נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חשד: קאופמן וגולדברג ניסו גם להדיח עדים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חשד: קאופמן וגולדברג ניסו גם להדיח עדים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חשד: קאופמן וגולדברג ניסו גם להדיח עדים
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2005, 16:32 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

החשד להדחת עדים עלה בעקבות עדות מוקלטת של נציגי הקבוצות הקונגולזית, כי לאחר פרסום הפרשה לראשונה הגיעו אליהם אנשים, שילמו להם כסף והחתימו אותם על מסמך שאין להם טענות מול הפועל חיפה
אילן גופר ואביטל אקו ושרון קשב 29/11/05 16:57

טוטואנה ואנסומבו. פרשה מסובכת
זיוף מסמכים, ניסיון להדיח עדים וחשד להמצאת מסמכים מזוייפים מקונגו בבקרת התקציבים, אלו החשדות שעליהם נחקרו אתמול (שני) במחלק ההונאה של משטרת ת"א עו"ד יואל גולדברג, המפרק לשעבר של הפועל חיפה, ומנכ"ל הקבוצה לשעבר אבי קאופמן, בפרשת העברת ג'ף טוטאנה ומזואה אנסומבו לבית"ר ירושלים.

על פי החומר שהעביר משרד החקירות "ויצמן-יער" שחקר את הפרשה למשטרה, עולה שהחוזה בין קבוצתם של טוטואנה ואנסומבו בקונגו להפועל חיפה היה לחמש שנים, אלא שעל החוזה המקורי הוסיפו תיקון בכתב יד, על פיו אחרי שנתיים ניתן להשאיל את השחקנים לקבוצה אחרת. יואב כץ, שחתום על המסמך אומר שלא ידע על השינוי והוא נעשה בניגוד לדעתו כבעלי הקבוצה.

חשד נוסף שקיים: בחוזה שמופקד בבקרה כתוב שדמי ההשאלה של כל אחד מהשחקנים עומדים על 45 אלף דולר לשנה, אלא שבקבוצותיהם של השניים בקונגו טוענים שההסכם עימם הוא על 15 אלף דולר פר שחקן ומכאן עולה השאלה, להיכן נעלמו 60 אלף דולר?

החשד להדחת עדים עלה בעקבות עדות מוקלטת של נציגי הקבוצות הקונגולזית, כי לאחר פרסום הפרשה לראשונה לפני כארבעה חודשים, הגיעו אליהם אנשים, שילמו להם כסף והחתימו אותם על מסמך שאין להם טענות להפועל חיפה.

חילופי האשמות בין קאופמן לרבינוביץ'

קאופמן החליט לתקוף היום את יו"ר הבקרה התקציבית, יאיר רבינוביץ', שהיה זה שהעביר את המסמכים למשטרה: "אני מתייעץ עם עורכי דין ושוקל האם לנקוט בצעדים נגד יאיר רבינוביץ'", אמר קאופמן לאתר ספורט 5, "יש בידי מסמכים שמוכיחים על דברים שנעשו שלא כדין בבקרה התקציבית ולא נחקרו עד היום. אלחם על חפות שמי".

"כל חיי עבדתי למען הפועל חיפה", הוסיף המנכ"ל לשעבר, "לא מגיע לי מה שנעשה לי, לא נעשו שום דברים שלא כחוק בפרשת אנסומבו וטוטואנה. אף אחד לא העביר כסף במזוודות או בשקים, הכל היה כדין. אם היה משהו שנעשה שלא כחוק זה נוגע לקבוצה בקונגו ולא כאן. כל מה שעשינו היה לטובת הפועל חיפה, אין שחר לטענות הבקרה".

החקירה הועברה למשרד החקירות "ויצמן-יער" שהגיש את מסקנותיו לבקרה התקציבית, שהעבירה את הדברים למשטרה. קאופמן גם הכחיש שנעשה אצלו אמש חיפוש בבית.

בתגובה לדבריו של קאופמן שכביכול יש בידיו מסמכים המעידים על מעשים לא תקינים בבקרת התקציבים, אמר רבינוביץ': "קאופמן הוא חבר הנהלת ההתאחדות לכדורגל ואם יש בידו מסמכים המוכיחים דברים שנעשו שלא כדין בבקרת התקציבים או בכל מקום אחר שקשור להתאחדות, אני רואה בזה מעשה חמור מעצם אי החשיפה, וקורא בכך לקאופמן לחשוף באופן מיידי כל מידע שיש לו על עבירות שנעשו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חשד: קאופמן וגולדברג ניסו גם להדיח עדים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית