נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-=*גאידמק נחקר: כך אוכל להוכיח את חפותי*=- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-=*גאידמק נחקר: כך אוכל להוכיח את חפותי*=-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -=*גאידמק נחקר: כך אוכל להוכיח את חפותי*=-
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2005, 11:17 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 119 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 9622&bz=14

גאידמק נחקר: כך אוכל להוכיח את חפותי
הבעלים של בית"ר והפועל ירושלים נחקר היום בחשד להלבנת ההון בבנק הפועלים ואמר ל-ONE: בטוח שיובהר שהכל היה במסגרת החוק, החקירה לא הסתיימה.

ארקדי גאידמק. תורם ומסתבך

מאת שלמה חסיד ואופירה אסייג 28/11/2005 9:55

ארקדי גאדימק, שהפך לבעלים של קבוצת הכדורסל של הפועל ירושלים, רכש את קבוצת הכדורגל של בית"ר 014 ירושלים ותרם כספים לבני-סכנין נחקר היום (שני) במשטרה בפרשת הלבנת ההון בבנק הפועלים.

לאחר 10 שעות חקירה שוחרר גאידמק בתנאים מגבילים ונאסר עליו לעזוב את הארץ.

המשטרה חושדת שגאידמק היה מעורב בהלבנת ההון, ואחרי חקירה ארוכה בעניין הוחלט לזמנו לחקירה. במקביל עורכת המשטרה חיפוש בביתו של המילארדר בקיסריה.

במשטרה חושדים גם שלגאידמק היה מידע פנימי בנוגע לחקירה, ויום לפני שהוקפאו חשבונותיו בבנק הפועלים הם נמשכו והועברו לחשבונות בחו"ל.

פרשת הלבנת ההון בסניף בנק הפועלים ברחוב הירקון נחשפה השנה, ע"פ החשד מאות מיליוני דולרים הולבנו בסניף.

בתום החקירה אמר גאידמק ל-ONE: "אני שמח שאחרי שנים ארוכות שמרחפת מעל ראשי עננה של חשדות, ניתנה לי היכולת להוכיח את חפותי וזאת באמצעות חקירה משטרתית, בסיומה אני בטוח שיובהר מעבר לכל ספק שכל פעילויותיי היו במסגרת החוק.

"אני רוצה להבהיר שכל הבעיה שלי היא עם הרשויות הצרפתיות. נאסר עליי לדבר על מה שהיה במהלך החקירה, גם אין לי טענות על אופי החקירה שלי. המשטרה עושה את עבודתה, אין לכך קשר לעובדה שהחלטתי להתמודד בבחירות הקרובות בישראל.

"נאמר לי שהחקירה לא הסתיימה ושאני אקרא שוב לחקירה בקרוב. הייתי אמור לצאת היום לרוסיה במסגרת עסקיי, אולם כרגע אני נשאר בארץ להשלמת החקירה. אני אספק למשטרה את כל מה שהיא רוצה לדעת".

סמנכ"ל ההתאחדות, אורי שילה, אמר בעניין לכתבנו זיו מהלו: "העניין לא הובא לידיעתנו. אין לנו שום קשר או מעורבות בנושא, אם בעתיד העניין יגיע לידינו נבדוק את ההשלכות".

בינתיים, המיליארדר הרוסי החליט גם להקים תנועה פוליטית חדשה שתרוץ לכנסת.

גאידמק החליט לחדש את ימיה של בית"ר כתנועה פוליטית שתתמודד לבחירות לכנסת.

בימים הקרובים יחליט גאידמק מי האנשים שירוצו אתו ברשימה.

לפחות מבית"ר יש לגאידמק נחת
מאנשיו של גאידמק נמסר ל-ONE: "ברור שדעותיו של גאידמק קרובות מאוד לדעותיו של אריאל שרון".

המשרד המיחצ"ן את גאידמק, גית"ם, אישר את הידיעה והוסיף: "טרם נבחר שם לתנועה איתה ירוץ גאידמק לכנסת".

בימים הקרובים כאמור יחליטו גאידמק ואנשיו מי הרשימה של האישים המכובדים שיצטרפו לתנועתו החדשה.

גאידמק החל להתערות לאחרונה בחיים הפוליטיים בישראל, כאשר נפגש עם מנהיגה הרוחני של ש"ס, הרב עובדיה יוסף, ודיבר בשבחו של ראש הממשלה, אריאל שרון.

(נלקח מאתר ONE)

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-=*גאידמק נחקר: כך אוכל להוכיח את חפותי*=-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית