נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-=*לירן כהן ימשי לפתוח במקום רוסו(יש)*=- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-=*לירן כהן ימשי לפתוח במקום רוסו(יש)*=-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -=*לירן כהן ימשי לפתוח במקום רוסו(יש)*=-
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2005, 11:28 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 119 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

לירן כהן ימשיך לפתוח במקום רוסו
יום שני, 28 בנובמבר 2005, 7:58 מאת: איציק גניש, הארץ

ינסה להצדיק את האשראי. לירן כהן (משמאל, צילום: אור שפונדר, המכבי.קום)בגלל הפציעה של הקשר. איל ברקוביץ' צפוי לקבל 90 דקות מלאות מול בית"ר ירושלים. קלינגר מחפש חלוץ ומודאג ממצבו של דוארטה

מאמן מכבי ת"א, ניר קלינגר, החל לחפש חלוץ מהיר ובעל רקורד מוכח לקבוצה, "חלוץ עם גרנטי", כפי שהגדירו זאת בצוות המקצועי.

כוונת המאמן להתחזק בשני שחקנים ורק לאחר שיגיעו למועדון קלינגר עשוי לשחרר שחקנים. "קונספציית הכוכבים נכשלה", אמרו אתמול במועדון, "עתה ננסה לתקן את זה בצורה הדרגתית עוד העונה".

בצוות המקצועי במכבי היו שבעי רצון מהשילוב בין אבי נמני לאיל ברקוביץ' והצביעו על כך שעד הרחקתו של אבי סטרול הרבתה הקבוצה להחזיק בכדור.

עם זאת, הביעו גורמים במועדון אכזבה מכך שלמרות המצבים אליהם הגיעה הקבוצה היא לא הצליחה לכבוש. במכבי ציינו כי החלפתו של ברקוביץ' היתה מתוכננת מראש מאחר והשחקן לא היה כשיר ל-90 דקות לאחר ששב מהפציעה.

פרסומתמנגד, בצוות המקצועי היו מאוכזבים ממשחקו של לירן כהן. למרות זאת, נראה כי הקשר הצעיר ימשיך לקבל קרדיט בהרכב. במכבי מקווים לשמור על יציבות של ההרכב ולא לבצע זעזועים רבים שפוגעים בקבוצה.

לגבי בלסינג קאקו שאפילו לא התחמם מול מכבי פ"ת, ציינו במכבי כי קלינגר מאוכזב מכך שהקשר לא ממלא את ההוראות שניתנות לו.

במכבי הביעו דאגה ממצבו של החלוץ ז'וז'ה דוארטה שעדיין מתלונן על כאבים במפשעה. במועדון העריכו ב-50 אחוז את הסיכוי שדוארטה ישחק מול בית"ר ירושלים ביום ראשון. גם הסיכויים שרוסו להיות כשיר למשחק קטנים.

במכבי הבהירו אתמול כי בין המאמן להנהלה יש סיכום לשתי עונות נוספות וכי החוזה המדובר לא הופקד בבקרה רק כדי להימנע מהפקדת ערבויות.

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-=*לירן כהן ימשי לפתוח במקום רוסו(יש)*=-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית