות מקצועיות. ז'וזה דוארטה פרש מהאימון והוא בספק למשחק בשבת. רוסו עשוי לשבת על הספסל נוכח האיחור שלו לחזור לארץ, ואולי אף יישב ביציע.

קאנן הסביר לשחקניו כי הוא רוצה שהם ישחק בדיוק באותה שיטה בה שיחקה בית"ר ירושלים בזמן שאימן שם.

ההולנדי הבהיר לחניכיו: "אני לא רוצה לראות יותר משלושה שחקנים שנמצאים בחלק המגרש שלנו בזמן שאנחנו מתקיפים. אם יהיו יותר משלושה שחקנים, אני אחליף את אלה שנכנסו למגרש אחרי שכבר היו לנו שלושה שחקנים בחלק שלנו".

צפו באימון הבכורה של קאנן
קאנן: "החופשה שלי היתה מושלמת אבל קצרה מדי. חזרתי ואני מתכוון להתחיל לעבוד - מה שהכי חשוב עכשיו זה להתרכז בעבודה הקשה".

"המטרה עכשיו, אחרי שכולם יודעים מי זה טון קאנן, היא להתחיל לעבוד ולהשיג תוצאות טובות - זה הדבר הכי חשוב".

על השאלה האם הוא לא מוטרד מכך שרוב המאמנים כבר החלו את האימונים למרות הפגרה והוא רק מתחיל היום אמר קאנן: "אני לא מוטרד מזה. ברומר ואובארוב עשו עבודה טובה. עכשיו שאני כאן, אני אמשיך".

"אנשים עדיין רוצים לגלות מה אני יודע - אנשים שמחים בהצלחות. הם קראו בעיתונים ועכשיו הם צריכים לראות את טון קאנן באמת".

שחקני מכבי ת"א סיימו את האימון ברגשות מעורבים.

יוג'ין טריקה אמר: "היה אימון נורמלי ורגיל בלי שום שינוי".

רועי דיין: "הוא מאמן אירופי שבא לעבודה, דווקא נהניתי מאוד. יש לי פסיכומטרי בשבוע הבא והוא מדבר אנגלית וזה יעזור לי להתכונן".

מוטי איוניר. אין לו מה להוכיח לקאנן
שורה אובארוב: "כיף לעבוד איתו, הוא מקצוען, יש לו רוסית די טובה. אני מאמין שנעבוד ביחד בהרמוניה".

אחד השחקנים הוסיף: "קאנן מתוחכם מדי. יש פה שחקנים שכבר התנפח להם המח מהסברים מתחילת העונה. הוא לא המאמן הראשון שלנו והוא צריך לזרום ולא לעצור כל רגע ולתת הרצאות. לדעתי האימון צריך להיות קולח ותמציתי ולא שלוש שעות אימון, כי זה לא יביא את התוצאות".

יתכן שקאנן יחליט להחתים במכבי ת"א את חיים חג'ג', שמתאמן עם הקבוצה מפתיחת העונה אך לא נלקח בחשבון ע"י ניר קלינגר. חג'ג': "אני עושה את שלי, מתאמן ומשקיע באימונים ומקווה שיצרפו אותי. זה כבר תלוי במאמן".

מנכ"ל הקבוצה, אלי דריקס, הגיב בביטול לטענות שהשמיע בלסינג קאקו לגבי יושרו. דריקס אמר הבוקר ל-ONE: "שיהיה לבלסינג קאקו בהצלחה, זה כל מה שיש לי לומר".

מוטי איוניר, שהיה המועמד של דריקס לתפקיד המאמן אך לבסוף הפסיד בקרב לטון קאנן ולאוהדים, אמר ל-ONE: "זה משחק מאוד חשוב לנו. אם ננצח נתקדם לחלק העליון של הטבלה וזו המטרה שלנו.

"אין לי מה להוכיח למכבי או לטון קאנן, זה לא עניין אישי. נבוא למשחק בשיא הדריכות, נרצה מאוד לנצח כי אנחנו שואפים להיות בחלק העליון של הטבלה".

לירן שטראובר. הוזמן למסיבה של גאידמק
הסתערות של אוהדי מכבי ת"א על הכרטיסים למשחק בשבת מול נצרת-עילית, כבר בשעות הבוקר נמכרו 200 כרטיסים מתוך ה-500 שהגיעו הבוקר לקרית-שלום. בנוסף, האוהדים שריינו לעצמם מקומות על ההסעה למשחק.

נצרת-עילית תקצה למכבי ת"א 1200 כרטיסים, ועוד 750 כרטיסים יגיעו לת"א מחר. כ-1000 אוהדים צהובים צפויים להגיע למשחק לתמוך בטון קאנן, המאמן שהאוהדים רצו.

שוער מכבי ת"א, לירן שטראובר, הוזמן למסיבת הסילבסטר שמארגן הבעלים של בית"ר ירושלים, ארקדי גאידמק במועדון הטראסק בנמל ת"א.

שטראובר, שמפגין העונה יכולת גבוהה, מסיים העונה את חוזהו במכבי ת"א וידוע ממקורבים לבית"ר שהקבוצה חושבת עליו כמועמד לעונה הבאה. שטראובר עשוי לתת עדיפות בכל זאת למכבי ת"א, שהודיעה אתמול כי היא רוצה בו לעונה הבאה.

נלקח מאתר http://www.one.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

|כתבה| קאנן: רוצה שלפחות 7 שחקנים יתקיפו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית