נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לואיס פרננדז: "עצוב שהקבוצה הפסידה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

לואיס פרננדז: "עצוב שהקבוצה הפסידה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לואיס פרננדז: "עצוב שהקבוצה הפסידה"
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2005, 21:45 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

המנג'ר הצרפתי צפה מהיציע בהפסד בית"ר ירושלים 1:0 להפועל פ"ת. גיא עזורי: "מה שקרה השבוע לא השפיע". טון קאנן על השער של סלמי: "הבחור לא יבקיע שער כזה שוב". ניר לוין: "אנחנו עם הפנים קדימה"
משה גוזגל ומערכת אתר ספורט 5 19/11/05 22:00

פרננדז ופניג'ל. הצרפתי עצוב
אחרי שכבר ירדה אל מתחת לקו האדום, הפועל פתח תקווה מתאוששת. ניר לוין הוביל את חניכיו לניצחון 0:1 בטדי על בית"ר ירושלים, מה שהעלה את הקבוצה עד למקום השמיני בטבלה. עבור הבית"רים, היה זה הפסד ראשון אחרי שלושה הפסדים רצופים. לואיס פרננדז, המנג'ר הצרפתי החדש של המועדון, צפה בשחקנים מהיציע ובעיקר בטון קנאן, שעמד על הקווים. פרננדז אמר בסיום: "עצוב שהקבוצה הפסידה".

ארקדי גאידמק, הבעלים החדש של בית"ר ירושלים, היה בחו"ל ביממה האחרונה אך הגיע למשחק. גאידמק אמר אחרי המשחק: "חבל שהפסדנו אבל ראו שהשחקנים רצו".

קנאן, שבמהלך הימים האחרונים הדגיש כי הוא הסמכות המקצועית בקבוצה, טען כי השינויים במהלך השבוע בבית"ר לא צריכים להשפיע על השחקנים. לגבי המשחק עצמו הוסיף המאמן ההולנדי: "אני חושב שלא פתחנו טוב. יותר מידי שחקנים בקבוצה שלנו לא שיחקו ברמה שהם יכולים. אני לא רוצה לתרץ, אבל זה קורה בכדורגל. ב-25 הדקות הראשונות ההתקפות שלהם הפתיעו אותנו".

קאנן הוסיף: "במחצית השנייה היינו קצת יותר טובים. עידן מליחי ניסה לשחק אבל הוא היה חולה אז הוצאנו אותו. ברגע שחשבתי שנכנסנו למשחק הם כבשו. הבחור הזה לא יבקיע שער כזה שוב. שער יפיפה".

גיא עזורי: "אני לא חושב שמה שקרה בכל השבוע הזה צריך להשפיע ולא צריך לקחת את זה בתור תירוץ. היום לא תפקדנו, כל המערכים לא פעלו. אני לא חושב שיש שום סיבה להראות כמו שנראינו ב-70 הדקות הראשונות. כמו שכשניצחנו אמרתי שלא צריך להתלהב יותר מידי, לא צריך להיכנס עכשיו למרה שחורה".

ניר לוין. שש נקודות מלאות

בהפועל פתח תקווה היו לא מעט חיוכים בסיום. בעיקר של ניר לוין, שרושם שש נקודות מלאות משני משחקים על הקווים. לוין אמר בסיום: "לקחנו בחשבון שצריך לנטרל את הפסטיבל שמסביב ולהתמקד בכדורגל. זה היה העיקר. לא שיחקנו טוב ונלחצנו בסיום אבל ידענו לשתק את השחקנים המוכשרים של בית"ר ולהביא לידי ביטוי את היתרון בחלק הקדמי שלנו".

"ניצחון חשוב מאוד, אנחנו עם הפנים קדימה. יש שחקנים שהבינו שצריך לעשות שינוי בהתייחסות ובגישה שלהם. יש כאן קבוצה לוחמת שהשחקנים נותנים את הכל. מבחינת הרצון יש נחישות של כל החבורה הזאת. זה הבסיס. כשנצבור את הנקודות נוכל לשחק יותר בשקט", הוסיף לוין.

למרות הניצחון והמקום השמיני בטבלה, לוין טוען כי הקבוצה חייבת חיזוק משמעותי. "אנחנו נמשיך ברצון שלנו להתחזק אבל נעשה את הדברים בשיקול דעת. כשיש שש נקודות משני משחקים ותפסנו קצת מרחק מהתחתית אפשר לחשוב על הדברים בלי לחץ. כרגע אנחנו מאוד שמחים מההישג הזה".

קרדיט ל-ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

לואיס פרננדז: "עצוב שהקבוצה הפסידה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית