נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-=*החוזה של קלינגר בבקרה עד סוף העונה*=- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-=*החוזה של קלינגר בבקרה עד סוף העונה*=-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -=*החוזה של קלינגר בבקרה עד סוף העונה*=-
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2005, 11:20 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 119 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

החוזה של קלינגר בבקרה: עד סוף העונה
למרות שמכבי ת"א הודיעה שהמאמן חתום עד 2008 - אצל רבינוביץ' מופקד חוזה עם פרטים אחרים. השחקנים מיואשים: רוצים שהעונה הזאת תיגמר כבר. (וידאו)

לירן כהן, יחיאל ונמני אתמול בר"ג

מאת שלמה חסיד 27/11/2005 12:31

לירן שטראובר, השחקן היחידי שבאמת מתפקד בין אוסף הכוכבים של ניר קלינגר, בודק בתקופה האחרונה אפשרות להוציא דרכון אירופי.

במידה והשוער, שספג השנה רק שבעה שערים, יצליח לארגן לעצמו אזרחות אירופית הוא יוכל לצאת לאירופה ביתר קלות מאחר והוא לא יתפוס מקום של שחקן זר.

בקבוצה התעוררו הבוקר (שבת) לעוד שבוע קשה. שחקן בכיר בקבוצה אמר ל-ONE: "אנחנו מתים שהעונה תיגמר כבר. מכבי קבוצה מתה. אתמול היינו רחוקים מגול מרחק עצום, פשוט אין לנו מה למכור".

בקבוצה קיים כעס על אבי סטרול שספג אתמול את הכרטיס האדום השלישי שלו בקריירה. במכבי ציינו כי מדובר בחוסר אחריות של הבלם. בלסינג קאקו ימשיך לשבת על הספסל גם במחזור הקרוב מול בית"ר 014 ירושלים, כמו גם ג'ובאני רוסו, שמחלים מפציעה ולא נכלל בסגל למשחק מול פ"ת.

ייתכן כי ז'וזה דוארטה ישוב להרכב הפותח על חשבונו של אופיר חיים. בקבוצה בודקים אפשרות לחיזוק מארגנטינה אבל זה יקרה רק אם יתברר כי הזרים שהוצעו לקבוצה, דייגו רשטן וחואן מנואלה רושטגו, הם זרים ברמה גבוהה, הם יצורפו ואז תיבחן אפשרות לשחרר את אחד הזרים המאכזבים.

מחר יערוך המאמן ניר קלינגר אסיפת קבוצה לסיכום הסיבוב הראשון. במכבי מרוצים מאוד מהיכולת של אייל ברקוביץ' ובכלל מהשיפור בגישה שלו בימים האחרונים, כמו כן מקווים בקרית-שלום כי האווירה הטובה השוררת בחודש האחרון בין כוכבי הקבוצה תאפשר שיתוף פעולה שיוציא את מכבי מהמשבר בו היא נמצאת.

לירן שטראובר. רוצה לצאת לאירופה או סתם לשפר את החוזה?

למרות שמכבי ת"א הודיעה לפני מספר חודשים כי קלינגר חתום בקבוצה עד 2008, הרי שהחוזה של המאמן שהופקד ברשות לבקרת תקציבים הוא עד סיום העונה הנוכחית בלבד.

שוקי כהן מהבקרה אמר ל-ONE: "גם אם יש חוזה לשלוש שנים אפשר עקרונית להביא את החידוש בסיום כל שנה, למרות שעדיף כמובן שאם יש חוזה לשלוש שנים שהוא יופקד בבקרה".

קלינגר אמר אתמול התיקו המאופס עם מכבי פ"ת: "אם יהיו שינויים, הם ייעשו בצורה עניינית. אנחנו בוחנים שינויים אבל לא ברמה שהתפרסמה. לא תהיה עריפת ראשים - אולי בעמדה אחת או שתיים נעשה שינוי. לא יהיה פה משהו גדול או מסיבי".

"אני לא חושב להתפטר, אני מאמין בעצמי. אני מתפטר רק מוועד הבית", הוסיף קלינגר, "עד להרחקה כמובן שהמשחק אפיין את שתי הקבוצות – לחץ, פחד מקצועי, חששות, אבל היה לנו מצב מצוין של אופיר חיים שהיה יכול לשנות את ההרגשה הכללית".

על הקהל הוסיף ואמר קלינגר: "גם במשחק נגד נתניה הוא הקשה עליי והקבוצה ניצחה, גם בעשרה שחקנים. השחקנים לא צריכים להיות מושפעים מהם. אני סופג את זה למען הקבוצה. אני לא חושב שזה נכון, אבל זה מה יש ועם זה צריך להתמודד. אני לא מאלה שמרימים ידיים".

"אחרי ההרחקה של אבי סטרול, זה כבר היה לחץ על לחץ וזה היה יותר קשה. זו תקופה כזאת, כבר עברנו אותה בעבר. אנחנו צריכים לשחרר את השחקנים מהלחץ. ההרחקה פגעה בנו מאוד ובסיכוי המסוים שהיה לנו לנצח. מסתכלים קדימה".

צפו בתגובות לאחר ה"דרבי" בין מאכזבות הליגה
במסיבת העיתונאים לאחר המשחק הוסיף קלינגר: "לא אני אחראי לרעיון של הגלקאטיקוס ולמילה הזו - לא משנה מי אחראי לזה".

לאחר המשחק התגודדו אוהדי מכבי ת"א גם מחוץ לחדר ההלבשה של מכבי ת"א וקראו לקלינגר להתפטר. שחקני הקבוצה שמעו את הקריאות כשיצאו מחדרי ההלבשה לנסוע לביתם.

במכבי ת"א לא מוכנים לקבל כרגע החלטות האם לסיים את דרכו של קלינגר בקבוצה או לחכות שהוא יניח את המפתחות ויילך. במכבי מצפים שקלינגר יקיים שיחה עם לוני, יגיע אתו לסיכום כספי ויעזוב את הקבוצה. אם קלינגר יבקש להתפטר, איש לא יעצור אותו.

סיכום על פיצוי כספי יתקבל בברכה כי שני הצדדים יודעים שהרומן לא יכול להתקיים כשהקהל סובל.

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-=*החוזה של קלינגר בבקרה עד סוף העונה*=-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית