נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בנאדו: קבלת הפנים לרוסו הגיעה לו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בנאדו: קבלת הפנים לרוסו הגיעה לו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בנאדו: קבלת הפנים לרוסו הגיעה לו
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2005, 11:12 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

לאחר הניצחון 1:2 על היריבה הגדולה מתל-אביב, יכולים במועדון הירוק להתפנות ולעסוק בעיניינים פנימיים. מאמן מכבי חיפה, רוני לוי אמור בימים הקרובים לקבל החלטה האם לשחרר את דקל קינן ופרננדו לורפיס.

בשלב זה, המאמן לא ממהר לשחרר את הבלם. לוי אמר הבוקר (שני) ל-ONE: "ידוע לי שמספר קבוצות, ביניהן אשדוד רוצות את קינן. עד עכשיו אין שום דבר חדש בעניינו. אני צריך לשבת עם השחקן ולקבל החלטה. כל הנושא די מורכב ויכול להיות שקינן ימשיך בסופו של דבר בקבוצה".

בחיפה יש אפשרות שהחל מהמשחק הקרוב, בנתניה, יתחיל רוני לוי לעשות רוטציה בין שחקני הקבוצה, כאשר קינן וקלמי סבן, יהיו הראשונים שיזכו לפתוח בהרכב על חשבון שחקנים אחרים.

בקבוצה לא ממהרים לבוא ולהצהיר שהאליפות סגורה ונערכים לקראת 3 משחקי החוץ הרצופים הצפויים לקבוצה – מול נתניה, סכנין ומכבי פ"ת.

עתידו של פרננדו לורפיס תלוי ועומד בהתאם לעתידו של יניב קטן. יש החלטה עקרונית לשחרר את לורפיס, אבל השאלה שנותרה פתוחה היא, מה יעלה בגורלו של יניב קטן.

במידה וקטן ישוחרר עד ינואר לקבוצה באירופה, יבוא חלוץ זר במקום לורפיסה. הערכות בחיפה מדברות על כך שמאחורי הקלעים, נשיא הקבוצה יעקב שחר וסוכן השחקנים פיני זהבי, עושים מאמצים גדולים על-מנת למצוא לקטן קבוצה באירופה עוד העונה, אחרת קטן יהיה בתום העונה רשאי להשתחרר לכל קבוצה שיחפוץ ושחר לא יוכל לקבל עליו תמורה.

הכדורגלן החשוד בתקיפה מינית, הנמצא בימים האחרונים במעצר-בית אצל מנהל הקבוצה עשוי לעבור בימים הקרובים לעבור ולהתגורר בחיפה.

החבר'ה מרימים את בוקולי, אחרי השער של הברזילאי אתמול
"הודעתי לנשיא הקבוצה יעקב שחר ולעוזי מור שאין לי כוונה לשבת ולדון על מו"מ עד לתום העונה הנוכחית ואני שמח שהם מכבדים את ההחלטה שלי", כך אמר הבוקר ל-ONE חלוץ מכבי חיפה יניב קטן, לאור העובדה שאחרי הפער הגדול בצמרת, תאיץ מכבי חיפה את מאמציה להחתים את השחקנים שמסיימים חוזה על הסכם ארוך טווח.

קטן הוסיף: "כרגע זה לא הזמן לדבר על חוזה ארוך טווח. אני רוצה להתעסק בכדורגל וכל אחד יודע שבזמן שמתעסקים ומדברים על מו"מ במהלך העונה, זה מוציא את הכדורגלן מהפוקוס. בסוף העונה נראה מה יהיה. כמו שאמרתי, אני אשאר כאן עד סוף העונה".

קטן טוען שקבוצתו עדיין לא זכתה באליפות, כמו שרבים מאנשי הספורט דואגים להכתיר את הקבוצה: "יש לנו עוד הרבה עבודה ולמרות הפער הגדול בצמרת, צפויים לנו שלושה משחקי חוץ קשים. משבוע לשבוע הקושי רק יילך ויגדל. העונה עדיין לא נגמרה מבחינתנו".

קטן: זו הקבוצה הכי טובה בתולדות חיפה
גם אחרי שהשיגו את ניצחונה העשירי ברציפות - 1:2 על היריבה המושבעת מכבי ת"א, ופתחו פער 10 נקודות בפסגת הטבלה, מסרבים במכבי חיפה להכריז שסיפור האליפות גמור.

"יש עוד ליגה ארוכה, כל משחק זה 3 נקודות כך שצריך להיות עם היד על הדופק", אמר עידן טל אחרי המשחק בקרית-אליעזר.

בהתייחס למשחק אמר הקשר: "פתחנו בסערה והיינו תכליתיים. היינו הרבה יותר טובים והגיע לנו לנצח. במחצית השנייה, זה מתחיל לעצבן אותי, אנחנו סתם מענים את עצמנו במקום ליהנות.

"כולם ראו מי הקבוצה היותר טובה. אני יודע שכל הקבוצות רוצות לחקות אותנו כבר כמה שנים ולא רק העונה".

יניב קטן לא היסס לצאת בהצהרות: "אנחנו הקבוצה הכי טובה בכל הזמנים בתולדות המועדון.

"זה בא לידי ביטוי באיך שאנחנו עומדים על המגרש עם הנחישות שלנו. הוכחנו שאנחנו לא קבוצה של כוכבים. אנחנו משחקים כקבוצה.

"לא מעניינת אותנו העובדה שהליגה משעממת. מצדנו שהיא תהיה משעממת ושזה יעניין רק את היריבות שלנו".

אריק בנאדו: "במחצית הראשונה נתנו תצוגה פנטסטית, ומכבי ת"א לא איימה עלינו אפילו פעם אחת. במחצית השנייה ספגנו שער מקרי. אני לא זוכר את ניר מזנק פעם אחת במחצית השנייה".

"יש לנו קבוצה גדולה", המשיך הקפטן, "עם הקהל הכי טוב בארץ כשהוא רוצה. הוכחנו שרגלנו על העליונה - ולא בפעם הראשונה. אנחנו קבוצה עם שחקנים בלי אגו, שנותנים 200 אחוז במשחקים".

לוי וקטן חוגגים ניצחון 10 (אלי גבעוני)
על שריקות הבוז הצורמות שספג ג'ובאני רוסו מהקהל של מכבי חיפה, אמר בנאדו: "כנראה שקבלת הפנים לג'ובאני מגיעה לו".

אלון חרזי: "חבל שיצא לי בהופעה ה-400 במדי מכבי חיפה מיני-בישול לנמני. הראינו שאנחנו שולטים בליגה.

"היתה נפילה בחצי השני. בכל שבוע אנחנו רעבים מחדש. המטרה שלי באופן אישי לשחק כמה שיותר. בסוף העונה הבאה נראה לאן אני ממשיך".

כובש הצמד, גוסטבו בוקולי: "הקבוצה זו לא אני. במשחק הזה אני הבקעתי, שבוע שעבר שחקן אחר. הכי חשוב זו הקבוצה. גם אחרי שספגנו את הגול היינו רגועים. אליפות? לא, לא. יש עוד הרבה עבודה.

"לא חשוב לי אם אומרים שהגול שלי היה בנבדל. אני ראיתי כדור נכנס לרשת, וזה מה שחשוב. אי אפשר לברך אותנו על האליפות עד אשר לקבוצה השנייה לא יהיה סיכוי לסגור את הפער".

מיכאל זנדברג: "זה היה משחק חזק וגברי. הניצחון הגיע לנו, למרות שכביכול לקראת סיום המשחק היתה אשליה שמכבי ת"א לוחצת עלינו. אני יודע שכל הליגה מחכה שניפול, אבל לנו יש תוכניות אחרות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בנאדו: קבלת הפנים לרוסו הגיעה לו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית