נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שחר לקטן: לא הצלחתי לסכם עם ווסטהאם F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שחר לקטן: לא הצלחתי לסכם עם ווסטהאם

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שחר לקטן: לא הצלחתי לסכם עם ווסטהאם
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2005, 15:28 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יניב קטן צפוי להישאר עד תום העונה במכבי חיפה וככל הנראה יעזוב בקיץ הקרוב את הקבוצה כשחקן חופשי.

היום (שלישי) נפגש החלוץ עם נשיא הקבוצה, יעקב שחר, במשרדי וולבו בת"א ושמע משחר כי המאמצים להעבירו לשורות ווסטהאם בחלון ההעברות הקרוב לא צלחו. קטן הגיע לפגישה ללא אביו, שהיה אמור להצטרף אליו, וגם הוא יודע כי מרגע שחוזהו יסתיים בתום העונה הוא יהפוך לשחק חופשי - הכרטיס יהיה שייך לו והוא יוכל לעבור בחינם לכל קבוצה שיחפוץ.

בסיום הפגישה שחר "הבריח" את קטן מדלת אחורית על מנת שהשחקן יחמוק מאנשי התקשורת. קטן אמר ל-ONE: "היתה לנו שיחה טובה, אבל בוא נאמר כך - אין שום דבר חדש לא לגבי ווסטהאם ולא לגבי הארכת החוזה שלי".

במכבי חיפה יודעים שככל הנראה הם אחרו את הרכבת מאחר ובמידה והמאמצים להעביר את השחקן לאירופה עד ינואר לא ישאו פרי, כפי שזה נראה כרגע, שחר יפסיד קרוב למיליון דולר - סכום אותו יכול היה לקבל אם קטן היה נמכר עד ינואר.

רונן קצב, סוכנו של עידן טל, נפגש היום (שלישי) עם נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, ודן עמו על עתידו של הקשר בעונה הבאה.

קצב התייחס למו"מ בין הצדדים ואמר: "ישנה התקדמות במו"מ בינינו, התקדמות משמעותית. בפעם הבאה שניפגש גם עידן יגיע לכאן. עוד אי אפשר לדעת איפה טל ישחק, אני רק יכול לומר שהיתה לנו פגישה טובה מאוד, יש התקדמות במו"מ ויש נכונות של שני הצדדים לסגור את העסקה.

"כולכם יודעים שהשאיפה של עידן היא לחזור לשחק באירופה. כבר הוצאתי אותו לשם 3 פעמים, אבל עדיין אנחנו לא יודעים איפה הוא ישחק בעונה הבאה".

קצב התייחס גם למעבר האפשרי של יניב קטן לווסטהאם האנגלית ואמר: "אני אומנם לא הסוכן שלו, אבל דיברתי עם המנג'ר של ווסטהאם וקטן בהחלט נמצא על הכוונת שלהם, יחד עם חלוצים אחרים שהם בודקים.

"דיברתי גם עם שחר בנושא הזה ועל מה שדיברתי עם המנג'ר שלהם. שחר בדיוק חזר משם, כך שהוא יודע כמעט את אותם פרטים. אני מבין שיש קשר בין הצדדים, אבל ווסטהאם עדיין לא החליטה למיטב הבנתי".

קצב מרוצה אחרי הפגישה עם שחר (נהוראי חובב ביטון)
על עתידו של דודו אוואט בליגה הספרדית הוסיף קצב: "אני יכול להגיד שבקיץ כבר היה הסכם חתום עם ולנסיה, אבל בגלל שהתחלף שם המנג'ר דודו נשאר בסנטאנדר.

"דודו שוער בכיר בליגה הספרדית הראשונה ואין ספק שגם אם סנטאנדר תרד ליגה, דודו יישאר בליגה הראשונה בספרד".

לשאלה איך מהיכרותו רבת השנים את הכדורגל הישראלי משפיעה כניסתו של ארקדי גאידמק לשוק, אמר קצב: "אני חושב שזה ישפיע לא רק על בית"ר ירושלים, אלא גם על מכבי חיפה והפועל ת"א. זו כניסה מבורכת והתנהלות הדברים מתחילה להיראות כמו באירופה".

קרדיט ל-ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שחר לקטן: לא הצלחתי לסכם עם ווסטהאם

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית