נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

במכבי מבהירים: סולומון הוא לא הבעיה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

במכבי מבהירים: סולומון הוא לא הבעיה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: במכבי מבהירים: סולומון הוא לא הבעיה
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2005, 16:19 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מה שהפסד אחד קטן יכול לעשות, במכבי ת"א כמו במכבי ת"א מתקשים להתאושש מההפסד לאולימפיאקוס ביום חמישי במסגרת המחזור השני ביורוליג.

עזבו את זה שההפסד ביוון היה הראשון של אלופת אירופה מאז ההפסד לברצלונה בפברואר, לא משנה שמאז ניצחה הקבוצה כל מה שזז, הצהובים לא אוהבים להפסיד, וזה בלשון המעטה.

למרות ההפסד במכבי ת"א מבקשים להבהיר היום (ראשון): "וויל סולומון הוא לא הבעיה של הקבוצה, הוא לא אשם בהפסד לאולימפיאקוס והוא לא אשם שלא צורף שחקן נוסף כדי להשלים את הסגל של מכבי.

"במכבי שיחקו בעונה שעברה 11 שחקנים, והשנה משחקים רק עשרה. כששוחרר יותם הלפרין הצוות המקצועי היה סבור שיגיע מחליף, אך סברות לחוד ומציאות לחוד.

זה לא סוד שפיני גרשון דרש שחקן נוסף מאז תחילת בניית הקבוצה, אבל לא קיבל. לא צריך להאשים את סולומון בכך שלא מגיעים כדורים לבאסטון ו-וויצ'יץ'. מכבי צריכה שחקן נוסף, נקודה".

כמו שזה נראה כרגע גרשון לא יקבל תקציב לשחקן נוסף, לפני כן מכבי תתעסק בנושא הידוע מכל - במכבי מכבסים את הכביסה בבית ולא מחוצה לו. אחד הבעלים, דייויד פדרמן, מסרב להתראיין מאז נחיתת הקבוצה מארה"ב, ואילו שמעון מזרחי מבהיר שהקבוצה תפתור את הבעיות בתוך המועדון.

פיני גרשון. מחכים למוצא פיו
בינתיים גרשון ייאלץ להסדר כאמור עם הסגל הקיים גם במשחק הערב בעפולה וגם במשחק היורוליג ביום חמישי.

גרשון לא אהב את ההפסד, ויכול להיות שהוא גם לא אוהב את הקבוצה שסידרו לו העונה. לא שחלילה הוא חושב שמי ששם לא טוב, אבל נראה שהוא בכלל לא היה מתנגד לעוד שחקן.

"זאת שנה ראשונה שלא קיבלנו את מה שאנחנו רוצים, אני יודע מה חסר לנו בקבוצה אבל אחרים חושבים אחרת ממני", אמר מאמן מכבי ת"א והוסיף: "את השאלות האלה לא צריך להפנות אליי, אלא לאנשים עם הכסף".

אם יש משהו שבמכבי ת"א לא אוהבים יותר מלהפסיד, במיוחד "האנשים עם הכסף", זה לכבס את הכביסה המלוכלכת מחוץ למועדון.

שמעון מזרחי, יו"ר הקבוצה, אמר הבוקר (ראשון) ל-ONE: "עוד לא קראתי את הדברים שאמר גרשון, אבל אני יודע מה כתוב שם. אנחנו נבדוק את מה שפיני אמר, אם אמר, ונפתור את זה בתוך המערכת. אני ופיני משוחחים על מיליון דברים ונשוחח גם על זה".

דייויד פדרמן. בינתיים הוא לא מגיב
גרשון התייחס להפסד לאולימפיאקוס ואמר ל-ONE: "לא זוכר משחק שבו כל-כך הרבה שחקנים לא נכנסו אליו, זה לא קרה ונקווה שזה גם לא יקרה יותר".

על יכולתו של וויל סולומון אמר גרשון: "אין לנו עניין להיכנס לשחקן כזה או אחר. אנחנו מפסידים ומנצחים כקבוצה. העובדה שלא כולם נכנסנו טוב למשחק זה לא עזרה לנו בהמשך.

"אני לא חושב שהדיבורים סביבנו השפיעו על השחקנים. כולנו יודעים טוב-טוב שכל קבוצה שמגיעה למשחק מולנו נותנת 110 אחוז ואנחנו יודעים שכדי להגיע לפיינל-פור אנחנו צריכים לתת 150 אחוז. ברור שיהיה לנו קשה וברור שאין משחקים קלים בחוץ. אנחנו נמשיך לעבוד קשה. זה לא שהיו סימנים למה הולך לקרות, זה פשוט קרה ואנחנו נקווה שזה לא יקרה יותר".

מזרחי התייחס גם להפסד ואמר: "זה דבר שקורה בספורט. נכנסנו לא טוב למשחק, איבודי כדור, החטאות, אבל ראית שגם כשלא כולם במיטבם הובלנו ועם טיפה יותר מזל וסל של בורשטיין או פארקר שהיה נכנס, גם יכולנו לנצח".

קרדיט ל-ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

במכבי מבהירים: סולומון הוא לא הבעיה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית