נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אוהדי בני יהודה יוזמים סולחה עם אוהדי בית"ר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 21 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אוהדי בני יהודה יוזמים סולחה עם אוהדי בית"ר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדי בני יהודה יוזמים סולחה עם אוהדי בית"ר
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2005, 20:37 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בני יהודה תשוב מחר לאימונים ותחל בהכנות לקראת המשחק בשבת מול בית"ר ירושלים (יום ראשון, 20:50, שידור ישיר בערוץ 10). המשחק ייערך באצטדיון בהרצליה, בשל שיזרוע בבלומפילד.

בקבוצה מייחסים חשיבות רבה למשחק, מאמן הקבוצה, ניצן שירזי אמר ל"טלספורט": "אנחנו רוצים לחזור ולנצח אחרי שני משחקים ללא ניצחון. המפגשים עם בית"ר ירושלים תמיד מרתקים, בעיקר עכשיו ששתי הקבוצות מתמודדות בצמרת".

קשר בני יהודה, אימורו לוקמן, שסובל ממתיחה במפשעה, עורך אימונים קלים ואמור לחזור תוך מספר ימים לפעילות מלאה. בקבוצה סבורים שלוקמן יהיה כשיר למשחק ביום ראשון.

לוקמן יעמוד לרשותו של שירזי

אוהדי בני יהודה מנסים ליזום סולחה

בעקבות המתיחות הקיימת בין שני חוגי האוהדים, של בני יהודה ובית"ר ירושלים, מנסה אבי לוי, אחד מאוהדיה הבולטים של הקבוצה הכתומה, ליזום סולחה.
לוי סיפר היום ל"טלספורט" שנערכה פגישה ראשונה בינו לבין מספר נציגי אוהדים של בית"ר במטרה לפייס בין הצדדים. לוי סיפר שקיבל עשרות טלפונים מאוהדי שתי הקבוצות מאנשים שדבירכו אותו על המהלך. השבוע אמורה להתקיים פגישה נוספת במטרה למנוע תקריות אלימות בין מחנות האוהדים במשחק הקרוב.

לוי הוסיף שהוא מודע לכך שקיימים אוהדים שמתנגדים למהלך ואמר: "אני יודע שיש אוהדים שלא מעוניינים במהלך, אך יחד עם זאת קיבלתי עשרות טלפונים מאוהדי שתי הקבוצות שרוצים להתפייס. אני קורא לסולחה בין המועדונים ולשלום בית, זה ערך עליון מבחינתי ואני אעשה הכל כדי לקדם את המהלך המבורך הזה".

טלספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 21 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אוהדי בני יהודה יוזמים סולחה עם אוהדי בית"ר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית